NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a sunyi, lankás emelkedő az üldözőknek kedvez elvileg
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jó ez az eredménykövető amíg haza nem erek 😀 köszi
több mint 6 éve
Froome miatt lehet Vivianiék limitidővel is gondba lesznek. 😀Á, senkit sem fognak ma kizárni. pláne, hogy lehet Yates is Vivianiékkal jön majd...
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Froome miatt lehet Vivianiék limitidővel is gondba lesznek. 😀
több mint 6 éve
Dumoulinék lassúak lefelé, a Pozzo féle csoport sokkal kevesebbet vesztettnagyobb baj, hogy a síkon is
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Dumoulinék lassúak lefelé, a Pozzo féle csoport sokkal kevesebbet vesztett
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
svejci gyerek otthon tanulta a lejtmenetetMindjárt elesik.
eaglesmcnabb
| A szóvicc megfejtői közt két újabb szóviccet sorsolunk ki. |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
svejci gyerek otthon tanulta a lejtmenetetazért nem kéne nagyon elengedni froomeot, hiába van még sok hátra
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Lopez mit gumizik itt ma, már a hegy alján is a csoport végén kapaszkodott 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Dumoulin milyen okos. Tudja jól, h együtt van esélyük Froome ellen.
több mint 6 éve
ezt a peches embert, pont lejtmenet előtt...
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Pinot defekt..
több mint 6 éve
2011-ben zuhant volna meg inkább Cadel.
több mint 6 éve
Indurain, Les Arcs?Az még nekem nem volt meg. 😊
Igor
több mint 6 éve
Indurain, Les Arcs?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Yates meg lassan kieshet a 10-ből is a nap végére. 😮Chaves 2.0. Én 10 percet írtam még fél órája, de ebből 25 is lehet.
iktriad
Azérrt 1 csapatnak és 1 embernek szurkoltam. Orica(Chaves+Yates)&Aru. A legnagyobb összeomlást ők hozták össze. 😕
több mint 6 éve
Vöki?Ilyet nem tudom láttam-e valaha 3. héten összetett elsőtől. Még Kruiswijk se állt meg így.Yates meg lassan kieshet a 10-ből is a nap végére. 😮20 perc körül fog kapni, ha nem adja fel
iktriad
Jakehomer
iktriad
több mint 6 éve
Ilyet nem tudom láttam-e valaha 3. héten összetett elsőtől. Még Kruiswijk se állt meg így.Yates meg lassan kieshet a 10-ből is a nap végére. 😮20 perc körül fog kapni, ha nem adja fel
iktriad
Jakehomer
több mint 6 éve
Yates meg lassan kieshet a 10-ből is a nap végére. 😮20 perc körül fog kapni, ha nem adja fel
iktriad
Tepper takarodj!