Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem volt egy kiba jó villanyászom. fiatal gyerek, gyorsan, pontosan dolgozott. el is tűnt :/Megcsapta az áram? 😀
petey
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Áprilisban előcsövezte burkolás előtt az emberünk a klímát. Abban maradtunk festés után szólok és jön felrakni a bel és kültérit. Emberünk eltűnt a picsába, annyit nem sikerült közölnie, hogy menj a francba hülyegyerek nem csinálom meg. Utána még 4en játszották el, hogy megbeszéltük telefonon, hogy mikor jön de azért pár nappal előre még csörögjünk össze. Egyik sem hívott se vissza, se fel nem vette, hogy legalább annyi vér lett volna a f*szába, hogy közölje, hogy mégsem csinálja meg. A 6. ember teljesen korrekt módon ott volt mikorra megígérte, így július 12.-e óta van klíma. Cirka 3 hónap alatt elintéztem 😀 és mindezt úgy, hogy az összes tahóhoz ismerős által kerültem.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nekem a kedvencem az mikor húzzák a szájukat h délután 4 után vhova is menjenek. Nagy nehezen le dumálom 5re majd 6kor mikor felhívom ő van meg sértődve h jön, 5 perc. Egy SMS-t nem tud írni h bocs késem ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ugyanez volt a második fele nálam is.Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.Nekem délre volt megbeszélve h ideérnek. Munkából elkéretőztem. 1kor hívom hogy mi a helyzet. Azt mondják kicsit megcsúsztak és még egy óra. Kérdezem hogy nem kellett volna szólni mert így kár volt eljönnöm előbb!? De legalább mikor ideértek akkor gyorsan, pontosan megcsinálták.
“-Dankó Dávid a (...) utcabol, erdeklodnek, mikorra varhato, hogy ideernek?
-Csutortokon?
-Kedden.
-Jaa, igen, kedden, felhivom a kollegakat.
-Mindenesetre harom orarol volt szo..
-Hat igen, de a kollegak reggel hatkor jottek a felszerelesert es dolgoznak”
Itt feladtam, megadtam magam a rendszernek. Megkertem, hivja fel oket es esetleg szoljon vissza, hany napi elelmet rendeljek a netpinceren, vagy legalabbis mennyire surgos a lakasban egy ideiglenes agy osszerakasa. Nagyjabol 20 perce varom. Azt hiszem, gyumolcsozo kapcsolat lesz ebbol is.
dankodavid
Matthew99
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.Nekem délre volt megbeszélve h ideérnek. Munkából elkéretőztem. 1kor hívom hogy mi a helyzet. Azt mondják kicsit megcsúsztak és még egy óra. Kérdezem hogy nem kellett volna szólni mert így kár volt eljönnöm előbb!? De legalább mikor ideértek akkor gyorsan, pontosan megcsinálták.
-Csutortokon?
-Kedden.
Itt feladtam, megadtam magam a rendszernek. Megkertem, hivja fel oket es esetleg szoljon vissza, hany napi elelmet rendeljek a netpinceren, vagy legalabbis mennyire surgos a lakasban egy ideiglenes agy osszerakasa. Nagyjabol 20 perce varom. Azt hiszem, gyumolcsozo kapcsolat lesz ebbol is.
dankodavid

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nekem volt egy kiba jó villanyászom. fiatal gyerek, gyorsan, pontosan dolgozott. el is tűnt :/
több mint 6 éve
Klíma, fűtés, és villanyász témában csakis ismerőst - vagy azon keresztül - szabad hívni, ez alap. Még itt is lehet grimbusz, mivel tekintettel a honi helyzetre: aki jó szerelő, fosásig van munkával. Ergo még pajtiknak is sokszor nehezen, csúszással tudnak teljesíteni, ezek az emberkék ugyanis általában szerződött munkából élnek. Vagyis el vannak kötelezve - akár kis, de lehet bazinagy cég is a megrendelő, pl. Telekom szintű - vállalatoknak, ahol benne van, hogy hajnalban lehet munkát végezniük, és/vagy állandó ügyelettartás, normál munakrenden túli állandó készenlét, és hibaelhárítás. ehhez jönnek a vis major esetek, amikor be van lőve, hogy pl. reggel 10-ig van szerződött melója, de ott a helyszínen kiderül, hogy még x másik hibával is kell foglalkozni. => Ez simán boríthat nem csak egynapi, hanem több hetes ütemtervet is.Fusizós klímaszerelő már nem nagyon van, mármint üzletszerűleg maszekolós. Vagy ha van, akkor az nehezen megtalálható, pláne, ha jó is abban, amit csinál.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
No offense, de ha most találtad ki nyáron, akkor ne csodálkozz.Ez a megjegyzes akkor lenne relevans szerintem, ha azon rinyalnek, hogy nincs szakember. Nem kell ezt ennyire komolyan venni😊
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
No offense, de ha most találtad ki nyáron, akkor ne csodálkozz.
több mint 6 éve
Persze, de akkor meg nem tudtam, hogy kelleni fog, ahogy azt sem, hova kell hivnom 😊 Masreszt attol meg, hogx ez a gyakorlat, meg nem elfpgadhato, sem pedig nem kevesbe duhito.Ez ma már minden szakinál így megy.Nem is az a baj, ha csusznak, az benne van, de bassza meg az, akinel az alap hozzaallas, hogy meg rohangassz utanuk, ha csusznak, es legyel kurva halas, za egyaltalan kijonnek.Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.
-Csutortokon?
-Kedden.
dankodavid
előbb nyer a 9ers SB-t btw
petey
dankodavid
Mondjuk pont klímást leakasztani nyáron, az télleg a mission impossible. Legkésőbb áprilisban időpontot kell foglalni.
warr_b
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Ez ma már minden szakinál így megy.Nem is az a baj, ha csusznak, az benne van, de bassza meg az, akinel az alap hozzaallas, hogy meg rohangassz utanuk, ha csusznak, es legyel kurva halas, za egyaltalan kijonnek.Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.
-Csutortokon?
-Kedden.
dankodavid
petey
dankodavid
Mondjuk pont klímást leakasztani nyáron, az télleg a mission impossible. Legkésőbb áprilisban időpontot kell foglalni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem is az a baj, ha csusznak, az benne van, de bassza meg az, akinel az alap hozzaallas, hogy meg rohangassz utanuk, ha csusznak, es legyel kurva halas, za egyaltalan kijonnek.Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.
-Csutortokon?
-Kedden.
dankodavid
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.
-Csutortokon?
-Kedden.
dankodavid

több mint 6 éve
Klimaszerelok, mint a tarsadalom oramu pontossaggal mukodo elemei.“-Dankó Dávid a (...) utcabol, erdeklodnek, mikorra varhato, hogy ideernek?
-Csutortokon?
-Kedden.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
24.hu/kulfold/2019/08/02/romania-caracal-gyilkossag-emberkereskedelem/Teljesen elképesztő ez a sztori, szerencsétlen lányok...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
hát a nyugati-dunakeszi-vác vonaton elég sokat utazok és rendszeresen vesznek a kallernél jegyet mondván:elbasztad, fel kell szállni és ott megvárni a kallert h jöjjön hozzádvagy megbasz helyszíni bírságra, az meg több mint a jegy ára 😀
akkor nem szól semmit csak ad egy jegyet neked
Negritis
eaglesmcnabb
az automata csak kártyát fogadott el nála meg KP van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
elbasztad, fel kell szállni és ott megvárni a kallert h jöjjön hozzádvagy megbasz helyszíni bírságra, az meg több mint a jegy ára 😀
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
elbasztad, fel kell szállni és ott megvárni a kallert h jöjjön hozzádmúltkor 5 perccel előtte értem oda nyugatiba a vonathoz, az automatánál 8 méteres sor, a pénztárnál 20, mondom a kallernek aki a vonat előtt áll hogy nála vennék jegyet, mert akkora volt a sor hogy lekésném a vonatot. azt mondta szó sem lehet róla, mert ellenőrzik őket.vonaton mondjuk legalább a kallernél tudod mondani hogy nem volt automata és fizetnél helyszinenDe ha emiatt bliccelsz, akkor a pótdíjat kártyával rendezheted 🙁Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
csak a szokásos, még mindig basztak nekiállni elhordani a ganét
Negritis
A nyugatinal van 10 jegyautomata amibol 4 mukodott a a tegnap delutani csucsban, abbol az egyik 1 jegy utan nem adott vissza mikor 5000ft-ot raktak bele 😀 kis sor volt
A karbantarto ceget lehet hivni de vki kb 8 perc probalkozas utan feladta.
Vannak rendes penztarak a palyaudvar masik oldalan, persze van e-jegy de akkor is nonsense.
Mondjuk amikor hasznaltam a mavot popecul ment minden.
ZoliMP
Amennyi legalja "ember" kószál azok környékén, sok mindenre számítok ott, és inkább a kiszámolt 700 Ft-ot kapják ki a kezemből, ha próbálkoznának, mint a bankkártyámat... de hát a BKK másként gondolja.
Mikey
Gergőbácsi
Negritis
Azóta már felvilágosodtam online jeggyel kapcsolatban, de a kallernek a jó édes kurva anyját, mert miatta várhattam több mint egy órát a következőre. És akkor csodálkoznak hogy rendszeresen nyakon basszák némelyiket az utasok.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
múltkor 5 perccel előtte értem oda nyugatiba a vonathoz, az automatánál 8 méteres sor, a pénztárnál 20, mondom a kallernek aki a vonat előtt áll hogy nála vennék jegyet, mert akkora volt a sor hogy lekésném a vonatot. azt mondta szó sem lehet róla, mert ellenőrzik őket.vonaton mondjuk legalább a kallernél tudod mondani hogy nem volt automata és fizetnél helyszinenDe ha emiatt bliccelsz, akkor a pótdíjat kártyával rendezheted 🙁Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
A nyugatinal van 10 jegyautomata amibol 4 mukodott a a tegnap delutani csucsban, abbol az egyik 1 jegy utan nem adott vissza mikor 5000ft-ot raktak bele 😀 kis sor volt
Vannak rendes penztarak a palyaudvar masik oldalan, persze van e-jegy de akkor is nonsense.
ZoliMP
Amennyi legalja "ember" kószál azok környékén, sok mindenre számítok ott, és inkább a kiszámolt 700 Ft-ot kapják ki a kezemből, ha próbálkoznának, mint a bankkártyámat... de hát a BKK másként gondolja.
Mikey
Gergőbácsi
Negritis
Azóta már felvilágosodtam online jeggyel kapcsolatban, de a kallernek a jó édes kurva anyját, mert miatta várhattam több mint egy órát a következőre. És akkor csodálkoznak hogy rendszeresen nyakon basszák némelyiket az utasok.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igaz, plusz ha jófej akkor megszámolja okosba'vonaton mondjuk legalább a kallernél tudod mondani hogy nem volt automata és fizetnél helyszinenDe ha emiatt bliccelsz, akkor a pótdíjat kártyával rendezheted 🙁Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
ZoliMP
Mikey
Gergőbácsi
Negritis
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
vonaton mondjuk legalább a kallernél tudod mondani hogy nem volt automata és fizetnél helyszinenDe ha emiatt bliccelsz, akkor a pótdíjat kártyával rendezheted 🙁Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
ZoliMP
Mikey
Gergőbácsi
több mint 6 éve
De ha emiatt bliccelsz, akkor a pótdíjat kártyával rendezheted 🙁Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
ZoliMP
Mikey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nekem a kelenföldi pályaudvar aluljárós BKK-s jegyautomaták a kedvenceim. Hónapok óta sose tudok kp-val metrójegyet venni rajtuk, csak bankkártyával. Pedig ilyen automatáknál NAGYON NEM szeretem használni.ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
ZoliMP
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Olyankor olyan reklám megy, amit nálunk nem adhatnak. Helyette vannak ezek a best of összeállítások.Oké, de azért fizetnek nekik. De ez a bestof minek?Eurosport: top 5 motoros pörgés, best of Ronnie, legjobb női tenisz sikolyok.Eurosporton idegesítő reklámban semmi nem veri meg a Jeruzsálem/TelAvivot 😀
Daniels a Lions-ban. Agyfaszt kapok.
Tactful Cactus
shawnka
Tactful Cactus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 507
Mondjuk ezt is egy csoportban olvastam. Nem vagyok kepben ezzel annyira 😊van még 3-4 automata középen is azokat általában senki se használja 😀ez hagyjan.www.facebook.com/Mavinform1/photos/pcb.2369368880053225/2369484646708315/?type=3&theatera kurva anyját a mávnakTán megálltatok a Hortobágy közepén, mert lejárt a munkaideje a masinisztának? 😀
Negritis
dugo93
Negritis
ZoliMP
amúgy nekem egyszer 2x vonta le a bérlet árát, volt egy mókás köröm mire visszakaptam a pénzt
de visszakaptam normálisan
amúgy ha jegyet akarok venni, akkor a vonatinfó app
nicns sor, és olcsóbb
Negritis
Szerkesztette: YoungZeeZee