NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.

Itt most látszólag nagyobb a tét, amire MP jól rájátszik, ám továbbra is wet dream most is apokalipszist vizionálni, főleg simicska meg bige után
r.baggio
Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
Pep71
azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?
meg hogy tóni készítse a repjegyet?
Negritis, a vajda
Populista politikai kommunikációnak.
Nem az egykori SZDSZ szavazókat, vagy a mindig finnyáskodó értelmiségieket kell meggyőni a szavazatokért.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 723 — beers & Packers
Bár igazából az is jó kérdés, hogy a Fidesznek érdeke-e egyáltalán Budapesten nyerni. Egyrészt így lehet arra mutogatni, hogy teljes a demokrácia, hiszen a fővárost is az ellenzék vezeti (ugyanez a minta Törökországban is), másrészt nagyon jó propaganda vidék felé, hogy Budapest milyen szar mióta Gyurcsány Karácsony vezeti, ugye hogy nem akarjuk hogy ez legyen a teljes országban?
Jughead
Ez nem a cél, hanem a helyzet kihasználása. Biztos lehetsz benne, hogy a Fidesz nem akarja elengedni Budapestet, hanem a realitásokat felmérve azon mesterkedik, hogyan tudja a legtöbbet kihozni egy számára kedvezőtlen, vesztes szituból. (Ha el akarná engedni, nem változtatta volna meg a választási szabályokat.)
Orbán alapelve: minden négyzetcentimétert elfoglalni, ha nem megy, ellenőrizni, ha az sem megy, akkor bekavarni, amennyire csak lehet.
Bárkivel fogadok egy láda sörben, hogy vége lesz a sztorinak, még mielőtt elkezdődne.
Nem azért, mert én nem szeretném, hogy ez a maffia tűnjön el, hanem azért mert ez egy maffia, és azok nem így szoktak eltűnni...
Lecsó
Tippem jövő hét keddre, miután MP-t újra meghallgatta az ügyészség: "Kedves barátaim, ahogyan ígértem, elhoztam magammal a bizonyítékaimat. Az volt a szándékom, hogy közzéteszem a rendelkezésemre álló hangfelvételeket, amelyek következtében a kormánynak le kell mondania, de az ügyészség határozott felszólítására, a folyamatban lévő eljárás érdekében, valamint ügyvédeim tanácsára úgy döntöttem, hogy ezeket egyelőre nem publikálom. Mindenkit szeretnék megnyugtatni: gondoskodtam arról, hogy a másolatokat biztos helyen őrizzék, ha velem bármi történne, azonnal nyilvánosságra kerülnek."
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.

Itt most látszólag nagyobb a tét, amire MP jól rájátszik, ám továbbra is wet dream most is apokalipszist vizionálni, főleg simicska meg bige után
r.baggio
Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
Pep71
azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?
meg hogy tóni készítse a repjegyet?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357

r.baggio
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Potyondi megint telitalálat:
" Magyar Péter a baloldal két lábon járó Stockholm-szindrómája." 😀
Lecsó
MP legalább próbál tenni valamit...ezek a youtube celebek irigyek rá(az egész youtube celebnek úgy mi haszna, persze azon kívül, hogy nekik nagyon megéri anyagilag) vagy az a bajuk, hogy MP felkapottabb lett mint ők? Ők könnyen dumálnak, nem ő viszi vásárra a bőrét, csak okoskodnak mindenről, közben meg semmihez nem értenek 😀 mint a Balázsék, ők is minden olyan dologba beleszólnak, ami éppen fel van kapva, aztán, hogy mennyit értenek hozzá valójában...ja az nem számít, ha a celebék mondják, akkor biztos úgy is van 😀
Pep71
azon kívül hogy vagdalkozik mit próbál tenni?
összeszedni 5%-t és élni vígan
Negritis, a vajda
Pár hét alatt többet tett, mint az ellenzék 10+éve. Ezek a yt-erek nem azért beszélnek MP-ről, hogy jól éljenek? Csak nekik közben nem kell bíróságra járniuk, meg nem harcolnak egy maffia állam ellen és kicsit nyugodtabban élnek mint MP, közben meg jól leszólják, mintha ők valami feljebbvalók lennének , ezért mindenhez is értenek és majd ők jól megmondják mi az igazság 😀
Pep71
mi a faszomat tett?
de komolyan?
csinált egy márciusi beszédet komoly készüléssel ami kisebb volt mint az általad említett youtubereké
bemond olyan dolgokat amiket eddig is tudtunk
játsza a messiást hogy ő nem áll össze gyucsánnyal, de a fidesz/orbán koalíció már nem büdös
utazik ugyanazokra a szavazókra mint MZP, Bajnai ...

lófaszt nem csinált a csávó azon kívül hogy leuralta pár hétig a közbeszédet és senki nem beszél arról hogy milyen pedofil botrányai vannak a fidesznek
Negritis, a vajda
Érdekes, ha olyan dolgokat mondott amit te is tudsz, akkor téged miért nem hallgattak vele együtt ezekben az ügyekben? 😀 nem látom, hogy sorakoznának az emberek a központi ügyészség előtt, hogy ők miket tudnak...csak okoskodik mindenki, de nem tesz semmit.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 286
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Romlott Gulyás Gergelynek pontosan milyen műtéte volt? Én egy kis elektrosokk kezelésre gondolok vagy helyszíni lobotómiára a Karmelitában, ha főni rájött hogy kicsit többet járt a szája részegen.
több mint 1 éve
 telex.hu/belfold/2024/03/20/karacsony-vita-vitezy-david-szentkiralyi-alexandra

Karácsony tarlóspista Gergely.
csipkelli
Engem meglepne, ha Alexandra visszalépne, szerintem a Fidesznek úgy a jó, ha mindkét jelöltjük ott van.
Jughead
ha marad mind2 akkor marad KariGeri
Negritis, a vajda
Vitézy addig tudja Karácsony szavazóit elvinni amíg nem a Fidesz jelöltje, ha Szentkirályi visszalép a javára, akkor a nem Fidesz szavazóknak marad KariGeri.

Bár igazából az is jó kérdés, hogy a Fidesznek érdeke-e egyáltalán Budapesten nyerni. Egyrészt így lehet arra mutogatni, hogy teljes a demokrácia, hiszen a fővárost is az ellenzék vezeti (ugyanez a minta Törökországban is), másrészt nagyon jó propaganda vidék felé, hogy Budapest milyen szar mióta Gyurcsány Karácsony vezeti, ugye hogy nem akarjuk hogy ez legyen a teljes országban?
Jughead
kérdés az hogy milyen szavazatot és mennyit visz tőle?
mer sztem max lmp-momentum-jobbik fog arra menni de annak is csak töredéke, az meg kevés

főleg ha lesz mihazánkos induló is

több mint 1 éve
Lecsó
MP legalább próbál tenni valamit...ezek a youtube celebek irigyek rá(az egész youtube celebnek úgy mi haszna, persze azon kívül, hogy nekik nagyon megéri anyagilag) vagy az a bajuk, hogy MP felkapottabb lett mint ők? Ők könnyen dumálnak, nem ő viszi vásárra a bőrét, csak okoskodnak mindenről, közben meg semmihez nem értenek 😀 mint a Balázsék, ők is minden olyan dologba beleszólnak, ami éppen fel van kapva, aztán, hogy mennyit értenek hozzá valójában...ja az nem számít, ha a celebék mondják, akkor biztos úgy is van 😀
Pep71
Negritis, a vajda
Pár hét alatt többet tett, mint az ellenzék 10+éve. Ezek a yt-erek nem azért beszélnek MP-ről, hogy jól éljenek? Csak nekik közben nem kell bíróságra járniuk, meg nem harcolnak egy maffia állam ellen és kicsit nyugodtabban élnek mint MP, közben meg jól leszólják, mintha ők valami feljebbvalók lennének , ezért mindenhez is értenek és majd ők jól megmondják mi az igazság 😀
Pep71
mi a faszomat tett?
de komolyan?
csinált egy márciusi beszédet komoly készüléssel ami kisebb volt mint az általad említett youtubereké
bemond olyan dolgokat amiket eddig is tudtunk
játsza a messiást hogy ő nem áll össze gyucsánnyal, de a fidesz/orbán koalíció már nem büdös
utazik ugyanazokra a szavazókra mint MZP, Bajnai ...

lófaszt nem csinált a csávó azon kívül hogy leuralta pár hétig a közbeszédet és senki nem beszél arról hogy milyen pedofil botrányai vannak a fidesznek

24.hu/belfold/2012/10/23/orban-vagy-bajnai-percrol-percre/
 24.hu/belfold/2014/11/12/kipukkant-a-bajnai-lufi/

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Lecsó
Pep71
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Bárkivel fogadok egy láda sörben, hogy vége lesz a sztorinak, még mielőtt elkezdődne.
Nem azért, mert én nem szeretném, hogy ez a maffia tűnjön el, hanem azért mert ez egy maffia, és azok nem így szoktak eltűnni...
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213

csipkelli
Engem meglepne, ha Alexandra visszalépne, szerintem a Fidesznek úgy a jó, ha mindkét jelöltjük ott van.
Jughead
Negritis, a vajda
Vitézy addig tudja Karácsony szavazóit elvinni amíg nem a Fidesz jelöltje, ha Szentkirályi visszalép a javára, akkor a nem Fidesz szavazóknak marad KariGeri.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Nem lehet a város nem DK-s politikai kifizetőhely, mert jelenleg úgy tűnik h nélkülük nem működne a közgyűlés és nem szavaznának meg semmit. Egy kisvárosban tudna működni a Polgi kisebbségben BP-én nehezen.
ozibozi
Egy kisvárosban sem tud (feltétlenül) működni, tapasztalat
Az erős Fideszes többség kicsinál mindenkit
zacknorb
Egy erős DK-s is ezt teszi majd/most is

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 723 — beers & Packers
Ezt akartam kérdezni. Hogy egyáltalán figyelembe vehet-e a bíróság törvénytelen eszközökkel beszerzett bizonyítékot, hangfelvételt... Én abban voltam, hogy régebben az ilyeneket eleve kizárták a bizonyítékok köréből, de akkor ezek szerint rosszul tudtam, vagy megváltozott a bírói gyakorlat.
nagylaza, főpohárnok
Mit jelent a "régebben"? 😊 A jelenlegi polgári perrendtartásról és büntetőeljárásról szóló törvény 2018 óta van hatályban, azóta a jogsértő bizonyítékok értekelésére, esetleges kirekesztésére vonatkozóan törvényi előírások vannak. Persze továbbra is vannak szürke zónás esetek is, ahol A bíró figyelembe veszi az adott, alapvetően jogsértő bizonyítási eszközt, B bíró pedig nem.
Hungarian Bill
Nem emlékszem, mikor futottam bele egy olyan ügybe, ahol ennek jelentősége volt. (Valószínűleg 2018 előtt.) Úgy rémlik, nekem akkor általános szabályként mondták, hogy a bíróságon nem lehet felhasználni az ilyen bizonyítékot. De: nem akarok állítani semmit, mert nincs biztos tudásom. Kérdés volt a részemről.
több mint 1 éve
Lecsó
Pep71

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem lehet a város nem DK-s politikai kifizetőhely, mert jelenleg úgy tűnik h nélkülük nem működne a közgyűlés és nem szavaznának meg semmit. Egy kisvárosban tudna működni a Polgi kisebbségben BP-én nehezen.
ozibozi
Egy kisvárosban sem tud (feltétlenül) működni, tapasztalat
Az erős Fideszes többség kicsinál mindenkit

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem lehet a városBP nem DK-s politikai kifizetőhely, mert jelenleg úgy tűnik h nélkülük nem működne a közgyűlés és nem szavaznának meg semmit. Egy kisvárosban tudna működni a Polgi kisebbségben BP-én nehezen.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Lecsó
több mint 1 éve

csipkelli
Jughead

több mint 1 éve
Ahogy várható volt, Vitézy Dávid elindul főpolginak.
Nomac
Vitézy jó szakember, de mi alapján vár tőle bárki bármit?
mikor tűzközelbe volt akkor kiderült hogy nincs ott, és azért hogy ott maradjon feladta azt hogy lehessen valami
semmivel nem fog több forrást kapni a főváros attól hogy ő kerül hatalomra és még annyi konfliktust se fog vállalni mint KariGeri

több mint 1 éve
Lecsó
Potyondi=puzsér
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Kemény.
Jókat mond, frappánsan, szakszerűen, eltökélten, nem kerülgeti a dolgokat, egyenes, gyors, logikus.
És keni a szart szépen vastagon mindenhova.

youtu.be/fm55O0Jewpk?si=K_v1Vh2HhDQNueI2

Ami érthetetlen, hogy azok, akik ismerték, hogy-hogy nem látták, hogy ennyire penge a csávó, hogy nem tudták kifizetni, hogyan engedhették, hogy ennyire elfajuljon.
Ha Orbánt nagyon felbaszta Balog és a kegyelmi ügy, és fejek hullottak, akkor erre hogyan reagál? Napi két levél xanax vagy felrobban vagy beáldoz mindenkit, akinek valódi felelőssége, hogy nem intézte el időben Magyar Pétert, és akik azt hitték, hogy ez a srác is ugyanolyan takonygerincű csicska, akire kicsit ráijesztenek, aztán fülét-farkát behúzva elszalad.
Én eddig összesen kb. 10 órát láttam beszélni, de lejön, hogy intelligens, képzett, harcos alkat, hogy a faszba nem látták ezt azok, akik évek, évtizedek óta ismerték, beszélgettek vele, vitáztak, buliztak vele, hogyan gondolhatták azt, hogy egy a sok konfliktuskerülő, pénzéhes NERcsinovnyik közül? Rejtély.
Ennyire nem lehetnek hülyék vagy elbizakodottak az ő pozíciójukban, legalábbis ha én lennék Orbán, akkor erre a következtetésre jutnék.

több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
több mint 1 éve
topin New England Patriots 2 195
Miért derülne ki? Csinál egy kamu e-mail címmel és egy lementett profilképpel egy kamu accountot és elkezd kvázi önmagával csetelni. Ezt lementi, lefényképezi ahogy írtad és beadja.
MC12
így mondjuk értem, hogy a Bitcoin miért lufi 😊
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Ezt akartam kérdezni. Hogy egyáltalán figyelembe vehet-e a bíróság törvénytelen eszközökkel beszerzett bizonyítékot, hangfelvételt... Én abban voltam, hogy régebben az ilyeneket eleve kizárták a bizonyítékok köréből, de akkor ezek szerint rosszul tudtam, vagy megváltozott a bírói gyakorlat.
nagylaza, főpohárnok
Mit jelent a "régebben"? 😊 A jelenlegi polgári perrendtartásról és büntetőeljárásról szóló törvény 2018 óta van hatályban, azóta a jogsértő bizonyítékok értekelésére, esetleges kirekesztésére vonatkozóan törvényi előírások vannak. Persze továbbra is vannak szürke zónás esetek is, ahol A bíró figyelembe veszi az adott, alapvetően jogsértő bizonyítási eszközt, B bíró pedig nem.