OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
Árvíz esetén a kockás ing kötelező?
 csaladhalo.hu/system/files/imagecache/inline-kep/cikk/2013/06/uid-8/arvit_mti_ov.jpg

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/06/05/Gyurcsany-lapatol%28650x433%29.jpglaccoo74
mivel egy átlag nehéz fizikai munkást ezzel azonosítasz, ezért mondhatni igen
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Árvíz esetén a kockás ing kötelező?
 csaladhalo.hu/system/files/imagecache/inline-kep/cikk/2013/06/uid-8/arvit_mti_ov.jpg

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/06/05/Gyurcsany-lapatol%28650x433%29.jpg
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 660 — 🏈🐬🐂🤘🏽
vigyájjatok gyerekek! én nem szoktam kattingatni többnyire semmi-re főleg reklámokra nem, de ilyenre lehet rákattintanék ha ott látom először. (egyébként nem tudom lecsengett e ez a verzió):
"Legújabban népszerű rajongói oldalakat támad meg hasonló csali linkekkel, a legutóbbi nagy fertőzési hullám amerikaifoci-rajongói oldalakról indult ki, ahol egy űj, Los Angeles-i NFL-csapat indításának hírével vonzotta az áldozatokat a vírusterjesztő oldal (a városnak csaknem 20 éve nincs csapata a profi ligában, óriási szenzáció lenne egy ilyen hír)."
 index.hu/tech/2013/06/05/bankrablo_virus_terjed_facebookon/

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Inforadio, stop
Vagy keresők
Magyarrss, kivi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 900
úgy vannak vele, hogy majd haladnak ők is az árral

ja és ajánlhatna valaki egy normális hírportált, mert az index után az origo is olvashatatlan lett, szó szerintjjncaa
Katasztrófa lett. Messze a legjobb oldalnak tartottam eddig de ahogy mondod, olvashatatlan ezzel az új skinnel.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
2. Oké, de technikailag csak jobb elvesztegetni némi energiát, mint szomjan halni/végzetesen kiszáradni. Nem?Sobri Jóska
Ezt nem tudom. De gyanítom, hogy ha nem iszol -> kiszáradsz, ha iszol -> kihűlsz...dcsicsak
Logikailag lehet jobb kiszáradni, mint kihűlni.
De ha szomjas vagyok iszok. 😊
Pláne ha ott fetrengek a hóban szomjasan, csak rákóstolok a hóra/jégre.Sobri Jóska
ez vagy te, a profik ha nagyon szenvednek sem hinném hogy ráfanyalodnának. nem véletlen hogy folyadék nélkül csak rövid ideig vagy képes kibírni. ahogy mondták, valószínű a szaruhártyája is sérült emiatt Erőssnek, annyira kiszáradt. az hogy elszopogatsz egy fagyott hódarabot, hát nem old meg semmit. talán 1 liter vizzel többel let volna esélye...nüanszokon múlik.
én arra lennék kíváncsi hogy Erőss visszament volna-e Kissért. gyanítom nem.petey
Biztosan nem. Kissnek sem kellett volna sajnos... 😕

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante

ja és ajánlhatna valaki egy normális hírportált, mert az index után az origo is olvashatatlan lett, szó szerintjjncaa
 kuruc.info/ 😊Shilkor
ó, az volt már eddig is a kezdőlapom, sőt a keresőmotorom is 😊

2. Oké, de technikailag csak jobb elvesztegetni némi energiát, mint szomjan halni/végzetesen kiszáradni. Nem?Sobri Jóska
Ezt nem tudom. De gyanítom, hogy ha nem iszol -> kiszáradsz, ha iszol -> kihűlsz...dcsicsak
Pláne ha ott fetrengek a hóban szomjasan, csak rákóstolok a hóra/jégre.Sobri Jóska
ez vagy te, a profik ha nagyon szenvednek sem hinném hogy ráfanyalodnának. nem véletlen hogy folyadék nélkül csak rövid ideig vagy képes kibírni. ahogy mondták, valószínű a szaruhártyája is sérült emiatt Erőssnek, annyira kiszáradt. az hogy elszopogatsz egy fagyott hódarabot, hát nem old meg semmit. talán 1 liter vizzel többel let volna esélye...nüanszokon múlik.
én arra lennék kíváncsi hogy Erőss visszament volna-e Kissért. gyanítom nem.petey
a válasz ott van az interjúban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár
én arra lennék kíváncsi hogy Erőss visszament volna-e Kissért. gyanítom nem.

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 160 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

kuruc.info/ 😊
több mint 12 éve

ja és ajánlhatna valaki egy normális hírportált, mert az index után az origo is olvashatatlan lett, szó szerint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

van mobilgát osztrákéknál.Amadeus91
az a kis valami ott a gát sarkánál vajon Josef Pelikan gátőr lenne?slowmotion
Félek, hogy nálunk mobilgát helyett csak mobilos üzenet lesz.
Borsodból gyakorlatilag minden vízügyes szakembert a Dunához vezényeltek.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan

van mobilgát osztrákéknál.Amadeus91
az a kis valami ott a gát sarkánál vajon Josef Pelikan gátőr lenne?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 406 — Így remélem megfelelek nektek.....
De ahogy elnézem itt se kell már sok, hogy átlöttyenjen....
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532

van mobilgát osztrákéknál.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Rendőrnek más eltölteni 11 órát, ezt had' ne vegyem már komolyan. Nyilván nem élvezi, de elméletben ezért fizetik, erre szerződött. Ez olyan mintha a szobafestő csak egy xet maszatolna, vagy leöntené egy vödör festékkel a faladat, mert neki nem buli vele dolgozni, csak neked az hogy kinéz valahogy a lakás.
Rendőr nekem ne magyarázkodjon, hanem járjon el úgy hogy ne kelljen. Ha a törvény nevében lépsz fel akkor nekem nem mentség ha nincs kedved hozzá, vagy épp előbb küldtek el a fenébe, vagy nem szimpatikus aki ellen fel kell lépni. Ott a törvény aszerint járj el. Abban meg szerintem nincs benne, meg a jelentést olvasva a főkapitány vagy ki szerint se, hogy eszetlenül kell állandóan fújni a gázt, meg ahol lehet suhogtatni a gumibotot.

Konfliktus meg máshol is volt. Haladás szurkoló, dolgozó családapát napokig rabosítottak, mert be mert szólni a szekunak az meg beköpte a készenlétinek. Nem engedték be a Videoton ultráit. Folyamatosan megy az egymásra mutogatás a szeku meg a yard közt, hogy ki miatt nem engedik be a kiírásokat. Az mlsz meg asszisztál ehhez.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Pláne ha ott fetrengek a hóban szomjasan, csak rákóstolok a hóra/jégre.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hátha valaki tudja a választ:
- miért gyorsul fel a pulzus, ha megmozdul egy legyengült ember 8000+ méteren?
- ha nincs folyadék, a hószopogatás miért nem megoldás?Sobri Jóska
Az elszopogatott hó önmagában gyakorlatilag desztillált vízként működik, ezért ionok és ásványi anyagok nélkül semmi haszna sincs (kimossa a maradék nyomelemeket, felborítja a só-vízháztartást). A magashegyi mászásoknál előszeretettel használnak levesport (tésztával némi szénhidrátbevitel is lehetséges), teát és plusz-tablettához hasonló dolgokat ennek elkerülésére.
A "puszta hóevést" körülbelül ahhoz az esethez lehetne hasonlítani, amikor hajótöröttek szomjúság ellen tengervizet isznak.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ezt nem tudom. De gyanítom, hogy ha nem iszol -> kiszáradsz, ha iszol -> kihűlsz...
több mint 12 éve
1. Nincs oxigén, a szíved a megemelkedett pulzussal próbál a sejtekhez több vért -> több oxigént juttatni.
2. A legyengült szervezetnek nem hiányzik a 0 fokos jég felmelegítéséhez szükséges plusz-energia "elvesztegetés". Pláne ha 24+ órája vagy -30 fok környékén.dcsicsak
2. Oké, de technikailag csak jobb elvesztegetni némi energiát, mint szomjan halni/végzetesen kiszáradni. Nem?

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
1. Nincs oxigén, a szíved a megemelkedett pulzussal próbál a sejtekhez több vért -> több oxigént juttatni.
2. A legyengült szervezetnek nem hiányzik a 0 fokos jég felmelegítéséhez szükséges plusz-energia "elvesztegetés". Pláne ha 24+ órája vagy -30 fok környékén.
több mint 12 éve
- ha nincs folyadék, a hószopogatás miért nem megoldás?

több mint 12 éve
rohadtul nem mindegy, nem kicsit árnyalja az Erőssről eddig médiában alkotott képet (nyilván ezt akarták elkerülni, akik fotelkommentelőztek)
tessék meghallgatni az idézett interjút 28:20-tól...jjncaa
Az, hogy Kiss Péter visszafordult, miben befolyásolja az Erőssről alkotott képet? Abban, hogy ő nem ment vissza korábban és ezért nem halt meg?somoskovig
„Utólag hallottam, hogy Peti 8000 méter körül megfordult és elindult fölfelé. A többi mászó azt hitte, hogy megőrült. Ezt, hogy visszafordulunk ilyen magasságban, egy csúcsmászás után nem lehet megcsinálni. Ezt Peti nem tudta, de álmunkban nem gondoltuk volna, hogy lesz egy ilyen szituációnk. Hogy ilyenre is fel kell őt készítenünk.”

majd hallgasd meg az interjút, főleg a kiemelt résztől

---
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
rohadtul nem mindegy, nem kicsit árnyalja az Erőssről eddig médiában alkotott képet (nyilván ezt akarták elkerülni, akik fotelkommentelőztek)
tessék meghallgatni az idézett interjút 28:20-tól...jjncaa
Az, hogy Kiss Péter visszafordult, miben befolyásolja az Erőssről alkotott képet? Abban, hogy ő nem ment vissza korábban és ezért nem halt meg?

több mint 12 éve
tessék meghallgatni az idézett interjút 28:20-tól...

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
hátborzongató, mintha most készült volna Erőss Zsolttal ez az interjú...
 rec.postr.hu/mit-csinalunk-a-csucs-elott-veiszer-alinda-interjuja-eross-zso/jjncaa
 sportgeza.hu/extremsport/2013/06/04/kiss_peter_tulelhette_volna/

mind1 már.