Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
15 perce
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.Én azt is szeretem, hogy rettentő ügyesnek kell ahhoz lenned, hogy a +1 ne egyházhoz menjen. Há, mi a tökömért muszáj nekik adnom bármit is?
JéBé
3 órája
csak olvassák a bowl.hu forumot a Karmelitábanén azért amit láttam, az nem az eredményes tárolás és feldolgozás előjele. az én csomagomat azért tartott 22 percig megtalálni (ebből 20-20 másodperc volt a séta a kupacig és vissza), mert a csomagok csak oda voltak randomban pakolva, az enyém meg történetesen egy kb 20x25x6 centis doboz volt, ami a kupac tetejéről véletlenül lecsúszott az aljára, és ott nehéz volt észrevenni.de ha nem egymásra vannak dobálva a dobozok, hanem rendesen letéve, akkor három perc megtalálni ott bármelyik dobozt.Dettó. Lehet csak az automatákkal van gond?Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
Matthew99
kapitnono
warr_b
csak ugye egyszer elkezdesz trehánykodni, akkor hacsak nem fogod meg a dolgot az elejénél, akkor a végén ugyanúgy csak dobálod az új dobozokat a kupacra, és onnantól tényleg megnehezíted a saját dolgodat.
slowmotion
https://index.hu/belfold/2025/12/16/csomagszallitas-elmaradas-kozigazgatasi-es-teruletfejlesztesi-miniszterium-latorcai-csaba
4 órája
Ilyenkor valahol mindig megszólal bennem a kisördög, hogy ha majd az ilyen fasz véletlen rákos lesz, akkor a saját módszere szerint fog-e gyógyulni vagy azért igénybe veszi a lenézett orvosokat és gyógymódokat...telex.hu/techtud/2025/12/17/szendi-gabor-kezeles-vagy-gyogyitas-konyv-rak-daganat
6 órája
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.A Tisza pedig kutyaadóként szedné be, a Kutyapártba bele se merek gondolni.
JéBé
Dzsokijuing
7 órája
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.Pedig igazuk van. Kár ebbe belekeverni a Fideszt, ez egy évek óta így működő dolog.
JéBé
7 órája
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.A Tisza pedig kutyaadóként szedné be, a Kutyapártba bele se merek gondolni.
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
Kaptam egy ertesitest NAV-tol hogy az altalam felajanlott 1%-ot nem kapja meg a kutyamenhely mert a nyilatkozat pillanataban volt meg nem fizetett adotartozasom (par ezer ft amit azota kifizettem). Ja persze 5 ezer ft-ert fellebezhetek.. Mehet az 1%-om a koltsegvetesbe propagandara, hogy a kurva anyatokat.
17 órája
Nem feltétlen ide való, de "jóérzésű" ember vagyok, a make love-ba csak nem mehet.Én fatbike mellett rollerezek is itt Hollandiában, nem értem az ilyen embereket akik ilyen felelőtlenül használják. Eleve 2 autó között sosem próbálnék meg átsuhanni, mondjuk én az otthoni útviszonyok mellett nem is mernék rollerezni. Vicces hogy itt tiltják pedig itt teljesen jó a sok bicikliút miatt, otthon meg hagyják őket az út szélén az autósok mellett menni - csodálom hogy nincsenek belőle tömegesen halálos balesetek, a roller kereke eleve sokkal nagyobb kockázat, minden kis úthibára drasztikusabban reagál mint a kerékpár.
Reggel fél 7-kor a laborra várva két nyugdíjas nénike azon veszett össze, hogy melyikük siet jobban, ki következzen.
Délután egy kereszteződésnél fordult volna ki 2 személykocsi, (egyik vontatta a másikat) egy elektronyos rolleres pedig úgy gondolta átsuhan a járdára köztük.
Hát a kifeszített kötél nem barátja a rollernek.
kittli
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
Nem feltétlen ide való, de "jóérzésű" ember vagyok, a make love-ba csak nem mehet. Reggel fél 7-kor a laborra várva két nyugdíjas nénike azon veszett össze, hogy melyikük siet jobban, ki következzen.
Délután egy kereszteződésnél fordult volna ki 2 személykocsi, (egyik vontatta a másikat) egy elektronyos rolleres pedig úgy gondolta átsuhan a járdára köztük.
Hát a kifeszített kötél nem barátja a rollernek.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 napja
én azért amit láttam, az nem az eredményes tárolás és feldolgozás előjele. az én csomagomat azért tartott 22 percig megtalálni (ebből 20-20 másodperc volt a séta a kupacig és vissza), mert a csomagok csak oda voltak randomban pakolva, az enyém meg történetesen egy kb 20x25x6 centis doboz volt, ami a kupac tetejéről véletlenül lecsúszott az aljára, és ott nehéz volt észrevenni.de ha nem egymásra vannak dobálva a dobozok, hanem rendesen letéve, akkor három perc megtalálni ott bármelyik dobozt.Dettó. Lehet csak az automatákkal van gond?Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
Matthew99
kapitnono
warr_b
csak ugye egyszer elkezdesz trehánykodni, akkor hacsak nem fogod meg a dolgot az elejénél, akkor a végén ugyanúgy csak dobálod az új dobozokat a kupacra, és onnantól tényleg megnehezíted a saját dolgodat.
1 napja
Dettó. Lehet csak az automatákkal van gond?Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
Matthew99
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.Nekem is ma az előzetes előrejelzés szerint kihozták pesten a csomagomat ráadásul a reggel megadott időintervallum is stimmelt.
Matthew99

1 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.nekem is meghozták Csehországból a jégkorongos kártya dobozomat.
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
erkölcsi fertőÉn inkább lábon kihordott agyhalálnak mondanám, de kinek mi jut róla először eszébe.
www.npr.org/2025/12/15/nx-s1-5644927/trump-rob-reiner-death-truth-social
Negritis, a vajda
Bezzeg a Csarlikörk, aki mindenkivel trollkodott, az egy szent ember volt ennek a fasznak a szemében.
2 napja
erkölcsi fertővan stílusa
www.npr.org/2025/12/15/nx-s1-5644927/trump-rob-reiner-death-truth-social
Negritis, a vajda
2 napja
nem néz amerikai sportokatfaternak amúgy ugyanezért kurva nehéz ajándékot venni, ő ráadásul nem is örül semminek 😀Philly-drukker?
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
faternak amúgy ugyanezért kurva nehéz ajándékot venni, ő ráadásul nem is örül semminek 😀Philly-drukker?
Negritis, a vajda
2 napja
erkölcsi fertőwww.npr.org/2025/12/15/nx-s1-5644927/trump-rob-reiner-death-truth-social
2 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.no. 20 perc sorbanállás (kb nyitás után 10 perccel értem oda) és 23 perc keresgélés után meg is lett a csomag. akkor én még jól jártam...
Matthew99
2 napja
Csak, hogy legyen ellenpélda is. Vidéken a megadott 1 órás intervallum elején a DPD vegytisztán kiszállította a szombaton megrendelt csomagom.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
www.blikk.hu/gazdasag/penz/devizahitel-per-vegrehajtas/3gnpqyzÉrtem én, hogy árfolyamkockázat... De azt viselje az adott pénzintézet.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
november 28-án érkezett be a depójukba, aszonták, hogy 29-én kiszállítják. (tudom, szombat, mi sem hittük.) akkor az elmaradt, kiszállítás dec 5-re elnapolva. aznap sem sikerült kiszállítani, helyette "csomag a depóban van" checkpoint dec 9-ig, azóta még az sem.telex.hu/gazdasag/2025/12/14/dpd-csomagszallitas-futar-munkaerohiany-karacsonyi-csuszas-keses-elegedetlen-ugyfelekmondjunk "unnepronto" leszek.en nem az utolso pillanatra hagynam a dolgokat. vagy kesobb szereznem be.altalaban felnottek rendelnek es nem hiszem h lenne olyan egy csaladban h full titok h mit kap,de ha van is.megkapja kesobb.megerti,nem sir,hisztizik
r.baggio
gyerkocok meg elsok es mivel minden evben ez van ,keses stb..ugyanugy megoldja az ember elobb.vagy offline es no stressz miatta.
YoungZeeZee
pedig a szkennerrel a vonalkódokat végighúzni On Holdra nem komplikált feladat, sőt. tudom, mert dolgoztam operációban, láttam, hogy hogyan csinálják a kollégák, és ez már majdnem húsz éve volt - de a technika már akkor rendelkezésre állt. mondjuk egy fokkal (hárommal) komolyabb cég volt, mint a DPD.
az oldalon valamikor azt írták, hogy a futárok hétvégén is dolgozva igyekeznek ledolgozni a lemaradást, erről még nem döntöttem el, hogy az év vicce, vagy ordas hazugság. de holnap megyek sorban állni a depóhoz. csak attól félek, hogy még a csomagokat is mindenféle logika nélkül tárolják, mert miért is? na majd kiderül.
Szerkesztette: slowmotion
2 napja
nekem is megvan minden ami kellszep szokas,de tenyleg.de ahogy a szerkesztett kommentem mutatja ha minden evben szopas van ezzel akkor megoldom mashogy. leadja az ember a listat jamuarban😁én listát írok és elég hosszú hogy legyen meglepetéstelex.hu/gazdasag/2025/12/14/dpd-csomagszallitas-futar-munkaerohiany-karacsonyi-csuszas-keses-elegedetlen-ugyfelekmondjunk "unnepronto" leszek.en nem az utolso pillanatra hagynam a dolgokat. vagy kesobb szereznem be.altalaban felnottek rendelnek es nem hiszem h lenne olyan egy csaladban h full titok h mit kap,de ha van is.megkapja kesobb.megerti,nem sir,hisztizik
r.baggio
YoungZeeZee
de ne legyen az hogy nagyon találgatni kelljen
Negritis, a vajda
en nem tudnek listat irni. van minden ami kell. nem panaszkodom.hianyat semminek nem erzem
YoungZeeZee
sőt, ha kell valami meg is veszem 😊
de így is vannak ilyen "nice to have" meg "plan to have" dolgok amiket fel tudok írni a listára
társasok, switch játékok, könyvek, 3D nyomtatáshoz PLA filament ...
faternak amúgy ugyanezért kurva nehéz ajándékot venni, ő ráadásul nem is örül semminek 😀
2 napja
YoungZeeZee
9 398
szep szokas,de tenyleg.de ahogy a szerkesztett kommentem mutatja ha minden evben szopas van ezzel akkor megoldom mashogy. leadja az ember a listat jamuarban😁én listát írok és elég hosszú hogy legyen meglepetéstelex.hu/gazdasag/2025/12/14/dpd-csomagszallitas-futar-munkaerohiany-karacsonyi-csuszas-keses-elegedetlen-ugyfelekmondjunk "unnepronto" leszek.en nem az utolso pillanatra hagynam a dolgokat. vagy kesobb szereznem be.altalaban felnottek rendelnek es nem hiszem h lenne olyan egy csaladban h full titok h mit kap,de ha van is.megkapja kesobb.megerti,nem sir,hisztizik
r.baggio
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
en nem tudnek listat irni. van minden ami kell. nem panaszkodom.hianyat semminek nem erzem
2 napja
én listát írok és elég hosszú hogy legyen meglepetéstelex.hu/gazdasag/2025/12/14/dpd-csomagszallitas-futar-munkaerohiany-karacsonyi-csuszas-keses-elegedetlen-ugyfelekmondjunk "unnepronto" leszek.en nem az utolso pillanatra hagynam a dolgokat. vagy kesobb szereznem be.altalaban felnottek rendelnek es nem hiszem h lenne olyan egy csaladban h full titok h mit kap,de ha van is.megkapja kesobb.megerti,nem sir,hisztizik
r.baggio
YoungZeeZee