OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 147 — je suis poloska
 24.hu/elet-stilus/2022/07/02/etterem-indiai-buntetes-svajc-pazarlas/

Na vegre baszdmeg.
Raadadul Svédasztalos étterem, nulla valid erv van ellene

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 606 — zászló zászló szív
Esetleg valaki jár/ment mostanában Budapestről Nagyváradra? M4 vagy M3? azt nézem hogy maps szerint 10 perc különbség van, de 60 km azért az sok, plusz kizárt hogy Bp-Hatvan között végig tudsz 130-cal menni (legalábbis szerény tapasztalatiam szerint).

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
 vm.tiktok.com/ZMNkBrxuH/?k=1

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 231
Valaki tudja, hogy mi a különbség a leveles pogácsa és a hatszög közt?
gyeek
Az egyik egy étel, a másik pedig egy geometriai alakzat. Nagyon szívesen. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
gyeek
Az, hogy a pogácsa nem a sparban készül, a hatszög viszont igen
slowmotion
Semmi illuminati nincs a háttérben? 😕 Mondjuk akkor ötszögnek kéne lennie minimum.
gyeek
hexa az a Magen David, nem satanist

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
Meg ezeknél azt se értem, hogy miért nem költözik vidékre vagy kintebb a városból, ahol esetleg olcsóbban tudnak lakást venni, kisebbet is, maradna is pénz az onokákra, már ha vannak.
Igen, tudom, vagy nincsenek vagy ő már nem akar mozogni, mert itt élte le az életét, neki csak bonyodalom, stb., stb.
Lúdas Solymi
Mert öreg tölgyfát nem lehet átültetni.
Én sok társasházban voltam sok tulajdonosi közgyűlésen, csak ott lehet megszavaztatni a közös költség/felújítási alap emelését, ahol azok vannak többségben (általában az újépítésűekben) ahol a tulajdonosok veszik a lakást, nem öröklik illetve nem öregek, akik még a tanácstól privatizálták.
Mivel Magyarországon hagyomány vagy egyfajta "vallás" a saját lakás mánia (EU-ban itt élnek a legtöbben általuk tulajdonolt lakásokban), ezért amíg ezek a generációk "nem halnak ki", addig ez így is lesz.
Aztán majd 20-30 vagy mégtöbb év múlva, amikor egy tulajdonos tulajdonként tekint az ingatlanra és nem otthonként ez is szépen megoldódik.
Addig meg velünk van, mint a kapitalizmus egyik gyermekbetegsége.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 966
 hvg.hu/itthon/20220629_europai_repuloterek_legikozlekedes_kaosz_jarattorles
empty taxi
Én szóltam előre, de itt a fórumon is tájékoztattak, hogy a tökéletesen működő kapitalista piac majd megoldja a problémákat
főajtónálló r.baggio
Megoldja ja, jöhetnek a migráncsok!
 m.hvg.hu/tudomany/20220629_legi_kozlekedes_repuloter_munkavallalas_vizum

Erről pedig kérném @Klaci79Alispán véleményét
 m.hvg.hu/kkv/20220629_kozlekedesi_hatosag_hatosagi_eljaras_Ferihegy_ejszakazo_utasok

"Arra is rákérdeznek, miként haladhatta meg a mélyalvási időszakra előírt limitet az éjjel landoló repülőgépek száma"

😀
főajtónálló r.baggio
Sajnos az ügyben mélyen érintett vagyok. 27-én reggel mentem haza, azóta emészt a dolog, hogy mit lehetett volna jobban csinálni. Részletekbe nem mennék bele, de otthagyták az utasokat tájékoztatás és persze csomag nélkül. Szerintem az első fájóbb. Baromi sokat késtek a gépek, ami nem lett volna feltétlenül probléma, de egy olyan is késett, ami nem Pesten éjszakázott, ami így elsőbbséget élvezett. Miután azt elküldték 5 óra kesessel(amit nem Pesten szedett össze) már nem volt rakodó, aki kipakolja a gépeket. Kiraktak egy papírt, nem tudom pontosan mivel, nekem azt mondtak kontakt volt rajta, akinél reggel lehet érdeklődni a csomag után, de ezt megerősíteni nem tudom, mindenesetre 1 gép utasai baromi sokat, a többiek kicsit kevesebbet, de így is órákat vártak. Sokat nem tehettem személy szerint, én nem mehetek tájékoztatni az utasokat, nem is annál a cégnél dolgozom, aki hibázott. Az információk is csepegtetve jöttek. Aki reptéri dolgozó azt mind letámadták az érthetően mérges utasok, rendőri segítség pedig a szokásos. Addig nem jönnek, amíg nincs erőszak.
Aki hívta a Budapest Airport ügyfélszolgálatot az kapott tájékoztatást, illetve annak elmondtuk, amit mi akkor éppen tudtunk.
Bosszantó eset, tanulni kell belőle és valahogy javítani a rendszert. Ezt a menzies is elmondta, bár utólag persze próbálja tolni kicsit a felelősséget, pedig nagyon nem lehet mit.
A British Londonból teljesen poggyász nélkül jött. A másik kiszolgáló ott baszta el, hogy éjszaka nincs LL, ig nem volt kinél bejelentést tenni.
Fasza éjszaka volt 😢

A másik kérdés a limit! Az operatív késésre nincs limit! Menetrend szerint 6 légijármű mozgás lehet 0-5 között magyar időben. De ha valaki 21:55-re jönne, de csak 0:55-kor ér ide, az nem számít.
Aznap 5 járat schedule time-ja volt ebben a zónában, de kb 15-20 késett. Persze többnyire csak pár percet.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 784 — The Mathematician
Meg ezeknél azt se értem, hogy miért nem költözik vidékre vagy kintebb a városból, ahol esetleg olcsóbban tudnak lakást venni, kisebbet is, maradna is pénz az onokákra, már ha vannak.
Igen, tudom, vagy nincsenek vagy ő már nem akar mozogni, mert itt élte le az életét, neki csak bonyodalom, stb., stb.
Lúdas Solymi
meg ugye így tud panaszkodni a hangos fiatalokra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Amúgy két képet fűznék az esethez hozzá, mindenki vonja le a maga tanulságait, ha már épp megint az ingatlanlufi a téma egy másik topicban

főajtónálló r.baggio
Mit kell ezen nezni, nem ertem.
Lúdas Solymi
„A budapesti bérházak fő problémája, hogy a kilencvenes években a lakók ugyan nagyon örültek neki, hogy olcsó áron megvehették lakásaikat az államtól, abba azonban nem gondoltak bele, hogy innentől az állaggondozás, a felújítás is az ő felelősségük” – mondta a hvg.hu-nak egy, a belvárosi lakásállományra rálátó szakértő."

m.hvg.hu/itthon/20220629_tarsashaz_kozos_kepviselet_felujitas_Budapest

Amúgy rengeteg idős él ezekben a ~100 nm2-es ódon bérlakásokban, de épp koruk miatt már egy forintot nem akarnak (rosszabb esetben nem tudnak) költeni az épületre.
főajtónálló r.baggio
Jah, hát ez csak a szokásos.
Vidéken is kb. ez van meg Bp-n is több helyen.
Annyira tudatosak az emberek hogy csak na, főleg azok, akik valamelyik szervtől szereltek le aztán megvették a lakást.

Panelprogram pörög, de külön mérőóra neki nem kell, mert azé +1-2ezer Forinttal kellene többet fizetnie a törlesztőbe, de annak meg nem számol utána, hogy amint ez megvan, akkor menet közben mennyit spórol hosszútávon, mert nem orrba-szájba megy a távfűtés, hanem csak amikor neki kell.

Az állagmegóvás ugyanez mindenhol, esik le a vakolat, korszerűtlen az egész, dobálja kifelé a pénzt az ablakon fűtésre, ahelyett, hogy átcsoportosítaná.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
a jol ertem a cikket, mas reptereken fennallo keses miatt csusztak ki a muszakidobol az erkezo gepek. Volt mar negyobb problema is a vilagban. Tegye fel a kezet aki nem aludt meg repteren 😀
undisputedly

empty taxi
Üres taxi reptéren, nemá!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 862 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
a jol ertem a cikket, mas reptereken fennallo keses miatt csusztak ki a muszakidobol az erkezo gepek. Volt mar negyobb problema is a vilagban. Tegye fel a kezet aki nem aludt meg repteren 😀
undisputedly

empty taxi
Nem tudod mit hagysz ki.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 862 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
empty taxi
empty taxi
Én szóltam előre, de itt a fórumon is tájékoztattak, hogy a tökéletesen működő kapitalista piac majd megoldja a problémákat
főajtónálló r.baggio
1. Senki sem mondta, hogy tokeletesen mukodik a piac.
2. Majd helyreall magatol, ha van mogotte valos szukseglet.

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
empty taxi
főajtónálló r.baggio
Megoldja ja, jöhetnek a migráncsok!
 m.hvg.hu/tudomany/20220629_legi_kozlekedes_repuloter_munkavallalas_vizum

Erről pedig kérném @Klaci79Alispán véleményét
 m.hvg.hu/kkv/20220629_kozlekedesi_hatosag_hatosagi_eljaras_Ferihegy_ejszakazo_utasok

"Arra is rákérdeznek, miként haladhatta meg a mélyalvási időszakra előírt limitet az éjjel landoló repülőgépek száma"

😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 750

Amúgy rengeteg idős él ezekben a ~100 nm2-es ódon bérlakásokban, de épp koruk miatt már egy forintot nem akarnak (rosszabb esetben nem tudnak) költeni az épületre.
főajtónálló r.baggio
Ha gépjárműre van műszaki (persze tudjuk sokszor az is mennyit ér, meg mennyire valóságos) akkor lehetne csinálni lakásokra is...
több mint 3 éve
Amúgy két képet fűznék az esethez hozzá, mindenki vonja le a maga tanulságait, ha már épp megint az ingatlanlufi a téma egy másik topicban

főajtónálló r.baggio
Lúdas Solymi
„A budapesti bérházak fő problémája, hogy a kilencvenes években a lakók ugyan nagyon örültek neki, hogy olcsó áron megvehették lakásaikat az államtól, abba azonban nem gondoltak bele, hogy innentől az állaggondozás, a felújítás is az ő felelősségük” – mondta a hvg.hu-nak egy, a belvárosi lakásállományra rálátó szakértő."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi
empty taxi

---
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
gyeek
slowmotion
Semmi illuminati nincs a háttérben? 😕 Mondjuk akkor ötszögnek kéne lennie minimum.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
gyeek
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993

főajtónálló r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 513
 index.hu/belfold/2022/06/28/jaszbereny-vizkorlatozas-szarazsag-tilalom-hoseg/
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár
jegymesternél vásárolt e-jegyeket nem lehet átküldeni másnak, illetve lementeni pl. iphone tárcába? mert kerestem appot, de persze nincs.
most akkor lehet bohóckodni a papírjeggyel...komolyan baszki? vagy én engedek be mindenkit a telómról. 21. század nesze.

több mint 3 éve

---