OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendszam-kozlekedes-autos-gepjarmu-gepkocsi-kresz-forgalom.728881.htmlLassan új rendszámok, túl sok verdát hozták be a hanyatló nyugatról 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
és mikor fogják beépíteni, vagy eladni Lőrincnek?valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
pest-keleti országrész felé ment 20-30 gép legalább
Negritis
nem azert mert durva vizicsuszda van ott, mert nincs, hanem mert szepen karbantartott, szepn megcsinalt part es a kilatas szigligetre es badacsonyra. huuuuuu
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Ma van a híres '96-os Everest tragédia 25. évfordulója.Mint akit nagyon érdekelnek a hegymászással kapcsolatos dolgok / az összes magas hegy... ugye ez A sztori, a legismertebb sztori.
Krakauer: Into Thin Air + Boukreev: The Climb - alap kb mindenhol + meg gondolom Kormákur filmje amit a legtöbben láttak.
(nyilván sokan mások is megírták a sztorijukat... szerintem ezek után kevésbé erősek, max fanatikusoknak ajánlanám)
Talán, ha valaki nem látta ezt, meleg szívvel ajánlom - a hétvégén újranéztem
(Brashears doksija)
www.youtube.com/watch?v=So3vH9FY2H4
Remekül kijönnek a karakterek, Beck, Gau vagy Mike Groom nagyon erősek (a legtöbb embernek nagyon átjön a személyisége, gondolkodása - és hogy nem fekete/fehér emberek), és mielőtt valaki várja - ebben ugye nincs benne a fent említett két úr, Boukreev vagy Krakauer - nyilván különböző okokból. 😕
Nem megyek bele a részletekbe (hiba/felelősség osztogatása) - nehéz, komplex történet, valszeg majd mindenfele jutna belőle... nyilván a logisztikai dolgokkal kapcsolatban valamit ki kellett volna találni.
Na most ehhez képest semmi nem történt az elmúlt 25 évben, sőt lásd a 2019-es sorbanállást.
De hogy pozitív kicsengéssek zárjuk - zárásként Boukreev credoja. Mindenki találja meg a saját "hegyeit", ahol a "vallásának" hódolhat.
"Mountains are not stadiums where I satisfy my ambition to achieve, they are the cathedrals where I practice my religion."
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ezt számot mennyire nem szeretem.... 😀 ebbe is csak azért néztem bele mert kíváncsi voltam, Robi mit "bohóckodik" , akit még azelőttről ismerek,hogy "sztár"lett.😊 Nyilván értem miről szól ez, de találhattak volna más taktusokat is 😛én mint ex helyi lakos nem tudtam mit kezdeni ezzel a cringe-gel
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ezt számot mennyire nem szeretem.... 😀 ebbe is csak azért néztem bele mert kíváncsi voltam, Robi mit "bohóckodik" , akit még azelőttről ismerek,hogy "sztár"lett.😊 Nyilván értem miről szól ez, de találhattak volna más taktusokat is 😛
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Na meg egész jó a templom melletti fagyizó is… mondjuk jó lenne ha nem 400ft/gombóc lennenameg györökön van a bambusz ahonnan nem basznak ki ha délbe kértek flaming lamborgini-t 😀az edericsi sem rossz, én oda jártam évekigvalakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
nem azert mert durva vizicsuszda van ott, mert nincs, hanem mert szepen karbantartott, szepn megcsinalt part es a kilatas szigligetre es badacsonyra. huuuuuu
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
Negritis
több mint 5 éve
nameg györökön van a bambusz ahonnan nem basznak ki ha délbe kértek flaming lamborgini-t 😀az edericsi sem rossz, én oda jártam évekigvalakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
az edericsi sem rossz, én oda jártam évekigvalakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 645
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
több mint 5 éve
Starlink műholdak voltak. Nyaranta a fiammal szoktuk őket nézni, itt találsz hozzá időpontot: findstarlink.com/valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?nah elvileg vmi spacex cucc volt
Negritis
Negritis
Így változik a világ: a XXI. századi gyerek nem hullócsillagokat néz, hanem műholdvonatot! 😀
több mint 5 éve
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?nah elvileg vmi spacex cucc volt
Negritis
több mint 5 éve
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?pest-keleti országrész felé ment 20-30 gép legalább
több mint 5 éve
Múlt hónapban jött haza egy cimborám a kórházból, márc.20-tól ápr.11-ig volt bent, megúszta de rezgett a léc. Mikor hazaengedték, ezt írta nekem:Még kb. egymillió magától, aztán vége, a többiek oltásellenesek.Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Akkor Brüsszel, Soros, migránsok, járvány, stb...minden legyőzve?
Jan
Sobri Jóska
De mondjuk ha a járvány le lesz győzve (ha jól számolom harmadszor), akkor az oltásellenesség már érdektelen lesz, nem?
Jan
És amúgyis, visszajöhet bármikor a járvány miattuk.
Kell a bűnbak a negyedik hullámhoz, meg a ötödikhez is.
Jövőre választás.
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
"Nagyon kemény volt, amikor mások rákérdeztek, hogy milyen ez az egész, akkor 3 pontban tudtam összefoglalni:
1. odabent nagyon gyorsan Isten hívő és/vagy Isten félő leszel (ha még nem voltál az)
2. odabent nagyon gyorsan oltáspárti leszel
3. nem is gondolnánk, de az életünk nem egyszer csak egy cérnaszálon függ, ezért nagyon nem mindegy, hogy az életed kivel-kikkel-mivel-hogyan töltöd"
Szóval az oltásellenesség olyan állapot, ami hamar el tud múlni. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Még kb. egymillió magától, aztán vége, a többiek oltásellenesek.Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Jan
Sobri Jóska
De mondjuk ha a járvány le lesz győzve (ha jól számolom harmadszor), akkor az oltásellenesség már érdektelen lesz, nem?
Jan
Jövőre választás.
Sobri Jóska
Jan
több mint 5 éve
Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Jövőre választás.
Sobri Jóska
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Én eddig azt hallottam, hogy minden faja, világon legjobban kezeljük a járványt, válságot, meg mindent.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Jan
Jövőre választás.
több mint 5 éve
Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Én eddig azt hallottam, hogy minden faja, világon legjobban kezeljük a járványt, válságot, meg mindent.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Szerkesztette: Jan
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Jan
több mint 5 éve
Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
több mint 5 éve
Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Méghogy nem indul újra a gazdaság...Nálunk le sem állt! 😀😀😀
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ha már..Nekünk ME-KÉ, ME-VZ mérnök kamarai jogosultsággal (aki tudja, tudja!) műszaki ellenőrökre lenne szükségünk, közlekedésépítési beruházásokra.
Nyíregyháza, Miskolc, Kecskemét, Győr, Szombathely (Zalaegerszeg)..

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞