Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
hétvégére jöttem meglátogatni a szüleimet, az anyám meg az előbb majdnem letarolt kocsivalmi szoktuk kiengedni a garázsból mert ...
és kicsit jobban be volt ragadva az egyik szárny ő meg gondolkodás nélkül elindult meg se várva hogy nyitva van-e az ajtó
faszom bele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 505
Mas mufaj de a kommenteitek alapjan atneztem nalam mik tortentek:3 koncert maradt mar ugy el h mar a helyszinen voltam es akkor mondtak be.kompenzacio nem lett belole , persze ez az akkori balfasz hozzaallasomnak is koszonheto.mind pesten volt.
Volt egy 4. koncert is amire elhivtak spontan.nyaraltam kerdeztek hol vagyok es h lenne e kedvem becsbe menni koncertre.mondom persze.kimentunk es akkor derult ki h elmarad.akkor meg nem nagyon volt mobil net szoval ettunk egy hambit es irany haza.
több mint 5 éve
Én a prágai GN'R-t buktam. 😀 Ugye 94 után feloszlottak, így esély sem volt a 2000-es évek második felében, amikor a legnagyobb fan korszakomat éltem, koncertre menni (mármint ahol Slash és Duff is ott van). Most pár éve turnékra összeálltak, mentem is volna idén, erre...Nyugodtság van. Inkább örülj, hogy már van jegyed, így se volt olcsó és lehet az még drágább is.
Mondjuk nem cancelled, hanem rescheduled lett, szóval elvileg valamikor meg lesz tartva (gondolom leghamarabb jövőre), és a jegyet se tudtam visszaváltani.
Duff
Azért kell imádkozni, hogy életben maradjanak 😊
Ha lesz, akkor nekem az már helyben lesz 😀
több mint 5 éve
A viccekbe is beférne. 😊2 évente egyszer kapok inkorrekt vizsgáztatást és indokolatlan gecizést az egyetemen. Ezúttal ma volt ez a nap. 😀ha ez smiley-val megy, akkor inkább a Make Love-ba😊
adam8
NB2
több mint 5 éve
MetroBuszt vezetsz, vagy villamost?BKVSzarrá büntetném azokat, akik telefont nyomkodnak vezetés közben.... A jogsijukat is elvenném, életveszély amit csinálnak egyesek.vezetés közben gépelted be ezt legalább? 😊
#JC6
csebi
#JC6
😊
zemanla
több mint 5 éve
Buszt vezetsz, vagy villamost?BKVSzarrá büntetném azokat, akik telefont nyomkodnak vezetés közben.... A jogsijukat is elvenném, életveszély amit csinálnak egyesek.vezetés közben gépelted be ezt legalább? 😊
#JC6
csebi
#JC6
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
BKVSzarrá büntetném azokat, akik telefont nyomkodnak vezetés közben.... A jogsijukat is elvenném, életveszély amit csinálnak egyesek.vezetés közben gépelted be ezt legalább? 😊
#JC6
csebi
több mint 5 éve
Szarrá büntetném azokat, akik telefont nyomkodnak vezetés közben.... A jogsijukat is elvenném, életveszély amit csinálnak egyesek.vezetés közben gépelted be ezt legalább? 😊
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szarrá büntetném azokat, akik telefont nyomkodnak vezetés közben.... A jogsijukat is elvenném, életveszély amit csinálnak egyesek.
több mint 5 éve
2 évente egyszer kapok inkorrekt vizsgáztatást és indokolatlan gecizést az egyetemen. Ezúttal ma volt ez a nap. 😀ha ez smiley-val megy, akkor inkább a Make Love-ba😊
adam8
több mint 5 éve
2 évente egyszer kapok inkorrekt vizsgáztatást és indokolatlan gecizést az egyetemen. Ezúttal ma volt ez a nap. 😀
több mint 5 éve
azta novemberrainen esettaeső frenetix vót...Mindjárt visszajön, megkérdezem, de szerintem tuttifrutti.metacsikán meg nem vót?Barim eccerre látta a GnR-t, az FNM-t ésa Mötorheadet. Deszpaszító mentes korszak volt az is aszonta.Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
Sobri Jóska
gyeek
sutianap
Nos, megtörtént. Helyesbítek: Motörhead helyett Soundgarden volt a triumvirátus tagja. Anno Domini 1992, a jegy ára 1400 firenzei tallér. Metallicán nem volt, azt mondja őket annyira nem szereti, de mivel maga is zenész, nem zárja ki egy protokolláris koncertlátogatás lehetőségét.
gyeek
Lemmy bácsi szigeten vót Mötálll, FNM is zöldöltönybe a szigetes jobb vót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Volt itt minden akkoriban.metacsikán meg nem vót?Barim eccerre látta a GnR-t, az FNM-t ésa Mötorheadet. Deszpaszító mentes korszak volt az is aszonta.Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
Sobri Jóska
gyeek
sutianap
Michael Jackson, Jean-Michel Jarre, meg Bruce Springsteen Peter Gabriellel. Amiatt suliból kellett lógni.
több mint 5 éve
index.hu/techtud/2020/06/10/a_kormany_dontott_debrecenbe_koltoztetik_a_termeszettudomanyi_muzeumot/Bravó! 😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mindjárt visszajön, megkérdezem, de szerintem tuttifrutti.metacsikán meg nem vót?Barim eccerre látta a GnR-t, az FNM-t ésa Mötorheadet. Deszpaszító mentes korszak volt az is aszonta.Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
Sobri Jóska
gyeek
sutianap
Nos, megtörtént. Helyesbítek: Motörhead helyett Soundgarden volt a triumvirátus tagja. Anno Domini 1992, a jegy ára 1400 firenzei tallér. Metallicán nem volt, azt mondja őket annyira nem szereti, de mivel maga is zenész, nem zárja ki egy protokolláris koncertlátogatás lehetőségét.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
metacsikán meg nem vót?Barim eccerre látta a GnR-t, az FNM-t ésa Mötorheadet. Deszpaszító mentes korszak volt az is aszonta.Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
Sobri Jóska
gyeek
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Barim eccerre látta a GnR-t, az FNM-t ésa Mötorheadet. Deszpaszító mentes korszak volt az is aszonta.Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
Sobri Jóska
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
én meg végre láthattam volna élőben (is) ahogy a dicső focsi válogatottunk gerincre vágja Eurépát...no de maj' jövőre!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Én a Pearl Jam-mel jártam hasonlóan. Ők még nem mondták le végleg, de konkrét új időpont még nincs.
több mint 5 éve
Én voltam a pestin, a Népstadionban, amikor még nem volt retró. 😊Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
több mint 5 éve
Az ilyen bandáknál azért óvatosan‘a majd jövőre’ kifejezésekkel... 😊
Gyakran történik velük mindig valami, jó esetben életben is maradnak...
több mint 5 éve
És milyen jól elnevetgéltek rajta. 😀Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff
empty taxi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Én a prágai GN'R-t buktam. 😀Én a bécsit 😀
Duff

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tesóm a Helloween-nel járt így, igaz az jövő évben májusban elvben úgy néz ki lesz.