NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 741
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Igazából Reichenbach is Pozzovivo ellen megy. Pinot meg 4 perc hátrányból nem előre kell tekintsen hanem a két dél-amerikaira.
több mint 6 éve
úgy sok értelme nincs a forgásnak, hogy Doom mögött csinálják. ennyi ballaszttal nehéz.A két üldözőcsoportban szép nagy összhangban mennek a srácok. Ja nem.Egyiknek se érdeke, ezt Pinot is tudhatná. Így is vicces, hogy hárman forognak és nem tudják tartani Froome tempóját.
Mondjuk azt értem Carapaz és Lopez miért nem megy. Ők csak egymással vannak elfoglalva kb.
iktriad
Jakehomer
több mint 6 éve
A két üldözőcsoportban szép nagy összhangban mennek a srácok. Ja nem.Egyiknek se érdeke, ezt Pinot is tudhatná. Így is vicces, hogy hárman forognak és nem tudják tartani Froome tempóját.
Mondjuk azt értem Carapaz és Lopez miért nem megy. Ők csak egymással vannak elfoglalva kb.
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
A két üldözőcsoportban szép nagy összhangban mennek a srácok. Ja nem. Mondjuk azt értem Carapaz és Lopez miért nem megy. Ők csak egymással vannak elfoglalva kb.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Amúgy Reichenbach várakozás újabb 15 másodpercet jelentett.
több mint 6 éve
Köszönöm, akkor a végét már később tudom meg.
több mint 6 éve
Várhatóan mikorra érnek be?5
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
50 perc kb.
több mint 6 éve
Várhatóan mikorra érnek be?
több mint 6 éve
azé mondom 😀pozzo csoporton még többet hozott...Ő most szakad le lefelé..
Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
eaglesmcnabb
dawyd728
picsába
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az utolsó hegyen azért illene lassulnia 😛TD most már nem tartalékol
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
pozzo csoporton még többet hozott...Ő most szakad le lefelé..
Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Én pont a mai szakaszt nem látim (meg a holnapit) én is köszi az eredménykövetőt 😊 Ezek szerint Froome ma megnyeri?A szakaszt szinte biztos, a Girot sanszosan. Remélhetőleg a hematokrit szintje is rendben lesz a leadott mintában. 😊
dande
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
pozzo csoporton még többet hozott... Most reichenbachnak kéne meghúzni a kövi hegy aljáig ami a csövön kifér, de nem úgy néz ki
több mint 6 éve
Én pont a mai szakaszt nem látim (meg a holnapit) én is köszi az eredménykövetőt 😊 Ezek szerint Froome ma megnyeri?
több mint 6 éve
lejtmenetben most volt hogy nem tekert vagy 500 méteren, tuti ott is hoz majd 3-4 másodpercet :d
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nekem is Landis ugrik be. Mondjuk ott jobban kilógott a lóláb. Egy nappal korábban megzuhant. Majd szinte a teljes szakaszt szökte és nem 5, hanem annál nagyobb üldöző csoport ellen tartotta és növelte az előnyét. Ettől még tényleg hihetetlen, amit látunk.
több mint 6 éve
Igen, kb ő ment ekkorát hátrányból akkor azon a Touron. Oscar Pereiro Sio nagy örömére. 😊Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |Ezek szerint nem csak nekem ugrott be Floyd barátunk.
iktriad
gdavid
több mint 6 éve
Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |Ezek szerint nem csak nekem ugrott be Floyd barátunk.
iktriad
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Már csak 27 mp Froome és Dumoulin között. A britre ma nincsenek szavak, amit csinál. | (Csendben megjegyzem remélem nem a 2006-os Landis módszer miatt megy ma ennyire) |
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvilegPercek óta nem hiszek a szememnek.
Jakehomer
több mint 6 éve
na jó ezt mostmár nem hiszem el, hogy hátul 3-an összedolgoznak, és hoz a lankán is majd egy percet.
több mint 6 éve
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvilegteljesen mindegy, lejtmenetben szárazon megrakja őket Froome megint.
Jakehomer