NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
109
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a kaszinó aminek van nyitvatartása az nem is kaszinóBGY TE HÜLYE TAJPARASZTcsak félt, hogy bezár a kaszinó, de ezt így mégsem mondhatta ki élő adásban
ThundersNFL
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
BGY TE HÜLYE TAJPARASZTcsak félt, hogy bezár a kaszinó, de ezt így mégsem mondhatta ki élő adásban
ThundersNFL
több mint 4 éve
BGY TE HÜLYE TAJPARASZT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Nekem most házfelújításnál pl a napi bankkártya limit elég para a költségek, alapanyagok árai miatt, viszont a bankomnál a kp fiókbsn való felvétele meg szinte ingyenes.Én is építkezek/felújítok éppen és ebben az iparágban a kp sokkal hasznosabb és olcsóbb megoldás mint a kártya vagy az utalás 😊
Most több kp-t költök, mert egyszerűbb mint a kártyalimitet állítgatni. Túl nagyra meg biztonsági okokból azért nem merem emeltetni, hátha lenyúlják.
Az utalás is drágább, kb 40ezret spóroltam eddig a kp-zással.
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
En csak paypassel fizetek, ahol meg nem lehet onnan lopok 😀Settenkedő te vagy az?
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fater is eléggé sérelmezi ezt a 90 napos dolgot, meg a cserét is elég nehezen élte meg, mert volt olyan felvétele, amit rendszeresen visszanézett (pl. 2016os BL elődöntő BM-Atletico, amin együtt voltunk ott), és így bukta, én meg magyar nyelven sehol sem találom neki 😕Unokatesómnak volt ez nagy baja, mert felvette még anno az espn americaról a régi mnf-kat (köztük a legelsőt pl) aztán bukta így mindet 😕
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 406
Nekem most házfelújításnál pl a napi bankkártya limit elég para a költségek, alapanyagok árai miatt, viszont a bankomnál a kp fiókbsn való felvétele meg szinte ingyenes.Es a limitezes is penzbe kerulne gondolom
Most több kp-t költök, mert egyszerűbb mint a kártyalimitet állítgatni. Túl nagyra meg biztonsági okokból azért nem merem emeltetni, hátha lenyúlják.
Willie Parker
több mint 4 éve
Nekem most házfelújításnál pl a napi bankkártya limit elég para a költségek, alapanyagok árai miatt, viszont a bankomnál a kp fiókbsn való felvétele meg szinte ingyenes.Most több kp-t költök, mert egyszerűbb mint a kártyalimitet állítgatni. Túl nagyra meg biztonsági okokból azért nem merem emeltetni, hátha lenyúlják.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 406
Én kb mindent hitelkártyával fizetek, többtízezer forintot kapok vissza a forgalom utan decemberben az éves elszámolásnál.Abból szoktam karira ajandékokat venni de mindig van nálam kp is. De ja lúzer pöcs vagyok ..A hitelkartya nagy biznisz.anno a citinel adtak repjegyet a kartya melle.kivalasztottuk a legdragabbat majd 1 ev utan lemondtuk.kb ingyen volt😀
gordon
több mint 4 éve
nemtom, én most csináltattam redőnyt és nem tűnt nagy cégnek, de simán tudtam utalni nekikvagy úgy nagyjából bármilyen szolgáltatás, amit nem nagyobb cég nyújt.Mindenkinek megvannak azok a koltsegei amit csak kpvel tud fizetni, de senki nem fogja leirni mik azok 😀kurvák koko borbély?
| Es nyilvan mind tudjuk mik azok 😀 |
Borbinho
briareos
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
vagy úgy nagyjából bármilyen szolgáltatás, amit nem nagyobb cég nyújt.Mindenkinek megvannak azok a koltsegei amit csak kpvel tud fizetni, de senki nem fogja leirni mik azok 😀kurvák koko borbély?
Borbinho
briareos
buhloone mindstate
több mint 4 éve
A kártyás fizetés sokkal lassabb és kényelmetlenebb. Legalábbis abból kiindulva, amikor én fizetek kápéval, és amikor valami lúzer pöcs, akinek nincs pénze, és a kártyájával balfaszkodik.Mondjuk azok valóban igazi balfaszok lehetnek, akik lassabban fizetnek kártyával, mint KP-val. Főleg mióta a limitek feltolásával, már nagyrészt PIN-t sem kell nyomkodni.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
En csak paypassel fizetek, ahol meg nem lehet onnan lopok 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Én kb mindent hitelkártyával fizetek, többtízezer forintot kapok vissza a forgalom utan decemberben az éves elszámolásnál.Abból szoktam karira ajandékokat venni de mindig van nálam kp is. De ja lúzer pöcs vagyok ..
több mint 4 éve
Mindenkinek megvannak azok a koltsegei amit csak kpvel tud fizetni, de senki nem fogja leirni mik azok 😀kurvák koko borbély?
Borbinho
több mint 4 éve
Mindenkinek megvannak azok a koltsegei amit csak kpvel tud fizetni, de senki nem fogja leirni mik azok 😀| Es nyilvan mind tudjuk mik azok 😀 |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
95%-ban kártyával fizetek, mégse hiszem h lúzer pöcs lennék, vagy nem lenne pénzem, sőt. Hordok magamnál kpt mert adom amit Sobri mond, hogy vannak szituk ahol kp dukál, de az meg nem azok a cimletek amikkel a boltban kifizetek egy kólát meg rágót.Szerintem meg módfelett gagyi dolog folyamatosan kp-zni, ha lehet fizetni kártyával is. (nyilván az is gagyi, ha nincs az embernél kp, mert soha sem tudni mikor szarik be a terminál, mert akkor elég nagy szopás otthagyni a telikosarat 😀, és amúgy sem tudni hogy mikor lehet rá szüksége az embernek. Nem mondom, ha pont van nálam annyi apró, akkor azzal fizetek, de mióta telefonnal is lehet fizetni, még a kártyát sem kell elővenni, elég feloldani a telefont, ami mindig kéznél van.A kártyás fizetés sokkal lassabb és kényelmetlenebb. Legalábbis abból kiindulva, amikor én fizetek kápéval, és amikor valami lúzer pöcs, akinek nincs pénze, és a kártyájával balfaszkodik.
És amúgya fasz kivan hogy azért áll legtöbbször a sor bevásárláskor, mert a nyugger fél napig keresgéli azt a szájbavert KP-t. Persze a pénztárcát is fél percig halássza elő a banyatankból, mert akkor jut eszébe hogy a fizetéskor az is kelleni fog 😀 De ez már más téma.
Meglepő számomra, hogy a látszólag mindig pragmatikus Sobri elutasítja a sokkal gyorsabb és kényelmesebb fizetési módot.
eaglesmcnabb
Az igaz, hogy életkorom miatt én már nem sietek (mondjuk ez vagy 20 éve így van) és a plusz 10-20 mp balfaszkodása hidegen hagy. A nyuggeré is.
Már rég kiégetett aggyal valami lobotómia utáni rehabon lennék, ha a rengeteg agyhalott hülyeségén triggerelném magam.
Sobri Jóska
aprót sose hordok, nem is kérem vissza.
több mint 4 éve
Nemtom Sobri, szerintem a kártyás fizetéssel annyira nincs probléma.Engem a készpénz higiéniai okokból zavar, de rettenetesen. Annak idején, mikor boltban dolgoztam, és jöttek a legalja igénytelen emberek a gyűrött, koszos, nedves pénzeikkel fizetni, hát nem egyszer a hányinger kerülgetett. Az évek alatt annyi ilyet láttam, hogy ma már ha csak tehetem, bankkártyával fizetek, és kizárólag akkor fizetek kp-vel, ha nem lehet kártyával. Nagyságrendekkel kevésbé undorító a terminált nyomkodni, ha kell, mint a pénzt fogdosni.és mi van azzal a kockázattal amit a covid és a kp hordoz magában? vagy bármilyen vírus?Szerintem meg módfelett gagyi dolog folyamatosan kp-zni, ha lehet fizetni kártyával is. (nyilván az is gagyi, ha nincs az embernél kp, mert soha sem tudni mikor szarik be a terminál, mert akkor elég nagy szopás otthagyni a telikosarat 😀, és amúgy sem tudni hogy mikor lehet rá szüksége az embernek. Nem mondom, ha pont van nálam annyi apró, akkor azzal fizetek, de mióta telefonnal is lehet fizetni, még a kártyát sem kell elővenni, elég feloldani a telefont, ami mindig kéznél van.A kártyás fizetés sokkal lassabb és kényelmetlenebb. Legalábbis abból kiindulva, amikor én fizetek kápéval, és amikor valami lúzer pöcs, akinek nincs pénze, és a kártyájával balfaszkodik.
És amúgya fasz kivan hogy azért áll legtöbbször a sor bevásárláskor, mert a nyugger fél napig keresgéli azt a szájbavert KP-t. Persze a pénztárcát is fél percig halássza elő a banyatankból, mert akkor jut eszébe hogy a fizetéskor az is kelleni fog 😀 De ez már más téma.
Meglepő számomra, hogy a látszólag mindig pragmatikus Sobri elutasítja a sokkal gyorsabb és kényelmesebb fizetési módot.
eaglesmcnabb
Az igaz, hogy életkorom miatt én már nem sietek (mondjuk ez vagy 20 éve így van) és a plusz 10-20 mp balfaszkodása hidegen hagy. A nyuggeré is.
Már rég kiégetett aggyal valami lobotómia utáni rehabon lennék, ha a rengeteg agyhalott hülyeségén triggerelném magam.
Sobri Jóska
Negritis
Mikey
Boltban már úgyis ki van készítve a kártya, szóval az csak egy csippantás és nem kell számolgatni.
Ahol meg ütögetni kell, ott is az a max. 10-20 mp, ami elfogadható, mégha sietek is.
Mikey: Engem a kp nem csak higiéniai okból zavar, hanem már amúgy is.
Egyszerűbb csak egy kártyát hurcolászni magammal, minthogy állandóan legyen nálam pénztárca vagy kp a zsebben.
Strandon is sokkal kényelmesebb.
Az igazi kánaán egy olyan óra vagy kézre csapható eszköz lenne, ami tartalmazza a személyi adataid, bankkártyád, telefonod, mindent is.... igaz, ez a hackerek kánaánja is lenne 😀
több mint 4 éve
Régebben volt, aki elfogadott Erzsébet utalványt is... elvégre az is pénz vmilyen formában.Értsétek már Sobrit, a prostik mellei között lehúzva nem csippan le a kártyája, kell neki a kp. 😀pedig köztük is van már olyan aki fogad el kártyát 😉
somoskovig
Negritis
több mint 4 éve
Albániában fél napot kavirnyáztunk, mire találtunk olyan működő gépet amiből pénzt tudtunk csiholni.Norvégok ugyanez.Amikor először voltam Stockholmban, beültem egy random étterembe és naivan megkérdeztem, hogy itt tudok-e kártyával fizetni. A válaszra nem számítottam, de kifejezetten tetszik az irány: itt csak kártyával lehet fizetni.Mondjuk a svédek extra durvák, asszem valami 1% alatt van a kp aránya a teljes pénzforgalomból.
Nem véletlen halad itthon sem a szabályozás afelé, hogy lehetővé kell tenni a kártyás fizetést.
Vito
somoskovig
empty taxi
/nem a tengerpartról beszélünk/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Wolton rendeltem. Ott levonja előre.és amíg otthon voltál beoltatlanul, és kaját rendeltél KP-val fizettél a futárnak?és mi van azzal a kockázattal amit a covid és a kp hordoz magában? vagy bármilyen vírus?Covid ellen oltva vagyok, megfelelő az antitestszámom is, a pandémia előtt nem igazán tartottam halálos vírusoktól, az elmúlt 20 évben 1-2 vírusfertőzésem volt mindösszesen, azok se papírpénztől.
Negritis
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
(Kifli.hu, Tesco detto.)
Futárral nem is találkoztam, letette ahova mondtam.
több mint 4 éve
és amíg otthon voltál beoltatlanul, és kaját rendeltél KP-val fizettél a futárnak?és mi van azzal a kockázattal amit a covid és a kp hordoz magában? vagy bármilyen vírus?Covid ellen oltva vagyok, megfelelő az antitestszámom is, a pandémia előtt nem igazán tartottam halálos vírusoktól, az elmúlt 20 évben 1-2 vírusfertőzésem volt mindösszesen, azok se papírpénztől.
Negritis
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Norvégok ugyanez.Amikor először voltam Stockholmban, beültem egy random étterembe és naivan megkérdeztem, hogy itt tudok-e kártyával fizetni. A válaszra nem számítottam, de kifejezetten tetszik az irány: itt csak kártyával lehet fizetni.Mondjuk a svédek extra durvák, asszem valami 1% alatt van a kp aránya a teljes pénzforgalomból.
Nem véletlen halad itthon sem a szabályozás afelé, hogy lehetővé kell tenni a kártyás fizetést.
Vito
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
és mi van azzal a kockázattal amit a covid és a kp hordoz magában? vagy bármilyen vírus?Covid ellen oltva vagyok, megfelelő az antitestszámom is, a pandémia előtt nem igazán tartottam halálos vírusoktól, az elmúlt 20 évben 1-2 vírusfertőzésem volt mindösszesen, azok se papírpénztől.
Negritis
több mint 4 éve
a befogadó oldal azért nem szereti, mert még a legkisebb összegből is levesz a bank és ráadásul a pénzt később kapja meg (egy nap), sőt nem is érzi úgy hogy megkapta, mert a bankszámlájára megy