NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
7
7
02:15, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
5 hónapja
Ez lehet gyorsan véget ért 😕
5 hónapja
Ez achilles geciIsten faszat
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Haliburton oh no

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Ez achilles geci
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Haliburton elég forrón kezd
5 hónapja
jujj mi ez a himnusz? én csak annyit akarok, hogy szoros legyen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Es ez Durantnek miert jo, hogy korulotte jol meggyengul a jovendobeli csapata? Es amugy a Rocketsnek? Green a jovo, Durantben van kb ket ev, de ha besirna, annyi sem.Tökéletes trade Houstontól. Green playoffban sose lesz elit scorer. Idén ez nagyon hiányzott.
Stez
Hogy ettől már bajnoki esélyesek az érdekes kérdés. De szerintem megérte bőven.
5 hónapja
Szerintem vagy nagyon simán nyer az OKC vagy nyer a Pacers. Én a Pacersre tippelek és magasan Siakam az MVP nálam tőlük.
Mindkét csapat megérdemli de a tendencia nálam az az, hogy a Pacers megőrizte a csapatjátékát míg az OKC-t támadásba két dimenzióssá tették. Jobban mutat a Pacers tendenciája mint az OKC-é.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
én ezt kizártnak tartom, nem lehet megtörni ezt az Indyt. Mindenhonnan visszajönnek mindig. Lehet vereségre, de -20 tuti nem lesz.Én Thunder győzelem esetén -10-nél masszívabb különbséget is látok, 20-30 pontnyit is.Ez az idei annyira nehéz, hogy így reggel még tippelni sem tudok magabiztosan. Sportfogadó szemszögből azt tudom mondani mint a BL-döntőre, ki kell üttetni a másikat két szelvényen. Mindenki szoros meccset mond, na ebben nem lennék biztos amikor ekkora a nyomás.Bazska is azt hiszem 10+ pontos Thunder győzelmet mondott az Alley-Oopban.
Cruyffista
Kíváncsi voltam és megnéztem, utoljára 1974-ben egy Celtics-Bucks döntő 7. meccsen volt 10-nél nagyobb különbség.
Kampman
Cruyffista
5 hónapja
Semlegesként nagyon "rossz", hogy nem lehet szurkolni úgy igazán egyik csapatnak sem, mert mindkettő baromira megérdemelné.Pacers 25 év után jut el döntőbe, ki tudja mikor lesz ilyenre lehetőségük, lehet megint 25 évet kell rá várni. Abszolút nem ordas mákkal tették, még a döntő szériában is megmutatták van tartásuk még akkor is mikor a kés ott volt a torkukon. Jó csapatuk lesz jövőre is, de nehezen hiszi el az ember, hogy tudnak még egy ilyen futást bemutatni.
OKC-nek meg a csapatépítési filozófiáját kellene elismerni egy bajnoki címmel. Ahogy okosan kijöttek a George-storyból, feltankoltak ezer pickkel és azokat nagyon jól felhasználva (talán ez a hatalmas szó), szépen lassan összeépítették A csapatot, kvázi a nulláról.
OKC-nek jövőre is legalább ugyan ilyen esélye lesz nyerni, szóval talán az ő vereségük nem ütne akkorát, de a sportban semmi sincs borítékolva, jön egy SGA sérülés és máris favoritból lecsúsznak "csak" egy jó csapat státuszba. Szóval ezt a projektet mindenféleképpen gyűrűvel kellene fémjelezni, de túl sok idejük nekik sincsen.
Összességében annak nagyon örülök, hogy 2016 után végre láthattunk ismét egy kompetitív döntőt.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 hónapja
Green szerintem 1 a sok közül töltelék scorer. Nem lehet rá csapatot építeni, de padról jó energy guy lehet belőle egy komoly csapatban. A Suns nem az, szóval tök mindegyDurant a skillsettel bármelyik csapatba jó lenne a ligában. Ha tudod kímélni védekezésben akkor bármikor dob 30 pontot bárki ellen és ez a sok fakezu rakéta között aranyat ér majd.
Szerkesztette: FLZOLI
5 hónapja
Green egy valamiben jó és az a scoring, de védőnek és szervezőnek is rossz. Tekintettel arra, hogy scoringban se kiemelkedő, így igazából egy csapda játékos, mert a pár jó meccse miatt elhiszed, hogy van benne potenciál, ezért túlfizeted, de amúgy a meccsek nagyobb részén inkább árt, mint használ.A semmiért kaptak egy még mindig elit, de már idős játékost és megszabadultak Jalen Greentől.Èn nem így gondolom, de lehet tèvedek....szvsz Green tavaly igen is sokat tett hozzá a játèkhoz ès a jövőt tekintve inkább őt kellett volna mèg erődíteni. Persze nyilván Udoka ezt jobban látja, tudja ezt nem vitatom, s egy KDt a csapatban tudni sose rossz, de nem biztos, hogy ezen az áron. Megláccsuk 😏
Nem lettek ettől ők a fő esélyesek (egy pár évig az OKC lesz az), de ez abszolút win a Houstontól.
A Suns meg küzdhet tovább a play-inért.
Jughead
dande2
Alapból az idei PO után az is csoda, hogy ebbe a Suns belement. Elvileg scorer, ehhez képest volt egy jó meccse (az legalább nagyon jó volt 38 ponttal), de a maradék 6 meccsen 9 pontot átlagolt.
5 hónapja
Sztem ez jó lesz Durantnek, mkepp jobb mint a spurs. Houstonnak van két éve.SuperSonics lesz, ugye!?
Közben elvileg Silver a döntő után bejelenti a Seattle meg Las Vegas franchiset, és ezzel a wolves átkerül keletre …
csebi
5 hónapja
Sztem ez jó lesz Durantnek, mkepp jobb mint a spurs. Houstonnak van két éve.Közben elvileg Silver a döntő után bejelenti a Seattle meg Las Vegas franchiset, és ezzel a wolves átkerül keletre …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Es ez Durantnek miert jo, hogy korulotte jol meggyengul a jovendobeli csapata? Es amugy a Rocketsnek? Green a jovo, Durantben van kb ket ev, de ha besirna, annyi sem.hol gyengült meg a rockets? minden up and comer wingjük maradt, brooks létszám fölöttivé vált. green irányításban kuka, védekezésben mínusz és épphogy vállalható a hármasa, elit játékos sosem lesz, reed sheppard pedig ott van a rosteren és kéne neki a játékperc. ez full win a rocketsnek és ehhez jön még az, hogy eason+ausar+whitmore is fejlődni fog, jabari smith meg így a liga legjobb hatodik embere lesz. mondjuk én nem kedvelem sengün játékát, de ebbe a kdvel turbózott closer lineupba ő is százszor jobban illik, mint green
Stez
5 hónapja
Hát. Ha sikerül kapni valamit Greenért, akkor ez vállalható érték Durantért, de ezekért a szezonokért kár volt szétcseszni a teljes csapatot. Amúgy több mint amire számítottam. Ha Green/Beal marad, "szórakoztató" lesz ahogy Booker, Beal és Green együtt nyomja. Csapatépítés felsőfokon.
5 hónapja
A semmiért kaptak egy még mindig elit, de már idős játékost és megszabadultak Jalen Greentől.Èn nem így gondolom, de lehet tèvedek....szvsz Green tavaly igen is sokat tett hozzá a játèkhoz ès a jövőt tekintve inkább őt kellett volna mèg erődíteni. Persze nyilván Udoka ezt jobban látja, tudja ezt nem vitatom, s egy KDt a csapatban tudni sose rossz, de nem biztos, hogy ezen az áron. Megláccsuk 😏
Nem lettek ettől ők a fő esélyesek (egy pár évig az OKC lesz az), de ez abszolút win a Houstontól.
Jughead
5 hónapja
A semmiért kaptak egy még mindig elit, de már idős játékost és megszabadultak Jalen Greentől. Nem lettek ettől ők a fő esélyesek (egy pár évig az OKC lesz az), de ez abszolút win a Houstontól.
5 hónapja
Es ez Durantnek miert jo, hogy korulotte jol meggyengul a jovendobeli csapata? Es amugy a Rocketsnek? Green a jovo, Durantben van kb ket ev, de ha besirna, annyi sem.Green sztem nem a jövő, legalábbis én nem sok fejlődést láttam rajta a ligába kerülése óta
Stez
de nem is láttam annyi meccsen mint a szurkolók, szóval lehet tévedek
és azért tavaly nyáron már volt róla szó hogy vajon meg kell-e tartania a rocketsnek
brooks elengedése sem hiszem hogy sokat dobna a latba
Durantnek és a Rocketsnek van 2 éve alkotni valamit, meglátjuk sikerül-e
szerintem nem
5 hónapja
Es ez Durantnek miert jo, hogy korulotte jol meggyengul a jovendobeli csapata? Es amugy a Rocketsnek? Green a jovo, Durantben van kb ket ev, de ha besirna, annyi sem.
5 hónapja
Hat jó nagy bromságot csinált a nyugati kedvenc csapatom 🤦😡Report: Suns trade Durant to Rockets
thescore.com/nba/news/3302707
5 hónapja
Durant Houston
5 hónapja
Foster lesz a bíró. OKCnél elég sok büntető lesz.Hat ha ő a bíró akkor le sem kell játszani. 2000 eurót, kocsit, hazat és asszonyt az OKCre!
Én valahogy nem érzem most az OKC runt.
Nem az előző meccs miatt hanem amiatt mert én amiatt aggódom, hogy agyonnyomja őket a tét.
Most fog kiderülni hogy a Shai-Jdub duóra lehet-e dinasztiát építeni.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
You got centeled. Fake accok nyomják a Foster hírt egyelőre. Hivatalos megerősítés még nincs, habár a rotáció tényleg Fostert adná ki. De ezen valtoztathatnak.
5 hónapja
Én az Indynek örülnék, de így vagy úgy az OKC-t szerintem eltolják a célvonalig. Ők sem érdemtelenül nyernének persze de a jobb story az egyértelműen a Pacers lenne, kb a semmiből odaérve