Gyűlölködjünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Az orange ways is hasonloan jo volt.film, stewi, italHa már szóba került a MÁV, a vasúton is piacra lép itthon a RegioJet: www.napi.hu/magyar_vallalatok/regiojet-mav-vasut-vonat-becs-budapest-praga.708910.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link2 oras kesesnel fizetik a jegy 50%at. Kriminalis, nyugaton nem mukodhetne igy, de mivel itt nincs vetelytars meg elvaras se, igy leszarjak, ahogy minden mast ist.Kajak a kurva anyjat a MAV-nak. Az egy dolog h az elmult 10 evben 25 perccel nott a menetido, de az mar kurvara felbasz, hogy iden meg atlag fel oraval nott.Az emeletes vonatok nem azon a szakaszon mennek elvileg ahol nem férnek be hanem a fecskék helyett az s70es vonalon
Az az ut ami 40 eve 1ora 50p - 2 ora volt, 10 eve 2 ora 20p volt, ma 3 ora.
Fura modon a vilag tobbi orszagaban csokkennek a menetidok.
Mondjuk vmilyen szinten jogos, igy maximalisan ki lehet hasznalni a kinalt szolgaltatasokat, mint pl hasznalni a szetszart WCt vagy ulni a szekeken. Mondjuk ezzel ki is fujt, de magyar embernek magyar szintu szorakozas jar.
Az uj deli vasutvonalrol (amit 150km/hra terveznek, ami 20 eve is elavult lett volna, nem h most) meg a frissen rendelt emeletes vonatokrol (amik nem fernek be az alagutakba amiket ezert at kell alakitani...) ne is beszeljunk.
Legalabb aegeszsegugy, oktatas, stadionok megvannak meg harmadik lett a felcsut.
| Kajak mi a faszt keresek meg itthon... |
Borbinho
amúgy a MÁV szar, de mivel nem piaci alapon működik így nem több mint egy szükséges kolonc ezért van leszarva
Negritis
A legjobb, hogy ugy van megoldva a netes jegyvasarlas, hogy pusztan technikailag nem lehet a ceg nevere szamlat kerni. Mert szamlat csak teljes aru jegyre lehet kerni, viszont a netes jegyvetelnel mindenkepp van kedvezmeny (ha automatabol veszed 5% ha telora letoltod 10%). Nem tudom h direkt csinaltak igy, mert akkor rafkosak voltak, vagy csak egy hiba. 😀
Ja meg a honlapjukrol amikor letoltom a menetrendet, es latom, h ervenyes 2014 dectol 2015 decig...😀 es az a legfrissebb
Egyszeruen hihetetlen...
Borbinho
Nemzetközi buszjárataikat többször is használtam, tényleg mintha repülőn ülnél: járkál egy stewardess (a jegyárban alapból benne van egy forró ital), az ülés hátuljába touchscreen van építve, ami játszhatsz/filmezhetsz/zenét hallgathatsz.
empty taxi
Ha már szóba került a MÁV, a vasúton is piacra lép itthon a RegioJet: www.napi.hu/magyar_vallalatok/regiojet-mav-vasut-vonat-becs-budapest-praga.708910.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link2 oras kesesnel fizetik a jegy 50%at. Kriminalis, nyugaton nem mukodhetne igy, de mivel itt nincs vetelytars meg elvaras se, igy leszarjak, ahogy minden mast ist.Kajak a kurva anyjat a MAV-nak. Az egy dolog h az elmult 10 evben 25 perccel nott a menetido, de az mar kurvara felbasz, hogy iden meg atlag fel oraval nott.Az emeletes vonatok nem azon a szakaszon mennek elvileg ahol nem férnek be hanem a fecskék helyett az s70es vonalon
Mondjuk vmilyen szinten jogos, igy maximalisan ki lehet hasznalni a kinalt szolgaltatasokat, mint pl hasznalni a szetszart WCt vagy ulni a szekeken. Mondjuk ezzel ki is fujt, de magyar embernek magyar szintu szorakozas jar.
Az uj deli vasutvonalrol (amit 150km/hra terveznek, ami 20 eve is elavult lett volna, nem h most) meg a frissen rendelt emeletes vonatokrol (amik nem fernek be az alagutakba amiket ezert at kell alakitani...) ne is beszeljunk.
Legalabb aegeszsegugy, oktatas, stadionok megvannak meg harmadik lett a felcsut.
Borbinho
amúgy a MÁV szar, de mivel nem piaci alapon működik így nem több mint egy szükséges kolonc ezért van leszarva
Negritis
A legjobb, hogy ugy van megoldva a netes jegyvasarlas, hogy pusztan technikailag nem lehet a ceg nevere szamlat kerni. Mert szamlat csak teljes aru jegyre lehet kerni, viszont a netes jegyvetelnel mindenkepp van kedvezmeny (ha automatabol veszed 5% ha telora letoltod 10%). Nem tudom h direkt csinaltak igy, mert akkor rafkosak voltak, vagy csak egy hiba. 😀
Ja meg a honlapjukrol amikor letoltom a menetrendet, es latom, h ervenyes 2014 dectol 2015 decig...😀 es az a legfrissebb
Egyszeruen hihetetlen...
Borbinho
Nemzetközi buszjárataikat többször is használtam, tényleg mintha repülőn ülnél: járkál egy stewardess (a jegyárban alapból benne van egy forró ital), az ülés hátuljába touchscreen van építve, ami játszhatsz/filmezhetsz/zenét hallgathatsz.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Tekintsunk el attol, hogy ki es miert csinalja, hogy a szulo batoritja, vagy a gyerek miert lesz ilyen. Az se erdekes melyik orszag, magyarorszagon is kinoznak allatokat... de ettol a videotol tenyleg hanynia kell az embernek:kutya helyében átharapnál a torkát
The abuse of this dog Bella by a thug did me in. I need to take a few days off from savages and mobs. That’s all there is on the news these days. I am so sick of screaming, violent, looting criminal behavior, I need a break from it. See you soon, all. pic.twitter.com/XsS4kknIXc
— James Woods (@RealJamesWoods) June 29, 2020
undisputedly
Tekintsunk el attol, hogy ki es miert csinalja, hogy a szulo batoritja, vagy a gyerek miert lesz ilyen. Az se erdekes melyik orszag, magyarorszagon is kinoznak allatokat... de ettol a videotol tenyleg hanynia kell az embernek:ettől meg majd enni se tudsz
The abuse of this dog Bella by a thug did me in. I need to take a few days off from savages and mobs. That’s all there is on the news these days. I am so sick of screaming, violent, looting criminal behavior, I need a break from it. See you soon, all. pic.twitter.com/XsS4kknIXc
undisputedly
www.dw.com/en/germany-investigating-30000-suspects-in-pedophile-probe/a-53984249

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 oras kesesnel fizetik a jegy 50%at. Kriminalis, nyugaton nem mukodhetne igy, de mivel itt nincs vetelytars meg elvaras se, igy leszarjak, ahogy minden mast ist.Kajak a kurva anyjat a MAV-nak. Az egy dolog h az elmult 10 evben 25 perccel nott a menetido, de az mar kurvara felbasz, hogy iden meg atlag fel oraval nott.Az emeletes vonatok nem azon a szakaszon mennek elvileg ahol nem férnek be hanem a fecskék helyett az s70es vonalon
Borbinho
Negritis
Egyszeruen hihetetlen...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Kajak a kurva anyjat a MAV-nak. Az egy dolog h az elmult 10 evben 25 perccel nott a menetido, de az mar kurvara felbasz, hogy iden meg atlag fel oraval nott.Az emeletes vonatok nem azon a szakaszon mennek elvileg ahol nem férnek be hanem a fecskék helyett az s70es vonalon
Borbinho
Legalabb a
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
FW-Bios update segített
néztem a device manager-t, én nem találtam bluetooth-tdragons dogma közben úgy döntött a winfos/laptop hogy mi a fasznak nekem bluetooth a gépbeEszközkezelőben esetleg ?
konkrétan eltűnt a bluetooth amin keresztül a kontroller-t használtam
hogy rohadjon meg a win10 jelenleg
Negritis
Coolearie
valszeg az unknown lesz az

Asusnál nyitok rá egy ticketet, vagy driver vagy HW probléma
remélem nem az utóbbi ....
dragons dogma közben úgy döntött a winfos/laptop hogy mi a fasznak nekem bluetooth a gépbeEszközkezelőben esetleg ?
Negritis

index.hu/kulfold/2020/06/19/madeleine_mccann_christian_b_gyanusitott_nemetorszag_lakoauto_pedofil_nyomozas/"Képzeljen el egy tizenkét éves kislányt.
Az adathordozókon legalább 8 ezer fájlt találtak. A felvételek többségén csecsemők, gyerekek, kiskorúak és fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális erőszak látható. Ezek az internetről származó felvételek a rendőrök előtt már ismertek voltak. Találtak olyan fájlt, amely kutyával folytatott szexuális cselekményre utalt, és legalább száz felvételen Christian B. volt látható, részben meztelenül vagy harisnyát viselve, amint különböző szexuális segédeszközökkel izgatja és elégíti ki magát.
Nem vagyok otthonos a témában, de ezt hogy?
Felfoghatatlan....
#JC6
Képzelje el, hogy megerőszakolják, megbecstelenítik és meggyilkolják.
Adjon erre magának elég időt.
Végül képzelje el Istent."
index.hu/kulfold/2020/06/19/madeleine_mccann_christian_b_gyanusitott_nemetorszag_lakoauto_pedofil_nyomozas/O'Grady atya biztosan szívesen elmagyarázná, hogyan kell ezt.
Az adathordozókon legalább 8 ezer fájlt találtak. A felvételek többségén csecsemők, gyerekek, kiskorúak és fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális erőszak látható. Ezek az internetről származó felvételek a rendőrök előtt már ismertek voltak. Találtak olyan fájlt, amely kutyával folytatott szexuális cselekményre utalt, és legalább száz felvételen Christian B. volt látható, részben meztelenül vagy harisnyát viselve, amint különböző szexuális segédeszközökkel izgatja és elégíti ki magát.
Felfoghatatlan....
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Felfoghatatlan....
www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2664048197251957/2664068173916626/?type=3&theater
Vagy meg a ködlámpát...Nagyon cuki, hogy ebben a takony időben is meg vannak győződve az emberek, hogy városon kívül elég a nappali fény. Főleg akkor előnyös mikor szürke autóhoz közeledsz.Ha meg fölb*sszák a reflektort, az a baj 😀
Matthew99
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nagyon cuki, hogy ebben a takony időben is meg vannak győződve az emberek, hogy városon kívül elég a nappali fény. Főleg akkor előnyös mikor szürke autóhoz közeledsz.Ha meg fölb*sszák a reflektort, az a baj 😀
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
protip: meg fogja tudnijah, csak ragelni nem tudok sehol mer ha öcsémnek szólok akkor fater aki most a balatonon van megtudjahétvégére jöttem meglátogatni a szüleimet, az anyám meg az előbb majdnem letarolt kocsivalA családdal csak a baj van 🙂
mi szoktuk kiengedni a garázsból mert ...
és kicsit jobban be volt ragadva az egyik szárny ő meg gondolkodás nélkül elindult meg se várva hogy nyitva van-e az ajtó
faszom bele
Negritis
warr_b
a kaput megcsináltam h ne lássa, 1 lámpát kell kicserélnie muternak hétfőig hogy ne legyen nyoma
Negritis
jah, csak ragelni nem tudok sehol mer ha öcsémnek szólok akkor fater aki most a balatonon van megtudjahétvégére jöttem meglátogatni a szüleimet, az anyám meg az előbb majdnem letarolt kocsivalA családdal csak a baj van 🙂
és kicsit jobban be volt ragadva az egyik szárny ő meg gondolkodás nélkül elindult meg se várva hogy nyitva van-e az ajtó
faszom bele
Negritis
warr_b
a kaput megcsináltam h ne lássa, 1 lámpát kell kicserélnie muternak hétfőig hogy ne legyen nyoma
hétvégére jöttem meglátogatni a szüleimet, az anyám meg az előbb majdnem letarolt kocsivalA családdal csak a baj van 🙂
faszom bele
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"