Politika
62 feliratkozó
22 másodperce
teljesen felesleges.jó neked, én a megnyilvánulásai alapján legszívesebben pofán basznám ha szembejönne velem az utcánÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
Sőt, ha most összefutnánk még mindig el tudnánk beszélgetni normálisan szerintem.
resistance is futile
Löfli
sokkal nagyobb elégételt ad lebutafaszozni valakit, aki okosnak gondolja magát.
34 perce
jó neked, én a megnyilvánulásai alapján legszívesebben pofán basznám ha szembejönne velem az utcánÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
Sőt, ha most összefutnánk még mindig el tudnánk beszélgetni normálisan szerintem.
resistance is futile

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
39 perce
Csurkát idézve, szellemi kútmérgezés.ezt mar amugy ezerszer leirtam, nekem igazabol az volt a nagy csalodas, hogy a Gyurcsany korszakban papoltak nekunk vmit a katedrarol, aztan mikor olyan poziba kerultek akar kormanyzati, akar AB szek, egybol teljesen mast csinaltak ok is, mint amit nekunk oktattak.Kevés műhely tett annyit a magyar jogállam lerombolásáért - még, ha nem is szándékosan - , mint a PPKE JÁK a vad katólikus korszakában.sztem ezt igy egyesevel nem lehet kijelenteni. vszeg van koztuk ilyen is. vszeg van, aki nem is ementem cselekedett hanem sajat anyagi eloretoreset nezte fontosnak.Nekik biztosan teljesen más a valóságérzékelésük ("a Birodalom törvényei szerint cselekedtem").bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
annak ellenere, hogy nagy reszukkel mar 10+ eve nem beszeltem, igazabol eleg markans velemenyem van arrol, hogy mit muveltek ebben az idoben, ha osszefutnank az utcan akkor szinte biztosan egybol leulnenk kavezni, es beszelni sok mindenrol. akar a folyamatban levo bunteto perrol, ahol mondjuk tanukent kell megjelenniuk (jobb esetben).
csebi
Dzsokijuing
de van koztuk olyan is, aki mondjuk nagyon de nagyon tavol tartotta magat a korrupciotol, max annyira tett hozza, amennyire Magyar Peter meg mint vezeto szoval ezert oket elitelni picit kepmutato dolog lenne. mikozben ugye ez a generacio tenyleg az oszodi beszedbol (a tunteseken is resztvettek bekes formaban sokan) jon plusz emelle megkapta Zlinszky tanitasat a kereszteny erkolcsrol es jogaszi etikarol.
szoval vegyes ez a tarsasag elegge. es hat most mar lehet paran felvallalnak azt is, hogy ok belulrol reformaltak a rendszert ...
csebi
Jobbágyigáborok meg Szívósmáriák, hát anyám borogass.
resistance is futile
bar Jobbagyi prof megerdemel minden kritikat, azert o polgari jogoskent, nem tett erdemben olyan sokat a jogallam lerombolasaert sztem.
SzivosMaria igen, egeszen bicskanyitogato amit AB birokent is muvel, de megjegyzem, hogy en egyszer sem talalkoztam vele, sem vizsgan, sem eloadason, sem gyakorlaton. sztem az o hatasa azert korlatozott volt az egyetemen ezekben az idokben. sima oktato volt, ergo ennyi erovel Molnar Gabi bacsi is ugyanennyit tett ezert?
csebi
41 perce
ezt mar amugy ezerszer leirtam, nekem igazabol az volt a nagy csalodas, hogy a Gyurcsany korszakban papoltak nekunk vmit a katedrarol, aztan mikor olyan poziba kerultek akar kormanyzati, akar AB szek, egybol teljesen mast csinaltak ok is, mint amit nekunk oktattak.Kevés műhely tett annyit a magyar jogállam lerombolásáért - még, ha nem is szándékosan - , mint a PPKE JÁK a vad katólikus korszakában.sztem ezt igy egyesevel nem lehet kijelenteni. vszeg van koztuk ilyen is. vszeg van, aki nem is ementem cselekedett hanem sajat anyagi eloretoreset nezte fontosnak.Nekik biztosan teljesen más a valóságérzékelésük ("a Birodalom törvényei szerint cselekedtem").bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
annak ellenere, hogy nagy reszukkel mar 10+ eve nem beszeltem, igazabol eleg markans velemenyem van arrol, hogy mit muveltek ebben az idoben, ha osszefutnank az utcan akkor szinte biztosan egybol leulnenk kavezni, es beszelni sok mindenrol. akar a folyamatban levo bunteto perrol, ahol mondjuk tanukent kell megjelenniuk (jobb esetben).
csebi
Dzsokijuing
de van koztuk olyan is, aki mondjuk nagyon de nagyon tavol tartotta magat a korrupciotol, max annyira tett hozza, amennyire Magyar Peter meg mint vezeto szoval ezert oket elitelni picit kepmutato dolog lenne. mikozben ugye ez a generacio tenyleg az oszodi beszedbol (a tunteseken is resztvettek bekes formaban sokan) jon plusz emelle megkapta Zlinszky tanitasat a kereszteny erkolcsrol es jogaszi etikarol.
szoval vegyes ez a tarsasag elegge. es hat most mar lehet paran felvallalnak azt is, hogy ok belulrol reformaltak a rendszert ...
csebi
resistance is futile
bar Jobbagyi prof megerdemel minden kritikat, azert o polgari jogoskent, nem tett erdemben olyan sokat a jogallam lerombolasaert sztem.
SzivosMaria igen, egeszen bicskanyitogato amit AB birokent is muvel, de megjegyzem, hogy en egyszer sem talalkoztam vele, sem vizsgan, sem eloadason, sem gyakorlaton. sztem az o hatasa azert korlatozott volt az egyetemen ezekben az idokben. sima oktato volt, ergo ennyi erovel Molnar Gabi bacsi is ugyanennyit tett ezert?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Kevés műhely tett annyit a magyar jogállam lerombolásáért - még, ha nem is szándékosan - , mint a PPKE JÁK a vad katólikus korszakában.sztem ezt igy egyesevel nem lehet kijelenteni. vszeg van koztuk ilyen is. vszeg van, aki nem is ementem cselekedett hanem sajat anyagi eloretoreset nezte fontosnak.Nekik biztosan teljesen más a valóságérzékelésük ("a Birodalom törvényei szerint cselekedtem").bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
csebi
Dzsokijuing
csebi
1 órája
sztem ezt igy egyesevel nem lehet kijelenteni. vszeg van koztuk ilyen is. vszeg van, aki nem is ementem cselekedett hanem sajat anyagi eloretoreset nezte fontosnak.Nekik biztosan teljesen más a valóságérzékelésük ("a Birodalom törvényei szerint cselekedtem").bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
csebi
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Nekik biztosan teljesen más a valóságérzékelésük ("a Birodalom törvényei szerint cselekedtem").bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 órája
bizony-bizony. nekem sok evfolyamtarsam, egyetemtarsam viszonylag komoly pozikba (allamtitkarok, helyettes allamtitkarok, allami cegek, hivatalok legfelso vezetoi) jutottak, van koztuk olyan 2-3 ember, akikkel eleg joban voltunk egyetem alatt, sot utana is egy ideig. ugye eppen az az pazmanyos evfolyam voltam, aminek a vegzese egybeesett nagyjabol a fulkeforradalommal.Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
2 órája
akkor ez nagyobb a füst mint a láng esete10 feljelentésből kilenc marhaság.Kb mint a fing a gatyában?Hehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakértNe vedd támadásnak, de amúgy a média meg az olvasók is akkora vehemenciával veszik ezt a "feljelentették" XYt mintha bármit is jelentene.
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
bobi0092
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 órája
10 feljelentésből kilenc marhaság.Kb mint a fing a gatyában?Hehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakértNe vedd támadásnak, de amúgy a média meg az olvasók is akkora vehemenciával veszik ezt a "feljelentették" XYt mintha bármit is jelentene.
bobi0092
14 órája
Hát igen, Kevin Spacey is milyen jó színész már, neki is biztos jó sztorijai vannak.Én ketté választanám.Én pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
1. Ha korábban ismerted, az más mint, ha most ismerkednél meg vele. Én inkább másodikra mondtam.
Illetve az elbeszélgetnél, meg a barátod is lehet azért más kategória.
2. Jogászok nem számitanak 😛
Toca
De Orbán Viktor is jókat elsztorizgat Kötcsén meg itt-ott, aztán mégis milliók utálják, ki érti ezt.
14 órája
Tényi István like thisHehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakértNe vedd támadásnak, de amúgy a média meg az olvasók is akkora vehemenciával veszik ezt a "feljelentették" XYt mintha bármit is jelentene.
bobi0092
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
15 órája
Kb mint a fing a gatyában?Hehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakértNe vedd támadásnak, de amúgy a média meg az olvasók is akkora vehemenciával veszik ezt a "feljelentették" XYt mintha bármit is jelentene.
bobi0092
Draft

15 órája
Én ketté választanám.Én pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
1. Ha korábban ismerted, az más mint, ha most ismerkednél meg vele. Én inkább másodikra mondtam.
Illetve az elbeszélgetnél, meg a barátod is lehet azért más kategória.
2. Jogászok nem számitanak 😛
15 órája
Akkor térítsd meg kérlek, te lennél a fórum királya, ha ez sikerülne! Amadeus the missioneryViccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
resistance is futile
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 órája
Hehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakértNe vedd támadásnak, de amúgy a média meg az olvasók is akkora vehemenciával veszik ezt a "feljelentették" XYt mintha bármit is jelentene.
16 órája
Összeget tekintve nem kirívó, de talán az egyik legpofatlanabb sztori, amit eddig hallottam.hvg.hu/360/20260915_kecskemet-hutlen-kezeles-csapo-agnes-szemereyne-pataki-klaudia-fidesz-polgarmester?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwdGRjcAUWWrxwZG9mBWZkaWQWUOf7bAKjBUx-j8YiSEzDu-2cf1TWf2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR7MGzyeuKAyfaqFHLpPgoRoWzDPB65hxRmXTpNIDuw6LROu61YDfskds0U3JQ_aem_OGV3kD6kxGbNFUudbqbkGA#Echobox=1789480385
16 órája
Hehe... A dagit feljelentettêk a Bayeres interjúban elhangzottakért
Draft

17 órája
Annyira óvoda ès az a baj ebben MP is vastagon benne van....ezt spec szerintem jól csinálta. így arról lesz beszéd, hogy lám az ellenzék leszarja ezt a fontos témát, és milyen gecibuta emberek vannak a soraikban. ez konkrétan igaz.
telex.hu/belfold/2026/09/15/magyar-peter-nem-szolal-fel-napirend-elott-a-parlamentben-pocs-janos-fredi-beni-rajz-gyermekvedelem
S nem látszik a fejlődés nála sem...(tudom, eltartott kisujj...de kezd tènyleg sok lenni szvsz)
dande2
18 órája
Viccen kívül, akár ezekről is.a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
Josszi
18 órája
a közös egyetemi évekről vagy a "karrierjéről" és a közpénzszivattyúról is? , lehet betemethetnétek az árkokatÉn pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
19 órája
eltéről ment pázmányra.ő nem pázmányos volt? vagy az ELTE-ről ment át a Pázmányra?Én pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
deyell
19 órája
ő nem pázmányos volt? vagy az ELTE-ről ment át a Pázmányra?Én pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
resistance is futile
built for this shit
19 órája
Én pl személyesen jóban - értsd egyetemi jó ismerős - voltam a jelenlegi fidesz frakcióban vitézkedő Szűcs Gáborral.simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2
Toca
19 órája
simán lehet, hogy itt az emberek által köpködött politikusok 90%-a magánemberként még akár barátod is lehet (ha nem tudod, hogy mit csinált vagy ha nem zavar)No fucking way!
NB2