Politika
68 feliratkozó
1 órája
Megelőztél 😀 Köszi!telex.hu/belfold/2026/06/02/tarr-zoltan-kozmedia-atvilagitas-tarsadalmi-egyeztetesA főszerkesztőket nem lehet kibaszni? Papp "hirhamisito" Danira gondolok itt elsősorban.A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
deyell
KB23
petey
1 órája
Molnár Zsolt MSZP-s versenyzőt elvitték korrupciós ügyben a 24.hu szerint.Molnár Zsolt - végre. Őrsit viszont nem láttam jönni.
Őrsi Gergely a másik, akit vittek vele.
resistance is futile
built for this shit
1 órája
telex.hu/belfold/2026/06/02/tarr-zoltan-kozmedia-atvilagitas-tarsadalmi-egyeztetesA főszerkesztőket nem lehet kibaszni? Papp "hirhamisito" Danira gondolok itt elsősorban.A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
deyell
KB23
2 órája
jah igenwww.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/13726/a-nem-kivant-terhessegek-statisztikai
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Molnár Zsolt MSZP-s versenyzőt elvitték korrupciós ügyben a 24.hu szerint. Őrsi Gergely a másik, akit vittek vele.
5 órája
Bingo, vègre vki gondlokodik is ès èrtelmesem el tudja magyarázni a dolgokat.....nem az a baj, hogy értelmesen el tudja magyarázni a dolgokat, hanem hogy kinek? egy talicska majmot miről próbálsz meggyőzni?
telex.hu/belfold/2026/06/02/hegedus-zsolt-szivhangrendelet-politikai-dontes-szakmai-aggalyok
dande2
ami amúgy valahol azért szomorú, mert pl elődember apját ismerem, teljesen értelmes faszi. mondjuk nyilván az, mert mérnök, képes logikusan, rendszerszinten gondolkozni.
ehhez képest Elődke elvégezte a büfészakot a katkó egyetemen, nem csoda, hogy még a testvérei is hülyének tartják.
rétvárira meg a szót sem pazarolom, róla már tizenöt éve elmondtam, hogy egy idióta barom, és azóta egy cseppet sem javult a véleményem. minden egyes lélegzetvétellel csak a gyerekeink elől vesztegeti az értékes oxigént.
Szerkesztette: slowmotion
5 órája
Bingo, vègre vki gondlokodik is ès èrtelmesem el tudja magyarázni a dolgokat.....20k abortusz van mostanában
telex.hu/belfold/2026/06/02/hegedus-zsolt-szivhangrendelet-politikai-dontes-szakmai-aggalyok
dande2
1980ban 90k volt
A megfoganasig se jutnak el kvázi
5 órája
Bingo, vègre vki gondlokodik is ès èrtelmesem el tudja magyarázni a dolgokat.....telex.hu/belfold/2026/06/02/hegedus-zsolt-szivhangrendelet-politikai-dontes-szakmai-aggalyok
5 órája
az NMHH Médiatanácsa tudná kirúgni Papp Dánielt, aki az MTVA vezérigazgatója. a Médiatanács tagjai 9 évre vannak megválasztva az Országgyűlés által, megint az a probléma hogy ezek papíron függetlenek (védi őket az EMFA), valójában fideszesek. viszont az a talán jó hír, hogy a jelenlegi magyar médiaszabályozás nem felel meg az EMFA-nak, ezért a Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított a fidesz kormánnyal szemben, mert közmédia (MTVA/Duna) irányítása átláthatatlan, az NMHH és a Médiatanácsa politikailag egyoldalú, az állami hirdetések piactorzítóak stb. tehát: egyértelműen kellene egy új médiatörvény, át kell alakítani a közmédia vezetőinek kiválasztási folyamatát, mert az nem felel meg jelenleg az EU jognak, és mellette hát amolyan ahol gyalulnak, ott hullik a forgács jelleggel egy füst alatt kibaszni a fideszes bábokat is. talán meg lehetne ezt tenni, és hivatkozni arra, hogy a fidesz médiatörvénye alapból nem felelt meg az EU jognak, és egy EU jog sértő törvény alapján lettek kiválasztva ezek az emberek. ha ez így nem megy, akkor kivéreztetni őket, ez utóbbi lassabb lesz.A főszerkesztőket nem lehet kibaszni? Papp "hirhamisito" Danira gondolok itt elsősorban.A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
deyell
KB23
built for this shit
6 órája
Simán sztrájkot kellene szervezniük, aki benne van esetleg maradhat vlm alku révén, megbénulnának azonnal
6 órája
Mondjuk a pénzcsap elzárása jó eséllyel elegendő is lenne. A rokonságot elnézve lenne rá igény. 😀A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
deyell
6 órája
A főszerkesztőket nem lehet kibaszni? Papp "hirhamisito" Danira gondolok itt elsősorban.A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
deyell
6 órája
Hát, azért ezek közül még mindig a Lexike........Csak kussoljon...
csi77
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 órája
Csak be kell tömni a szájátSo called "megszólalásig jó nő"...Hát, azért ezek közül még mindig a Lexike........Csak kussoljon...
csi77
Matthew99
StormST
6 órája
A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?sehol nem vagyunk. a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma felügyeli a közszolgálati műsorszolgáltatók működését. a kuratóriumban még mindig ott a két fideszes ember, a jobbikos ugyan lemondott, de még megvan a fidesznek a többség. ezt a két fideszes bábot védi a European Media Freedom Act az eltávolítástól, ahogy a NMHH elnökét is. amíg ezek nincsenek eltávolítva, addig nem változik semmi. esetleg meg lehet próbálni elvágni a közmédia állami finanszírozását és kivéreztetni őket, Tusk is ezt csinálta Lengyelországban.
dugo93
built for this shit
6 órája
A közmédiával most mi a helyzet? Ki lettek már rúgva a fejesek? Eltűnt az agymosás? Vagy valahol félúton vagyunk?
6 órája
So called "megszólalásig jó nő"...Hát, azért ezek közül még mindig a Lexike........Csak kussoljon...
csi77
Matthew99
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
6 órája
Annak meg üzenném, aki múltkor Koncz Zsófiára tett megjegyzést, hogy nagyon... 😀Nem emlékszem hogy annak idején beírtam-e, de akartam, hogy nagyon. 😊
StormST
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 órája
Hát, azért ezek közül még mindig a Lexike........Csak kussoljon...
csi77

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 órája
Hát, azért ezek közül még mindig a Lexike........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 órája
ÁMEN!!!!!!444!!!!!!!NÉGY!!!Következő szakasz ugyanez, csak "megvan, ki volt" helyett "megvolt"-tal?na megvan ki volt a szőke csaj Ruff mögött amikor Tuzson meghallgatása volt.Én is pozitívan gondoltam... 😊Annak meg üzenném, aki múltkor Koncz Zsófiára tett megjegyzést, hogy nagyon... 😀Én csak megemlítettem a fülét, de jó értelemben. Ma nem láttam, de ilyen hozzászólásoknál én szoftveresen kötelezővé tenném a fotó csatolását 😄
StormST
Matthew99
Egyébként csúsztatva nézem, van új kedvencem azóta, Kalázdi-Kerekes Kinga... 😀
StormST
petey
slowmotion
7 órája
Következő szakasz ugyanez, csak "megvan, ki volt" helyett "megvolt"-tal?na megvan ki volt a szőke csaj Ruff mögött amikor Tuzson meghallgatása volt.Én is pozitívan gondoltam... 😊Annak meg üzenném, aki múltkor Koncz Zsófiára tett megjegyzést, hogy nagyon... 😀Én csak megemlítettem a fülét, de jó értelemben. Ma nem láttam, de ilyen hozzászólásoknál én szoftveresen kötelezővé tenném a fotó csatolását 😄
StormST
Matthew99
StormST
petey
8 órája
na megvan ki volt a szőke csaj Ruff mögött amikor Tuzson meghallgatása volt.Én is pozitívan gondoltam... 😊Annak meg üzenném, aki múltkor Koncz Zsófiára tett megjegyzést, hogy nagyon... 😀Én csak megemlítettem a fülét, de jó értelemben. Ma nem láttam, de ilyen hozzászólásoknál én szoftveresen kötelezővé tenném a fotó csatolását 😄
StormST
Matthew99
StormST