OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
házasodhatnak? fogadhatnak örökbe?Így van! Hadd legyek büszke arra, hogy Patriots szurkoló vagyok és ne kelljen szemlesütve közlekednem és állandóan azt hallgatnom, hogy csalóóóók, csalóóók 😉Ezzel az erővel felvonulhatnának a BKV ellenőrök is, állítom több gyűlöletet kapnak, mint a melegek, mégsem teszik, miért?
Amúgy én a Love Parade meg a Pride között nem látok különbséget 😉 😛
Btw, azért van felvonulás és azért "mutogatják" magukat, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ők is vannak és léteznek. Kevesebb problémát okoz egy Pride mint egy útlezárás mert jön Putyin, Erdogan vagy bárki más.
És nem gondolom, hogy az ember arcába lenne tolva (nem jobban mint bármi más), csak éppen "sikk" ezt mondani.
Solymi
Lehetne BKV ellenőr hónap, ahol a kelletténél toleránsabbak vagyunk velük, kedvesek, kapnának egy színt vagy egy matricát, amivel tele rakjuk a várost meg az üzletek kirakatait és mindenkinek az arcába toljuk - az összes vásárlónak, vagy csak a kirakat előtt elsétálóknak - hogy támogatjuk őket.
Lehetnének coming-out napok, hogy “miért lettem BKV ellenőr”, nyílt estek, színházi előadások, oktatások.
Kellene készíteni olyan lila karszalagokat, kifejezni egyetértésünket és a legvégén lehetne egy nagy felvonulás zászlókkal meg kocsikkal.
Aztán az év többi napján továbbra is levegőnek nézni őket meg állítólag gyűlölködni, leszarni őket.
Minden filmbe egymelegetBKV ellenőrt!
Akkora álszent képmutatás ez az egész, hogy nincs rá szó.
A hangos kisebbségtől (szélsőjobbosok) eltekintve Magyarországon az emberek döntő többségét hidegen hagyja a másik szexuális beállítottsága.
De amikor elkezdik nyomni, minden nap, reklámokban, filmekben, boltokban, éttermekben, divatot csinálnak belőle - mert hiszen én csakis akkor vagyok támogató ha szivárvány színű Calvin felsőt veszek fel, csakazértis megmutatom mindnekinek - akkor sok jóérzésű emberben felmegy a pumpa hogy ez már sok!
Az elmúlt években 3 komolyabb atrocitásról olvastam, amik érték melegeket. Azokon kívül semmi. Pedig aztán napi szinten forgolódok ilyen-olyan körökben (van meleg ismerős is stb.).
Nem értem miért kell ezt. Egyáltalán nincsenek elnyomva, ugyanúgy élhetik az életüket.
Ugyan olyan ez, mint a BLM. Fölöslegesen generálnak feszültséget, ez pedig senkinek sem érdeke. A Pride is maximum 1-2 embernek, ott fent, másnak tuti nem.
Bisznisz lett ez is.
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Így van! Hadd legyek büszke arra, hogy Patriots szurkoló vagyok és ne kelljen szemlesütve közlekednem és állandóan azt hallgatnom, hogy csalóóóók, csalóóók 😉Ezzel az erővel felvonulhatnának a BKV ellenőrök is, állítom több gyűlöletet kapnak, mint a melegek, mégsem teszik, miért?
Btw, azért van felvonulás és azért "mutogatják" magukat, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ők is vannak és léteznek. Kevesebb problémát okoz egy Pride mint egy útlezárás mert jön Putyin, Erdogan vagy bárki más.
És nem gondolom, hogy az ember arcába lenne tolva (nem jobban mint bármi más), csak éppen "sikk" ezt mondani.
Solymi
Lehetne BKV ellenőr hónap, ahol a kelletténél toleránsabbak vagyunk velük, kedvesek, kapnának egy színt vagy egy matricát, amivel tele rakjuk a várost meg az üzletek kirakatait és mindenkinek az arcába toljuk - az összes vásárlónak, vagy csak a kirakat előtt elsétálóknak - hogy támogatjuk őket.
Lehetnének coming-out napok, hogy “miért lettem BKV ellenőr”, nyílt estek, színházi előadások, oktatások.
Kellene készíteni olyan lila karszalagokat, kifejezni egyetértésünket és a legvégén lehetne egy nagy felvonulás zászlókkal meg kocsikkal.
Aztán az év többi napján továbbra is levegőnek nézni őket meg állítólag gyűlölködni, leszarni őket.
Minden filmbe egy
Akkora álszent képmutatás ez az egész, hogy nincs rá szó.
A hangos kisebbségtől (szélsőjobbosok) eltekintve Magyarországon az emberek döntő többségét hidegen hagyja a másik szexuális beállítottsága.
De amikor elkezdik nyomni, minden nap, reklámokban, filmekben, boltokban, éttermekben, divatot csinálnak belőle - mert hiszen én csakis akkor vagyok támogató ha szivárvány színű Calvin felsőt veszek fel, csakazértis megmutatom mindnekinek - akkor sok jóérzésű emberben felmegy a pumpa hogy ez már sok!
Az elmúlt években 3 komolyabb atrocitásról olvastam, amik érték melegeket. Azokon kívül semmi. Pedig aztán napi szinten forgolódok ilyen-olyan körökben (van meleg ismerős is stb.).
Nem értem miért kell ezt. Egyáltalán nincsenek elnyomva, ugyanúgy élhetik az életüket.
Ugyan olyan ez, mint a BLM. Fölöslegesen generálnak feszültséget, ez pedig senkinek sem érdeke. A Pride is maximum 1-2 embernek, ott fent, másnak tuti nem.
Bisznisz lett ez is.
több mint 5 éve
Lehet ha a világ elfogadobb lenne, jogilag semmilyen különbséget nem tennének a párok között akkor nem rendeznének ilyen felvonulásokat. De azért érdekes h ilyen felvonulás zavarja az embereket de pl. Hitgyuli bekemenetre toboroz, amely egyértelműen amellett a kormány melletti megmozdulás, amely az utóbbi évtizedben a krisztusi felebaráti szeretet helyett gyűlöletkampányrol gyuleletkampanyra működik folyamatosan. De valóban az a szerencse h azonos neműek nem házasodhatnak, migrancsok ne jöjjenek és még uszításra használjunk minden felületet.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Másik téma, egyik igazából segítségkérés.Nekem az elején jött HUF számlára a rafinal eur fizetés. Számoltak átváltási díjat (oké 0.2% de nem vicces mikor ezen a címen levonnak 7000 hufot a számláról ...), eleve nagyon szar árfolyamon (októberben 326os árfolyam) váltottak. Nem ajánlom ezt.
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen költségekkel és átváltással kell akkor számolnom, ha mondjuk a cseh koronában kapott fizetésem egy részét szeretném a magyarországi, HUF-os bankszámlámra utaltatni?
A lényeg az, hogy mindenképpen jövedelem legyen, tehát cégtől származzon.
Ezt csak azért kérdem, mert szeretném kiszámolni, hogy megérné-e ez nekem, ugyanis szeretném megtartani az itteni bankszámlámat (Erste Szupernulla), mert kvázi semmilyen tranzakciós díjat nem kell fizetnem, viszont ha nem érkezik rá jövedelem akkor az havi 3500Ft számlavezetési díj, ellenkező esetben meg 0.
A kondíciói miatt megszüntetni nem akarom, mert úgy tervezem, hogy 1-3 éven belül hazajövök és akkor jó lenne használni, mert ahogy nézem, a többi banknál és ha maradni akarok az Ersténél, akkor éves szinten kb. 10K költsége van ezeknek. Jó, tudom nem akkora összeg, csak szeretnék tisztán látni, hogy megéri-e a macera...
Solymi
Azota Eur számlára érkezik a rafinal a fizu, annak már nincs semmilyen költségvonzata és tudok egyedi áron pakolni a két számla között, elfogadható árfolyamon. Kinn Máltán egy halál számlát nyitni (be kell mutatni igazolást a magyar bankomtol is h jofiu vagyok, és meg igyis mindent nehezítenek rajta hiába van HSBC is nemcsak Bank of Valletta), és hallani lehet horror storykat (párszáz euró eltűnik a számláról, meg kell indokolni ha nagyobb összeget akarsz kivenni és csak akkor adjak oda a pénzt !?) szóval én maradtam ennél. Ahol tudok bankkártyával fizetek, egy hónapban max 2-300 eurt kell kivenni kpban annak nincs nagy összege. Koronával nem tudom h működne ez de sztem érdemes lehet kinn számlát nyitni vagy eurban kérni a fizut magyar banknál levő eur számlára.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bp-en jó kis vihar készülődik. Klasszikust idézve: Sötétség délben.Jég! Nagyon durva.
nagylaza
több mint 5 éve
Bp-en jó kis vihar készülődik. Klasszikust idézve: Sötétség délben.
több mint 5 éve
Végtelenül tolerens ember vagyok, csak az nem fér a fejembe, hogyan drukkolhat valaki a Peccnek😊Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.Így van! Hadd legyek büszke arra, hogy Patriots szurkoló vagyok és ne kelljen szemlesütve közlekednem és állandóan azt hallgatnom, hogy csalóóóók, csalóóók 😉
Ugyanez van a bőrszínnel, a vallással, a politikai meggyőződéssel, a kedvenc sportcsapattal, meg mindennel is. Miért kell bárkit utálni azért, mert fekete, mert ateista, mert liberális, mert Patriots szurkoló, etc.? Hadd legyen, attól nem lesz kevesebb a másiknál.
Olyan mérhetetlen szinten intoleránsak lettünk, olyan mérhetetlen szinten nemtörődömök a többi emberrel szemben, hogy arra szavak nincsenek. Engem rettenetesen nyomaszt ez az egész. Nem tudom, hogy ez csak a vacak életük miatti mindennapi frusztráció kivetülése, mert valakit - saját magukon kívül természetesen! - mindig hibáztatniuk kell a szar kis életükért, vagy csak szimplán ennyire buták, vagy mindkettő, de baromira kiábrándító az egész.
S az ilyen Trump meg Orbán féle gyökerek pont emiatt lehetnek országaik elnökei, mert ennyi utálat van az emberekben. Robogunk is sebesen saját végzetünk felé.
Mikey
Solymi
(Bebiztosítom magam: a "tolerens" vicc. Sok IQ-bajnoktól hallottam már így.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Ne keverd össze, hogy utálják a Pats szurkolókat mert nagyképű mind, azzal hogy utálják a Patset, mert csaló banda! 😀Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.Így van! Hadd legyek büszke arra, hogy Patriots szurkoló vagyok és ne kelljen szemlesütve közlekednem és állandóan azt hallgatnom, hogy csalóóóók, csalóóók 😉
Ugyanez van a bőrszínnel, a vallással, a politikai meggyőződéssel, a kedvenc sportcsapattal, meg mindennel is. Miért kell bárkit utálni azért, mert fekete, mert ateista, mert liberális, mert Patriots szurkoló, etc.? Hadd legyen, attól nem lesz kevesebb a másiknál.
Olyan mérhetetlen szinten intoleránsak lettünk, olyan mérhetetlen szinten nemtörődömök a többi emberrel szemben, hogy arra szavak nincsenek. Engem rettenetesen nyomaszt ez az egész. Nem tudom, hogy ez csak a vacak életük miatti mindennapi frusztráció kivetülése, mert valakit - saját magukon kívül természetesen! - mindig hibáztatniuk kell a szar kis életükért, vagy csak szimplán ennyire buták, vagy mindkettő, de baromira kiábrándító az egész.
S az ilyen Trump meg Orbán féle gyökerek pont emiatt lehetnek országaik elnökei, mert ennyi utálat van az emberekben. Robogunk is sebesen saját végzetünk felé.
Mikey
Solymi
Ez két különböző dolog 😉
Ahogy szerintem az is különböző, hogy utálják a melegeket mert melegek vagy mert utalják őket mert úgy érzik az arcukba van tolva, hogy ők elfogadó legyenek.
Az ember nem elfogadó alapból, mennyi idő kellett, hogy nőknek legyen joga ( van ahol még most sincs),mennyi idő kellett hogy a négerek legyen joga stb.
És szerintem nem az egyes emberek, hanem a körülöttük levő szervezetek tolják néha túl a dolgot. Persze erre meg rajtászik a magyar szélsőség akik mindig ott vannak ha egy jó lehet buzizni...
Örökbefogadás meg érdekes kérdés, alapjába véve azért kene tenni, hogy minél több ember szerető családba nőhessen fel teljesen mindegy, hogy egyedülálló vagy meleg pár. Körülmények legyenek meg és szeressék.
Ennek ellenére a szabályozás és az egész ahogy letolják egy vicc és inkább visszakerülhet pl. egy gyerek ugyanabba a háztartásba a nagymamához ahol a drogos anyja lövi magát mert család, mint ahhoz aki 2-4 éve arra vár hogy végre kaphasson egy gyermeket mert neki nem lehet...
több mint 5 éve
Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.Az intolerancia ellen írsz (nagyon helyesen), közben pedig hülyének nevezed azokat, akik a felvonuláson „mutogatják magukat”. Ezzel konkrétan engem is lehülyéztél, mert sok pride-on ott voltam, és kifejezetten örülök annak, hogy már évek óta tízezres nagyságrendű a tömeg.
Mikey
Az is hülye, aki húsvéti körmeneten mutogatja magát, és a „képembe tolja”, hogy ő katolikus? Szerinted a templomokról is le kellene venni a kereszteket? Hülyének tartod azt a holokauszttúlélőt, aki elmegy az Élet Menetére? A biciklisek felvonulásának ugyan mi értelme van? Miért tartozik rám, hogy ők mivel akarnak közlekedni? Érdekvédelmi tüntetéseknek és politikai demonstrációknak sincs helyük az utcán?
Vagy úgy gondolod, hogy ezek mind rendben vannak, egyedül – csak és kizárólag – a pride résztvevői hülyék?
több mint 5 éve
Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.Így van! Hadd legyek büszke arra, hogy Patriots szurkoló vagyok és ne kelljen szemlesütve közlekednem és állandóan azt hallgatnom, hogy csalóóóók, csalóóók 😉
Mikey
több mint 5 éve
Másik téma, egyik igazából segítségkérés.Abban tud valaki segíteni, hogy milyen költségekkel és átváltással kell akkor számolnom, ha mondjuk a cseh koronában kapott fizetésem egy részét szeretném a magyarországi, HUF-os bankszámlámra utaltatni?
A lényeg az, hogy mindenképpen jövedelem legyen, tehát cégtől származzon.
Ezt csak azért kérdem, mert szeretném kiszámolni, hogy megérné-e ez nekem, ugyanis szeretném megtartani az itteni bankszámlámat (Erste Szupernulla), mert kvázi semmilyen tranzakciós díjat nem kell fizetnem, viszont ha nem érkezik rá jövedelem akkor az havi 3500Ft számlavezetési díj, ellenkező esetben meg 0.
A kondíciói miatt megszüntetni nem akarom, mert úgy tervezem, hogy 1-3 éven belül hazajövök és akkor jó lenne használni, mert ahogy nézem, a többi banknál és ha maradni akarok az Ersténél, akkor éves szinten kb. 10K költsége van ezeknek. Jó, tudom nem akkora összeg, csak szeretnék tisztán látni, hogy megéri-e a macera...
több mint 5 éve
Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.az a baj hogy ideológiai és teologiai viták szűnnének meg ha az emberek klozet liberálisok vagy nemzetiek lennének
Mikey
és azért mutogatják mert büszkék arra amik
vagy ugyanezen az analógián mondhatná bárki hogy mire fel toloda képünkbe azt hogy te bengals szurkoló vagy! csináld otthon ne ezen a fórumon ahol mindenki láthatja
vagy nekem is ugyanezt lehetne mondani az animés profil képemmel
és a virítás elég régóta meglévő dolog, nagyon sokan csinálják és mutogatják a nőiket azért mert megtehetik, csak az kevesebbeket zavar
abban igazad van hogy intoleránsak lettünk, mindenkinek csak a saját véleménye számít és nem hajlandó a vitákra
a vitakúltúra pedig odáig fajult hogy az nyer aki hangosabban üvölti a másik arcába a saját igazát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mo-n inkább az kérdés, valaki meri-e vállalni legalább a szűkebb környezetében, hogy meleg/leszbi. Én még nem találkoztam olyannal, aki ettől tartaná magát különlegesnek "és már többnek". De te nyilván tudsz példát mondani.Kurva szar lenne az egyenlőség. Én tényleg nem értem hogy tud valaki homofób lenni... Én nekem se a kedvenc látványom a két férfi csókolózik, de felé tudok emelkedni, hiszen attól még lehet valaki jó ember. Kurvára mindegy kinek mi a szexualitása. Inkább az a baj hogy egyesek túl nagy hangot kerítenek egyet, mint azok a melegek akik azt hiszik hogy azért különlegesek mert melegek, és már többek. Na az is undorító.logout.hu/dl/upc/2018-11/17081_hova_vezetne_ez.jpgVan írásos nyoma annak, hogy megtiltották? Mert az is jogellenes. (Neked nem kell mondanom.)Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
Én meg ismerek olyan munkahelyet ahol megtiltották h elmenjel rá miután kiderült h kollégák mentek. Gondolom ez is a szerencsére eset számodra.
csebi
Egyébként valóban szörnyű lenne egy olyan országban élni, ahol az emberek (állampolgárok) jól érzik magukat, függetlenül attól, mi a szexuális orientációjuk. A gondolatba is beleborzongok.
nagylaza
Solymi
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Szerintem az is hülye, aki utálja a másféle szexuális beállítottságú embereket, de az is hülye, aki felvonulásokon mutogatja magát. Nekem nincs bajom azzal se, ha valaki egy laptopba szerelmes, ha ő attól boldog, ám tegye, de ne mutogassa magát, és ne tolja a képembe. Vagy kezdjem el én is az "eltérőek" képébe tolni hogy férfi létemre a nőket szeretem? Ez mindenkinek a kibaszott magánügye, az intim élete, nem mutogatni kell.Ugyanez van a bőrszínnel, a vallással, a politikai meggyőződéssel, a kedvenc sportcsapattal, meg mindennel is. Miért kell bárkit utálni azért, mert fekete, mert ateista, mert liberális, mert Patriots szurkoló, etc.? Hadd legyen, attól nem lesz kevesebb a másiknál.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Az általad leírt problémák a "heteró" közösségben is ott vannak, csak ezeket nem kezeljük kirívóként, pedig szerintem senki se szereti ha az utcán egy fiú meg egy lány látványosan nyalja-falja egymást, főleg ha még hangosan cuppognak is hozzá.Kurva szar lenne az egyenlőség. Én tényleg nem értem hogy tud valaki homofób lenni... Én nekem se a kedvenc látványom a két férfi csókolózik, de felé tudok emelkedni, hiszen attól még lehet valaki jó ember. Kurvára mindegy kinek mi a szexualitása. Inkább az a baj hogy egyesek túl nagy hangot kerítenek egyet, mint azok a melegek akik azt hiszik hogy azért különlegesek mert melegek, és már többek. Na az is undorító.logout.hu/dl/upc/2018-11/17081_hova_vezetne_ez.jpgVan írásos nyoma annak, hogy megtiltották? Mert az is jogellenes. (Neked nem kell mondanom.)Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
Én meg ismerek olyan munkahelyet ahol megtiltották h elmenjel rá miután kiderült h kollégák mentek. Gondolom ez is a szerencsére eset számodra.
csebi
Egyébként valóban szörnyű lenne egy olyan országban élni, ahol az emberek (állampolgárok) jól érzik magukat, függetlenül attól, mi a szexuális orientációjuk. A gondolatba is beleborzongok.
nagylaza
Solymi
Heisman Trophy
Vagy a magukat többnek gondoló "egyéniségek" kirívó megjelenései, viselkedései, stb.
Meg ha megnézed anno csak megszokták az emberek a punk elemeket az utcán vagy a rövid életű emosokat (bár szerintem ők kihaltak...bocs, rossz poén).
Szóval itt a probléma inkább az, hogy az "érzékenyítés" helyett inkább ellenségképet kreálnak, ami meg deviáns rekciókat szül.
Érdekes egyébként a kormány reakciója, habár igazából nem különbözik az eddigi kommunikációtól, de kíváncsi lennék mi az indok. Valszeg a szavazóbázis felmérésein ez jött le, hogy ezt ne?
Vagy csak szimplán gazdasági okai vannak, hogy ezek az emberek nem tudnak egy másik egyet reprodukálni, így gyakorlatilag értelmetlen őket bármilyen módon támogatni, hisz az örökbe fogadandó gyereket örökbe tudja más is fogadni, a vagyonuk meg úgyis átszáll másra, tehát jobb esetben az ország gazdasági körforgásában marad, ha meg kimennek külföldre, akkor meg X összeg kiesik (biztos van erre is statisztika), amivel számoltak.
Persze, gondolom amint a számok úgy állnak, akkor változtatnak és mi leszünk a legbefogadóbb ország...mint ahogy Szent István király óta mindig (?) is...
több mint 5 éve
Kurva szar lenne az egyenlőség. Én tényleg nem értem hogy tud valaki homofób lenni... Én nekem se a kedvenc látványom a két férfi csókolózik, de felé tudok emelkedni, hiszen attól még lehet valaki jó ember. Kurvára mindegy kinek mi a szexualitása. Inkább az a baj hogy egyesek túl nagy hangot kerítenek egyet, mint azok a melegek akik azt hiszik hogy azért különlegesek mert melegek, és már többek. Na az is undorító.logout.hu/dl/upc/2018-11/17081_hova_vezetne_ez.jpgVan írásos nyoma annak, hogy megtiltották? Mert az is jogellenes. (Neked nem kell mondanom.)Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
csebi
nagylaza
Solymi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
logout.hu/dl/upc/2018-11/17081_hova_vezetne_ez.jpgVan írásos nyoma annak, hogy megtiltották? Mert az is jogellenes. (Neked nem kell mondanom.)Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Van írásos nyoma annak, hogy megtiltották? Mert az is jogellenes. (Neked nem kell mondanom.)Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
csebi
több mint 5 éve
Igaz végülis szörnyű lenne ha az állam elismerné h bmeik két állampolgára együtt élné le életet boldogan hivatalosan egy kapcsolatban, amit a jogviszonyaikban is így látna a közigazgatás. Csak az ő életüket könnyítené meg. Büntetessük őket mert meg mertek találni a párjukat az életben és ez nem tetszik másoknak ...De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
#JC6
Szerkesztette: csebi
több mint 5 éve
Igen, lécci-lécci! (Elég kopizni. Ha máshogy nem, privátban küldd el, kérlek. Tényleg kíváncsi vagyok.) Solyminak teljesen igaza van. Ha tényleg így volt, akkor jogellenes. És abszurdum. Ebből a szempontból mindegy, hogy olyan felvonulásról van szó, amivel maximálisan egyetértek.Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
több mint 5 éve
De hisz meleg a főnöke, szeptemberben esküsznek (nem itthon szerencsére).Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
Solymi
több mint 5 éve
Mindent lehet hamisítani, de elég fura helyen dolgozik...simán feljelentettem volna a céget...Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
#JC6
több mint 5 éve
Megkérem haveromat hogy nyomjon egy sreenshoot-ot a tavalyi céges email-ről, akkor elhiszitek?Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
Solymi
több mint 5 éve
Azért ezt nem hiszem el...habár...a templomban/hitgyülin is szóvá teszik ha nem láttak a misén 😉Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6
több mint 5 éve
Persze. A felvonuláson láthatod Jewpacabrat is.Ismerek olyan budapesti céget ahol kötelező a felvonuláson való részvétel. Előtte jelenlétit írnak és hétfőn leadják a vezetőségnek.Te tudod. Javaslat volt. Nem kötelező😊Többeknek: annak, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el egy pride-ra. Remek buli. Amúgy a felvonulók jelentős része - legalább a fele - heteró.Kösz nem.
nagylaza
#JC6
nagylaza
Közel a vég.
#JC6