Politika
63 feliratkozó
1 órája
hungarianmuse.substack.com/p/habemus-imperatricem-avagy-miertA latin címadás már magában modorosblog-pozitív, és szépen alátámasztja, hogy miért utálja minden nemjogász a jogászokat 😊
minden szavával
resistance is futile
7 órája
hungarianmuse.substack.com/p/habemus-imperatricem-avagy-miertÁtolvastam, végre nem egy túlhisztizett vélemény. Viszont egyetlen érvet se találtam benne amit ne olvastam volna már hússzor. Én azt hiszem lapozok. Már unom. Majd 1 (2) év múlva fog érdekelni megint, hogy mi lett belőle.
minden szavával
resistance is futile

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 órája
De ilyen egyszerü. Előre kifizetteted a büntetést hogy a magas iq-jú ne szemeteljen. Ha visszavitte, nincs büntetés. De 50Ft-ok? Egy jól menő ügyved (akit akár nevén is nevezhetnék) le sem hajol érte.Alapvetően lehetne ilyen hozadéka is, nekem is eszembe jutott, csak ebbe már nem akartam belemenni, mert ez kb. ugyanaz a vita mint a chips adó meg a dohányzásellenes reklámok.Oké, de abban belegondoltál, hogy akkor egy energiaital nem 500 forintba kerülne, hanem 1500-ba?A göngyölegnek ez a lényege. Egyszer megveszed, és utána kvázi újratöltessz.
Az összes többi ugyanígy. Vennél egy 6-os pack ásványvizet 7000 forintért?
Olyan szinten csökkenne az italfogyasztás mint a fene, nem oldana ez meg semmit.
Sőt, nagy valószínűség szerint az emberek ezek után nem vennének sört, hanem átszoknának a töményezésre, mert az olcsóbb. Vagy elterjedne a minihordós sör, aztán azt meg akkor meg kell inni, juhé.
Amúgy ez az utalványos téma se old meg semmit, mert vagy máshonnan szerez a delikvens pénzt vagy kialakul egyféle cserekereskedelem, amivel még rosszabbul jár, mert az adott árunak kevesebb lenne az értéke mint a boltban vagy mint a kp-nak.
Lúdas Solymi
Egyszer megveszed a rekesz sört, utána mindig visszaviszed és csak a sör árát kell fizetni.
Ha meg csökken az italfogyasztás annak sok egyéb haszna is lenne. Kevesebb elhízott Ödönke, kevesebb reggel 8-kor a buszon energiapörgő technoLaci, felszabaduló egészségügyi kapacitások. Kevesebb guberáló csöves, hogy az eredeti problémára visszakössek.
So much win everywhere!
vpi
Ha az embernek kell valami, akkor úgyis talál rá megoldást és a cégek is segítenek neki ebben.
Ez az visszaválthatós téma is azért lenne alapjában jó, hogy ne dobálják el a dobozokat, hanem gyűjtve legyen.
Amúgy elég gáz ez itthon, hogy nem vagyunk képesek a népességet ránevelni arra, hogy ne szemeteljünk.
Igen egy undorító szokás és büntetném ezerrel azt aki szemetel, persze ahhoz tetten kellene érni.
Meg jó lenne, ha pl. Budapesten több és nagyobb szemetes lenne.
De alapvetően az életszínvonalat kellene fentebb hozni azoknál akik a létminimum alatt élnek.
Lúdas Solymi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
9 órája
Alapvetően lehetne ilyen hozadéka is, nekem is eszembe jutott, csak ebbe már nem akartam belemenni, mert ez kb. ugyanaz a vita mint a chips adó meg a dohányzásellenes reklámok.Oké, de abban belegondoltál, hogy akkor egy energiaital nem 500 forintba kerülne, hanem 1500-ba?A göngyölegnek ez a lényege. Egyszer megveszed, és utána kvázi újratöltessz.
Olyan szinten csökkenne az italfogyasztás mint a fene, nem oldana ez meg semmit.
Sőt, nagy valószínűség szerint az emberek ezek után nem vennének sört, hanem átszoknának a töményezésre, mert az olcsóbb. Vagy elterjedne a minihordós sör, aztán azt meg akkor meg kell inni, juhé.
Amúgy ez az utalványos téma se old meg semmit, mert vagy máshonnan szerez a delikvens pénzt vagy kialakul egyféle cserekereskedelem, amivel még rosszabbul jár, mert az adott árunak kevesebb lenne az értéke mint a boltban vagy mint a kp-nak.
Lúdas Solymi
Egyszer megveszed a rekesz sört, utána mindig visszaviszed és csak a sör árát kell fizetni.
Ha meg csökken az italfogyasztás annak sok egyéb haszna is lenne. Kevesebb elhízott Ödönke, kevesebb reggel 8-kor a buszon energiapörgő technoLaci, felszabaduló egészségügyi kapacitások. Kevesebb guberáló csöves, hogy az eredeti problémára visszakössek.
So much win everywhere!
vpi
Ha az embernek kell valami, akkor úgyis talál rá megoldást és a cégek is segítenek neki ebben.
Ez az visszaválthatós téma is azért lenne alapjában jó, hogy ne dobálják el a dobozokat, hanem gyűjtve legyen.
Amúgy elég gáz ez itthon, hogy nem vagyunk képesek a népességet ránevelni arra, hogy ne szemeteljünk.
Igen egy undorító szokás és büntetném ezerrel azt aki szemetel, persze ahhoz tetten kellene érni.
Meg jó lenne, ha pl. Budapesten több és nagyobb szemetes lenne.
De alapvetően az életszínvonalat kellene fentebb hozni azoknál akik a létminimum alatt élnek.
10 órája
Amúgy megint toltunk egy vétót az EU-ban? 😃Amiben egyébként igaza van MP-nek. Rohadtul nem fair, hogy az ukránokkal gyorsított eljárásban akar eljárni a Bizottság. Minek? Ukrajna jelenleg (a háború nélkül is) fényévekre van a tagságtól. És ráadásul egyelőre a politikai ígérgetésen túl, nem sikerült rendezni a nyitott kérdéseket.
szaba
Tehát el lehet és el is kell ítélni Oroszországot, támogatni kell az ukránokat, de az, hogy homályos politikai célokból nyissanak meg csatlakozási fejezetek, az nem túl jó üzenet, a többi csatlakozni szándékozó országnak.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

10 órája
Oké, de abban belegondoltál, hogy akkor egy energiaital nem 500 forintba kerülne, hanem 1500-ba?A göngyölegnek ez a lényege. Egyszer megveszed, és utána kvázi újratöltessz.
Lúdas Solymi
So much win everywhere!
10 órája
De jól kibaszol mindenkivel 😂😂😂Elhiszem, csak faszom tele van a rengeteg appal már, hanyagolom őket, csak azt használom ami melóhoz kötelező. A bankos appot se voltam hajlandó felrakni, inkább szopok vele hogy nem tudok telefonról utalni, csak gépről.csak annyi, hogy felrakod az appot, megadod a bankszámlaszámot, majd leolvasod a QR kódodat az automatával, és már utalja is a pénzt a palackok bedobálása után. pont azért lenne így megoldva, ezzel is ki legyen szűrve bizonyos társadalmi réteg.Az tutifix hogy én nem raknék fel erre is egy appot, akkor részemről menne a kukába.valami olyat nem lehetne, hogy csak a REpont applikáción keresztül mehessen a kifizetés, és maximálva legyen, hogy egy nap egy ember csak maximum 50 palackot válthat vissza? úgy megoldva, hogy egy bankszámlaszámot csak egyetlen REpont profilhoz lehessen hozzárendelni? az 2500 forint egy nap maximum. abból nem élnének meg.De az biztos, hogy se a túlnépesedés, se a mélyszegénység, se a hajléktalanság, se a drogfüggőség problémáját nem oldja meg semennyire, ha mostantól a palackvisszaváltó cetli csak levásárolható, de nem váltható közvetlenül készpénzre.az én véleményem ezzel szemben egyszerűbb: pillanatnyilag nagyon könnyű pénz szerzési forma a belvárosban a turisták, meg a hanyag/lusta/gazdag hazaiak által hátra hagyott üvegek begyűjtése és drogra költése. ha ezt megnehezíted kicsit, akkor nem lesz annyira vonzó alternatíva, és előbb-utóbb beáll egy elfogadható szintre a kukaborogatás. nem azt mondom, hogy nem lesz, de ha nem annyira egyszerű, mint most, akkor biztos kevesebben fognak hosszú távon bele vágni. ahogy Orbán kerítése sem állította meg a migrációt, csak megnehezítette, hogy alternatív útvonalakat kell(ett) keresni, és ez többeknek elképzelhetően elvette a kedvét a próbálkozástól.
És mivel ez volt a kiindulópont, ezért ezzel kapcsolatosan releváns amit írtam, hogy egy ilyen intézkedés semmire se jó, annyit ér, mint ACL-szakadásra a ragtapasz.
Őszentsége Sobri Jóska
rva
deyell
warr_b
deyell
warr_b
Mindegy az elvek fontosak!
10 órája
Rossz véleménnyel vagyok a gazdasági PhD iskolákról, és ezt megerősítette ez az emberi Duracell-nyusziÉrtem, de ennek mi köze ahhoz, hogy Energyman hány PhD-vel rendelkezik?Az életrajza szerint csak gazdaságtudományi Phd-je van.Én is közgazdász vagyok, és jártam is phd iskolába, és ezt a tényt most elfelejtettem hozzátenni, mert az óriási oversharingben már nem mindig tudom, hogy milyen részleteket osztok meg az életemből...
Assurbanapli
Gyurma Pappa
Assurbanapli

11 órája
Amúgy megint toltunk egy vétót az EU-ban? 😃
11 órája
Kicsit felvágott, ennyi.Értem, de ennek mi köze ahhoz, hogy Energyman hány PhD-vel rendelkezik?Az életrajza szerint csak gazdaságtudományi Phd-je van.Én is közgazdász vagyok, és jártam is phd iskolába, és ezt a tényt most elfelejtettem hozzátenni, mert az óriási oversharingben már nem mindig tudom, hogy milyen részleteket osztok meg az életemből...
Assurbanapli
Gyurma Pappa
Assurbanapli
11 órája
Értem, de ennek mi köze ahhoz, hogy Energyman hány PhD-vel rendelkezik?Az életrajza szerint csak gazdaságtudományi Phd-je van.Én is közgazdász vagyok, és jártam is phd iskolába, és ezt a tényt most elfelejtettem hozzátenni, mert az óriási oversharingben már nem mindig tudom, hogy milyen részleteket osztok meg az életemből...
Assurbanapli
Gyurma Pappa
11 órája
Nyilván. Csak leírtam a senkit nem érdeklő véleményem 😀Jó, de nem az ilyen boomerelhez kell beállítani a világot.Elhiszem, csak faszom tele van a rengeteg appal már, hanyagolom őket, csak azt használom ami melóhoz kötelező. A bankos appot se voltam hajlandó felrakni, inkább szopok vele hogy nem tudok telefonról utalni, csak gépről.csak annyi, hogy felrakod az appot, megadod a bankszámlaszámot, majd leolvasod a QR kódodat az automatával, és már utalja is a pénzt a palackok bedobálása után. pont azért lenne így megoldva, ezzel is ki legyen szűrve bizonyos társadalmi réteg.Az tutifix hogy én nem raknék fel erre is egy appot, akkor részemről menne a kukába.valami olyat nem lehetne, hogy csak a REpont applikáción keresztül mehessen a kifizetés, és maximálva legyen, hogy egy nap egy ember csak maximum 50 palackot válthat vissza? úgy megoldva, hogy egy bankszámlaszámot csak egyetlen REpont profilhoz lehessen hozzárendelni? az 2500 forint egy nap maximum. abból nem élnének meg.De az biztos, hogy se a túlnépesedés, se a mélyszegénység, se a hajléktalanság, se a drogfüggőség problémáját nem oldja meg semennyire, ha mostantól a palackvisszaváltó cetli csak levásárolható, de nem váltható közvetlenül készpénzre.az én véleményem ezzel szemben egyszerűbb: pillanatnyilag nagyon könnyű pénz szerzési forma a belvárosban a turisták, meg a hanyag/lusta/gazdag hazaiak által hátra hagyott üvegek begyűjtése és drogra költése. ha ezt megnehezíted kicsit, akkor nem lesz annyira vonzó alternatíva, és előbb-utóbb beáll egy elfogadható szintre a kukaborogatás. nem azt mondom, hogy nem lesz, de ha nem annyira egyszerű, mint most, akkor biztos kevesebben fognak hosszú távon bele vágni. ahogy Orbán kerítése sem állította meg a migrációt, csak megnehezítette, hogy alternatív útvonalakat kell(ett) keresni, és ez többeknek elképzelhetően elvette a kedvét a próbálkozástól.
És mivel ez volt a kiindulópont, ezért ezzel kapcsolatosan releváns amit írtam, hogy egy ilyen intézkedés semmire se jó, annyit ér, mint ACL-szakadásra a ragtapasz.
Őszentsége Sobri Jóska
rva
deyell
warr_b
deyell
warr_b
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Jó, de nem az ilyen boomerelhez kell beállítani a világot.Elhiszem, csak faszom tele van a rengeteg appal már, hanyagolom őket, csak azt használom ami melóhoz kötelező. A bankos appot se voltam hajlandó felrakni, inkább szopok vele hogy nem tudok telefonról utalni, csak gépről.csak annyi, hogy felrakod az appot, megadod a bankszámlaszámot, majd leolvasod a QR kódodat az automatával, és már utalja is a pénzt a palackok bedobálása után. pont azért lenne így megoldva, ezzel is ki legyen szűrve bizonyos társadalmi réteg.Az tutifix hogy én nem raknék fel erre is egy appot, akkor részemről menne a kukába.valami olyat nem lehetne, hogy csak a REpont applikáción keresztül mehessen a kifizetés, és maximálva legyen, hogy egy nap egy ember csak maximum 50 palackot válthat vissza? úgy megoldva, hogy egy bankszámlaszámot csak egyetlen REpont profilhoz lehessen hozzárendelni? az 2500 forint egy nap maximum. abból nem élnének meg.De az biztos, hogy se a túlnépesedés, se a mélyszegénység, se a hajléktalanság, se a drogfüggőség problémáját nem oldja meg semennyire, ha mostantól a palackvisszaváltó cetli csak levásárolható, de nem váltható közvetlenül készpénzre.az én véleményem ezzel szemben egyszerűbb: pillanatnyilag nagyon könnyű pénz szerzési forma a belvárosban a turisták, meg a hanyag/lusta/gazdag hazaiak által hátra hagyott üvegek begyűjtése és drogra költése. ha ezt megnehezíted kicsit, akkor nem lesz annyira vonzó alternatíva, és előbb-utóbb beáll egy elfogadható szintre a kukaborogatás. nem azt mondom, hogy nem lesz, de ha nem annyira egyszerű, mint most, akkor biztos kevesebben fognak hosszú távon bele vágni. ahogy Orbán kerítése sem állította meg a migrációt, csak megnehezítette, hogy alternatív útvonalakat kell(ett) keresni, és ez többeknek elképzelhetően elvette a kedvét a próbálkozástól.
Őszentsége Sobri Jóska
rva
deyell
warr_b
deyell
warr_b
12 órája
Elhiszem, csak faszom tele van a rengeteg appal már, hanyagolom őket, csak azt használom ami melóhoz kötelező. A bankos appot se voltam hajlandó felrakni, inkább szopok vele hogy nem tudok telefonról utalni, csak gépről.csak annyi, hogy felrakod az appot, megadod a bankszámlaszámot, majd leolvasod a QR kódodat az automatával, és már utalja is a pénzt a palackok bedobálása után. pont azért lenne így megoldva, ezzel is ki legyen szűrve bizonyos társadalmi réteg.Az tutifix hogy én nem raknék fel erre is egy appot, akkor részemről menne a kukába.valami olyat nem lehetne, hogy csak a REpont applikáción keresztül mehessen a kifizetés, és maximálva legyen, hogy egy nap egy ember csak maximum 50 palackot válthat vissza? úgy megoldva, hogy egy bankszámlaszámot csak egyetlen REpont profilhoz lehessen hozzárendelni? az 2500 forint egy nap maximum. abból nem élnének meg.De az biztos, hogy se a túlnépesedés, se a mélyszegénység, se a hajléktalanság, se a drogfüggőség problémáját nem oldja meg semennyire, ha mostantól a palackvisszaváltó cetli csak levásárolható, de nem váltható közvetlenül készpénzre.az én véleményem ezzel szemben egyszerűbb: pillanatnyilag nagyon könnyű pénz szerzési forma a belvárosban a turisták, meg a hanyag/lusta/gazdag hazaiak által hátra hagyott üvegek begyűjtése és drogra költése. ha ezt megnehezíted kicsit, akkor nem lesz annyira vonzó alternatíva, és előbb-utóbb beáll egy elfogadható szintre a kukaborogatás. nem azt mondom, hogy nem lesz, de ha nem annyira egyszerű, mint most, akkor biztos kevesebben fognak hosszú távon bele vágni. ahogy Orbán kerítése sem állította meg a migrációt, csak megnehezítette, hogy alternatív útvonalakat kell(ett) keresni, és ez többeknek elképzelhetően elvette a kedvét a próbálkozástól.
Őszentsége Sobri Jóska
rva
deyell
warr_b
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
Én is hordom vissza az üvegeket, de nagyon utálom. Viszont én applikációval váltom vissza és utalást kérek. Nagyon ritkán fordult elő, hogy kupont kértem, de akkor meg vásárlás közben beváltottam.De mivel kereskedő cégnél vagyok és váltunk be egy csomó helyen üvegeket, ebből a szempontból meg sokkal jobb lesz. Így is mindig gond van a váltópénzzel és jellemzően alacsonyabb összeget kellett kifizetni ilyen esetekben. Meg nálunk van az a szabály, hogy amelyik boltunkban csinálják a visszaváltást, akkor csak abban a boltban lehet beváltani vagy visszakérni a pénzt, másik boltunkban sem. Ez nem tudom, hogy a nagy láncoknál is így van-e.
Szóval én örülök ennek a változásnak, mert mint magánember nem érint, munka szempontjából, meg kevesebb dolog lesz vele!
14 órája
Applikációban látom mennyit váltottam be eddig.De, de nem azon az 50 forinton múlik sosem.Vásárolni nem jársz?Megy a szelektív hulladékgyűjtőbe. Álmomban nem jutna eszembe sorba állni az 50 forintokért.Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
Kp-ban egyszer adták oda, egy elfelejtett alkalomnál fizetés után.
csi77
Dzsokijuing
MC12
resistance is futile
csi77
resistance is futile
Sírnék ha ennyi pénzt csak úgy kitennék egy zacskóba a kuka tetejére.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
15 órája
dawyd728
4 328
Haver VIII.-ban lakik. A gyűjtögetők tudják, hol és mikor szokott jönni a szelektív kukás és abban az 1-2 órában, amikor a társasház gondnoka kiviszi, de még el nem viszik a kukások, lesz 3 különböző ember, aki az egészet áttúrja, borogatja. Lehet nálatok a kukásnak van kulcsa a házhoz, de általában nem ez a gyakori.. A gondnok mondta, h az sem segít, ha ő maga túrja át rendszeresen és úgy viszi ki, mert mindig lesz valaki új az utcában, aki biztos, ami biztos, azért is átkutatja.. Majd utána a ház előtt takaríthat..Épületen belül van a gyűjtő, onnan viszik ki. A városban be szoktam rakni abba a sárga szarokba.Megy a szelektív hulladékgyűjtőbe. Álmomban nem jutna eszembe sorba állni az 50 forintokért.ilyen alapon a kuka tetejére is tehetnéd, mert hogy azokat kikotorja onnan valaki, abban 100%-ig biztos lehetsz
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
15 órája
A telken a gyerekek imádják visszaváltani, eljégkrémezik bármi. de a fűnyíró cigányok is hálásak ha pár telirakott sittes zsákot a hétvégi csapatos italozások után megkapnak plusszba, ami a múltkor pl majdnem több volt mint amit amúgy is kaptak volna.
Alapvetően Nem baj az ha ezek nem a sima szemétben kötnek ki, de figyelembe kellene venni a turisztikai övezeteket, mert ott már kiépült egy erre szakosodott erőszakos társaság akik fizikailag is bántalmazzák azokat akiknek ez kenyérre kellene nem pedig cuccra, piára.
15 órája
De, de nem azon az 50 forinton múlik sosem.Vásárolni nem jársz?Megy a szelektív hulladékgyűjtőbe. Álmomban nem jutna eszembe sorba állni az 50 forintokért.Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
csi77
Dzsokijuing
MC12
resistance is futile
csi77
15 órája
Vásárolni nem jársz?Megy a szelektív hulladékgyűjtőbe. Álmomban nem jutna eszembe sorba állni az 50 forintokért.Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
csi77
Dzsokijuing
MC12
resistance is futile
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 órája
Mondjuk nálunk is főleg a feleségem intézi, de ami egy háztartásban történik, az olyan, mintha én csinálnám.Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
csi77
Dzsokijuing
MC12
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 órája
en meg sorban allok, es a vegen eladomanyozom. bezzeg az asszony. ha o viszi vissza akkor keri a kupont es le is vasarolja a lidlben. az igazi kapitalista szellem ...Csak a gyerekmunka 💪Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
csi77
Dzsokijuing
MC12
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 órája
Csak a gyerekmunka 💪Teljesen rossz tracken vagytok. Írtam már, hogy úriember mivel nem foglalkozik (AI pl. de természetesen minden IT-területet messzire el kell kerülni). Nos a következő ilyen dolog a pet-palack visszaváltás és ennek a teljes logisztikája. Egy úriember többek között ezért köt kapcsolatot egy másik, jelen esetben - de nem kizárva a más megoldásokat - úrhölggyel, hogy az ilyen, úriember számára még csak nem is értelmezhető cselekmény, mint a pet palackkal való foglalkozás, el legyen végezve. (ha jól tudom, a Kifli hordja el tőlünk az ilyesmit és jóváírja levásárolható egyenlegként)Én vagyok az egyetlen itt, aki a bevásárlásokkor viszem vissza palackokat és ott le is vásárlom (kivéve, ami sűrűn előfordul, hogy elfelejtem beváltani)?Én vagyok az egyetlen, aki még egyetlen palackot sem váltottam be, hanem továbbadtam?
csi77
Dzsokijuing
MC12

16 órája
Épületen belül van a gyűjtő, onnan viszik ki. A városban be szoktam rakni abba a sárga szarokba.Megy a szelektív hulladékgyűjtőbe. Álmomban nem jutna eszembe sorba állni az 50 forintokért.ilyen alapon a kuka tetejére is tehetnéd, mert hogy azokat kikotorja onnan valaki, abban 100%-ig biztos lehetsz
resistance is futile
r.baggio