OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress

több mint 12 éve
Ma már a lányok 95%-nak nincsen stricije, maguknak dolgoznak.
A teljes iparág szinte lakásokon működik.
Vagy magánzók vannak, akik egyfajta magánvállalkozásként bérelnek kecót, hirdetnek, dolgoznak, vagy olyanok, akik egyfajta "gebinben" a már meglévő infrastruktúrába ülnek bele, vagyis egy befuttatott lakásba mennek el, nem ők hirdetik magukat, nem ők kezelik a telefont, stb.
Az első ugye olyan, mint egy kisvállalkozás, ahol a lány haszna a bevétel/kiadás egyenlet eredője, míg a második meg egyfajta jutalékos rendszernek felel meg, ahol minden vendég után x (50-70) százalék marad a lánynál, a többi az üzemeltetőé.
Mindkettőnek van előnye is, hátránya is.
A klasszikus stricivilág elmúlt, pár útszéli lány futtatására korlátozódott.

A "csak a kocsik változtak" kommenthez annyit, hogy nincs kocsisor, amióta felkamerázták az egész 8.kerületet. Utcai prostitúció Budapesten a Határ útnál, a Kamaraerdei útnál és az Újpesti szemétégetőnél van, másutt nincsenek már a filmhez hasonló feelinget nyújtó lehetőségek.
Valamint random módon a Nagykörúton vagy akár az Andrássyn is megszólítják az embert ilyen céllal.Sobri Jóska
Elég nagy tévedésben vagy. Telepes utca, Üllői út, Ecseri út, Vajda Péter utca, Nyugati pályaudvar, Boráros tér, Illés utca, Golgota tér, hogy csak párat említsek még, de van még dögivel.
Üllő és Gyál közötti úton 5 fix pont - mind stricis. Pesten is meg vannak még, azért mert az ablakból szólítanak le a nők, lányok, attól még a stricik nem adták fel ezt a keresetüket.kishaszi
Mondhatnám, hogy kösz a tippeket, de én a lakásokat részesítem előnyben. 😊
Az általad leírt környékek közül csak a Nyugati téren járok gyakorta, és valóban, ott is van pár szerencsétlen, és valóban, én inkább innen csemegézek:
 www.beszamolok.com/
 rosszlanyok.hu/

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Elég nagy tévedésben vagy. Telepes utca, Üllői út, Ecseri út, Vajda Péter utca, Nyugati pályaudvar, Boráros tér, Illés utca, Golgota tér, hogy csak párat említsek még, de van még dögivel.
Üllő és Gyál közötti úton 5 fix pont - mind stricis. Pesten is meg vannak még, azért mert az ablakból szólítanak le a nők, lányok, attól még a stricik nem adták fel ezt a keresetüket.kishaszi
Végén kiderül Sobri nem is volt még kurvánál 😀Asbee
Ááá, csak más körökben mozog. Az ő köreiben sem igazi cigányok, sem ordas papírzsepis ribancok nincsenek...apeszos
mondjuk nem tudom elképzelni, hogy Sobri a Nyugatinál egy 16 éves etnikumhoz tartozó kisasszonnyal keresné a kikapcsolódást.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Végén kiderül Sobri nem is volt még kurvánál 😀Asbee
Ááá, csak más körökben mozog. Az ő köreiben sem igazi cigányok, sem ordas papírzsepis ribancok nincsenek...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Végén kiderül Sobri nem is volt még kurvánál 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Engem is ott szólított le egyszer éjszaka, egyébként helyre kis cigány lány, pontosabban ez már a Ludovikánál volt.kishaszi
Én meg nem tudtam lerázni, mondom hívom a yardot ha nem haggya, hogy a rohadvány cigimet elszívjam, mer aztán megyek vissza - a gyerek ott fekszik bedrótozva. De nélkülem is volt vagy tíznaponta razzia, abból egyszer volt agya a kékfénynek, hogy először a kapualjból kell kiszedni a strigamanókat. A kocsisor egyébként még mindig megy a gubacsin, ott a centrál eleosztó a végállomás kricsmije, no zuperból előtt nem gyütt a sárga, csak iszunk egy sört, mondta is a Kasza - vaze, ha nem is fog nyerni a Steelerz, azér perselypénzt valahun tegyünk le, hogy élve kijöttünk. És nem is nyert a Steelerz, hát ennyit érünk mi a Kaszával a jóisten pénztárába.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
Engem is ott szólított le egyszer éjszaka, egyébként helyre kis cigány lány, pontosabban ez már a Ludovikánál volt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Vagy magánzók vannak, akik egyfajta magánvállalkozásként bérelnek kecót, hirdetnek, dolgoznak, vagy olyanok, akik egyfajta "gebinben" a már meglévő infrastruktúrába ülnek bele, vagyis egy befuttatott lakásba mennek el, nem ők hirdetik magukat, nem ők kezelik a telefont, stb.
Az első ugye olyan, mint egy kisvállalkozás, ahol a lány haszna a bevétel/kiadás egyenlet eredője, míg a második meg egyfajta jutalékos rendszernek felel meg, ahol minden vendég után x (50-70) százalék marad a lánynál, a többi az üzemeltetőé.

A "csak a kocsik változtak" kommenthez annyit, hogy nincs kocsisor, amióta felkamerázták az egész 8.kerületet. Utcai prostitúció Budapesten a Határ útnál, a Kamaraerdei útnál és az Újpesti szemétégetőnél van, másutt nincsenek már a filmhez hasonló feelinget nyújtó lehetőségek.
Valamint random módon a Nagykörúton vagy akár az Andrássyn is megszólítják az embert ilyen céllal.Sobri Jóska
így van dekkolj egy kicsit a klinikáknál setétedés után, rögtön kapsz rettenet jó ajánlatokat, főleg kellemes ez a műsor a bókai gyerekklinika kapujában leszólítgatni az apukákat............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan

Üllő és Gyál közötti úton 5 fix pont - mind stricis. Pesten is meg vannak még, azért mert az ablakból szólítanak le a nők, lányok, attól még a stricik nem adták fel ezt a keresetüket.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
catattack 3 520
Na akkor seggbe itt se mehet...catattack
úgy érzed, nem éred el a szükséges minimumot?Amadeus91
Beindultál?
| Nem, nem folytatjuk PM-ben! |
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
És például manapság már ilyen kuriózumokat is lehet találni:

18+
| |

Ujj fotókkal. 😊Sobri Jóska
Na akkor seggbe itt se mehet...catattack
úgy érzed, nem éred el a szükséges minimumot?
több mint 12 éve
catattack 3 520

18+
| |

Ujj fotókkal. 😊Sobri Jóska
Na akkor seggbe itt se mehet...
több mint 12 éve

18+
| |

Ujj fotókkal. 😊

több mint 12 éve

Valamint random módon a Nagykörúton vagy akár az Andrássyn is megszólítják az embert ilyen céllal.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
 www.youtube.com/watch?v=toFB2MXqMJU

Érdekes kordokumentum.
Sobri neked külön ajánlom/ nem beszólásnak írtam!/!laccoo74
a 2. részben van egy jó jelenet, amikor a Cinóber becenevű stricit leoltja egy prosti. aztán Cinóbert 1996-ban lelőtték, túl sokat tudott bizonyos ügyekről.

www.youtube.com/watch?v=kPbYMEOh89Y

internal primates forever

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve

Érdekes kordokumentum.
Mondjuk nem túl aktuális.
Van a fórumon aki meg se született még amikor készült. (1989)
Annak idején moziban láttam még, ahogy a K2-t is.
Érdemes elmenni ma egy lányhoz, aki lakáson "rendel", és első kézből megtapasztalni, hogy mennyit változott a világ ilyen téren is.Sobri Jóska
Ahogy egy kommentelő írta:Csak az autók lettek mások.
Tényleg így van?
több mint 12 éve

Érdekes kordokumentum.
Mondjuk nem túl aktuális.
Van a fórumon aki meg se született még amikor készült. (1989)
Annak idején moziban láttam még, ahogy a K2-t is.
Érdemes elmenni ma egy lányhoz, aki lakáson "rendel", és első kézből megtapasztalni, hogy mennyit változott a világ ilyen téren is.

több mint 12 éve

Érdekes kordokumentum.
Sobri neked külön ajánlom/ nem beszólásnak írtam!/!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Hát igen, elég szegényes... Még ha bacon, pepperoni és paradicsom is lett volna rajta azt mondom jól van 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mennyire gáz egy kis reszelt sajttal a szakállon elmenni a közértbe meg vissza? 😀 Én hülye meg már azt hittem hogy ennyire jól nézek ki hogy mindenki engem néz 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/06/05/szita-bence-halala-delutan-itelethirdetes/

Ahogy várható volt.TÉSZ!laccoo74
olcsón megúszták.
több mint 12 éve
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/06/05/szita-bence-halala-delutan-itelethirdetes/

Ahogy várható volt.TÉSZ!
több mint 12 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Árvíz esetén a kockás ing kötelező?
 csaladhalo.hu/system/files/imagecache/inline-kep/cikk/2013/06/uid-8/arvit_mti_ov.jpg

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/06/05/Gyurcsany-lapatol%28650x433%29.jpglaccoo74
Egy kis kampány 😛 Nincs ezzel baj, két zsák is két zsák! Tegnap Vácon is mindenféle önkéntes népek voltak: kivezényelt közmunkások, edzésről átterelt ifis labdarúgó csapatok, nb1-es kézis balszélső (Szádvári Kriszta), mellettem Csörögi nyugdíjas pakolt. Közös, hogy egyikőnkig se megy víz...ismerősöm meg mellettünk úgy lapátol 2 napja az egész családjával, hogy övék a dunapart felől lévő utolsó ház, de oda nem pakolhatnak egy zsákot sem, mert hivatalos magyarázat szerint ott van egy fontos átjáró a gátra (maga a ház védése nem zárná el az utat), nemhivatalosan pedig központi zsákelosztás van, és majd egy íróasztal mögött ülő eldönti, h mikor lehet oda is pakolni 😕
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
 index.hu/belfold/2013/06/05/igy_arad_a_duna_ket_napja_budapesten/