Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 507
Europaban kb mindenhol van a vodafonnak is tv szolgaltatasa, eljott az ido 😀köcsög UPC is bekaphatja, mikor baszodik el a net, nyilvan amikor home officeban vagyok. Kollegaink dolgoznak az ugyon, legkesobb egy oraig megjavitjuk. Hát köszönöm szépen a nagy lofasztMeg is vette őket a Vodafone a gyíkba.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 6 éve
köcsög UPC is bekaphatja, mikor baszodik el a net, nyilvan amikor home officeban vagyok. Kollegaink dolgoznak az ugyon, legkesobb egy oraig megjavitjuk. Hát köszönöm szépen a nagy lofasztMeg is vette őket a Vodafone a gyíkba.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Elég már ezekből a kibaszott öregedős képekből, de tényleg.off topic-ban is írtam hogy vicc b+ mennyi a kretén aki leszarja h mi van
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Elég már ezekből a kibaszott öregedős képekből, de tényleg.
több mint 6 éve
köszi már megoldódott közben, de akkor is b.sszák meg 😀köcsög UPC is bekaphatja, mikor baszodik el a net, nyilvan amikor home officeban vagyok. Kollegaink dolgoznak az ugyon, legkesobb egy oraig megjavitjuk. Hát köszönöm szépen a nagy lofasztHotspot nem játszik?
eaglesmcnabb
kishaszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
köcsög UPC is bekaphatja, mikor baszodik el a net, nyilvan amikor home officeban vagyok. Kollegaink dolgoznak az ugyon, legkesobb egy oraig megjavitjuk. Hát köszönöm szépen a nagy lofasztHotspot nem játszik?
eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
köcsög UPC is bekaphatja, mikor baszodik el a net, nyilvan amikor home officeban vagyok. Kollegaink dolgoznak az ugyon, legkesobb egy oraig megjavitjuk. Hát köszönöm szépen a nagy lofaszt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Hogy nem lesz saját autó, és majd közösségi autózás lesz preferálva, pusztán azért, mert utilitarista vagy logikus, saját tulajdonlás helyett, mondhatni kárára. Van amiben technikailag gyorsan fejlődik az emberiség és van amiben meg irreálisan lassan. A saját autó szabadságának feladása az utóbbihoz tartozik. Az a generáció, amelyik megtapasztalja nem is adja fel.Az "autó kommunizmus" szerintem is még odébb van. Megjósolni nem merem, hogy mennyivel, az is lehet, hogy több, mint 50 év lesz. A saját autó szabadsága is egy faktor, bár szerintem csak vidéken, ahol ténylegesen kell is, és szabadságot is ad. Jelenleg még a nagyvárosok sűrűjében is ez van, mert a tömegközlekedés is olyan amilyen. De a kis távolságok + nagy ügyfélszám + szennyezés és zajterhelés miatt ez akár egyik pillanatról a másikra is változhat. Nézd meg, hogy mit csinált az autópiaccal a dízel botrány és a német hírek. Évtizedeken keresztül a dízel volt a tuti, a dízelek tartották az árukat, stb. És két év alatt lényegében megfordult minden, felére esett az érdeklődés, a dízel autók lettek az olcsó használt autók. Egy évtizedes berögződést alakított át két hír pillanatok alatt. Pedig igazából olyan következménye ami belátható időn belül a magyar autóst érinthetné, nincs is a dolognak, hiszen a dízelek jobbak, mint valaha, a kitiltás meg egyelőre ott tart, hogy talán néhány német városból, talán 1-2 napra, ha eléri a nitrogén-oxid szint a szmog szintet.
Az elektromos autók meg mindaddig megmaradnak "úri huncutságnak", amíg egy tankolás nem 5 perc, hanem 5+ óra.
Sobri Jóska
Ezek alapján én simán el tudom képzelni, hogy ha bejön az olcsóbban fenntartható elektromos autó, és mellé megoldódik az önvezetés jogi környezete, akkor jön valami hír (mondjuk hasonló, mint Londonban, hogy páros napokon páros rendszám, páratlanokon páratlan, stb.) és mellé jön egy-két Tesla aki lát fantáziát az önvezető taxizásban, és ez néhány év alatt sokszázezer nagyvárosit fog eltaszítani a kocsitól a taxi felé. És máris megindult a hólabda, és senki nem állítja meg, hogy ne legyen belőle lavina.
Peterk. Az áruszállítással mi lesz a közösségi közlekedés világában?A consumer elektromos autón kívül - ebben biztos, hogy átléptük a holtpontot, már lavina lett a hógolyóból - a többire nem merek időben jósolni. Lehet 10-15 év de lehet 50 is vagy több. Ami biztos, hogy az áruszállításban csak és kizárólag két szemponton múlik a dolog: a gazdaságosságon és a szolgáltatás színvonalán. A consumer piacon szerepe lehet a megszokásnak, divatnak, státusz-szimbólum szerepnek, az áruszállításban nem. Ott csak azon múlik, hogy mikor megy az elektromos autók vagy az önvezető autók költségszintje a benzines alá, és mit tud nyújtani (pontosságban, időben, stb.) a sofőrös, dízeles verzióhoz képest. Amint fordul a kocka, robbanni fog a piac, mindenki lépni akar majd, előbb, mint a versenytárs. Hogy mikor, és pontosan milyen formában, azt senki se tudja. Olyan ez, mint a gazdasági válság. Tudod, hogy be van építve a rendszerbe, hogy időnként jön, tudod, hogy jönni is fog, de senki nem tudja, hogy mikor és milyen formában.
peach

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az kurva élet, hogy én ezt nem élem meg... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
hátha minden nyüves vényes gyógyszerre tuttak egyedi szerializált kódot rakni dobozonként, akkor gondolom 3-4szer annyi árrésből az ijeneket illik megoldanivagy majd a pakoló robot bepakol 😀majd a bótba lesz egy platorm, ahova tudja dokkolni az oda címzett árut, ennyikeItt nem a távolság9n van a hangsúly hanem azon, hogy mondjuk 12 boltban kell szétteríteni az árut amik nyitva vannak 8tól 4ig mondjuk.pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
Röhej szerintem, hogy mondjuk 20 évesen leteszi valaki a jogsit, utána az a haláláig megvan, 10 évente az orvosit kell hosszabbítgatni, ami egy nagy nulla, kb ha vak vagy, akkir is megkapod. Én maximum 5 évente újravizsgáztatnék.
warr_b
peach
pl lehet hogy az a csávó is a fejéhez kapna, aki a minap Szigetvár és Kaposvár között egész sokat autózott mögöttem, és teljesen jó fényviszonyok között tompított helyett távolságit használt.
azért lehet megkérdeztem volna tőle, hogy a szekéren rosszul vannak-e beálltva a pilácsok, vagy csak egyszerűen fél-e, mert első esetben irány a szerviz, második esetben meg mi a faszt vezet, ha fél?
slowmotion
Peterk. Az áruszállítással mi lesz a közösségi közlekedés világában?
peach
empty taxi
peach
trans.info/de/tobb-mint-ezer-merfold-sofor-nelkul-elindult-a-nagy-tavolsagon-kozlekedo-onvezeto-teherautok-tesztelese-usa-ban-136530
sutianap
peach
sutianap
Negritis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Most komolyan ez a kérdés ?Itt nem a távolság9n van a hangsúly hanem azon, hogy mondjuk 12 boltban kell szétteríteni az árut amik nyitva vannak 8tól 4ig mondjuk.pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
Röhej szerintem, hogy mondjuk 20 évesen leteszi valaki a jogsit, utána az a haláláig megvan, 10 évente az orvosit kell hosszabbítgatni, ami egy nagy nulla, kb ha vak vagy, akkir is megkapod. Én maximum 5 évente újravizsgáztatnék.
warr_b
peach
pl lehet hogy az a csávó is a fejéhez kapna, aki a minap Szigetvár és Kaposvár között egész sokat autózott mögöttem, és teljesen jó fényviszonyok között tompított helyett távolságit használt.
azért lehet megkérdeztem volna tőle, hogy a szekéren rosszul vannak-e beálltva a pilácsok, vagy csak egyszerűen fél-e, mert első esetben irány a szerviz, második esetben meg mi a faszt vezet, ha fél?
slowmotion
peach
empty taxi
peach
trans.info/de/tobb-mint-ezer-merfold-sofor-nelkul-elindult-a-nagy-tavolsagon-kozlekedo-onvezeto-teherautok-tesztelese-usa-ban-136530
sutianap
peach
Úgy gondolod hogy nem lehet ezt beosztani? Úgy gondolod nincs a boltoknak raktarkeszlete? Vagy minden boltba egyszerre kell vinni az árut ?
Azért sok mindenbe vártam hogy felmerül mint probléma de ezt nem 😊
több mint 6 éve
vagy majd a pakoló robot bepakol 😀majd a bótba lesz egy platorm, ahova tudja dokkolni az oda címzett árut, ennyikeItt nem a távolság9n van a hangsúly hanem azon, hogy mondjuk 12 boltban kell szétteríteni az árut amik nyitva vannak 8tól 4ig mondjuk.pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach
empty taxi
peach
sutianap
peach
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
majd a bótba lesz egy platorm, ahova tudja dokkolni az oda címzett árut, ennyikeItt nem a távolság9n van a hangsúly hanem azon, hogy mondjuk 12 boltban kell szétteríteni az árut amik nyitva vannak 8tól 4ig mondjuk.pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach
empty taxi
peach
sutianap
peach

több mint 6 éve
Itt nem a távolság9n van a hangsúly hanem azon, hogy mondjuk 12 boltban kell szétteríteni az árut amik nyitva vannak 8tól 4ig mondjuk.pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach
empty taxi
peach
sutianap
több mint 6 éve
pölö nincs pihenőidő, pölö mehetnek éjszaka, ojan idősávokban mikor tudnak haladni és nem hátráltatják a szeméjforgalmat.Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach
empty taxi
peach

több mint 6 éve
Sehogyse jó baázzeg 😛 😀Nabazmeg (kosár nem érdekel, ilyen topikokat nem nézek 😛).Demá' mikó' 😛 Jah, NBA topikban említettem (1.5 hónapja). Többszörös részleges achilles-szakadás. Legalábbis ennyit tudtam kivenni a latin szövegekből 😀Áhh, fas.,om, Az érzés, amikor a Kerepesi úton melóba "menet" közben a zebrán gallyra megy a mankó, megfizethetetlen.Meh, megint széjjelb*sztad magad? 😕
kishaszi
warr_b
kishaszi
Jobbulást akkor. Többszörös részleges, inkább egyszer szakítottad volna szét rendesen... 😀
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Nabazmeg (kosár nem érdekel, ilyen topikokat nem nézek 😛).Demá' mikó' 😛 Jah, NBA topikban említettem (1.5 hónapja). Többszörös részleges achilles-szakadás. Legalábbis ennyit tudtam kivenni a latin szövegekből 😀Áhh, fas.,om, Az érzés, amikor a Kerepesi úton melóba "menet" közben a zebrán gallyra megy a mankó, megfizethetetlen.Meh, megint széjjelb*sztad magad? 😕
kishaszi
warr_b
kishaszi
Jobbulást akkor. Többszörös részleges, inkább egyszer szakítottad volna szét rendesen... 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Demá' mikó' 😛 Jah, NBA topikban említettem (1.5 hónapja). Többszörös részleges achilles-szakadás. Legalábbis ennyit tudtam kivenni a latin szövegekből 😀Áhh, fas.,om, Az érzés, amikor a Kerepesi úton melóba "menet" közben a zebrán gallyra megy a mankó, megfizethetetlen.Meh, megint széjjelb*sztad magad? 😕
kishaszi
warr_b
Szerkesztette: kishaszi
több mint 6 éve
Az elektromos autók meg mindaddig megmaradnak "úri huncutságnak", amíg egy tankolás nem 5 perc, hanem 5+ óra.Meg amíg kurva kicsi a hatókör, meg amíg ilyen rohadt drága
Sobri Jóska
Szerkesztette: kishaszi
több mint 6 éve
Áhh, fas.,om, Az érzés, amikor a Kerepesi úton melóba "menet" közben a zebrán gallyra megy a mankó, megfizethetetlen.Meh, megint széjjelb*sztad magad? 😕
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Áhh, fas.,om, Az érzés, amikor a Kerepesi úton melóba "menet" közben a zebrán gallyra megy a mankó, megfizethetetlen.
több mint 6 éve
Biztos én vagyok korlátolt, de akik túrajáratoznak azoknak nemtudom ez miként lesz megoldva. Pl régen volt ilyen kör, hogy ózd-kazincbarcika-miskolc-tiszadob-nyíregyháza-debrecen-hajdúszoboszló. És akkor ilyenből van napi 10.000 az országban.Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach
empty taxi
több mint 6 éve
Árúszállításnál szvsz a köv. lépcső az lesz h Uber mintájára lesznek shared economys árúszállítási megoldások is, nem csak személyszállításiak.Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Sztem ez az eset is pont az emberi hülyeség kategóriába esik. Az ilyenen nem segít 10 kresz vizsga sem.azért lehet nem lenne butaság, kicsit megrostálná a mezőnyt.Szerintem a fő baj az, hogy túl sok autó van az utakon. 16tól 85 éves korig kábé mindenkinek van jogsija, akkor is, ha baromira nem tud az illető vezetni. Én első körben a jogsi megszerzését nehezíteném, szigorítanám meg. Egy bizonyos életkor felett eleve nem is engedném az autóvezetést. Meg bizonyos kor alatt se 😁Ez nettó baromság, már bocs. A legtöbb súlyos baleset nem a kresz ismeretének a hiánya hanem a nettó emberi hülyeség miatt következik be. Inkább a kreszt mint tananyagot buzerálnám bele az oktatásba mert amit a gyalogosok és a biciklisek előadnak az közröhely. Tisztelet a kivételnek.
warr_b
peach
slowmotion
több mint 6 éve
Hogy nem lesz saját autó, és majd közösségi autózás lesz preferálva, pusztán azért, mert utilitarista vagy logikus, saját tulajdonlás helyett, mondhatni kárára.Így van. És így is lesz. Csak nem 30-50 éven belül.Sobri JóskaMire érted ezt az időt? Mert több féléről is beszélgettünk (elektromos autózás, önvezető járművek, tömegközlekedés átalakulása)?
peterk2005
Van amiben technikailag gyorsan fejlődik az emberiség és van amiben meg irreálisan lassan. A saját autó szabadságának feladása az utóbbihoz tartozik. Az a generáció, amelyik megtapasztalja nem is adja fel.
Az elektromos autók meg mindaddig megmaradnak "úri huncutságnak", amíg egy tankolás nem 5 perc, hanem 5+ óra.