Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Ejj ejj... hát nem megtanulhatták volna 2002-ből, hogy a pozitív kampány (A jövő elkezdődött...) nem a jó stratégia?
Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
Mikey
(Tudom-tudom, teljesen más most a struktúrája a választásoknak)
Gondolom mivel még van 1 év hátra, még csak a "lassan fordul a halálcsillag"-ot látjuk.
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Fun fact:
Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
Mikey
Csak annyi apró különbséggel, hogy a 60-as 70-es években épült fel a semmiből az, amit az elmúlt évtizedekben bezártak/felszámoltak, majd most próbálják újra megnyitni.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Mondjuk el kellene kezdeni kormányozni és nem lopni??🤔 Bence Bence itt már a Zinternet se ment meg titeket, pláne ha annyi hülye ember dolgozik nektek mint bohar vagy deak.... vagy rétvári maga
KB23
8 hónapja
Azt mondták, hogy Ezt a kis Koncz picsát akarják most női vonalon tolni a választásokig is, mert nincs szimpi női politikusuk a médiában. Klasszik beszélő fej, felmondja a propot, semmi saját gondolat, legjobb választás és nincs az a Szörnyella’ erőszakos kisugárzása sem, mint egy gonosz HR -es.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Mondjuk el kellene kezdeni kormányozni és nem lopni??🤔 Bence Bence itt már a Zinternet se ment meg titeket, pláne ha annyi hülye ember dolgozik nektek mint bohar vagy deak.m.hvg.hu/itthon/20250410_Retvari-Bence-szerint-uj-strategiara-van-szuksege-a-Fidesznek-ha-ismet-nyerni-akar-a-valasztason
Szerkesztette: KB23
8 hónapja
Én még a 2010-es évek elején utaztam először az old school szovjet trolikkal.hetente? napi szinten. és már ezer éve, amikor felköltöztem budapestre pár evig ez volt a járatom az inner city-be de még az igazi old school szovjet trolikkalezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
www.facebook.com/ibikebudapest/posts/pfbid0AXbinQNJ8eNUpTopJo3byZjQJtvhjhzxTzeBXpNVJakqcoySgjNAFWppP2gFtp8fl
van hvg cikk is
hvg.hu/cegauto/20250408_74es-trolibusz-dohany-utca-parkolas-biciklisav-niedermuller-peter
Negritis, a vajda
Tarsi
Kúrfürst briareos
Akkor azt hittem, hogy valami nosztalgia-hétvége van, bemutatják az 1950-es évek albán tömegközlekedését vagy ilyesmi.
Aztán rájöttem, hogy ez élesben megy.
8 hónapja
Együtt tettük tönkre! 😄🤘🏻Habár ezt Amadeus írta de a mémesülés mindig megtisztelő 😀Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
Gyakorlatilag amit a megafon tol az már kontraproduktív. Itt a fidesz szempontjából nem az a baj, hogy Danika majd kap két sallert vagy, hogy valamelyik megafonos gyereket előbb-utóbb majd coming outoltatják ezzel azzal - khm - , hanem az, hogy a közvélemény nagy része a megafont beárazta ugyanúgy, mint a királyi tv-t.
A társadalmon is azt érzem, hogy ebbe a rogáni kommunikációs kampányba elfáradt, alkalmazkodott hozzá. Messze nem ütnek már akkorák a miniferis videók, a bilikék plakátok, mint régen.
Azért a 3 év alatti 40+ százalékos infláció csak megmutatta azt, hogy a posztmodern, valóságot hajlító kommunikáció csak addig működik, amíg a gazdasági valóság nem kopogtat be.
Senkit nem érdekelnek a migránsok, sem az lmbtq, sem Deák Dani, ha 1.400 forint egy doboz tejföl.
MC12
vpi
MC12
8 hónapja
valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnierre játszik.
NB2
buhloone mindstate
8 hónapja
Ha lassítva nézed, látszik, hogy konkrétan a rendőr hajol bele a csaj kezébe. Jó hogy nem esett egyet, mint egy soccer játékos.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
a rendőrség vak komodorai tudják mi a dolguk
Negritis, a vajda
Ők is jó embert fognak le ketten...
Mikey
8 hónapja
hetente? napi szinten. és már ezer éve, amikor felköltöztem budapestre pár evig ez volt a járatom az inner city-be de még az igazi old school szovjet trolikkalezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
www.facebook.com/ibikebudapest/posts/pfbid0AXbinQNJ8eNUpTopJo3byZjQJtvhjhzxTzeBXpNVJakqcoySgjNAFWppP2gFtp8fl
van hvg cikk is
hvg.hu/cegauto/20250408_74es-trolibusz-dohany-utca-parkolas-biciklisav-niedermuller-peter
Negritis, a vajda
Tarsi
8 hónapja
Habár ezt Amadeus írta de a mémesülés mindig megtisztelő 😀Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
Gyakorlatilag amit a megafon tol az már kontraproduktív. Itt a fidesz szempontjából nem az a baj, hogy Danika majd kap két sallert vagy, hogy valamelyik megafonos gyereket előbb-utóbb majd coming outoltatják ezzel azzal - khm - , hanem az, hogy a közvélemény nagy része a megafont beárazta ugyanúgy, mint a királyi tv-t.
A társadalmon is azt érzem, hogy ebbe a rogáni kommunikációs kampányba elfáradt, alkalmazkodott hozzá. Messze nem ütnek már akkorák a miniferis videók, a bilikék plakátok, mint régen.
Azért a 3 év alatti 40+ százalékos infláció csak megmutatta azt, hogy a posztmodern, valóságot hajlító kommunikáció csak addig működik, amíg a gazdasági valóság nem kopogtat be.
Senkit nem érdekelnek a migránsok, sem az lmbtq, sem Deák Dani, ha 1.400 forint egy doboz tejföl.
MC12
vpi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
ezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
van hvg cikk is
Negritis, a vajda
8 hónapja
Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
MC12
8 hónapja
Gondolom elő is léptetik ezt a derék rendőrt.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
Negritis, a vajda
Mikey
Kurva gáz. A libsi agresszív tüntetés áldozatát.
8 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/04/09/eu-europai-unio-tanacsa-vam-usa-trumpKész szerencse, hogy mi kitartunk, leszünk mi még az 52. tagállam... (nem)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
ezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígnivan hvg cikk is
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
arra mennek, akitől nem félnek. tök alap emberi reakció.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
Negritis, a vajda
Mikey
múltkor is valami tizenhat körüli kiccsávó rátelepedett a villamoslépcső kapaszkodójára, hogy ott ő most telefonozni fog, meg még ilyen méltóságteljesen körbe is pillantott.
következő megálló (ahol pont leszálltunk) előtt felálltam, rámnézett, látta, hogy ha marad, akkor vele együtt szállok le (nem tudott volna mit tenni, három súlycsoporttal feljebb vagyok), szó nélkül arrébb vonult.
8 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
444.hu/2025/04/09/dobbenetes-hogy-az-ember-segitseget-ker-de-nem-kap-raadasul-a-parancsnokaimrol-van-szo-akik-tudtak-hogy-a-szinten-rendor-volt-ferjem-tobbszor-is-bantalmazottwww.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/
8 hónapja
nem ide akartam hanem az usa-világbaIlyen válaszokat kell keresni:www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtLogika? Te tényleg logikát keresel Trumpnál? 😀
nah kína már 104%nál tart 😊
amúgy ausztrália miért is kapott vámot? logika alapján nem jön ki 😀
Negritis, a vajda
StormST
- elnéztek egy sort az excelben
- összekeverték Ausztriával
- egy tizedesjeggyel vagy nullával elírták
és hasonlók
A jelenlegi USA kormányzatnál ezek a legvalószínűbb forgatókönyvek.
gabokocka
de amúgy valaki aszonta a kormányból hogy azért jár a 10% mer hogy nem engedik be a disznót meg marhát 😊
8 hónapja
Ilyen válaszokat kell keresni:www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtLogika? Te tényleg logikát keresel Trumpnál? 😀
nah kína már 104%nál tart 😊
amúgy ausztrália miért is kapott vámot? logika alapján nem jön ki 😀
Negritis, a vajda
StormST
- elnéztek egy sort az excelben
- összekeverték Ausztriával
- egy tizedesjeggyel vagy nullával elírták
és hasonlók
A jelenlegi USA kormányzatnál ezek a legvalószínűbb forgatókönyvek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.