OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
JJ egy a lényeg. A nyunyóka mindig tiszta legyen!akkor is, ha esetleg fiú lesz?
gordon
több mint 5 éve
tartom hogy a legnagyobb hiba az ötlettel hogy megmaradt a parkolósáv"Nagyon bejött a nagykörúti kerékpársáv"Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
2. Miert kell arra batoritani az embereket, hogy a leheto legesgeszsegtelenebb kornyezetben, egeszsegronto jelleggel a szmog kellos kozepen tekerjenek?
3. Alig hasznalja par biciklis
4. Mivel mindenki kigyorsit rajta a hirtelen kivagas utan, ha a kovetkezo jobbranal fordul, veszelyes is a gyalogosra/biciklisre.
undisputedly
Negritis
Szvsz inkább akik tömegközlekednek azokból lenne hajlandó pár (őrült) bringára pattanni, de aki eddig autós volt az az is marad.
Ha rajtam múlna én a tömegközlekedésre helyezném a hangsúlyt, azt kell az autóval szemben alternativaként felkínálni.
davemayer
www.autoszektor.hu/hu/content/nagyon-bejott-nagykoruti-kerekparsav
nagylaza
ha azt felszámolják és a helyére festik fel, akkor megmaradt volna a 2 sáv az autósoknak lényegében probléma nélkül marad a közlekedés
és nem is kell a kerékpársávon átvágni hogy parkoljanak-kiálljanak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
"Nagyon bejött a nagykörúti kerékpársáv"Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
2. Miert kell arra batoritani az embereket, hogy a leheto legesgeszsegtelenebb kornyezetben, egeszsegronto jelleggel a szmog kellos kozepen tekerjenek?
4. Mivel mindenki kigyorsit rajta a hirtelen kivagas utan, ha a kovetkezo jobbranal fordul, veszelyes is a gyalogosra/biciklisre.
undisputedly
Negritis
Szvsz inkább akik tömegközlekednek azokból lenne hajlandó pár (őrült) bringára pattanni, de aki eddig autós volt az az is marad.
Ha rajtam múlna én a tömegközlekedésre helyezném a hangsúlyt, azt kell az autóval szemben alternativaként felkínálni.
davemayer
www.autoszektor.hu/hu/content/nagyon-bejott-nagykoruti-kerekparsav
több mint 5 éve
JJ egy a lényeg. A nyunyóka mindig tiszta legyen!
több mint 5 éve
Cumisüveg sterilizálót se kell túlgondolni. Lábasban felforralt vízben megsterilizálod és jól van. A cucli részt pedig amúgy is érdemes cserélni, abból újat venni alkalmanként.Valamelyik rokont kérjétek meg, hogy vegyen plüs alvó vavát (értsd pl kutyusos alvókendő) egy ideig el lesz vele, mi idestova 13 évnél járunk 😛 ( egyébként mindegy milyen figura az illat azaz "szag" a lényeg, amit bele "izzad" ezért mosni csak mértékkel szabad 😊)
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
A felsorolás alapján engedj meg egy jó tanácsot: ne pánikolj!😊Ezeket néztük még, ami "nice to have" (a pelenkaszemetes szerintem panelban, erkély nélküli lakásban kell, de meggyőzhető vagyok)Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio
warr_b
• Pelenkázó
• Textilpelenka, 1-es méretű eldobható pelenka
• Hálózsák
• Bébi hajkefe
• Szobahőmérő
• Játszókendő
• Rácsvédő babaágyhoz
• Cumisüveg melegítő / sterilizáló
• Anyatej tároló pohár
• Babafigyelő
• Babamérleg
• Mellszívó
Az utolsó hármat együtt bérelni is lehet, tudom, egyelőre ez is a terv. Ruhából meg ugyan már betáraztunk, de sose lehet elég.
r.baggio
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
En a merleget is skippelnem.nem tudom, ki hogy van vele, de egyik gyereknél sem kellett 1-es pelenka, mi egyből 2-essel kezdtünk.Ezeket néztük még, ami "nice to have" (a pelenkaszemetes szerintem panelban, erkély nélküli lakásban kell, de meggyőzhető vagyok)Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio
warr_b
• Pelenkázó
• Hálózsák
• Bébi hajkefe
• Szobahőmérő
• Játszókendő
• Rácsvédő babaágyhoz
• Anyatej tároló pohár
• Babafigyelő
• Babamérleg
• Mellszívó
Az utolsó hármat együtt bérelni is lehet, tudom, egyelőre ez is a terv. Ruhából meg ugyan már betáraztunk, de sose lehet elég.
r.baggio
2-4 kg vs 3-5 kg, szerintem a magyar (nem kisebbségi) gyerekek minimum nyolcvan százaléka tudja a 3 kilót prezentálni már születéskor is.
slowmotion
Ha arra kell h merd mennyit eszik hasznalhatatlan mert nem megnizhatoak.mindig mast mutat ha ketszer egymas utan megmered sot kaja utan meg fogyhat a gyerek is a merleg szerint.vedonozni ugyis kotelezo ott meg leher merni sot is.
több mint 5 éve
nem tudom, ki hogy van vele, de egyik gyereknél sem kellett 1-es pelenka, mi egyből 2-essel kezdtünk.Ezeket néztük még, ami "nice to have" (a pelenkaszemetes szerintem panelban, erkély nélküli lakásban kell, de meggyőzhető vagyok)Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio
warr_b
• Pelenkázó
• Hálózsák
• Bébi hajkefe
• Szobahőmérő
• Játszókendő
• Rácsvédő babaágyhoz
• Anyatej tároló pohár
• Babafigyelő
• Babamérleg
• Mellszívó
r.baggio
2-4 kg vs 3-5 kg, szerintem a magyar (nem kisebbségi) gyerekek minimum nyolcvan százaléka tudja a 3 kilót prezentálni már születéskor is.
több mint 5 éve
"Pelenkát, játszókendőt szerintem érdemes újat venni, alsógatyát sem vennél magadnak használtan gondolom"Valakinél maradhatott akár új is pluszban, erre gondoltam, pár napja szereztünk be pl egy óriás csomag 2-es méretűt féláron

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Pelenkadzsinn tök felesleges szerintem. Mi is szereztünk használtan, aztán egy hónap múlva tovább is adtuk 😁 Amíg anyatejes a baba nincs szaga, utána meg olyan büdös, hogy úgyis egyből ki kell hogy dobja az ember, nem tárolgatja 🤣Ezeket néztük még, ami "nice to have" (a pelenkaszemetes szerintem panelban, erkély nélküli lakásban kell, de meggyőzhető vagyok)Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio
warr_b
• Pelenkázó
• Hálózsák
• Bébi hajkefe
• Szobahőmérő
• Játszókendő
• Rácsvédő babaágyhoz
• Anyatej tároló pohár
• Babafigyelő
• Babamérleg
• Mellszívó
r.baggio
Pelenkát, játszókendőt szerintem érdemes újat venni, alsógatyát sem vennél magadnak hadználtan gondolom 😄
Anyatejtároló pohár szintén újonnan (minden gyógyszertárban van, nem egy tétel) szerintem, de lehet azzal érdemes megvárni, hogy szükség lesz-e rá, lesz-e elég tej.
Cumisüveg melegítőt (sterilizálni nem tud, csak melegít) meg bébiőrt tudunk adni, meg lehet hálózsákot is, ha a húgomnak nem kell 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezeket néztük még, ami "nice to have" (a pelenkaszemetes szerintem panelban, erkély nélküli lakásban kell, de meggyőzhető vagyok)Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio
warr_b
• Pelenkázó
• Hálózsák
• Bébi hajkefe
• Szobahőmérő
• Játszókendő
• Rácsvédő babaágyhoz
• Anyatej tároló pohár
• Babafigyelő
• Babamérleg
• Mellszívó
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!Egyszerűbb, ha megírod, mi kell 😊
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Budapest és környéke alapvetően, de ha több cucc van egyben azért leautózok az országban bárhovaHa valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!öcséméknél lehet hogy van (most lesz 1 éves a pici nemtom mi az ami már nem kell), de vmi várost írhatnál hogy pest-szeged-debrecen-kiskunbüdösfütykös
r.baggio
és akkor könnyebb tudni hogy van-e
Negritis

---
több mint 5 éve
Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!öcséméknél lehet hogy van (most lesz 1 éves a pici nemtom mi az ami már nem kell), de vmi várost írhatnál hogy pest-szeged-debrecen-kiskunbüdösfütykös
r.baggio
és akkor könnyebb tudni hogy van-e
több mint 5 éve
Ha valakinek van esetleg eladó bárminemű babakiegészítője (gondolok itt pl. akár cumisüveg melegítőre), keressen pm-ben!

---
több mint 5 éve
Azért volt, mert szükségtelennek tartottam a lehetetlen parkolási helyzet miatt.De tuti nem amiatt nem volt mert bringáztál 😊Ja.Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
Negritis
davemayer
Csak nem világjárvány közepette.
Egyébkent ez “az autós mindig autós marad” se feltétlenül igaz.
Amikor az Oktogonnál laktam, akkor 9 évig nekem se volt autóm, szükségtelen volt.
Sobri Jóska
Ok hogy világjárvány, de a kretén vezetés arról beszél már hogy megtartsák-e szeptember után is - na azt szerintem nincs élő ember aki látni szeretné hogy mit okozna ez egy "sulis" hétköznapon...
davemayer
Bringáztam is. De mint korábban írtam nem vagyok szuicid alkat, így azt elengedtem.
több mint 5 éve
De tuti nem amiatt nem volt mert bringáztál 😊Ja.Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
Negritis
davemayer
Amikor az Oktogonnál laktam, akkor 9 évig nekem se volt autóm, szükségtelen volt.
Sobri Jóska
Ok hogy világjárvány, de a kretén vezetés arról beszél már hogy megtartsák-e szeptember után is - na azt szerintem nincs élő ember aki látni szeretné hogy mit okozna ez egy "sulis" hétköznapon...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ja.Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
Negritis
davemayer
több mint 5 éve
Ezt a gondolatmenetet sosem értettem. Van olyan épeszű ember aki pesten a belvárosban inkább kerékpárral megy autó helyett?! (Pláne annyi ember hogy érezhető változást eredményezzen)2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Majd amikor elkezdenek hullani, hiszen ismerjük a magyarok vezetési stílusát..1. én mikor láttam akkor is azt mondtam hogy ha a parkoló autók helyére teszik akkor sokkal kisebb probléma, csak nyilván olyan nincs ...1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
az üllőin pl jónak tűnt
de tény hogy nem járok most arra naponta
2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező
Negritis
Csoda hogy eddig nem történt baj!
több mint 5 éve
1. én mikor láttam akkor is azt mondtam hogy ha a parkoló autók helyére teszik akkor sokkal kisebb probléma, csak nyilván olyan nincs ...1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
undisputedly
az üllőin pl jónak tűnt
de tény hogy nem járok most arra naponta
2. ha többen használják a biciklit akkor kevesebben autóznak és akkor kevésbé lesz szennyező
több mint 5 éve
az őrület benne, hogy biciklivel se használom ki, mert egyszer próbaképp bőven elég volt átélni, hogy az orosz rulett ennél csak kevésbé veszélyes játékAzt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
1. Forgalom iranyitas / kontroll szempontjabol elhibazott lepes, tul van igy terhelve a korut, nagy a dugo.Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
#JC6
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)Két hete háborogtam ugyanitt. Borzalom
undisputedly
több mint 5 éve
Azt aki kitalalta, hogy a koruton az egyik savbol legyen bicikli-sav, hordoba kellene tenni es leguritani a Gellert-helyrol. (jk ofc)
undisputedly