NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Yates végül laza 35 percet kapott. Az nem semmi. Ilyen összezuhanást tényleg nem láttam ennyire a végén összetett elsőtől egy háromhetesen.
több mint 6 éve
Danny
1 726
Azt a kurva Froome mit ment. Ezert a valaha volt egyik legnagyobb haromhetes meno. Egyszerre mindharom nagy koron cimvedo lehet valaki, elkepeszto. Ezt bevallalni egyedul. Amikor olvastam nem hittem el, most hogy a sajat szemeimmel lattam sem vagyok benne teljesen biztos hogy ilyen van... Dumoulin meg sejthette volna hogy a kutya nem fog neki menni. Ur isten mit ment Froomey
több mint 6 éve
Az Armstrong előtti idők nincsenek meg nekem. Emlékszik valaki arra, hogy volt valaha, valaki egyszerre címvédője a három nagy versenynek korábban? Hamár vasárnap Froome az lehet, kiváncsi lennék megcsinálta-e már valaki.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Közben Vivianiék 45 percre jöttek.Olyat miért kérdezel mire tudod a választ? 😁 en alapból nem kedvelem Sagant, gondolod mennyire díjazom 😂
Közben sport1-en gemenci nagydíj, komoly😁 csak V. Aurélt ne kellene hallgatniSagan előkerült már?
eaglesmcnabb
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ezután legalább nem kell magyarázkodnia hogy csak a Sky sor miatt nyertEzután majd más miatt kell 😉 😕
Toca
több mint 6 éve
Mikey
18 758
Shit. 😕Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingÚgy a Finestre 1/4-nél leszakadt. Nagyjából 3 órával a szakasz vége előtt. 😕 Egy ideig (5-10 percig) próbált kapaszkodni, de vmi borzalmas testtartással ment szemmel láthatóan nyélen, majd a murvás részre érve volt kb 4 perc hátránya, ahol feladta. Hegy tetején már 8-10 perc, onnantól kb nem is mutatták a szakaszon.
Yatesszel mi történt?
Mikey
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingÚgy a Finestre 1/4-nél leszakadt. Nagyjából 3 órával a szakasz vége előtt. 😕 Egy ideig (5-10 percig) próbált kapaszkodni, de vmi borzalmas testtartással ment szemmel láthatóan nyélen, majd a murvás részre érve volt kb 4 perc hátránya, ahol feladta. Hegy tetején már 8-10 perc, onnantól kb nem is mutatták a szakaszon.
Yatesszel mi történt?
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 758
Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingYatesszel mi történt?
több mint 6 éve
Közben sport1-en gemenci nagydíj, komoly😁 csak V. Aurélt ne kellene hallgatni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Jó, arra sem volt sok esély hogy Froome nyom egy Landist, aztán mégis bekövetkezett. Dumoulinnek akkor van esélye ha Froome erőből leszakad a mezonyrol, mint most Yates. De Budán nem sokszor volt kutyavásárITT után 19x-es volt, ha jól rémlik.
Inkább az erdekelne, hogy tegnap mekkora szorzo volt Froome gyozelmere, es hányan raktak meg kozulunk 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Jó, arra sem volt sok esély hogy Froome nyom egy Landist, aztán mégis bekövetkezett. Dumoulinnek akkor van esélye ha Froome erőből leszakad a mezonyrol, mint most Yates. De Budán nem sokszor volt kutyavásárInkább az erdekelne, hogy tegnap mekkora szorzo volt Froome gyozelmere, es hányan raktak meg kozulunk 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Baszki 2 szakasszal le vagyok maradva és 100+ komment van! Valami nagyon durva dolog történhetett!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nyilván nem azt mondom, h megnyeri, de egy hete hasonló forgatókönyv már lejátszódott.Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.Én több esélyt látok arra, hogy Dumoulin kicsúszik a top 3-ból (ha akciózik és megrogyik mondjuk) mint arra, hogy megnyeri. De nagyjából egyikre se látok esélyt.
dawyd728
Jughead
több mint 6 éve
Jughead
5 230
Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.Én több esélyt látok arra, hogy Dumoulin kicsúszik a top 3-ból (ha akciózik és megrogyik mondjuk) mint arra, hogy megnyeri. De nagyjából egyikre se látok esélyt.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Az a baj a mai nap TD-t is visszaveti holnap.Ugye múlt szombaton is nyélen ment mindkettő. Egyik a szakaszért, a másik, h minimalizálja Yates-hez képest a hátrányát.
Innen nagyon nehéz lesz.
Az első lejtőn mehetett volna csövön, ha felment volna 20mp-re megpróbálhatott volna felérni rá, onnantól szerintem nem hibázott a holland.
Floyd ellen ma ennyire tellett.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.
több mint 6 éve
Ezután legalább nem kell magyarázkodnia hogy csak a Sky sor miatt nyert
több mint 6 éve
Az a baj a mai nap TD-t is visszaveti holnap. Innen nagyon nehéz lesz.
Az első lejtőn mehetett volna csövön, ha felment volna 20mp-re megpróbálhatott volna felérni rá, onnantól szerintem nem hibázott a holland.
Floyd ellen ma ennyire tellett.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Megint az az érzésem, hogy a gonosz kenyai kokszol a szimpatikus, steril versenyzőkkel szemben.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Azért a Zoncolan után ennél többet kapott Froome Dumoulintől múlt vasárnap. Bízzunk benne ez a mai a kenyait legalább annyira visszaveti.
több mint 6 éve
Instant classic etap | (ha a doppingvizsgálat se mutat semmi rendellenségeget Froomenál) | .
több mint 6 éve
Jughead
5 230
Ez a csávó nem ember. Félelmetes, GOAT meg ilyenek.
több mint 6 éve
Carapaz, ahogy kell. Szegény TD.
több mint 6 éve
egyből megjöttek érte a doppingellenőrök hahahahaha