OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Tényszerűen közlöm: az emberiségnek ahhoz a 3 százalékához tartozom, amelyiknek elég magas az IQ-ja ahhoz, hogy megfejtse ezt a rejtvényt. Többször felsejlett bennem a gondolat, hogy különleges képességekkel rendelkezem, de most már bizonyítékom is van rá. Lehet, hogy földönkívüli vagyok? Majd megkérdezem Pataky Attilát.www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/keprejtveny-facebook-ket-abra-nyolc-kulonbseg
(Speciel arra nincs válaszom, mi köze van az IQ-nak ahhoz, hogy valaki megtalálja-e a különbségeket két rajz között.)
több mint 4 éve
Kivetőpánt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mi a pontos megnevezése a pirossal karikázott zsanérnak?Természetesen ma accidentally letéptem a konyhabútor egyik ajtaját, és feladtam egy félórányi guglizás után, mert nem igazán érti, hogy mit akarok mondani a "konyhabútor ajtó dupla pánt/zsanér/basz" végtelen kombinációjával 😀
több mint 4 éve
brightside.me/creativity-design/20-examples-of-product-packaging-that-were-created-by-true-design-geniuses-801946/?utm_source=tsp_pages&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5_minute_crafts&fbclid=IwAR1ZHqpU7bid4Ge-uEJrMNKBzyECVuRLxYF5nE8HnJJpN35jh8cK1o3RCiY

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
telex.hu/eszkombajn/2021/05/05/sose-talalna-ki-melyik-a-leggyuloltebb-szo-az-angol-nyelvbenasszem charlie most sír valahol 😀
Hülye angolok, angol hülyék 😆
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
telex.hu/eszkombajn/2021/05/05/sose-talalna-ki-melyik-a-leggyuloltebb-szo-az-angol-nyelvbenHülye angolok, angol hülyék 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ajjaj.completely normal phenomenon
hvg.hu/tudomany/20210512_csernobil_atomeromu_katasztrofa_maghasadas_radioaktiv_sugarzas
empty taxi
több mint 4 éve
Ajjaj.hvg.hu/tudomany/20210512_csernobil_atomeromu_katasztrofa_maghasadas_radioaktiv_sugarzas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A magyarok után tették rendbe mondjuk, úgyhogy csak átvették ha csúszással is, de átcsúszott... 😊Az Alíz utcai Bolero lakópark villamos alapszerelését ukránok és moldávok végezték. 😊És? Nem minden villanyszerelés ugyanolyan jó? 😊
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
Az Alíz utcai Bolero lakópark villamos alapszerelését ukránok és moldávok végezték. 😊És? Nem minden villanyszerelés ugyanolyan jó? 😊
ozibozi

több mint 4 éve
Az Alíz utcai Bolero lakópark villamos alapszerelését ukránok és moldávok végezték. 😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 645
a kep ahol a tobbi epulet latszodik.Nekem is rögtön megfogták a szememet.kiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőAzok milyen égők a teraszon?
ingatlan.com/xi-ker/kiado+lakas/tegla-epitesu-lakas/32212591
r.baggio
gordon
Egyébként szépen berendeztétek, egyedül a zöld függönyt nem tudom hova tenni. De nagyon tetszik az összkép.
Beszarás, de Bátyám ugyanitt vett lakást még anno, mikor sehol nem volt a dolog, csak a tervek.
kristóf17
nagyon "tomor" az egesz. igazi concrete jungle, a panel amiben laktam annak nem volt ilyen kilatasa. durva.
több mint 4 éve
Nekem is rögtön megfogták a szememet.kiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőAzok milyen égők a teraszon?
r.baggio
gordon
Egyébként szépen berendeztétek, egyedül a zöld függönyt nem tudom hova tenni. De nagyon tetszik az összkép.
Beszarás, de Bátyám ugyanitt vett lakást még anno, mikor sehol nem volt a dolog, csak a tervek.
több mint 4 éve
Napelemesek a jysk-bőlkiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőAzok milyen égők a teraszon?
r.baggio
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
kiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőAzok milyen égők a teraszon?
r.baggio
több mint 4 éve
Értem, a fórummotor meg halódik, mi? 🤣😉nyilván nem én voltam, hanem a feleségemkiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőNem spóroltál a leírással 🤣👍
r.baggio
A könyvespolccal valami nem frankó 😲😆😄
warr_b
a könyvespolc meg direkt ilyen wazze
r.baggio
Aszittem leesik, hogy csak poén a könyvespolc 😄

több mint 4 éve
nyilván nem én voltam, hanem a feleségemkiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőNem spóroltál a leírással 🤣👍
r.baggio
warr_b
a könyvespolc meg direkt ilyen wazze

---
több mint 4 éve
kiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőNem spóroltál a leírással 🤣👍
r.baggio

több mint 4 éve
kiadó a lakásunk, június 1-től költözhetőingatlan.com/xi-ker/kiado+lakas/tegla-epitesu-lakas/32212591

---
több mint 5 éve
én tudok addig várni egy autóbal 😀Jah, még előbb is lesz, mint RO-BI 😆www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendszam-kozlekedes-autos-gepjarmu-gepkocsi-kresz-forgalom.728881.htmlVégre lehet NCAA rendszámos autóm ráfizetés nélkül, csak még egy kicsit kell várnom hozzá
Lassan új rendszámok, túl sok verdát hozták be a hanyatló nyugatról 😆
warr_b
r.baggio
warr_b
több mint 5 éve
Jah, még előbb is lesz, mint RO-BI 😆www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendszam-kozlekedes-autos-gepjarmu-gepkocsi-kresz-forgalom.728881.htmlVégre lehet NCAA rendszámos autóm ráfizetés nélkül, csak még egy kicsit kell várnom hozzá
warr_b
r.baggio

több mint 5 éve
www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendszam-kozlekedes-autos-gepjarmu-gepkocsi-kresz-forgalom.728881.htmlVégre lehet NCAA rendszámos autóm ráfizetés nélkül, csak még egy kicsit kell várnom hozzá
warr_b

---
több mint 5 éve
www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendszam-kozlekedes-autos-gepjarmu-gepkocsi-kresz-forgalom.728881.htmlvárható volt amúgy
warr_b