OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
Annyi minden került elő mint hobbi mostanában itt a fórumon, így rákérdezek h van rajtam kívül még olyan "sznob" aki szokott volt alkalmanként szivarozni? 😊
empty taxi
Igen, viszont sajnos itthon a piac jóformán halott.
Hendrix
Azt azért nem mondanám, a trafikokban jóformán nem tudsz olyan szivart kérni, ami van a világban de idehaza nem árulják, vagy ahhoz nagyon extrémet kell kérni vagy a trafikos balfasz 😊 Lehet, hogy kell 1-2 nap nekik a beszerzéshez de én még nem tudtam olyat kérni amit ne hozattak volna. Megéztem a NAV honlapján, 700-féle szivar van forgalomban, aki ebből nem tud választani az megérdemli 😀 😀

Ami tény, hogy a 2012 előtti időszakban sokkal pörgősebb whisky&szivar tásaságok, klubbok voltak - én is tagja voltam 1-2-nek - de ezek vagy megszűntek, vagy nagyon-nagyon ritkák lettek - vagy én nem tudok róla - ami nem csoda a dohányzás beltéri szigorítása miatt.
MC12
Én nem rendelgetni akarok alapvetően, hanem bemenni és választani.
Szaküzlet konkrétan egy van az országban, a belvárosban a Cigar Tower az nem rossz, aztán ennyi.

Azon jót mulattam hogy néha még anno bementem egy-egy dohányboltba, szivart szeretnék vásárolni...Elém basznak mindenféle sokadrangú szart, az hogy humidor, páratartalom...azt se tudják miről beszélsz.

Ami még ennél is zavaróbb hogy tripla annyiba kerül itthon mint mondjuk az USA-ban. Éppen ezért én csak reptéren vagy kint vásárolok. Egy Montecristot megkapsz 10 dollárért, itt meg a triplája és szakszerűen még tárolni se tudják, bohócok...
Hendrix
Ó hát az más 😊 én ezt az igényemet már régen elengedtem. A Cigar Toweren kívül van 1-2 trafik ahova járok, megrendelem, megmondják mikor jön, elhozom és be az otthoniba.

Az USA-val nem fer azért összehasonlítani az árakat 😊 ha mi is rendelnénk annyi szivart Dominikáról mint az USA meg olyan közel lennék, nálunk is 10 dollár lenne 😊 azt mondjuk nem tudom, hogy a szomszédos országokban mennyi egy Partagas vagy egy Romeo Churchill, dehát ez van.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Annyi minden került elő mint hobbi mostanában itt a fórumon, így rákérdezek h van rajtam kívül még olyan "sznob" aki szokott volt alkalmanként szivarozni? 😊
empty taxi
Hendrix
Azt azért nem mondanám, a trafikokban jóformán nem tudsz olyan szivart kérni, ami van a világban de idehaza nem árulják, vagy ahhoz nagyon extrémet kell kérni vagy a trafikos balfasz 😊 Lehet, hogy kell 1-2 nap nekik a beszerzéshez de én még nem tudtam olyat kérni amit ne hozattak volna. Megéztem a NAV honlapján, 700-féle szivar van forgalomban, aki ebből nem tud választani az megérdemli 😀 😀

Ami tény, hogy a 2012 előtti időszakban sokkal pörgősebb whisky&szivar tásaságok, klubbok voltak - én is tagja voltam 1-2-nek - de ezek vagy megszűntek, vagy nagyon-nagyon ritkák lettek - vagy én nem tudok róla - ami nem csoda a dohányzás beltéri szigorítása miatt.
MC12
Én nem rendelgetni akarok alapvetően, hanem bemenni és választani.
Szaküzlet konkrétan egy van az országban, a belvárosban a Cigar Tower az nem rossz, aztán ennyi.

Azon jót mulattam hogy néha még anno bementem egy-egy dohányboltba, szivart szeretnék vásárolni...Elém basznak mindenféle sokadrangú szart, az hogy humidor, páratartalom...azt se tudják miről beszélsz.

Ami még ennél is zavaróbb hogy tripla annyiba kerül itthon mint mondjuk az USA-ban. Éppen ezért én csak reptéren vagy kint vásárolok. Egy Montecristot megkapsz 10 dollárért, itt meg a triplája és szakszerűen még tárolni se tudják, bohócok...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
empty taxi
jelentkezem.
és nem sznobság.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
empty taxi
Hendrix

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
empty taxi

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
empty taxi
Én egyetem elején csinálgattam, de annyira nem élveztem. Mostmár lehet jobban esne. 😀

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
empty taxi
Nekem még csak tervben van. 😀
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 017
Csak részegen. Szigorúan letüdőzve,
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
10 hónapos kutyánk gazdit keres, sajnos az eredeti tervekkel ellentétben nem fér meg kislányunk mellett, túl kicsi kettőnknek a lakásunk

Nem rág semmilyen bútort, ráadásul nagyon emberkedvelő kutya, kb 25 kg, marmagassága 50valahány cm. PM-ben jelezzen, akit esetleg érdekel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Ádi szépen és viccesen kielemzi:

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
ujabb jo hir

www.youtube.com/watch?v=JvWXnbIXAf4
YoungZeeZee
politika topikban Sobri már kifejtette hogy az ellenzők agyhalottak
Negritis
Ez a dorombfilozófiám.
Drimmdrindrindrindrimmmm Drimmmm

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
ujabb jo hir

YoungZeeZee
politika topikban Sobri már kifejtette hogy az ellenzők agyhalottak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
ujabb jo hir

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
SB Nation-t ugye említették korábban itt és az kurvajó, én még az Set The Edge-t tudom ajánlani

film/sorozat témában meg Amanda The Jedi, bár ő most ráment a twilight és hasonló fan fictionokre
ettől még tök jó hallgatni a kiscsajt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Hmm, ezek közül egyet ismerik/jött szembe nekem csak (Jayden), bár erre se vagyok feliratkozva, érdekes... mondjuk én nem túl sok magyar csatornát követek...

Illetve elég sok olyan csatornám van, ami monduk igényes, de kivégeztem viszonylag hamar, mert limitált mennyiségű videó van rajta, és végignéztem az összeset egyhuzamban..
Igor
Ezeket jó szívvel ajánlom 😊 egyébként ezeken nem jutsz át gyorsan, mert vagy nagyon hosszú videókat gyártanak, vagy akik ilyen rövid paródiáját mint Jomboy és a 442oons nekik meg van 1000 videójuk. Egyedül Sonnen és Edgar csatornája az ahol fontos hogy tisztában legyen az ember a sporttal, és mivel röviden reflektál az aktuális eseményekre lehet pár hét múlva már nem ugyanaz a helyzet. Amúgy meg Jayden videói jók ilyen pihenéshez, nem váltják meg a világot, de tetszenek az animációk és szerintem kellemes a hangja is.
Heisman
Köszi az ajánlásokat, szerintem ezek pont olyanok amik nekem nem jönnek be... eddig egyedül Jan érdemelte ki a like-ot 😊

Jobban szeretem a hosszabb fajtákat... pl Jon Bois >>>> Jomboy 😊
Igor
Kár 😀 ízlések és pofonok.
Annak örülök viszont hogy olyanok is feljönnek mint Flemlo és KTO 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
rokaur 876
Kezdesnek:
-Howtobbqright
-The bearded butchers
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Köszi az ajánlásokat, szerintem ezek pont olyanok amik nekem nem jönnek be... eddig egyedül Jan érdemelte ki a like-ot 😊

Igor
Nocsak, és melyik jött be, az órás?
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Hmm, ezek közül egyet ismerik/jött szembe nekem csak (Jayden), bár erre se vagyok feliratkozva, érdekes... mondjuk én nem túl sok magyar csatornát követek...

Illetve elég sok olyan csatornám van, ami monduk igényes, de kivégeztem viszonylag hamar, mert limitált mennyiségű videó van rajta, és végignéztem az összeset egyhuzamban..
Igor
Ezeket jó szívvel ajánlom 😊 egyébként ezeken nem jutsz át gyorsan, mert vagy nagyon hosszú videókat gyártanak, vagy akik ilyen rövid paródiáját mint Jomboy és a 442oons nekik meg van 1000 videójuk. Egyedül Sonnen és Edgar csatornája az ahol fontos hogy tisztában legyen az ember a sporttal, és mivel röviden reflektál az aktuális eseményekre lehet pár hét múlva már nem ugyanaz a helyzet. Amúgy meg Jayden videói jók ilyen pihenéshez, nem váltják meg a világot, de tetszenek az animációk és szerintem kellemes a hangja is.
Heisman

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Always alone -
orosz srác horgászik-vadászik a Volga deltában és környékén. Sallangmentes, egyszerű módszereket használ, kicsit olyan, mint nálunk 20 évvel ezelőtt.

Kronométer.hu Őszintén órákról -
egy órásmester és egy szakíró srác teljesen képbe rak karórákkal kapcsolatban.
Szakmailag nagyon ott vannak, de csak olyan mélységig mennek bele, amit egy hétköznapi órakedvelő még be tud/akar fogadni. Poénosan, közérthetően, de rengeteg infót adnak át.
több mint 4 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
st22lacika - Mindig volt számomra egy megfoghatatlan romantikája a kamionozásnak. Tök jó betekintés a kulisszák mögé, ráadásul elképesztően szimpatikus életfelfogása van a csávónak. Ebéd közben szoktam hallgatni.
Hanni
A tengerentúli változata pedig az USA-Kanada Kamionnal. Kicsit gyengébb minőségű, de a koncepció nagyjából ugyanaz. Nagyon chill volt pl amikor ment Missouriból Yukonba.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
En szegenyesebb vagyok e teren.
Egyetlen egy csatornara iratkoztam fel:
Dj koolkasko: elo szettek ad ket hetente illetve podkasko neven beszelget ug rap arcokkal.

Amugy amikre meg ra keresek:
Kto -nfl videok
Andy hoops- nba videok
Global faction - uk rap videok de mar a minoseg nem a regi
YoungZeeZee
Ketiozos, Zenkes na meg a közös Egyenlőkös eddig a kedvencem!
eaglesmcnabb
Nekem a Nikonos tetszett mert a tobbiekkel kepben voltam/ vagyok no meg a shurikenes adas sem volt rossz.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
Úgy gondoltam megpróbálok pár általam követett nem hobby specifikus csatornát bedobni, és rádöbbentem, hogy elég kevés ilyet követek 😀 De azért van egy pár, amit jó szívvel tudnék ajánlani az unatkozóknak:

Enes Yilmazer - Szeretem a kezem bilibe lógatni, és motivál a pénzkeresésre 😀
Magyarósi Csaba - Tudom, hogy sokakat kirázza a hideg a stílusától, de az utazós videóik számomra egyedülállóak itthon
DemolitionRanch - Fegyverbúzáknak kötelező igazi agyatlan amcsi redneck majomkodás
st22lacika - Mindig volt számomra egy megfoghatatlan romantikája a kamionozásnak. Tök jó betekintés a kulisszák mögé, ráadásul elképesztően szimpatikus életfelfogása van a csávónak. Ebéd közben szoktam hallgatni.
Primitive Technology - Bár egy éve nem volt friss content, de nálam az instant megnézés, amint jön az értesítő. Remélem hamarosan visszatér.
Beyond the Brick - LEGO
Nomadic Ambience - Nem rég fedeztem fel, de a kedvenc csatornám mostanában. Alvás előtt füles felrak, ágyba befekszik, és narráció, zene, gyökér feliratoktól mentes séta az esős New Yorkban. Csoda.
Hanni
M csabat sokaig neztem aztan az elmult 1 evben nem.az utazosok tenyleg jok
Amugy nekem nem reg feldobdta az utastars nevu csatornat.
1evig utaztak ,azsia, oceania , amerika... a videok nem top minoseguek, tartalma sem preciz de elveztem, mert ez az amatorseg volt a baja.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
En szegenyesebb vagyok e teren.
Egyetlen egy csatornara iratkoztam fel:
Dj koolkasko: elo szettek ad ket hetente illetve podkasko neven beszelget ug rap arcokkal.

Amugy amikre meg ra keresek:
Kto -nfl videok
Andy hoops- nba videok
Global faction - uk rap videok de mar a minoseg nem a regi
YoungZeeZee
Ketiozos, Zenkes na meg a közös Egyenlőkös eddig a kedvencem!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 650 — Poloska confirmed
Úgy gondoltam megpróbálok pár általam követett nem hobby specifikus csatornát bedobni, és rádöbbentem, hogy elég kevés ilyet követek 😀 De azért van egy pár, amit jó szívvel tudnék ajánlani az unatkozóknak:

Enes Yilmazer - Szeretem a kezem bilibe lógatni, és motivál a pénzkeresésre 😀
Magyarósi Csaba - Tudom, hogy sokakat kirázza a hideg a stílusától, de az utazós videóik számomra egyedülállóak itthon
DemolitionRanch - Fegyverbúzáknak kötelező igazi agyatlan amcsi redneck majomkodás
Primitive Technology - Bár egy éve nem volt friss content, de nálam az instant megnézés, amint jön az értesítő. Remélem hamarosan visszatér.
Beyond the Brick - LEGO
Nomadic Ambience - Nem rég fedeztem fel, de a kedvenc csatornám mostanában. Alvás előtt füles felrak, ágyba befekszik, és narráció, zene, gyökér feliratoktól mentes séta az esős New Yorkban. Csoda.