OFF topik
30 feliratkozó
2 napja
ez egy tök érdekes videó, hogy miért alakult úgy egy csomó bringás dolog, ahogy főleg amerikábanwww.youtube.com/watch?v=pRPduRHBhHI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
www.blikk.hu/aktualis/krimi/morrisons-2-meghalt-fiu-apja/t5n9vceBárcsak ne nézte mvolna meg... A kuruc zabolátlan komment állatai most meghasadtak. Van cigány mindkettő, kit érdekel verzió illetve az egy szemét miatt egy egész népcsoportot ne ítélj el standard világlátás. Van a székelyek is köcsögök, meg az áldozat családja is cigány, különben miért írna a facebookra. Totál káosz, sokszor hányinger keltően aljas.
székely gyerek ütötte a kárpátia pólósat.
Hogy fognak most így cigányozni?
resistance is futile
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
2 napja
www.blikk.hu/aktualis/krimi/morrisons-2-meghalt-fiu-apja/t5n9vceszékely gyerek ütötte a kárpátia pólósat.
Hogy fognak most így cigányozni?
3 napja
Egyik kedvenc Beugró jelenetem tőle:Erre én is emlékszem, a kedvenc jelenetem az összes Beugró közül 😀
youtu.be/6jAMImHsxdg?si=mD0NfTfZFMx8mp0i
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
RIP Kállóy Molnár Péter 😢 lesokkolt a hír😰😰😰
petey
4 napja
5 napja
Jöhet nekem is.PM-ben küldöm. 180-ról indult 2023-ban, bement 100 alá.fetomy: étel és fitness influencer lett belőle, miután OG-ből RB-re gyúrta magát.Linkeld már be ide kérlek, én még emlékszem rá, érdekel hogy honnan hova jutott 😊
eaglesmcnabb
r.baggio
eaglesmcnabb
6 napja
PM-ben küldöm. 180-ról indult 2023-ban, bement 100 alá.fetomy: étel és fitness influencer lett belőle, miután OG-ből RB-re gyúrta magát.Linkeld már be ide kérlek, én még emlékszem rá, érdekel hogy honnan hova jutott 😊
eaglesmcnabb
r.baggio
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
fetomy: étel és fitness influencer lett belőle, miután OG-ből RB-re gyúrta magát.Linkeld már be ide kérlek, én még emlékszem rá, érdekel hogy honnan hova jutott 😊
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Tampa fórumozók soha nem is voltak, csak ilyen divatdrukkerek vannak, mint én 😀Engem az érdekel, hogy hová tűnt a komplett Chiefs topik.ahova a tampa így tippre
Assurbanapli
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Engem az érdekel, hogy hová tűnt a komplett Chiefs topik.ahova a tampa így tippre
Assurbanapli
6 napja
Engem az érdekel, hogy hová tűnt a komplett Chiefs topik.Taylor Swift koncertekre jarnak.
Assurbanapli
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 napja
Engem az érdekel, hogy hová tűnt a komplett Chiefs topik.Őszinte leszek, engem nem zavar a jelenség. 😎
Assurbanapli
6 napja
Engem az érdekel, hogy hová tűnt a komplett Chiefs topik.
6 napja
mustaine (bár ő még néha irogat ide): egri stadionokat, mecseteket keres fel Cipruson.Egy nagyon péteki téma jutott eszembe erről. Ha valaki tud valamit olyanról aki eltűnt a fórumról, az írja már be. 😀Tényleg, haromt él még?Amikor utoljára felvetődött a téma, az őt ismerők azt mondták, hogy rendben van.
szaba
Kampman
Kezdem is én. Egy ilyen embert ismerek: dcsicsak. Minden fasza vele, napi kontaktban vagyunk. Ő a fűzővel kifelés fúzió körül tűnt el asszem.
dugo93
fetomy: étel és fitness influencer lett belőle, miután OG-ből RB-re gyúrta magát.
maximilien: nyomja a kommentátorkodást továbbra is, tegnap is hallotta a tv-ben.
ano92: még mindig 92-es, és még mindig az eaglesnek szurkol
konqueror: profi futsal és soccer játékos BLASZ-ban
Szila_seehawk: Még mindig jó csapatnak szurkol gurulósban
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
ott sajnos sokan odavesztekEgy nagyon péteki téma jutott eszembe erről. Ha valaki tud valamit olyanról aki eltűnt a fórumról, az írja már be. 😀Tényleg, haromt él még?Amikor utoljára felvetődött a téma, az őt ismerők azt mondták, hogy rendben van.
szaba
Kampman
Kezdem is én. Egy ilyen embert ismerek: dcsicsak. Minden fasza vele, napi kontaktban vagyunk. Ő a fűzővel kifelés fúzió körül tűnt el asszem.
dugo93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
Egy nagyon péteki téma jutott eszembe erről. Ha valaki tud valamit olyanról aki eltűnt a fórumról, az írja már be. 😀Tényleg, haromt él még?Amikor utoljára felvetődött a téma, az őt ismerők azt mondták, hogy rendben van.
szaba
Kampman
14 napja
www.ntsb.gov/investigations/Pages/DCA26MA024.aspxés kicsit jobban elemelkedett, hogy látványosabb legyen a piruett.Szinte ugyanaz, mint az AA191 '79-ben Chicagoban, csak az utasgép volt 🙁Louisville-i UPS tehergép...aztakurva 😕
youtu.be/kHMmgR9ge_8?si=PKIdvFrAFZAbWKOj
😢
warr_b
Klaci79
warr_b
slowmotion
😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
16 napja
youtu.be/mVLSzzB43m4?si=C2zipIklBrgH_0z5444.hu/2025/11/17/anyaszult-meztelenul-setalt-egy-csalad-debrecenben?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawOIXtNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyCGNhbGxzaXRlAjMwAAEeNI_aRX9xfjdBDce3ZqwiLc0TXNrofLsB4FUF7LfCb5hzdNRVxBF-1_QPhkk_aem_eVTNrHkXxJxN7QVTU26LTQ
A Dehir cikke szerint a szülők arra készültek, hogy kiűzik gyermekükből az ördögöt.
petey
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
16 napja
jogos!az az ördögűzés utánra kell. az űzéshez egy angol munkafüzet dukál444.hu/2025/11/17/anyaszult-meztelenul-setalt-egy-csalad-debrecenben?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawOIXtNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyCGNhbGxzaXRlAjMwAAEeNI_aRX9xfjdBDce3ZqwiLc0TXNrofLsB4FUF7LfCb5hzdNRVxBF-1_QPhkk_aem_eVTNrHkXxJxN7QVTU26LTQamatőrők, mountain bike kell a célra
A Dehir cikke szerint a szülők arra készültek, hogy kiűzik gyermekükből az ördögöt.
petey
Josszi
fake.id
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója