Politika

64 feliratkozó

48 perce
topin New England Patriots 2 445
Ha lehet kétszer harminc perc alapján ilyent mondani, tipikus Kele. Legalábbis nekem, aki csak annyit tudtam eddig róla, hogy valami Momentumos fazon. Egy elfuserált Puzsér. És azt még eddig nem is tudtam, hogy a focihoz is ért. 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
A második az nem Kele, de mivel te alapból helyezkedtél egy oldalra, mindegy lenne mit írna, hiszen amióta itt fórumozol soha nem sikerült átállni a másik oldalra semmilyen témában. Random karaktereket is beírhattam volna, ugyanúgy Keléznéd.

És ahogy Sobri írta, a csóka nem csak okos, de önreflexív is. Veled ellentétben.

És persze szubjektív egy ember megítélése, érezheted úgy ahogy te magadban kialakítottál róla egy képet, A focihoz az átlagosnál jobban ért, de tájékozatlanságod vele kapcsolatban megmutatja mennyire felületes infókból alkottál képet róla. És ahhoz hogy véleményt mondj róla, nem kell a kétszer harminc percnél több, csak akik meg esetleg jobban ismerik, azoknak lehetne némi kreditje.

És itt a mondanivaló lényege az, hogy a havert kritizálja jogosan. Mikor láttunk erre példát hazánkban? Nem mutyizik, nem elbújik sunnyogva, nem kér pénzt a hallgatásért, hanem jelzi hogy öcsém nem erről papoltál évekig mellettem ülve. Akiket támad azok egyből a sértődöttséggel jönnek, meg hogy ő ki akart harcolni pozit magának és nem kapta akkor most fröcsög. De hát ez mennyire ostoba gondolat már? Azt feltételezi, hogy évekig papolt, majd ha most bekerült volna, akkor egyből megváltozna a véleménye, miközben hát pont azt kéri számon. Annyira szánalmas ez a gondolkodás, maradi, begyöpösödött, konzerváló. Hervasztó.
49 perce
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 602 — Chiefs GM
Amikor a favágás közben lehulló forgács is jó helyre esik:

telex.hu/belfold/2026/07/19/hende-csaba-alkotmanybirosag-orszaggyulesi-kepviselo-mandatum

1 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 037 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy pár helyen láttam feldobni Polgár Judit nevét, gondolom mert múltkor MP-vel sakkozott és az emberek szeretnek kombinálni, de azért bedobnám itt, ki mennyire tartaná reális és/vagy jó jelöltnek?
StormST
Nekem tetszene. Reális is? Azt nem hiszem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 106 — zászló zászló szív
Egy pár helyen láttam feldobni Polgár Judit nevét, gondolom mert múltkor MP-vel sakkozott és az emberek szeretnek kombinálni, de azért bedobnám itt, ki mennyire tartaná reális és/vagy jó jelöltnek?
StormST
Csunderlik dobta be, aztán miután sakkozott MP-vel virális lett a posztja.

1 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 037 — The only discipline that lasts, is self discipline
mondom megkeresem már Kele írását, de facebook épp rekt 😀
Negritis, a vajda
Parancsolj:

Azt olvasom - nem vicc, tényleg ez a megfogalmazás került elő -, hogy "borulnak a vészforgatókönyvek", az MTVA ugyanis megnyerte az MLSZ magyar futballbajnokságokra vonatkozó közvetítési "pályázatát". Hogy mennyit fizet az állami tulajdonú cég a jogokért, az a hivatalos közleményből - vélhetően az új idők átláthatóságra vonatkozó, folytonosan ismételgetett lózungjaira való tekintettel - nem derül ki.

Az iparági pletykák 6 milliárdról szólnak - ebben a gyártási költségek nincsenek benne, ugye -, erre jön rá több másik ösztönző, illetve egyéb "szponzori" szerződések, amelyeket összesítve a csakfoci például már évi 10 milliárdos összegről ír. Ez ugyan kevesebb, mint amihez az elmúlt évek közpénzfürdőjében a klubok hozzászokhattak, de a fájó realitásokhoz képest maga a Kánaán.

A tv-s szerződés egy évre szól, és persze az egész aktusnak van egyfajta tűzoltás szaga, a lényeg nem ez. Sokkal inkább az, hogy az új sportkormányzat átesett a tűzkeresztségen: megköttetett az első deal, amivel kapcsolatban rögtön sikerült elhasalni a nyilvánosság próbáján. Nem, nem az a baj - sőt -, hogy nem hintik be sóval a profi focit, hanem az, hogy erről nincs következetes, egyértelmű kommunikáció. Nincs nyilatkozat, interjú, nincs poszt sem arról, hogy kedves hölgyeim és uraim, a helyzet ez és ez, ennyi időnk volt cselekedni, így és emígy érvelt az MLSZ, ezért osztottunk, szoroztunk, majd arra jutottunk, hogy - akárha ideiglenesen - ennyi lesz az annyi, egyébként pedig ezt és amazt kérjük cserébe, illetve várjuk a szövetségtől a profi ligák piaci alapű működtetésére vonatkozó üzleti tervet ekkorra, amit majd ilyen és amolyan keretek között megtárgyalunk.

Helyette harsan a hír - szintén a csakfoci.hu hasábjain - arról, hogy az akadémiákkal is sikeült megállapodni. Hogy miről? Rejtély. Hogy mennyibe fog ez kerülni neked és nekem - szintén.

Halkan, szinte suttogva mondom: nem ez volt ígérve. És mégegyszer, csak a rend kedvéért: a pénz egy dolog. A titkolózás, a sunnyogás, a nyílt, egyenes és őszinte beszéd üvöltő hiánya a fájóbb.

Ez meg a fradiváros kapcsán Kálnoki sunnyogása, mert ugye láttunk már Áder útjáról word dokumentumot bizonyítékként előzetesen tálalva. De ahol valóban van doksi ott néma csend.

Nyírinél volt a kasszakulcs. Most pedig Nyíri nincs. - írja a Ferenczvárosi C-közép oldala.
Évekig ezt hallgattuk. Nem mi nyomtuk. Nem az ellenzék tolta. Nem rosszindulatú pletykák terjengtek.
Kubatov Gábor maga mondta újra és újra, hogy a pénzügyekért Nyíri Zoltán felel. Hogy nála van a kasszakulcs. A kontroll.
Most Nyíri távozik homályos körülmények között. Majd biztos lesz valami bárgyú hivatalos magyarázat. A Fradiváros pedig továbbra sem készült el. És egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi történt az állami milliárdokkal finanszírozott projekt körül. Jogi vita? Lol.
Mert egy állami beruházás nem úgy működik, hogy valaki kedve szerint áthúzogat költségsorokat egy Excel-táblában, akkor sem, ha az excel listák nagy mágusa.
Van kormányhatározat. (Meg annak az utólagos módosítása.)
Van támogatási cél. Van támogatói okirat. Van jóváhagyott költségterv. És van elszámolási kötelezettség.
A közpénzt arra lehet elkölteni, amire odaítélték. Ha valaki módosítani akarja a költségtervet, ahhoz engedély kell. Ha pedig teljesen más célra akarja fordítani a támogatást, az már nem egyszerű költségsor-módosítás, hanem alapvető kérdéseket vet fel a támogatás jogszerű felhasználásáról. Az már költségvetési csalás is lehet. Főleg ha nem tudsz elszámolni.
A Fradiváros esetében ezért lenne fontos végre látni:
- az eredeti támogatói okiratot,
- az eredeti költségtervet,
- az összes későbbi módosítást,
- és az elszámolásokat (vagyis a próbálkozásokat).
Mert ha minden rendben volt, akkor nincs mit titkolni. Sportállamtitkár úr, mit gondolsz erről?
Ha pedig nem volt minden rendben, akkor a Fradi tagságának, szurkolóinak és végső soron a magyar adófizetőknek joguk van tudni, mi történt a projekt körül.
Különösen akkor, amikor a klub egyik legfontosabb vezetője váratlanul távozik.
Vannak itt kérdések dögivel: Például az, hogy miért nem láthatóak ezek a dokumentumok.
Az, hogy történt-e olyan módosítási kérelem, amelyet a támogató elutasított.
Az, hogy volt-e vita arról, milyen kiadások számolhatók el a projekt terhére.
És az is, hogy a Fradiváros körüli problémák mennyiben járultak hozzá Nyíri Zoltán távozásához, aki informácink szerint Fazekas Attilával vitte a pénzügyeket - a Fradi gazdasági főigazgatója, korábban a Sportállamtitkárság egyik vezetője..- volt olyan, hogy Nyíri cuki borítékból szedte elő a költségterv módosítási “javaslatokat”.
Nem ment át, még a fideszes sportállamtitkáron sem.
Nyírinél van a kasszakulcs, hallgattuk évekig Kubatovtól. Most pedig a kassza körül több a kérdés, mint a válasz.
Hol a pénz? Elnök úr mosod kezeidet, és a barátoddal viteted el a balhét? Bátor tett.
topin
Ha lehet kétszer harminc perc alapján ilyent mondani, tipikus Kele. Legalábbis nekem, aki csak annyit tudtam eddig róla, hogy valami Momentumos fazon. Egy elfuserált Puzsér. És azt még eddig nem is tudtam, hogy a focihoz is ért. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
Üzenem azoknak az idealistáknak, akik azt gondolták, hogy a közéletben és a fociban lévő, minimum 36, de inkább 50-70 év uram-bátyám, komformista langyosfos felfogást, gondolkodást, problematikát (amellyet az utolsó 16 év még inkább felerősített, konzervált) egy tollvonással (vagy a fociban forrásmegvonással) egy csapásra sikerül megoldani egy olyan társaságnak, amely egy éve kb 4 főből állt - nyugadtan csukják be a mesekönyvet.....
csi77
Nem sikerült megérteni mi a probléma..Pedig elég sok karaktert pazaroltunk erre.
1 órája
StormST Denver Broncos 13 134 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
semennyire nem tartanám jó jelöltnek, valószínűleg egy jogszabályt nem olvasott el életében, mellesleg attól még, hogy remek sakkozó volt, nem jelenti azt, hogy meglenne a tekintélye köztársasági elnökként.
deyell
Mert miért is kéne feltétel legyen, hogy olvasott jogszabályt? Mármint értem én, hogy ezt akarjuk szokásnak, mert hogy őrködik az alkotmányosság felett, de eddig Mádl és Sólyom kivételével egyik KE se volt jogtudós, se Áder, se Göncz, akiknek volt jogi végzettsége, de egyik se használta soha komolyabb helyzetben, PlagiPalit meg Katikát hagyjuk, Sulyok meg bár tanította a jogot, láthattuk, hogy mennyire is mentünk vele...

Az én szememben fontosabb, hogy itthon és külföldön is elfogadott és ismert ember legyen, a jogi részére kell egy stáb mögé, akikre hallgat is, nem ahogy Katika tette a kegyelmeknél...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 473 — Bears & Illinois fan
Üzenem azoknak az idealistáknak, akik azt gondolták, hogy a közéletben és a fociban lévő, minimum 36, de inkább 50-70 év uram-bátyám, komformista langyosfos felfogást, gondolkodást, problematikát (amellyet az utolsó 16 év még inkább felerősített, konzervált) egy tollvonással (vagy a fociban forrásmegvonással) egy csapásra sikerül megoldani egy olyan társaságnak, amely egy éve kb 4 főből állt - nyugadtan csukják be a mesekönyvet.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 473 — Bears & Illinois fan
Schiffer vagy Tölgyessy a jelöltem 😊
Josszi
Sztem a bowlponthu közös jelöltet indítson, szavaztassuk meg. Én hármas jelölésem Gyurma, MC meg Jóska!
csebi
Végre nem az argentínok.
Tactful Cactus
Azon se lepődnék meg ha végül a fórum tagsága Messit szavazná meg.
csebi
Mindegy, csak ne sváb legyen.......

😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 715
Én Ungváry Krisztiánt nagyon bírnám.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 551 — Így remélem megfelelek nektek.....
Josszi
Sztem a bowlponthu közös jelöltet indítson, szavaztassuk meg. Én hármas jelölésem Gyurma, MC meg Jóska!
csebi
Végre nem az argentínok.
Tactful Cactus
csebi
???? Szerintem ettől pont elèg messze vagyunk 😛
1 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 946 — Sworn to the Dark
StormST
semennyire nem tartanám jó jelöltnek, valószínűleg egy jogszabályt nem olvasott el életében, mellesleg attól még, hogy remek sakkozó volt, nem jelenti azt, hogy meglenne a tekintélye köztársasági elnökként.

built for this shit

1 órája
StormST Denver Broncos 13 134 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 416 — Lucas Scott
Josszi
csebi
Végre nem az argentínok.
Tactful Cactus

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Josszi
csebi
Végre nem az argentínok.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 órája
Josszi
csebi
Sobri for Köztársasági Presidentének
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Zárjuk rövidre: én le tudom írni helyesen, hogy államfő, nem plagizáltam diplomát, nincs bajszom és nem is lesz, ráadásul szórakoztatóan kommunikálok, sosem adnék kegyelmet pedofilsegítőnek és nem hordok narancssárga, feliratos fülbevalót, püspökök szeretője se voltam, apám nem volt sose náci, és nem vagyok lojális se istenhez, se hazához, se családhoz, szóval semmilyen kritériumnak nem felelek meg.
Melyik negatív tulajdonságom vagy antipatikus személyiségjegyem alapján merült fel egyáltalán ez az opció?!
Őszentsége Sobri Jóska
Na ezzel a szóhasználattal sokaknál megbuktál itt a fórumon. Kár érte.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 órája
Negritis, a vajda
Parancsolj:

Azt olvasom - nem vicc, tényleg ez a megfogalmazás került elő -, hogy "borulnak a vészforgatókönyvek", az MTVA ugyanis megnyerte az MLSZ magyar futballbajnokságokra vonatkozó közvetítési "pályázatát". Hogy mennyit fizet az állami tulajdonú cég a jogokért, az a hivatalos közleményből - vélhetően az új idők átláthatóságra vonatkozó, folytonosan ismételgetett lózungjaira való tekintettel - nem derül ki.

Az iparági pletykák 6 milliárdról szólnak - ebben a gyártási költségek nincsenek benne, ugye -, erre jön rá több másik ösztönző, illetve egyéb "szponzori" szerződések, amelyeket összesítve a csakfoci például már évi 10 milliárdos összegről ír. Ez ugyan kevesebb, mint amihez az elmúlt évek közpénzfürdőjében a klubok hozzászokhattak, de a fájó realitásokhoz képest maga a Kánaán.

A tv-s szerződés egy évre szól, és persze az egész aktusnak van egyfajta tűzoltás szaga, a lényeg nem ez. Sokkal inkább az, hogy az új sportkormányzat átesett a tűzkeresztségen: megköttetett az első deal, amivel kapcsolatban rögtön sikerült elhasalni a nyilvánosság próbáján. Nem, nem az a baj - sőt -, hogy nem hintik be sóval a profi focit, hanem az, hogy erről nincs következetes, egyértelmű kommunikáció. Nincs nyilatkozat, interjú, nincs poszt sem arról, hogy kedves hölgyeim és uraim, a helyzet ez és ez, ennyi időnk volt cselekedni, így és emígy érvelt az MLSZ, ezért osztottunk, szoroztunk, majd arra jutottunk, hogy - akárha ideiglenesen - ennyi lesz az annyi, egyébként pedig ezt és amazt kérjük cserébe, illetve várjuk a szövetségtől a profi ligák piaci alapű működtetésére vonatkozó üzleti tervet ekkorra, amit majd ilyen és amolyan keretek között megtárgyalunk.

Helyette harsan a hír - szintén a csakfoci.hu hasábjain - arról, hogy az akadémiákkal is sikeült megállapodni. Hogy miről? Rejtély. Hogy mennyibe fog ez kerülni neked és nekem - szintén.

Halkan, szinte suttogva mondom: nem ez volt ígérve. És mégegyszer, csak a rend kedvéért: a pénz egy dolog. A titkolózás, a sunnyogás, a nyílt, egyenes és őszinte beszéd üvöltő hiánya a fájóbb.

Ez meg a fradiváros kapcsán Kálnoki sunnyogása, mert ugye láttunk már Áder útjáról word dokumentumot bizonyítékként előzetesen tálalva. De ahol valóban van doksi ott néma csend.

Nyírinél volt a kasszakulcs. Most pedig Nyíri nincs. - írja a Ferenczvárosi C-közép oldala.
Évekig ezt hallgattuk. Nem mi nyomtuk. Nem az ellenzék tolta. Nem rosszindulatú pletykák terjengtek.
Kubatov Gábor maga mondta újra és újra, hogy a pénzügyekért Nyíri Zoltán felel. Hogy nála van a kasszakulcs. A kontroll.
Most Nyíri távozik homályos körülmények között. Majd biztos lesz valami bárgyú hivatalos magyarázat. A Fradiváros pedig továbbra sem készült el. És egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi történt az állami milliárdokkal finanszírozott projekt körül. Jogi vita? Lol.
Mert egy állami beruházás nem úgy működik, hogy valaki kedve szerint áthúzogat költségsorokat egy Excel-táblában, akkor sem, ha az excel listák nagy mágusa.
Van kormányhatározat. (Meg annak az utólagos módosítása.)
Van támogatási cél. Van támogatói okirat. Van jóváhagyott költségterv. És van elszámolási kötelezettség.
A közpénzt arra lehet elkölteni, amire odaítélték. Ha valaki módosítani akarja a költségtervet, ahhoz engedély kell. Ha pedig teljesen más célra akarja fordítani a támogatást, az már nem egyszerű költségsor-módosítás, hanem alapvető kérdéseket vet fel a támogatás jogszerű felhasználásáról. Az már költségvetési csalás is lehet. Főleg ha nem tudsz elszámolni.
A Fradiváros esetében ezért lenne fontos végre látni:
- az eredeti támogatói okiratot,
- az eredeti költségtervet,
- az összes későbbi módosítást,
- és az elszámolásokat (vagyis a próbálkozásokat).
Mert ha minden rendben volt, akkor nincs mit titkolni. Sportállamtitkár úr, mit gondolsz erről?
Ha pedig nem volt minden rendben, akkor a Fradi tagságának, szurkolóinak és végső soron a magyar adófizetőknek joguk van tudni, mi történt a projekt körül.
Különösen akkor, amikor a klub egyik legfontosabb vezetője váratlanul távozik.
Vannak itt kérdések dögivel: Például az, hogy miért nem láthatóak ezek a dokumentumok.
Az, hogy történt-e olyan módosítási kérelem, amelyet a támogató elutasított.
Az, hogy volt-e vita arról, milyen kiadások számolhatók el a projekt terhére.
És az is, hogy a Fradiváros körüli problémák mennyiben járultak hozzá Nyíri Zoltán távozásához, aki informácink szerint Fazekas Attilával vitte a pénzügyeket - a Fradi gazdasági főigazgatója, korábban a Sportállamtitkárság egyik vezetője..- volt olyan, hogy Nyíri cuki borítékból szedte elő a költségterv módosítási “javaslatokat”.
Nem ment át, még a fideszes sportállamtitkáron sem.
Nyírinél van a kasszakulcs, hallgattuk évekig Kubatovtól. Most pedig a kassza körül több a kérdés, mint a válasz.
Hol a pénz? Elnök úr mosod kezeidet, és a barátoddal viteted el a balhét? Bátor tett.
2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 679 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 órája
És természetesen semminek semmi köze MP fociszeretete, fia sportolása és Fradi kötődése trióhoz. Semmi de semmi, ez egy teljesen megalapozott az országnak hasznos, piaci alapon felmért kiadás, túlárazás nélkül. Minden szereplő alaposan felmérte a helyzetet és gondosan döntött a közpénz elköltéséről. Miközben semmilyen más területen nem a csőd meg a lukas gatya effektus fenyegeti az országot.

Na innentől nekem nyugodtan papolhat napestig ez a fasz az átláthatóságról meg a túlárazott botrányokról amik miatt fingatni kell a NER-t. Én nem vártam többet mint amit ígért, és kurvára nem arra szavaztam hogy hazudjuk, mutyizzunk a hóbortunknak megfelelően.
topin
Ismered a Markos viccet, nem? Hány éves vagy ...és még hiszel a mesékben?

Ez a 4 év a NER konszolidációja lesz, nem pedig rendszerváltás.
Ha ahhoz viszonyítasz, amit ígertek (politikusok baszki), akkor át vagy baszva, ha ahhoz, ami 16 évig volt, akkor meg egy nagyságrenddel jobb a helyzet.
Rajtad múlik az igazsag melyik olvasatat rakod a fókuszba, mert az is igaz, hogy át vagy baszva meg az is, hogy sokkal jobb lett, mint volt.
Őszentsége Sobri Jóska
Mindenki magából indul ki, így én is. Voltam vezető saját meg más cégében is. Mindig minden transzparens volt, az alkalmazottak, a befektetők és az állam felé is. Nem volt apróbetű, meg hopsz most itt akkor mégse úgy van ahogy ígértem dolog. Mert tudtam mit vállalok és annyit vállaltam ami reális volt, vagy ha elbasztam, akkor vállaltam a terheit. A mindennapokban is annyit ér nálam egy ember, amíg szavahihető. Abból ugye egy van, nem hajlítgatom. Éltem külföldön is, Skandi országokban bejelentett munkakörrel, amit csak azért emelek ki, mert aki nem élt ott és még csak nem is olvasott róla, annak fogalma sincs arról a transzparenciáról ami ott megy.

Az adóbevallásoktól, támogatásoktól, közpénz elköltésektől kezdve minden korona nyilvános, tiszta és a társadalom hozzáállásából egyértelműen látszik, hogy ez mennyire normális és alap jelenség. Nem elvárás, hanem alap.

Nekem az az alap, ami ott megy. És amikor egy Messiás azt ígéri, hogy ezt elhozza, akkor nem elhiszem naivan közel az 50-hez, hanem elvárom. És amikor telibeszarja, mert...ide nyugodtan tehet mindenki saját elképzelést hogy miért, de az biztos hogy nem azért mert bedőlt volna a foci, hiszen ettől transzparens lehetett volna a dolog, ha már ez volt a kritérium meg ezzel ütjük a többieket meg a túlárazással, akkor az elvárásom nem teljesül. És ha egy ilyen szutyok dologban nem teljesül, mint a foci, ahol már az első adandó alkalommal nem transzparensen járnak el, cserébe túláraznak, sunnyognak, akkor vélhetően lesz ez így nagyobb dolgokban is ami kedves a szívüknek. Csak akkor nem elegáns túlárazásról pofázni, meg arról nyígni hogy mennyire nincs pénz máshol és milyen szemetek voltak hogy ezek túláraztak mindent.

Az elvárást ő helyezte oda, ő papol naponta órákat erről. A tendencia a lényeg, nem az hogy lesz foci vagy nem lesz. Most éppen a 16 évesek kaphatnak szavazati jogot. Ez mennyivel jobb mint mahinálni a választókörökkel? Ja, hogy lehet mögé tenni valami furfangos csavaros indokot, ami miatt majd páran legyintenek, hogy nem baj, de X meg Y dolgot megtették, vagy ezek csak 70%-át lopnak el.

Igen, valóban előrelépés 16 év NERhez képest. Hurrá. De jó, hajrá. Csak ugye lehetne ezt máshogy is, és nem kellene beérni a híg fos helyett szarral, hanem lehetne akár normálisan működni is.

Vitézyt írta alaki. Hát ja, ott transzparensen jönnek a dolgok. Nem hibátlan, nincs olyan ember. És tévedni, hibázni lehet, pláne ha javítja, tanul belőle az ember. Mert ebből lesz a változás.

Keléről meg Peterknek annyit, hogy én is olvastam tőled kettőnél több orbitális baromságot, mániásan ostoba írást, mégsem gondolom hogy nem olvasnám amit írsz, csak azért mert valamiben vak és gyengénlátó vagy,d e cserébe jó hangos. És amikor a transzparencia az alapmottó, akkor arra vigyázni kellene, és amikor egy Ruffnak örvendünk, akkor egy Kelének is kellene. Mindegy hogy poziban vagy partvonalon, de amiről ugat évek óra, arra kellene menni. Most az hogy pár fradista Janikázik, az az igazi sértettség. Ráadásul Kele nem sportellenes, csak ezt a kirakat fröcskölést utálja. Azt hiszem jogosan, hiszen a teljes magyar sportot sikerült szétbaszni vele.
6 órája
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
A fradi gyűlölő kele és fradi c-közép sosem fog szerepet komoly kapni a sportban(fociban). Meg kell nézni hogyan viszonyulnak a sporthoz(fradihoz és a többi csapathoz) és már meg is lehet érteni hogy miért. A Kálnoki-Kiss féle beszélgetésben az államtitkár helyre rakta ezt a kis kertitörpét, amikor a Fradiról fröcsögött. Pedig ő aztán nem Fradista az biztos.
pfefe8
Sztem ezt úgy kellene nézni h Kele kb Che az igazi forradalmár míg Kalnoki inkább Fidel, a vezető.
Mindkettőnek megvan a helye és ideje.
csebi
Az nem forradalom hogy gyűlölöm a sportot és csak rosszat akarok neki. Lehet és kell is beszélni a sport támogatásáról. De kelének ebben semmi szerepe sem lehet.
pfefe8
Nem ismerem a nézeteit, ezért kérdem: Jánosunk miként viszonyul a tömegsporthoz?
szaba
Teljesen lényegtelen hogyan viszonyul. Jankó az a mindentudó aki a sportban(fociban) a mindenszarizmus képviselője. Nem is számít komolyabb körökben a véleménye. Iskolapélda ahogyan belerúgott az új sportvezetésbe ,mert nem az ő lázálma valósult meg.
pfefe8
Ki ez a komolyabb kör? Ugyanaz aki az eddig a futballba meg a fradikába öntött közpénzmilliárdokból ezt tudta kihozni? Vagy akik támogatták ezt a rendszert és erről okoskodtak, hogy miért is jó ez így?
Lúdas Solymi
Hát azok a vezetők akik már a Fidesz előtt is a csapatok körül mozogtak és azok akik a NER foci megalkotói.
Csupa kompetens vezető akinek a célja a magyar foci felemelése!
Bezzeg ez a Kele Jani azt mondja, hogy minden szar…
Nem gondol bele, hogy ez olyan mintha úgy váltanál kormányt, hogy azt mondod minden szar. Hát ilyet nem szabad!
Toca
Azt mondod, hogy a minden szar nem elég, hozzá kell tenni azt is, hogy "de ami jó azt megtartjuk"? És a sportban a foci az, ami az adórendszerben az anyák adómentessége, vagy a közszolgáltatásokban a rezsicsökkentés?
peterk2005 udvari bolond
Így.
A magyar populizmus szinonímája.

Szerkesztette: Toca
6 órája
A fradi gyűlölő kele és fradi c-közép sosem fog szerepet komoly kapni a sportban(fociban). Meg kell nézni hogyan viszonyulnak a sporthoz(fradihoz és a többi csapathoz) és már meg is lehet érteni hogy miért. A Kálnoki-Kiss féle beszélgetésben az államtitkár helyre rakta ezt a kis kertitörpét, amikor a Fradiról fröcsögött. Pedig ő aztán nem Fradista az biztos.
pfefe8
Sztem ezt úgy kellene nézni h Kele kb Che az igazi forradalmár míg Kalnoki inkább Fidel, a vezető.
csebi
Az nem forradalom hogy gyűlölöm a sportot és csak rosszat akarok neki. Lehet és kell is beszélni a sport támogatásáról. De kelének ebben semmi szerepe sem lehet.
pfefe8
Nem ismerem a nézeteit, ezért kérdem: Jánosunk miként viszonyul a tömegsporthoz?
szaba
Teljesen lényegtelen hogyan viszonyul. Jankó az a mindentudó aki a sportban(fociban) a mindenszarizmus képviselője. Nem is számít komolyabb körökben a véleménye. Iskolapélda ahogyan belerúgott az új sportvezetésbe ,mert nem az ő lázálma valósult meg.
pfefe8
Ki ez a komolyabb kör? Ugyanaz aki az eddig a futballba meg a fradikába öntött közpénzmilliárdokból ezt tudta kihozni? Vagy akik támogatták ezt a rendszert és erről okoskodtak, hogy miért is jó ez így?
Lúdas Solymi
Hát azok a vezetők akik már a Fidesz előtt is a csapatok körül mozogtak és azok akik a NER foci megalkotói.
Nem gondol bele, hogy ez olyan mintha úgy váltanál kormányt, hogy azt mondod minden szar. Hát ilyet nem szabad!
Toca
Azt mondod, hogy a minden szar nem elég, hozzá kell tenni azt is, hogy "de ami jó azt megtartjuk"? És a sportban a foci az, ami az adórendszerben az anyák adómentessége, vagy a közszolgáltatásokban a rezsicsökkentés?

6 órája
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
pfefe8
csebi
pfefe8
szaba
pfefe8
Lúdas Solymi
6 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 554
pfefe8
csebi
pfefe8
szaba
pfefe8
7 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 560 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Josszi
csebi
Zárjuk rövidre: én le tudom írni helyesen, hogy államfő, nem plagizáltam diplomát, nincs bajszom és nem is lesz, ráadásul szórakoztatóan kommunikálok, sosem adnék kegyelmet pedofilsegítőnek és nem hordok narancssárga, feliratos fülbevalót, püspökök szeretője se voltam, apám nem volt sose náci, és nem vagyok lojális se istenhez, se hazához, se családhoz, szóval semmilyen kritériumnak nem felelek meg.
Melyik negatív tulajdonságom vagy antipatikus személyiségjegyem alapján merült fel egyáltalán ez az opció?!
Őszentsége Sobri Jóska
mindenki utál, tehát egységet teremtesz
Josszi
Ilyen alapon Szatyor is maradhatott volna 😀

12 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 758
Josszi
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
mindenki utál, tehát egységet teremtesz

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!