OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
 index.hu/belfold/2021/03/30/a-nev-kotelez/
“Gyakori névváltoztatási ok az is, hogy az eredeti vezetéknévből következtetni lehet a kérelmező nemzeti, etnikai hovatartozására.“
Ez hatalmas, mert apukám nagyapja azért változtatta meg egy cigány környezetben elterjedt vezetéknévre, mert szabolcsi, és könnyebb volt így ott élni 😀
Mondjuk az nem volt beleszámolva hogy apai ágon a családom olyan fehér mint a frissen meszelt fal 😀
Heisman
Erről az a vicc jut eszembe hogy öreg bácsi a Rákosi korszakban bemegy a hivatalba, hogy nevet szeretne változtatni.
- Miért szeretne nevet változtatni? Ilyet csak nagyon indokolt esetben engedélyezünk. Mégis hogy hívják magát?
- Szar Mátyás
- Nos, ez valóban kellemetlen és teljesen érthető az igény. Mire szeretné megváltoztatni?
- Szar József

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
K.jó szimulátor....evergiven után szabadon
 edition.cnn.com/interactive/2021/03/cnnix-steership/
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
 m.youtube.com/watch?v=BBX5qh09OIE
ulpianus
Mint erdőgazdálkodó, csak annyi kérdésem lenne, ez tényleg így megy svédbe' hogy kimegy az ember az erdőbe (valakinek az erdejébe?) és kipattint ránézésre minimum 20 m3 fát, csak úgy? Se vágási engedély, felújítási kötelezettség, vágásjelölés, se semmi?

Aztán nekiáll betonozni az erdőben? Nemzeti parkos haveroknak ezt megmutatom, felsírnak álmukban 😀
Jan
Lehet előbb megvette a területet.
Sobri Jóska
Valószínű hogy lepapírozta valahogy, mert azt azért nem gondolnám hogy egy illegális fakitermelést feltenne a yt-ra. Másrészt persze ha úgy kezdené, hogy "felépítettem egyedül, hagyományos eszközökkel egy rönkházat az erdőben, csak előtt hónapokig járkáltam körbe mindenféle engedélyekért" az nem lenne olyan igazi vadromantika. 😊

De ha a sajátja, akkor is, egy természetes erdei környezetben betonozni, az nem olyan igazán környezettudatos viselkedés - a mi elképzelésünk szerint. De lehet hogy ott ez napi rutin, nem tudom. Itthon nagyon ugranak az ilyesmire a zöldek.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
 index.hu/belfold/2021/03/30/a-nev-kotelez/
“Gyakori névváltoztatási ok az is, hogy az eredeti vezetéknévből következtetni lehet a kérelmező nemzeti, etnikai hovatartozására.“
Ez hatalmas, mert apukám nagyapja azért változtatta meg egy cigány környezetben elterjedt vezetéknévre, mert szabolcsi, és könnyebb volt így ott élni 😀
Mondjuk az nem volt beleszámolva hogy apai ágon a családom olyan fehér mint a frissen meszelt fal 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
ulpianus
Mint erdőgazdálkodó, csak annyi kérdésem lenne, ez tényleg így megy svédbe' hogy kimegy az ember az erdőbe (valakinek az erdejébe?) és kipattint ránézésre minimum 20 m3 fát, csak úgy? Se vágási engedély, felújítási kötelezettség, vágásjelölés, se semmi?

Aztán nekiáll betonozni az erdőben? Nemzeti parkos haveroknak ezt megmutatom, felsírnak álmukban 😀
Jan
Lehet előbb megvette a területet.

több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
ulpianus

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
ulpianus
nekem ez jobban tetszik a témában

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 196 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
O
Melólehetőség, ha érdekel valakit:

A Digital Creative Services-be keresünk Budapestre junior designert és (junior) projekt koordinátort is. Hírlevelek, social media asset-ek, egyéb digitalis hirdetési megoldások készítése a feladat.

Ha érdekel, küldök linket pm-ben.

Ugyanitt lesz megint felvétel qc/ingest munkakörbe, csak erről még asszem nincs kirakva a hirdetés. Ide angoltudás és vágási tapasztalat (Premiere Pro, ilyesmi) kell. Ez egyelőre egy éves határozottidejű szerződéssel, kétműszakos munkarendben.
warr_b
Na most azt látom, hogy káromkodsz csak azt nem értem miért!? 😀
Matthew99
Így legyen az ember önfeláldozó, le se szarják 😀😀
warr_b
De igenis leszarunk.
Cowboykarcsi90
Kösz, egy cowboyra mindig számíthat az ember 😀 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
O

A Digital Creative Services-be keresünk Budapestre junior designert és (junior) projekt koordinátort is. Hírlevelek, social media asset-ek, egyéb digitalis hirdetési megoldások készítése a feladat.

Ugyanitt lesz megint felvétel qc/ingest munkakörbe, csak erről még asszem nincs kirakva a hirdetés. Ide angoltudás és vágási tapasztalat (Premiere Pro, ilyesmi) kell. Ez egyelőre egy éves határozottidejű szerződéssel, kétműszakos munkarendben.
warr_b
Matthew99
warr_b
De igenis leszarunk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 196 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Matthew99

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man

warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha ilyesmire gondolt Tom Hanks fia a white boy summer alatt, akkor nagyon adom 😀

Beszaras amit a srac csinal a videokban, raadasul aszfalton...

Kb elszakadt minden szalag a labamban csak mikozben neztem ahogy lemegy a foldre, meg felall onnan 😀
Zay Jones varazslata amikor fekvo helyzetbol felhuzza magat smafu ehhez kepest

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
egy "n-mag" meghívóval megszánna valaki? úgy tűnik mivel x ideje nem léptem be töröltek
részletek pm-ben i'll make it worth your time
edit: már nem aktuális

Szerkesztette: Kúrfürst briareos

több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
A magyar kibernyomozók 😀 😀 😀
Hanni
Egyébként etikus hackerek terén nem áll rosszul a magyar állam, viccen kívül.
empty taxi
Tudom, csak ők nem itthon dolgoznak feltételezem. Ismerek is egy nagyon ügyes csajt, tavaly igazolt át a guglihoz pl.
Hanni
Nem, pont azt mondom h az államnak is vannak erre tényleg jó szakemberei.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 650 — Poloska confirmed
Hanni
empty taxi
Tudom, csak ők nem itthon dolgoznak feltételezem. Ismerek is egy nagyon ügyes csajt, tavaly igazolt át a guglihoz pl.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Hanni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 877 — no es importante
Bébiszittert keresünk 6 hónapos baba mellé, ha tudtok ajánlani megbízható embert, írjatok, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 805 — Lucas Scott
 hvg.hu/tudomany/20210323_Csomagkuldo_szolgaltato_uzenet_kiberbunozo
Matthew99
jah anyám is kapott már ilyen átbaszós sms-t

a cégnél van ilyen hoxhunt, ahol kapod a phising emaileket és reportolni kell hogy kiszűrted
jött egy dhl-s email és kellett egy announcement hogy túl sokan kérdezték a portától hogy mi van ...
Negritis
Én már kettőt kaptam. Ma éjjel is jött egy. Nekem Fedex applikációt akart telepíttetni.
Matthew99
Nekem most jött sms a céges! telefonra...
Nyomon követhetem a www pont angelica-charm pont com oldalon 🤣😆🤔
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Telekomnál dolgozik egyik batátom meg diákként. Van olyan magánszemély, akinek a telójáról 4000 db. SMS ment már ki...
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 650 — Poloska confirmed
több mint 4 éve

több mint 4 éve
 hvg.hu/tudomany/20210323_Csomagkuldo_szolgaltato_uzenet_kiberbunozo
Matthew99
jah anyám is kapott már ilyen átbaszós sms-t

a cégnél van ilyen hoxhunt, ahol kapod a phising emaileket és reportolni kell hogy kiszűrted
jött egy dhl-s email és kellett egy announcement hogy túl sokan kérdezték a portától hogy mi van ...
Negritis
Én már kettőt kaptam. Ma éjjel is jött egy. Nekem Fedex applikációt akart telepíttetni.
Matthew99
Nekem most jött sms a céges! telefonra...
Nyomon követhetem a www pont angelica-charm pont com oldalon 🤣😆🤔
warr_b
Itt a következő is, cannabiscov pont com 😀😀😀

Szám blokkolása, beszélgetés törlése.