Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem tervezem használni, majd az app remélem már jó lesz, bár egyelőre ahogy hallom/olvasom, ios-en megy, androidon nemhát ha ki akarod cseréltetni az újra majd az jó pár ezresbe fog kerülni.nah megjött nekem is a kártyámNekem is rajta volt még úgy is, hogy pár hónapja már lejárt...
az mondjuk meglepett hogy az útlevél számom is rajta van
Negritis
r.baggio
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Igazából nem tudom ki a párja, de fellélegezhet!"Nagyon hipochonder paragép vagyok" Nem, te idióta vagy. Nagy különbség.Jó reggelt pic.twitter.com/Hb4rMdD9mt
— csy (@csy) May 20, 2021
Negritis
MC12
több mint 4 éve
Mongólia se rossz - nyilván olyan embereknek jó, akik szereti az érintetlen természetet... ha valaki tengerpartozni akar, akkor nem ideális célpont, bár ott van a Huvsgul/Khövsgöl, ami picit melegebb mint a Bajkál 😊dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2021%2F05%2F20%2Fkoronavirus-oltasi-igazolvany-mongolia-gruzia-utazas-szijjarto-peter-brusszel-eu-kulugyminiszteri-talalkozo-wto%2FMondjuk gruzia nem csunya😀
Ez az, ezért kell az igazolvány 😉
A tömeg elindul Mongoliába, olyan reverse tatárjárás
Heisman
YoungZeeZee
De pl a legcsodálatosabb csillagos éjszakát ott láttam életemben / National Geographic fotósával is találkoztam, aki kizárólag ezen okból ment oda..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2021%2F05%2F20%2Fkoronavirus-oltasi-igazolvany-mongolia-gruzia-utazas-szijjarto-peter-brusszel-eu-kulugyminiszteri-talalkozo-wto%2FMondjuk gruzia nem csunya😀
Ez az, ezért kell az igazolvány 😉
Heisman
több mint 4 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2021%2F05%2F20%2Fkoronavirus-oltasi-igazolvany-mongolia-gruzia-utazas-szijjarto-peter-brusszel-eu-kulugyminiszteri-talalkozo-wto%2FEz az, ezért kell az igazolvány 😉
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egy nagyon hasonló amerikai tweet alatt olvastam azt a kommentet pár hete, hogy végülis azzal, hogy a barátját nem engedi magához, nem a vírus szaporodását gátolja, hanem az agyhalottakét. Az is hasznos a társadalomra nézve.Negritisamúgy ezekre nincsenek szavak. komolyan vki ma elhiszi azt, hogy mert beoltottad magad akkor te megfertőzöd a másikat?
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Engem az érdekel, miért kampányol így 1-1 vakcina mellett vagy ellen valaki?Felteszem azért, amiért te az oltás vagy nem oltás kapcsán hajlandó vagy kampányolni. Mert úgy érzed, hogy a két választás közül az egyik érdemben jobb, mint a másik. Vakcina esetén azért nem teszed, mert nem látsz olyan érdemi különbséget, ami ezt indokolná. Aki egy vakcina mellett kampányol, az viszont nyilván lát / feltételez ilyent. Aztán az már egy más kérdés, hogy az érvei mennyire megalapozottak / erősek.
.....
Én hozok egy felelős döntést. Mérlegelem a szempontrendszereim. Kéretlenül nem kezdek másra rábeszélni valakit. Azután meg pláne, h ő is én is be vagyok oltva.
....
Egyedül az oltás nem oltás esetén veszem a bátorságot, de az más kérdés.
dawyd728
Más. Második napja 5% alatt van a pozitív tesztek aránya. Hat hónap után beértünk a "kikötőbe". 😊 Beértünk abba a tartományba ahol a vírus kordában van. Már csak ott is kell tartani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez ugyanaz, mint amikor arról próbálnak meggyőzni hogy ez meg az a film jó/rossz, az ő kedvenc csapata jobb mint a tiéd, és az ilyen hangoztatja azt hogy libernyák vagy fidesznyik vagy, hovatartozásától függően.Tegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.Engem az érdekel, miért kampányol így 1-1 vakcina mellett vagy ellen valaki? Én Astrát kaptam. Ha lenne olyan tanulmány, ami azt állítja az a legjobb(lehet van, én nem kerestem), akkor sem érezném szükségét ezt bizonygatni. Én hozok egy felelős döntést. Mérlegelem a szempontrendszereim. Lehet amikor megkapom is tudtam, h nem a lehető legjobbat (ez is relatív, mert adott időpontban lehet ez a legjobb, másikban az, mert ugye az elérhető mindig jobb az elérhetetlennél) kapom, de egyéb szempontok, mihamarabbi nyájimmunitás, hamarabb mehessek külföldre stb döntöttem másként. Sőt más eshetőség esetén arra is felkészültem, h az országba behozottak közül csak az általam legrosszabbnak vélt, de elérhetőt adjanak nekem. Szerencsére az a járványhelyzet nem állt fent.
Mikey
Nekem csak az a tippem maradt, h az ilyen emberek nem biztosak döntésükben és saját maguk megnyugtatása céljából mondják ezeket a kortesbeszédeket, mert ha az adott személy környezetében mindenki úgy gondolja, ahogy ő, akkor nyugi van, ő nem tévedhet, ha téved, akkor mindenki, azt meg könnyebb feldolgozni. Aztán lehet más van mögötte. Mindenesetre rajtam már röhögtek pl az Astra miatt. Mondjuk különösebben nem viselt meg. Az oltás már inkább. Ha valaki kérdez, én elmondom a saját szempontjaimat. Ami alapján időben változó mikor melyiket adatnám be. Kéretlenül nem kezdek másra rábeszélni valakit. Azután meg pláne, h ő is én is be vagyok oltva.
dawyd728
Nekem teljesen mindegy, ki mivel oltatja magát, de amikor a jelenlegi ismereteink alapján számokkal alátámasztható módon egyik jobb a másiknál, akkor ne akarjanak meggyőzni az ellenkezőjéről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
"Nagyon hipochonder paragép vagyok" Nem, te idióta vagy. Nagy különbség.Jó reggelt pic.twitter.com/Hb4rMdD9mt
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Negritisamúgy ezekre nincsenek szavak. komolyan vki ma elhiszi azt, hogy mert beoltottad magad akkor te megfertőzöd a másikat?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jó reggelt pic.twitter.com/Hb4rMdD9mt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mert Te nem vagy idióta.Tegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.Engem az érdekel, miért kampányol így 1-1 vakcina mellett vagy ellen valaki? Én Astrát kaptam. Ha lenne olyan tanulmány, ami azt állítja az a legjobb(lehet van, én nem kerestem), akkor sem érezném szükségét ezt bizonygatni. Én hozok egy felelős döntést. Mérlegelem a szempontrendszereim. Lehet amikor megkapom is tudtam, h nem a lehető legjobbat (ez is relatív, mert adott időpontban lehet ez a legjobb, másikban az, mert ugye az elérhető mindig jobb az elérhetetlennél) kapom, de egyéb szempontok, mihamarabbi nyájimmunitás, hamarabb mehessek külföldre stb döntöttem másként. Sőt más eshetőség esetén arra is felkészültem, h az országba behozottak közül csak az általam legrosszabbnak vélt, de elérhetőt adjanak nekem. Szerencsére az a járványhelyzet nem állt fent.
Mikey
Nekem csak az a tippem maradt, h az ilyen emberek nem biztosak döntésükben és saját maguk megnyugtatása céljából mondják ezeket a kortesbeszédeket, mert ha az adott személy környezetében mindenki úgy gondolja, ahogy ő, akkor nyugi van, ő nem tévedhet, ha téved, akkor mindenki, azt meg könnyebb feldolgozni. Aztán lehet más van mögötte. Mindenesetre rajtam már röhögtek pl az Astra miatt. Mondjuk különösebben nem viselt meg. Az oltás már inkább. Ha valaki kérdez, én elmondom a saját szempontjaimat. Ami alapján időben változó mikor melyiket adatnám be. Kéretlenül nem kezdek másra rábeszélni valakit. Azután meg pláne, h ő is én is be vagyok oltva.
dawyd728
több mint 4 éve
sztem nem a megnyugtatásról szól, hanem arról hogy ő tudja a tutit és ő megoldotta azt amit az átlag hülyének nem sikerültTegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.Engem az érdekel, miért kampányol így 1-1 vakcina mellett vagy ellen valaki? Én Astrát kaptam. Ha lenne olyan tanulmány, ami azt állítja az a legjobb(lehet van, én nem kerestem), akkor sem érezném szükségét ezt bizonygatni. Én hozok egy felelős döntést. Mérlegelem a szempontrendszereim. Lehet amikor megkapom is tudtam, h nem a lehető legjobbat (ez is relatív, mert adott időpontban lehet ez a legjobb, másikban az, mert ugye az elérhető mindig jobb az elérhetetlennél) kapom, de egyéb szempontok, mihamarabbi nyájimmunitás, hamarabb mehessek külföldre stb döntöttem másként. Sőt más eshetőség esetén arra is felkészültem, h az országba behozottak közül csak az általam legrosszabbnak vélt, de elérhetőt adjanak nekem. Szerencsére az a járványhelyzet nem állt fent.
Mikey
Nekem csak az a tippem maradt, h az ilyen emberek nem biztosak döntésükben és saját maguk megnyugtatása céljából mondják ezeket a kortesbeszédeket, mert ha az adott személy környezetében mindenki úgy gondolja, ahogy ő, akkor nyugi van, ő nem tévedhet, ha téved, akkor mindenki, azt meg könnyebb feldolgozni. Aztán lehet más van mögötte. Mindenesetre rajtam már röhögtek pl az Astra miatt. Mondjuk különösebben nem viselt meg. Az oltás már inkább. Ha valaki kérdez, én elmondom a saját szempontjaimat. Ami alapján időben változó mikor melyiket adatnám be. Kéretlenül nem kezdek másra rábeszélni valakit. Azután meg pláne, h ő is én is bevagyok oltva.
dawyd728
ha te a legjobban húzod be míg mások a szart akkor te vagy az okos és ügyes
több mint 4 éve
dawyd728
4 108
Tegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.Engem az érdekel, miért kampányol így 1-1 vakcina mellett vagy ellen valaki? Én Astrát kaptam. Ha lenne olyan tanulmány, ami azt állítja az a legjobb(lehet van, én nem kerestem), akkor sem érezném szükségét ezt bizonygatni. Én hozok egy felelős döntést. Mérlegelem a szempontrendszereim. Lehet amikor megkapom is tudtam, h nem a lehető legjobbat (ez is relatív, mert adott időpontban lehet ez a legjobb, másikban az, mert ugye az elérhető mindig jobb az elérhetetlennél) kapom, de egyéb szempontok, mihamarabbi nyájimmunitás, hamarabb mehessek külföldre stb döntöttem másként. Sőt más eshetőség esetén arra is felkészültem, h az országba behozottak közül csak az általam legrosszabbnak vélt, de elérhetőt adjanak nekem. Szerencsére az a járványhelyzet nem állt fent.
Mikey
Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
hát ha ki akarod cseréltetni az újra majd az jó pár ezresbe fog kerülni.nah megjött nekem is a kártyámNekem is rajta volt még úgy is, hogy pár hónapja már lejárt...
Negritis
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nekem utlevél számot rátették, szem ig számot lehagyták.nah megjött nekem is a kártyámNekem is rajta volt még úgy is, hogy pár hónapja már lejárt...
Negritis
r.baggio
nyilván mindenhova cipelni fogom az útlevelem 😀
több mint 4 éve
nah megjött nekem is a kártyámNekem is rajta volt még úgy is, hogy pár hónapja már lejárt...
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/05/20/palesztina-lelegeztetogep-magyar-kozlony-orban-viktor-szijjarto-peter-pinter-sandor-betlehem-koronavirus/Megy tovább az ajándékozás. Kérdés izraeli barátaink mit fognak ehhez szólni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nah megjött nekem is a kártyámaz mondjuk meglepett hogy az útlevél számom is rajta van
több mint 4 éve
Amúgy vicces, hétfőn megkaptam az oltást, azóta kedden meg ma reggel is hívtak (ma reggel konkrétan a háziorvos), hogy mehetnék oltásra. Mondtam kösz, már megvolt. Azért vannak itt kisebb fennakadások a nyilvántartásban 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
És ő mire alapozta, hogy a Sino a legjobb? aktívan kutakodik ebben a témában a szabadidejében? 😊És ők ezt már a legelején tudták, hogy kelleni fog, azért vettek bele jó sokat jó drágán.444.hu/2021/05/19/ket-orszagban-is-bejelentettek-hogy-elkezdik-beadni-a-sinopharm-3-oltasatGondolom rogánék már fogalmazzák a propagandát, amiben elmagyarázzák, hogy így lesz igazán ütős a kínai manna és hogy ezért van még belőle raktáron uszkve 2 millió
ender1112
r.baggio
Tegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
És ők ezt már a legelején tudták, hogy kelleni fog, azért vettek bele jó sokat jó drágán.444.hu/2021/05/19/ket-orszagban-is-bejelentettek-hogy-elkezdik-beadni-a-sinopharm-3-oltasatGondolom rogánék már fogalmazzák a propagandát, amiben elmagyarázzák, hogy így lesz igazán ütős a kínai manna és hogy ezért van még belőle raktáron uszkve 2 millió
ender1112
r.baggio
Tegnap meg akarta magyarázni egyik kolléganőm, hogy a Sinopharm a legjobb vakcina. Majdnem kiköptem az ebédemet, amikor elkezdte mondani. S hiába mondtam neki a kutatások eredményeit, lehetetlen volt megzavarni a meggyőződésében.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210519/tudomanyos-szenzacio-egy-oltoanyaggal-vedelem-nyerheto-az-osszes-ismert-emberi-koronavirus-ellen-483964

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/19/ket-orszagban-is-bejelentettek-hogy-elkezdik-beadni-a-sinopharm-3-oltasatGondolom rogánék már fogalmazzák a propagandát, amiben elmagyarázzák, hogy így lesz igazán ütős a kínai manna és hogy ezért van még belőle raktáron uszkve 2 millió
ender1112

---