Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Fekete Kutya, mint a pizzéria a Karinthy közepén?ezt. Nem is ezen csodálkoztam hanem hogy betartják a szabályokat.Friss infók a hétvégi balatoni vitorlázásról.Hát mit kellett volna csinálniuk? Az a baj, hogy betartották a jogszabályt (lett légyen az bármilyen dilettáns)? Teljesen tök mindegy, hogy 21 éves élsportoló vagy 65 éves rokkantnyugdíjas, bármilyen hihetetlen a szabályok rá is vonatkoznak 😊 1 milla bírság plusz a hely bezárása elég jó motiváció a vendéglátó szektornak, hogy elkérjék a kártyát. A hétvégén összesen 4 vendéglátó helyen voltam és mindenhol automatikusan kérték a kártyát. (végre bent is volt hely a Fekete Kutyában...)
Étterem belső helységbe nem engedték be a 15 fős társaságból azt az egyet aki még nem volt kártyás(élsportoló 21 éves nem jutott még sorra) így elsétáltunk mind de ez sem rendítette meg őket pedig üres volt az étterem.
A hajós kikőtőkben senki nem néz semmit kb(bár ez is szinte üres volt meg ugye szabadtér.
a teraszokon senki nem kér semmit az utcákon parton kb mindenki maszk nélkül volt már.
Ausztria info:
vagy negatív teszt vagy 2.oltás után 22 nappal vagy és mindezt tudod is igazolni....
Janek
MC12
Csak próba volt mert május vége ide oda biza a teraszon 8 fok volt ugy meg nem túl vidám kajálni
Janek
több mint 4 éve
amugy ebben mi a logika ?Nekem is van sajnos ilyen rokonom, sztem ide írtam is h megosztotta egyik étterem posztját miszerint más színű tálcát kapnak náluk a beoltott és a nem beoltott vendégek h ez az éttermi fasizmus!
Mármint aki nem oltatom magam de én is akarok éttermezni utazni ? stb
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
az ellenzék most nagyot mehetne egy " akár több száz vuhani diák is járhat majd a Pesten épülő Fudan egyetemre," szlogennel 😀telex.hu/belfold/2021/03/09/ujra-itt-vannak-az-egy-eve-kiutasitott-irani-diakok-a-helsinki-szerint-konstrualt-eljaras-voltsajnos lemaradtam erről az infóról, gondolom te is az m1en láttad vagy az origon 😊Végül egy kivételével visszajött az összes és folytatta a tanulmányait asszem.amúgy ez nagyon szomorú történet, hogyan törjük derékbe pár egyetemista tanulmányait ...Ééés tényleg, ezt már el is felejtettem. 😊No, jól van, nem lesz itt baj. A vakcina program és a migránsozás simán kompatibilisek lesznek egymással a FIdesz PR-ban. 😀Ezzel kezdődött tavaly - iráni
koronavirus.gov.hu/cikkek/bakondi-jelentos-veszelyt-jelentenek-beoltatlan-migransok
peterk2005diákokmigránsok hozták be a fertőzést. Teljesen logikus, hogy a nem beoltott migránsok veszélye óriási 😊
MC12
peterk2005
ráadásul az a körülmény, hogy büntetőeljárás indult velük szemben, amire tekintettel kifogást emelnek és amit még a bíróság sem tud felülvizsgálni, ezért kitoloncolják őket, majd ezt a büntetőeljárást utólag hónapokkal később megszüntetik, hogy nem történt semmi, na ez a vérlázító. csupán azért, hogy lehessen migránsozni.
csebi
warr_b
csebi
nagylaza
több mint 4 éve
Nah kicsit modernizáltak rajtam, ha már ilyen vén broki vagyok 😁www.youtube.com/watch?v=qZsOZSTZ3b4
warr_b
Akkor már modenizálolódtál? 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
A migráns megerőszakolja a lányodat, elveszi a munkádat, a segélyedet, Soros meg rád szabadítja ezt a migránst az riogatás. Ez működött.Szerintem már a riogatásba fásult bele mindenki. Nem egyezik a valóságukkalSzokásos covid19 teszt a cégnél.Most már azokat kellene meggyőzni, akik szerint módosítja a dns-t a vakcina" és "ha elkapom, hát vagy leküzdi a szervezetem vagy nem" (mindkettőt ma hallottam). De "az ellenzék oltásellenes kampány" majd biztos átfordítja őket a helyes oldalraaz a baj hogy elindult az a vonal hogy ha be vagy oltva akkor lefertőzöd az egészségeseket
r.baggio
Negritis
Kérdezem a mintavevőt.
- Ha meg lesz a 2. oltásom utána is jövök tesztelni?
-az oltás nem jelenti azt, hogy lepattan rólad a vírus.
-elkaphatom?
-el, csak a szövődmények kisebbek
-fertőzhetek?
-igen
- Akkor, hogy lesz meg a nyájimmunitás?
-(csend) Nem tudom.
Tudom, hogy a minta vevő nem orvos sőt valszeg az egészségügyhöz sincs semmi köze, de azért mindennap ezzel a sz..l foglalkozik. Naszóval ha ő képtelen erre valami "biztatót" mondani mit vártok a nép egyszerű 8 osztályos gyermekétől?
A sorosozást, migránsozást megértették, ezt is hasonlóan kell kommunikálni feléjük.
Arcukba tolni, riogatni őket 0-24-ben.
kittli
bcsarli
Nyunyóka néni (bár nem szép) meg Győrfi Pali az mi? Semmi.
Nem is működik.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
En is megkaptam ma a mennyei mannat. Szivas volt mert 1oras csuszasban voltak. Igy esoben kellett allni. Meg amikor az orvos letolta a gatyajat hogy mindjart jon a doffes elbizonytalanodtam. 😊

több mint 4 éve
Ez történik, ha sokszor farkast kiáltanak és nem történik semmi.Szerintem már a riogatásba fásult bele mindenki. Nem egyezik a valóságukkalSzokásos covid19 teszt a cégnél.Most már azokat kellene meggyőzni, akik szerint módosítja a dns-t a vakcina" és "ha elkapom, hát vagy leküzdi a szervezetem vagy nem" (mindkettőt ma hallottam). De "az ellenzék oltásellenes kampány" majd biztos átfordítja őket a helyes oldalraaz a baj hogy elindult az a vonal hogy ha be vagy oltva akkor lefertőzöd az egészségeseket
r.baggio
Negritis
Kérdezem a mintavevőt.
-elkaphatom?
-fertőzhetek?
-igen
-(csend) Nem tudom.
Tudom, hogy a minta vevő nem orvos sőt valszeg az egészségügyhöz sincs semmi köze, de azért mindennap ezzel a sz..l foglalkozik. Naszóval ha ő képtelen erre valami "biztatót" mondani mit vártok a nép egyszerű 8 osztályos gyermekétől?
A sorosozást, migránsozást megértették, ezt is hasonlóan kell kommunikálni feléjük.
kittli
bcsarli
Ezért kell rájukbaszni a farkast és mindenkit beoltani kötelezően.
Akkor nem kerülünk abba a helyzetbe, hogy agyhalottak döntésén múljon bármi is.
több mint 4 éve
Nah kicsit modernizáltak rajtam, ha már ilyen vén broki vagyok 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szokásos covid19 teszt a cégnél.A nyajimmunitas eddig is elmélet volt. Nem tudom ki allitotta be fix dologkent. Épp ez az, hogy mennyire hatásos a virus ellen. S ha az is, mennyi ideig ved meg. Minden csak talalgatas. A tények a kovetkezo honapokban (s evekben?) jonnek.
Kérdezem a mintavevőt.
-elkaphatom?
-fertőzhetek?
-igen
-(csend) Nem tudom.
kittli
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Szerintem már a riogatásba fásult bele mindenki. Nem egyezik a valóságukkalSzokásos covid19 teszt a cégnél.Most már azokat kellene meggyőzni, akik szerint módosítja a dns-t a vakcina" és "ha elkapom, hát vagy leküzdi a szervezetem vagy nem" (mindkettőt ma hallottam). De "az ellenzék oltásellenes kampány" majd biztos átfordítja őket a helyes oldalraaz a baj hogy elindult az a vonal hogy ha be vagy oltva akkor lefertőzöd az egészségeseket
r.baggio
Negritis
Kérdezem a mintavevőt.
-elkaphatom?
-fertőzhetek?
-igen
-(csend) Nem tudom.
kittli
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Szokásos covid19 teszt a cégnél.Most már azokat kellene meggyőzni, akik szerint módosítja a dns-t a vakcina" és "ha elkapom, hát vagy leküzdi a szervezetem vagy nem" (mindkettőt ma hallottam). De "az ellenzék oltásellenes kampány" majd biztos átfordítja őket a helyes oldalraaz a baj hogy elindult az a vonal hogy ha be vagy oltva akkor lefertőzöd az egészségeseket
r.baggio
Negritis
Kérdezem a mintavevőt.
-elkaphatom?
-fertőzhetek?
-igen
-(csend) Nem tudom.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
rokaur
876
csak válik a gécc aztán nincs ideje most legyalulni a világot... lehetsz bármekkora ember azért az asszony keresztbe tud tenni 😀Ugyan... a koronvírus lappanási ideje 5-6 nap. Az óvodák - sulik (alsós) kinyitottak egy hónapja, a teraszok lassan 3 hete, az esetszámok meg meredeken zuhannak. Tehát azért úgy 99%-ra lehet mondani, hogy ez a hullám ennyi volt és a nyitásoknak nem lett komolyabb követezménye.még ezt korai sztem kijelenteni. a július végi, augusztusi hepajnak sem augusztus végén volt meg a hatása.Urak, a mai számok - kórházban kezeltek száma, lélegeztetőgépen levők száma tavaly október 24.-e óta a legjobb adatok. Akkor tartottunk 1390 hivatalos adatok szerint koronavírusban elhunytnál.Ezt is bemákolták orbánék, a terasznyitásoknak semmilyen következménye nem lett
(Emlékeztetőként: ekkor már benne voltunk az őszi hullámban, ezek a 2000 kórházi ápolt, 300 alatti lélegeztetőgépes beteg féle számok akkoriban a hullámnak ha nem is a plafonját, de masszívan az aktív szakaszát jelentették. Szóval egyrészt nagyon jó ez a mai adat, másrészt még bőven van hova csökkeniük a számoknak.)
peterk2005
r.baggio
csebi
Az érdekesebb kérdés inkább a miért? Például, hogy nem-e szezonális a dolog, és a jóidő beköszöntével magától is lanyhult volna. Tehát kvázi itt marad velünk a vírus de szezonális lesz. Biztos, hogy van hatása a közel 50%-nyi beoltottnak meg annak a 2-3 millió átesettnek akiket nagyjából ennyire becsülnek. Ez szerintem érdekesebb, mint hogy ki mit mákolt be (nem bemákolta, a szakértők megmondták neki hogy ez lesz és ennek megfelelően csinálta a politikáját).
MC12
több mint 4 éve
Ugyan... a koronvírus lappanási ideje 5-6 nap. Az óvodák - sulik (alsós) kinyitottak egy hónapja, a teraszok lassan 3 hete, az esetszámok meg meredeken zuhannak. Tehát azért úgy 99%-ra lehet mondani, hogy ez a hullám ennyi volt és a nyitásoknak nem lett komolyabb követezménye.még ezt korai sztem kijelenteni. a július végi, augusztusi hepajnak sem augusztus végén volt meg a hatása.Urak, a mai számok - kórházban kezeltek száma, lélegeztetőgépen levők száma tavaly október 24.-e óta a legjobb adatok. Akkor tartottunk 1390 hivatalos adatok szerint koronavírusban elhunytnál.Ezt is bemákolták orbánék, a terasznyitásoknak semmilyen következménye nem lett
(Emlékeztetőként: ekkor már benne voltunk az őszi hullámban, ezek a 2000 kórházi ápolt, 300 alatti lélegeztetőgépes beteg féle számok akkoriban a hullámnak ha nem is a plafonját, de masszívan az aktív szakaszát jelentették. Szóval egyrészt nagyon jó ez a mai adat, másrészt még bőven van hova csökkeniük a számoknak.)
peterk2005
r.baggio
csebi
Az érdekesebb kérdés inkább a miért? Például, hogy nem-e szezonális a dolog, és a jóidő beköszöntével magától is lanyhult volna. Tehát kvázi itt marad velünk a vírus de szezonális lesz. Biztos, hogy van hatása a közel 50%-nyi beoltottnak meg annak a 2-3 millió átesettnek akiket nagyjából ennyire becsülnek. Ez szerintem érdekesebb, mint hogy ki mit mákolt be (nem bemákolta, a szakértők megmondták neki hogy ez lesz és ennek megfelelően csinálta a politikáját).
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
még ezt korai sztem kijelenteni. a július végi, augusztusi hepajnak sem augusztus végén volt meg a hatása.Urak, a mai számok - kórházban kezeltek száma, lélegeztetőgépen levők száma tavaly október 24.-e óta a legjobb adatok. Akkor tartottunk 1390 hivatalos adatok szerint koronavírusban elhunytnál.Ezt is bemákolták orbánék, a terasznyitásoknak semmilyen következménye nem lett
peterk2005
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ezt. Nem is ezen csodálkoztam hanem hogy betartják a szabályokat.Friss infók a hétvégi balatoni vitorlázásról.Hát mit kellett volna csinálniuk? Az a baj, hogy betartották a jogszabályt (lett légyen az bármilyen dilettáns)? Teljesen tök mindegy, hogy 21 éves élsportoló vagy 65 éves rokkantnyugdíjas, bármilyen hihetetlen a szabályok rá is vonatkoznak 😊 1 milla bírság plusz a hely bezárása elég jó motiváció a vendéglátó szektornak, hogy elkérjék a kártyát. A hétvégén összesen 4 vendéglátó helyen voltam és mindenhol automatikusan kérték a kártyát. (végre bent is volt hely a Fekete Kutyában...)
Étterem belső helységbe nem engedték be a 15 fős társaságból azt az egyet aki még nem volt kártyás(élsportoló 21 éves nem jutott még sorra) így elsétáltunk mind de ez sem rendítette meg őket pedig üres volt az étterem.
A hajós kikőtőkben senki nem néz semmit kb(bár ez is szinte üres volt meg ugye szabadtér.
a teraszokon senki nem kér semmit az utcákon parton kb mindenki maszk nélkül volt már.
Ausztria info:
vagy negatív teszt vagy 2.oltás után 22 nappal vagy és mindezt tudod is igazolni....
Janek
MC12
Csak próba volt mert május vége ide oda biza a teraszon 8 fok volt ugy meg nem túl vidám kajálni
több mint 4 éve
Urak, a mai számok - kórházban kezeltek száma, lélegeztetőgépen levők száma tavaly október 24.-e óta a legjobb adatok. Akkor tartottunk 1390 hivatalos adatok szerint koronavírusban elhunytnál.Ezt is bemákolták orbánék, a terasznyitásoknak semmilyen következménye nem lett
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Pénteken úgy döntöttem kihasználom kártya adta előnyeimet és hónapok óta először beülök egy vendéglátó egységbe.Tavaly nyár óta nem is voltam Debrecen bulinegyedében úgyhogy még csodálkozhattam is hogy megváltozott ez is az is.Friss infók a hétvégi balatoni vitorlázásról.Hát mit kellett volna csinálniuk? Az a baj, hogy betartották a jogszabályt (lett légyen az bármilyen dilettáns)? Teljesen tök mindegy, hogy 21 éves élsportoló vagy 65 éves rokkantnyugdíjas, bármilyen hihetetlen a szabályok rá is vonatkoznak 😊 1 milla bírság plusz a hely bezárása elég jó motiváció a vendéglátó szektornak, hogy elkérjék a kártyát. A hétvégén összesen 4 vendéglátó helyen voltam és mindenhol automatikusan kérték a kártyát. (végre bent is volt hely a Fekete Kutyában...)
Ausztria info:
Janek
MC12
Megérkeztünk az első helyre, haverom kérdezi a pultost mutassunk e kártyát, aki csak röhög és rázza a fejét. Asztalt is foglaltunk, mert amúgy felkapott hely, viszont nagyrészt fiatalok járnak oda így rajtunk kívűl egy asztalnál ült még két ember amíg ott voltunk.
Következő helyen már úgy gondoltuk a teraszon ülünk le. Bementünk megrendelni a fröccsöt, ajtóban biztiboy kéri a kártyát. Mondtam kint ülünk. Nem baj mutassuk. Ok. Később megyek vissza következő körre mondja a biztonsági maszkot légyszi. Az előbb mutattam a kártyám. Az oké, de ha megyek rendelni fel kell venni akkor is. Ez egy fasság ha tényleg ez a szabaly.
Harmadik hely már egy komoly étterem volt, de se kártyát se maszkot nem kértek.
Negyedik helyről nem tudok nyilatkozni, mert már nem voltam olyan állapotban hogy bármit is megjegyezzek 😀
több mint 4 éve
Az ellenőrzésekhez kb annyit, hogy amikor lement az első sokk úgy Januártól csak azokat a vendéglátókat ellenőrizték amikre feljelentés érkezett, vagy a góre nem engedte a bent dohányzást, ezért látványosan előtte csaportosultak. Ki volt adva nekik, hogy nem kutatni kell, csak ha pofátlanba nyomják, amúgy is pont volt elég feljelentés aznapra mindig a
Konkurensektől, vagy az ebédért sorban álló vérbácsiktól, akik kiszúrtak egy hátsó boxban söröző párost.
Ugyanez lesz a benti kártyával is, ha lemegy a május se kapacitás nem lesz rá, se bosszantani nem akarják majd a népeket, hogy vadászgassanak az oltás ellenesekre, azok meg szarnak rá.
több mint 4 éve
Jó hát azért ha megmártózol néha ezekben csoportokban FB-n, nehéz kiszakadni 😊 igazából a Mónika-shows trash helyét vette át az, ami ezekben a csoportokban zajlik. Roppant mód be tudja szippantani az embert ha hagyja 😊ne engem kérdezz. egyszerűen nekik élniük kell.Belekeveredik, és úgy berántja, hogy már mást se néz, másban sem bízik, csak ezekben. Idáig fajulhat a dolog.
van ismerős a baráti körben, egyszerűen nem értjük. minden nap megosztja a Görény meg Pócs videókat, elképesztő amúgy meg. néhanapján billgécezik is egyet. fel nem tudom fogni ezt.
csebi
De semmivel nem extrémebb sztori, mint összefosni magát valakinek egy világvégi faluban a migránsoktól. Egy olyan faluban, ahol migránst sose láttak, és az életszínvonal olyan, hogy onnan még a migráns is fejvesztve menekülne, ha véletlenül mégis arra tévedne egy. De mégis zárják az ajtót, nehogy bejöjjön éjszaka. 😊 Ez van.
peterk2005
több mint 4 éve
Friss infók a hétvégi balatoni vitorlázásról.Hát mit kellett volna csinálniuk? Az a baj, hogy betartották a jogszabályt (lett légyen az bármilyen dilettáns)? Teljesen tök mindegy, hogy 21 éves élsportoló vagy 65 éves rokkantnyugdíjas, bármilyen hihetetlen a szabályok rá is vonatkoznak 😊 1 milla bírság plusz a hely bezárása elég jó motiváció a vendéglátó szektornak, hogy elkérjék a kártyát. A hétvégén összesen 4 vendéglátó helyen voltam és mindenhol automatikusan kérték a kártyát. (végre bent is volt hely a Fekete Kutyában...)
Ausztria info:
Janek
több mint 4 éve
ne engem kérdezz. egyszerűen nekik élniük kell.Belekeveredik, és úgy berántja, hogy már mást se néz, másban sem bízik, csak ezekben. Idáig fajulhat a dolog.
van ismerős a baráti körben, egyszerűen nem értjük. minden nap megosztja a Görény meg Pócs videókat, elképesztő amúgy meg. néhanapján billgécezik is egyet. fel nem tudom fogni ezt.
csebi
De semmivel nem extrémebb sztori, mint összefosni magát valakinek egy világvégi faluban a migránsoktól. Egy olyan faluban, ahol migránst sose láttak, és az életszínvonal olyan, hogy onnan még a migráns is fejvesztve menekülne, ha véletlenül mégis arra tévedne egy. De mégis zárják az ajtót, nehogy bejöjjön éjszaka. 😊 Ez van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Urak, a mai számok - kórházban kezeltek száma, lélegeztetőgépen levők száma tavaly október 24.-e óta a legjobb adatok. Akkor tartottunk 1390 hivatalos adatok szerint koronavírusban elhunytnál.(Emlékeztetőként: ekkor már benne voltunk az őszi hullámban, ezek a 2000 kórházi ápolt, 300 alatti lélegeztetőgépes beteg féle számok akkoriban a hullámnak ha nem is a plafonját, de masszívan az aktív szakaszát jelentették. Szóval egyrészt nagyon jó ez a mai adat, másrészt még bőven van hova csökkeniük a számoknak.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
ne engem kérdezz. egyszerűen nekik élniük kell.amugy ebben mi a logika ?Az oltas szkeptikusokat a nyitas lehetosege atlendithette volna. Azzal hogy nyitottunk es tombolhatnak maszk nelkul, mar nem lesz mivel ravenni. Mert augusztusig a jo idovel elvannak a teraszon is, azutan meg nem kell a kartya majd. Bar lehet elobb beadja a derekat a kormany.ha tényleg beköszönt itt a hosszútávú jó idő, meg az egyre több program, amiket csak kártyával lehet látogatni, az sztem inkább olaj lesz a tűzre, és nem oltani fognak elmenni, hanem tüntetni az "emberiségi jogaik mellett meg diszkrimináció ellen".
Ervekkel az ilyen gondolkodasuakat soha nem fogjak ravenni.
topin
csebi
Janek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
amugy ebben mi a logika ?Az oltas szkeptikusokat a nyitas lehetosege atlendithette volna. Azzal hogy nyitottunk es tombolhatnak maszk nelkul, mar nem lesz mivel ravenni. Mert augusztusig a jo idovel elvannak a teraszon is, azutan meg nem kell a kartya majd. Bar lehet elobb beadja a derekat a kormany.ha tényleg beköszönt itt a hosszútávú jó idő, meg az egyre több program, amiket csak kártyával lehet látogatni, az sztem inkább olaj lesz a tűzre, és nem oltani fognak elmenni, hanem tüntetni az "emberiségi jogaik mellett meg diszkrimináció ellen".
Ervekkel az ilyen gondolkodasuakat soha nem fogjak ravenni.
topin
csebi
több mint 4 éve
Friss infók a hétvégi balatoni vitorlázásról.Étterem belső helységbe nem engedték be a 15 fős társaságból azt az egyet aki még nem volt kártyás(élsportoló 21 éves nem jutott még sorra) így elsétáltunk mind de ez sem rendítette meg őket pedig üres volt az étterem.
Ausztria info: