OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
hátborzongató, mintha most készült volna Erőss Zsolttal ez az interjú...rec.postr.hu/mit-csinalunk-a-csucs-elott-veiszer-alinda-interjuja-eross-zso/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mert ők a legnagyobbak...Nem fog 20 akármilyen szurkoló nekimenni mondjuk 200 fradistának vagy lilának 😊
több mint 12 éve
Gildo
21
Na szóval Divat az a különbség közted és köztem, hogy te szórakozni mész és ha más dolgod van vagy épp nincs hozzá kedved nem mész, a rendőrnek viszont nincs ilyen lehetősége és így mindjárt más eltölteni 10-11 órát. A Debreceni meccsen nem voltam ott így nem tudom mi történt pontosan. A videóból amit belinkeltél nem derül ki mióta ünnepelnek a fradisták. Saját tapasztalatom, hogy mindig meg van várva a "szar készenléti", egy az ép aktuális várost, illetve csapatott "dicsérő" nóta majd a saját csapat dicsőítése és végül megint a "Szar készenléti" és csak ezután kezdődik "Birkák" tisztelet a kivételnek terelése.
Bálesz én ezt elhiszem neked mert mindenhol vannak barmok. Van aki tényleg várja mikor csaphat már oda de ők vannak kisebbségben és ha elhiszed ha nem van előzménye nem akkor találkoznak először az adott ultrával csak ő nem emlékszik rá.
Voltam már Fradi, Újpest, Videoton, Kispest, Győr, Hali, DVSC, DVTK mérkőzésen nem is egyszer de ha balhé volt akkor vagy a "zöld szörny" vagy a "lila buldog" parádézott. Mondja már el nekem valaki vajon miért mindig ezzel a két ultra csoporttal van gond? Csak beléjük kötnek bele a rendőrök?
több mint 12 éve
index.hu/tudomany/brittudosok/2012/04/24/mennyi_penze_van_dagobert_bacsinak/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=action_ids%3D514628308591864&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%257B%2522514628308591864%2522%253A10150759599088718%257D&action_type_map=%257B%2522514628308591864%2522%253A%2522og.recommends%2522%257D&action_ref_map=%255B%255DMennyi pénze van Dagobert bácsinak?
több mint 12 éve
sportgeza.hu/extremsport/2013/06/01/arra_gondoltam_zsoltnak_itt_vege/Azért az index erősen szépítette ezt az interjút. Én meghallgattam és hát Kollár stílusa egészen undorító volt. Azt már megszoktam, hogy állandóan leszarozzák a serpákat, azért is, hogy ingyen nem segítettek nekik, ami teljesen nonszensz, de hogy Soriát is "kedves öregúr"-ként említse, azért az már túlzás. Az a kedves öregúr elért egy pár nagy dolgot már.
Hát ebben van pár érdekes mondat, de azért meg kell várni, mire tényleg hazaér Kollár és rendesen nyilatkozik, mert van pár ellentmondás ebben itt a korábban megjelentekkel, ami lehet a riport hibája meg Kolláré is...StormST
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jajj hagyjuk ezt már...sportgeza.hu/extremsport/2013/06/01/arra_gondoltam_zsoltnak_itt_vege/Sajnos, az igazság már odaát van, és szerintem ott is fog maradni.
Hát ebben van pár érdekes mondat, de azért meg kell várni, mire tényleg hazaér Kollár és rendesen nyilatkozik, mert van pár ellentmondás ebben itt a korábban megjelentekkel, ami lehet a riport hibája meg Kolláré is...StormST
Lehet találgatni, elméleteket gyártani,de az a két ember, aki el tudná mondani, hogy pontosan mi hogy, és főleg miért történt már örökre néma marad!laccoo74

---
több mint 12 éve
sportgeza.hu/extremsport/2013/06/01/arra_gondoltam_zsoltnak_itt_vege/Sajnos, az igazság már odaát van, és szerintem ott is fog maradni.
Lehet találgatni, elméleteket gyártani,de az a két ember, aki el tudná mondani, hogy pontosan mi hogy, és főleg miért történt már örökre néma marad!
több mint 12 éve
sportgeza.hu/extremsport/2013/06/01/arra_gondoltam_zsoltnak_itt_vege/Hát ebben van pár érdekes mondat, de azért meg kell várni, mire tényleg hazaér Kollár és rendesen nyilatkozik, mert van pár ellentmondás ebben itt a korábban megjelentekkel, ami lehet a riport hibája meg Kolláré is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
propeller.hu/itthon/2711395-valoszinuleg-kiss-peter-holttestet-azonositottakMegtalálhatták Kiss Péter holttestét
több mint 12 éve
A prof. emeritus hatástanból vert le mindenki.egy kicsit más, de azért kábító!naturahirek.hu/egy-orvos-feljegyzesei-aki-feleseget-kannabisszal-gyogyitotta-meg/nyu, hol kezdjük?
remélem hamar véget ér a boszorkányüldözés, de érdekelne doki vagy suti vélemenye is.gabtsi
.sutianap
kedvenc ilyen sztorim Hofmannhoz kapcsolódott anno a hatástan könyvből!
azt írtja : kutatgatott az LSD-vel ugye valami egész más hatás után amikor jöttek azok a bizonyos hallucinációk!
erre mit csinált az öreg? ahelyett hogy beszart volna??
feláldozván magát a tudomány oltárán ,az eredeti dózisnak több mint 100x-osát adta be magának!!! 😊yooker
Láttyátok feleim, ez itten egy lézeres mozgásérzékelő, berakjuk az egerentyűt és itten-e kidob egy számot, hogy hányszor szakította meg a lézereket, no must intrafarkálisan kap egy kis........., az visszavágjuk a lézerrohangálóba, ránézünk a számara. .... De ez a kis piszok nem tuggya a hatástant, mer felgyorsult a Seduxentől. A lényeg, hogy én mindig arról beszélek, amit ki is próbáltam, a nejem egy kicsit paranoid, de figyelmeztetem előre. A scopolamin maximált dózisnál említettem neki, hogy ha gyön a tollfosztó mozgás, azér híjja ki a mentőket, erre hogy ő nem tudja mi az, de már mikor látta megtanulta hamar 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
figyi amikor egy magyar/amerikai kettos allampolgar, akinek az iskolaban ez sajat bevallasa szerint nagyon jol ment, arrol gyozkod h a betuzes az mennyire kurva nehez dolog, akkor ketlem h azert nyeri egy indiai, mert a sajat nyelvebol adodoan megy jobban. egyszeruen a sajat oktatasi rendszeruk ennyire lekorlatolja oket.MMMSa betűzés az egy kurva nehéz dolog, ha pl. olyan szavakat kapsz feladatnak, mint a humuhumunukunukuapuaa, csak a gyakorlati haszna mellett nehéz érvelni
mégha arról szólna a játék, hogy találjuk ki a szó eredetét vagy jelentését, mondjuk a tegnapi utolsó "knaidel" érdekes feladat lett volna, mert valószínűleg ebből származik a magyar knédli is, mindkettő egy gombócszerűségre utal

---
több mint 12 éve
egy kicsit más, de azért kábító!naturahirek.hu/egy-orvos-feljegyzesei-aki-feleseget-kannabisszal-gyogyitotta-meg/nyu, hol kezdjük?
remélem hamar véget ér a boszorkányüldözés, de érdekelne doki vagy suti vélemenye is.gabtsi
.sutianap
kedvenc ilyen sztorim Hofmannhoz kapcsolódott anno a hatástan könyvből!
azt írtja : kutatgatott az LSD-vel ugye valami egész más hatás után amikor jöttek azok a bizonyos hallucinációk!
erre mit csinált az öreg? ahelyett hogy beszart volna??
feláldozván magát a tudomány oltárán ,az eredeti dózisnak több mint 100x-osát adta be magának!!! 😊
több mint 12 éve
figyi amikor egy magyar/amerikai kettos allampolgar, akinek az iskolaban ez sajat bevallasa szerint nagyon jol ment, arrol gyozkod h a betuzes az mennyire kurva nehez dolog, akkor ketlem h azert nyeri egy indiai, mert a sajat nyelvebol adodoan megy jobban. egyszeruen a sajat oktatasi rendszeruk ennyire lekorlatolja oket.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
vagy csak nekik lehet saját nyelvükből adódóan jobban megy ez (plusz ha beírod a keresőbe pl. hogy spelling bee 2013, a spelling bee india oldalt hozza ki harmadik találatnak)Hajnali kettőtől spelling bee döntő az espn-en 😂 😊jjncaanahát, megint egy indiai gyerek nyert... ez olyan, mintha itt Magyarországon egy ilyen versenyt egy cé, vagy egy kínai, vagy egy vietnami származású kölök nyerne...slowmotion

---
több mint 12 éve
Hajnali kettőtől spelling bee döntő az espn-en 😂 😊jjncaanahát, megint egy indiai gyerek nyert... ez olyan, mintha itt Magyarországon egy ilyen versenyt egy cé, vagy egy kínai, vagy egy vietnami származású kölök nyerne...
több mint 12 éve
Legalja. 😀
több mint 12 éve
Hajnali kettőtől spelling bee döntő az espn-en 😂 😊

---
több mint 12 éve
Ezt nem tudom hova, de annyira szép, hogy ezt valahova muszájBiztos őszintén örült neki.
A Magyar Tornaszövetség (MATSZ) csütörtökön posztumusz beválasztotta Pelle Istvánt a Halhatatlanok KlubjábaWyatt
több mint 12 éve
Ezt nem tudom hova, de annyira szép, hogy ezt valahova muszájA Magyar Tornaszövetség (MATSZ) csütörtökön posztumusz beválasztotta Pelle Istvánt a Halhatatlanok Klubjába

több mint 12 éve
Akinek a családjában, környezetében van b'twin gyermek bicaj, az küldene nekem egy üzenetet! Szeretnék kérdezni a masináról.
több mint 12 éve
bejelentkezés a világ tetejéről, tényleg nagy a forgalom...
---
több mint 12 éve
nem merném mondani h mindent értek 😊ez nem gyógyszergyári történet, de összefoglalom, ahhoz, hogy orvosi kutatást tudjanak elindítani kell lenni valahogy egy standard anyagnak, amit egy kettősvak randomizált vizsgálatba meg tudnak nézni, (ami azt jelenti, hogy a kezelőtől is független a vizsgálat). Nos ilyen vizsgálat nehéz folytatni, az alul részletezettek szerint, mert egy nem tudják mit kéne izolálni a kenderből, s ha az az is milyen hatást mérjenek, mer az idézett cikk szerint mindenre jó. Eleve zsákucca.
de nem is konkrétan erre az esetre gondoltam, hanem általánosságban az orvosi felhasználásról, ami - javíts ki ha nem így van, több fronton is bizonyított, csak egyes szerencsétlen történelmi fejlődésű országokban még mindig a sátán manifesztációjaként élik meg a dolgot.
igazából engem az érdekelne, hogy a tudatlanság mellet, mi lehet ennek a fő oka, gazdaságira (gyógyszergyárak) tippelek. azaz a pénz.
vagy mi lehet az oka, hogy nem a kutatások egyik fő iránya ez, ha évezredes "szakirodalom" van a jótékony hatásairól ? és nem a "megszokott" felhasználási módot értem ezalatt.gabtsi
Tehát ily vizsgálat képzelhető el:
A.Smith bostoni nyugdíjas beállt mint a szög, a laborértékeiben észlelhető változás ...., a fájdalomindexe..., a pszichológiai teszteredményei a beállás előtti szakaszhoz képes.... A. Smith a viszgálatban "afgán remegős" kódnevű .... temőhelyű, ...... tartalmú,..... grammos, kétszersodort, nyálazott jointot nyomott. A vizsgálatot másnap megismétejük a costaalbán, .... elosztótol beszerzett "burbujaroja" kódnevű istencsapásával.
lényeg, ÓVASNI fiúkák
konteo.blogrepublik.eu/2011/04/07/a-gandzsa-osszeeskuves/
kettő a profomtól mindent, ő volt a kábítószerbizottság tagja Hágában

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ők már együtt kóstolgatják Mrs. Lipton isteni meggyes lepényét.😀Érdekes, Stokes is nemrég távozott...davemayer
Lehet, hogy senkit nem fog itt érdekelni, de Wilson kapitány is elment. R.I.P.laccoo74