NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem ez a Magyar absz nem szimpi, politikai értelemben nincs semmi illúzióm vele kapcsolatban (sem), de egyrészt azt reálisnak látom, hogy mivel jogilag képben van és nem tűnik őrültnek sem, így tudja, hogy mit csinál, másrészt az ő esetéből is látszik, hogy most olyan a politikai helyzet Magyarországon, hogy egy hintalovat is megszavazna 2-3 millió ember, ha csak a látszatát fel tudja mutatni annak, hogy az Orbán-Gyurcsány/kormány-ellenzék tengelytől is távol van. Aztán persze az a 2-3 millió ember újra pofára fog esni, de ez már csak ilyen.Szerintem őrült valahol, de ahogy Orbán mondta egyszer “veszett kutya ellen veszett kutyát kell küldeni”.
Szesze
Ennek az országnak most egy veszett kutya kell. Aztán majd egy 3.fél feltakarít utánuk.
több mint 1 éve
Nekem ez a Magyar absz nem szimpi, politikai értelemben nincs semmi illúzióm vele kapcsolatban (sem), de egyrészt azt reálisnak látom, hogy mivel jogilag képben van és nem tűnik őrültnek sem, így tudja, hogy mit csinál, másrészt az ő esetéből is látszik, hogy most olyan a politikai helyzet Magyarországon, hogy egy hintalovat is megszavazna 2-3 millió ember, ha csak a látszatát fel tudja mutatni annak, hogy az Orbán-Gyurcsány/kormány-ellenzék tengelytől is távol van. Aztán persze az a 2-3 millió ember újra pofára fog esni, de ez már csak ilyen.
több mint 1 éve
Keves olyan ember van a NER-ben, akit Orbán nem tud a busz alá dobni, ha szükséges, sztem Rogán ilyen. Ha Rogánt akarod kicsinálni az nem azt jelenti, hogy kicsit bepiszkítod Viktort is, hanem, hogy magába a rendszerbe, ezzel egyenes arányban Viktorba szállsz bele.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ok, tudom, hogy te vagy itt az egyik jogász professzor, csak ennek az egész témának szerintem semmi köze a joghoz. Már úgy nincs, ahogy te felelősségteljesen kiemelted, hogy idézésre "be KELL menni". Tudom baz+, nem ma töltöttem be a 14-et. 😀imádom ezeket a laikus kommenteketAzt vágom. Ezért nem kell lebegtetni, hanem borítani kell… utána bemehetsz.ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Idézésre be KELL menni
Na ezért nem kell ügyészségre járni, ha kormányt akarunk buktatni... 😊
Lecsó
Amadeus von Dollárbaloldal
Lecsó
Ennek ellenére nyilván nem értek a joghoz, persze hogy laikus vagyok. De nem is jogi értelemben írtam az ügyészségre járogatást, így a hozzáértésem maximum kormánybuktatás témakörben kritizálhatnád, de abban szerintem te, meg kb senki nem nagyobb penge a másiknál.
több mint 1 éve
Én nem vagyok a jogban járatos, ha valaki igen kisegíthetne.Figyi. Csak gondolj bele a következő szituba:
MP többször elmondta az elmúlt napokban, hogy reméli hogy a Schadl ügy miatt hívják, mert oda vannak bizonyítékai és ha azért hívják akkor be is mutatja őket.
Majd bement ma az idézésre, de nem vitte magával a bizonyítékokat, mert nem volt biztos benne, hogy melyik ügy miatt hívják.
Csak én éreztem azt, hogy Mi. A. Fasz. ???
Hozzáértőktől kérdezném, volt bármi jogi akadálya a bizonyítékok mai bemutatásának, mert anélkül ez így agyfasz.
akdestroyer
Bemész az ügyészségre, ahol azt állitod, hogy bizonyítani tudod, hogy az ügyészség belenyúlt egy ügy irataiba Rogán által és érdekében, majd az ügyészség nekiáll kivizsgálni az ügyet.
Nem kurva mindegy, hogy milyen bizonyítékot adsz át nekik?!
Mintha molesztált bicskei gyerekként szólnál János bácsinak, hogy János bácsi molesztált, ezt bizonyítani is tudod, majd János bácsi vizsgálná ki, hogy János bácsi molesztált e.
Szerinted mi lenne a verdikt?
Egy ilyen szituban, ahol a polip karjai ennyire mindenhol ott vannak azt gondolod, hogy az ügyészség kinyomozza, hogy az ügyészség sáros, majd vádat emel az ügyészség ellen? Ez mennyire életszerű számodra?
Vaaaaaaagy, van egy okos, tökös, jogvégzett srác, aki tudja, hogy ebben a maffiaállamban az életben nem lesz vádlott Rogánból, az életben nem fog az ügyészség politikai befolyástól mentesen eljárni, és ezért kénytelen ő is politikai síkra terelni a szitut és megoldást keresni, mert a jog területén tök esélytelen a fentiek miatt.
Melyik verzió az életszerűbb és melyik az agyfasz?
több mint 1 éve
Én eddig összesen kb. 10 órát láttam beszélni, de lejön, hogy intelligens, képzett, harcos alkat, hogy a faszba nem látták ezt azok, akik évek, évtizedek óta ismerték, beszélgettek vele, vitáztak, buliztak vele, hogyan gondolhatták azt, hogy egy a sok konfliktuskerülő, pénzéhes NERcsinovnyik közül? Rejtély.Simán bekényelmesedtek. 14 évnyi teljhatalom és következménynélküliség elaltatta az éberségüket. Még ez a hitvány rendszer is a kölcsönös bizalomra épül és valahol mind sejtettük, hogy ezek egymást fogják előbb utóbb felfalni, amikor már túl sok cápa lesz az akváriumban. Csak jelen esetben az előbb meglepően korán érkezhet és meglepő helyről.
Ennyire nem lehetnek hülyék vagy elbizakodottak az ő pozíciójukban, legalábbis ha én lennék Orbán, akkor erre a következtetésre jutnék.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én nem vagyok a jogban járatos, ha valaki igen kisegíthetne.ha nem tudod milyen ügyben idéznek, akkor honnan tudd, hogy mit vigyél magaddal?
MP többször elmondta az elmúlt napokban, hogy reméli hogy a Schadl ügy miatt hívják, mert oda vannak bizonyítékai és ha azért hívják akkor be is mutatja őket.
Majd bement ma az idézésre, de nem vitte magával a bizonyítékokat, mert nem volt biztos benne, hogy melyik ügy miatt hívják.
Hozzáértőktől kérdezném, volt bármi jogi akadálya a bizonyítékok mai bemutatásának, mert anélkül ez így agyfasz.
akdestroyer
Normálisan ez úgy néz ki, hogy az idézésben ott van, hogy milyen ügy és hogy arra vonatkozóan vigyél mindent.
több mint 1 éve
Én nem vagyok a jogban járatos, ha valaki igen kisegíthetne.MP többször elmondta az elmúlt napokban, hogy reméli hogy a Schadl ügy miatt hívják, mert oda vannak bizonyítékai és ha azért hívják akkor be is mutatja őket.
több mint 1 éve
Kemény.Félreismerték, nem gondolták, hogy valóban meglép egy ilyet, hisz ki lenne az a hülye.
Jókat mond, frappánsan, szakszerűen, eltökélten, nem kerülgeti a dolgokat, egyenes, gyors, logikus.
És keni a szart szépen vastagon mindenhova.
youtu.be/fm55O0Jewpk?si=K_v1Vh2HhDQNueI2
Ami érthetetlen, hogy azok, akik ismerték, hogy-hogy nem látták, hogy ennyire penge a csávó, hogy nem tudták kifizetni, hogyan engedhették, hogy ennyire elfajuljon.
Ha Orbánt nagyon felbaszta Balog és a kegyelmi ügy, és fejek hullottak, akkor erre hogyan reagál? Napi két levél xanax vagy felrobban vagy beáldoz mindenkit, akinek valódi felelőssége, hogy nem intézte el időben Magyar Pétert, és akik azt hitték, hogy ez a srác is ugyanolyan takonygerincű csicska, akire kicsit ráijesztenek, aztán fülét-farkát behúzva elszalad.
Én eddig összesen kb. 10 órát láttam beszélni, de lejön, hogy intelligens, képzett, harcos alkat, hogy a faszba nem látták ezt azok, akik évek, évtizedek óta ismerték, beszélgettek vele, vitáztak, buliztak vele, hogyan gondolhatták azt, hogy egy a sok konfliktuskerülő, pénzéhes NERcsinovnyik közül? Rejtély.
Ennyire nem lehetnek hülyék vagy elbizakodottak az ő pozíciójukban, legalábbis ha én lennék Orbán, akkor erre a következtetésre jutnék.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondhatni ő az a bizonyos hibaszázalék, ami benne van minden ilyen döntésben.
Gondolom MP eddig dolgozgatott szépen csendben, gyűjtögette a vagyont, építette a karriert, hogy majd lesz valaki a kormányon belül vagy az EU Parlamentben, aztán szépen kihúztak alóla mindent és szembesült, hogy bukott egy nagyot, mert politikai karrierje kb. nullázva.
Elhiszem, hogy besértődött, ráadásul feleség sincs aki miatt meg kellene fontolni a döntéseket, a gyerekekkel nem lesz probléma, így hát meglépte a bekaphatjátok gyíkok taktikát és rombol amennyit tud.
Nagyon valószínű, hogy egy ilyen vagy hasonló szcenárió már régebb óta érlelődött benne, főleg mivel a feleség miatt ő is elkezdett kiesni a pixisből.
Vagy csak egy nagyon jó elterelés.
több mint 1 éve
Kb. így, nem akartam ezt meg amit YoungZeeZee írt leírni, mert gondoltam nagyjából amgától éártetődő, hogy miket takarhatnak az ellenőrzések.Facebook megkeres, IP cím checkol, másik accounttal összehasonlít, account adatok checkol.Miért derülne ki? Csinál egy kamu e-mail címmel és egy lementett profilképpel egy kamu accountot és elkezd kvázi önmagával csetelni. Ezt lementi, lefényképezi ahogy írtad és beadja.Ez simán működik, sőt, szokták javasolni, hogy mentse le a chatüzeneteket, készítsen fényképet, stb.Egy barátomnak nemrég volt csúnyább válópere, ott a bíró még a facebook chat-üzeneteket is befogadta, mint bizonyíték. Számomra ez egészen megdöbbentő volt. (Fb üzenetet aztán tényleg nagyon egyszerű konkrétan csinálni is, úgy, hogy a másikkal soha egy szót nem beszéltél)Ezzel együtt kell élni, sajnos a bíróságok ezt vallják, szóval mi már ezeket rég elengedtük.Büntető eljárásban még ér valamit a hangfelvétel 2024-ben (polgári peres eljárásokban már a kutyát nem érdeklik ezek, mert nincs bizonyító erejük, ezért vagyok meglepődve)?Ez egy akkora hülyeség....
Jughead
Jughead
MC12
Gyerektartásnál vagy ha bármi probléma van, ezeket is előveszik és megnézik.
Persze, lehet hamisítani meg ilyenek, de az előbb-utóbb úgyis kiderül az eljárás során.
Lúdas Solymi
MC12
több mint 1 éve
imádom ezeket a laikus kommenteketAzt vágom. Ezért nem kell lebegtetni, hanem borítani kell… utána bemehetsz.ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Idézésre be KELL menni
Lecsó
Lecsó
több mint 1 éve
Azt vágom. Ezért nem kell lebegtetni, hanem borítani kell… utána bemehetsz.ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Idézésre be KELL menni
Lecsó
több mint 1 éve
Azok a bizonyítékok amiket 1 hete igér, hogy majd ma bemutat az ügyészségnél, aztán most hírtelen majd legközelebb mutat be? Hiszem ha látom.Vagy akkor se.
Tarsi
Te eddig se szavaztál Orbánra, ezután se fogsz.
Az átlag fideszszavazónak meg mutathatsz egy videót arról, ahogy Orbán sült csecsemőt eszik, akkor is rá fog szavazni, mert kamu, mert Gyurcsány nyersen enné, mert migráncscsecsemő volt, minekjöttide, vagy mert meg se tudja.
Ez nem film, hogyha valaki változást akar, akkor ma berúgja az ajtót, teríti a lapjait, másfél óra autósüldözés, menekülés, végén heroikus bunyó, aztán holnap meg itt a Kánaán. Vagy egy hét múlva. Esetleg jövőre.
A politika nem kétnapos dolog, pláne ha négyévente vannak törvényhozási választások.
Olyan ez mint egy sakkjátszma. Csak oviban van susztermatt, bár még az is négy lépés, és az ellenfél is belehúz hármat. Hogy egy sakkpartit megnyerj még az se elég ha kirakod a megnyitást pöpecül 20 lépésig, hisz' utána is nézhetsz el tisztet, léphetsz villába, leeshet az órád, stb. Sokszor nem azért indítasz evidens mattámadást, hogy mattot adj, hanem hogy térelőnyre, tempóra vagy gyalogelőnyre tegyél szert. Aztán majd 80 lépés múlva betuszkolsz egy gyalogot és nyersz.
Türelem.
Nincs a NER-re csodaszer, amitől jövőhéten minden jobb lesz.
De ez a faszi legalább elkezdett érdemben sakkozni.
Könnyen lehet, hogy hosszú parti lesz, lehet nyerni se fog, de legalább nem négy tiszt hátranyban kezd a partiba, és nem ajánl kacsintva remit pár lépés után.
Ja, és a legritkább esetben mondja el a játekos az ellenfélnek, hogy mik a valódi strategiai tervei, se azt, hogy milyen taktikára készül, de még nézőknek se szokták előre prezentálni.
Azok, akik MP érdemi politikai fellépése után 5 nappal azt várjak tőle, ami a teljes magyar politikumnak nem sikerül évtizedek vagy legalábbis 10 év óta, azokat olyannak látom, mint aki egy új HC új QB párostól az első évben SB-t várnak, lehetőleg veretlenül, vagy olyannak, mintha Churchilltől 1940 júniusában már a 2.VH győztes és a nácikat elsöprő befejezését akarnák. Ostobaság.
Az élet nem egy film, hogy 2 óra alatt ott a menő végkifejlet, a katarzis, az elégtétel, de akár bele is lehet tekerni az uncsibb részekbe.
Türelem. Hisz mi mást tudsz tenni? Megbünteted és nem szavazol MP-re ha nem borít egy hét múlva? Oké, de még pártja sincs, és érdemben szavazni is csak két év múlva lehet legközelebb.
Szóval még a türelmetlenséged kifejezéséhez is türelem kell.
több mint 1 éve
ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/"Magyarország Ügyészsége képtelen állításnak tartja, hogy a megnevezett ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg."
Lecsó
hát ez valóban képtelen dolog, ilyen még sosem történt meg... ja várjunk, Ihász Sándor volt főügyészt pont ilyenért ítélték el nemrég.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Idézésre be KELL menni
Lecsó
több mint 1 éve
ugyeszseg.hu/az-ugyeszseg-tanukent-hallgatta-ki-dr-magyar-petert-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-sajtokozlemenye/Na ezért nem kell ügyészségre járni, ha kormányt akarunk buktatni... 😊
Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
Nem tudja ezt sokáig húzni, ha jövő kedd után nem lesz semmi, akkor vagy nyílvánosságra hozza vagy pedig lefőtt neki a kávé, mert senki nem fog hinni neki. Mire jó neki ez a két hét hírnév, ha az van amit írsz?Azok a bizonyítékok amiket 1 hete igér, hogy majd ma bemutat az ügyészségnél, aztán most hírtelen majd legközelebb mutat be? Hiszem ha látom.MP hitelessége addig tarthat ki, ameddig él a remény, hogy komoly bizonyítékai vannak. Amint kiderül, hogy ez nem igaz , azonnal be is dől az egész ember, ezért hisznek sokan abban, hogy tényleg van valamije, különben miért csinálna ekkore ügyet belőle?azt nem vitatom hogy belefosott a ventillátorba csak az a baj ezzel hogy az meg 360ban forog körbekörbe így mindenki kapjaigaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
Itt most látszólag nagyobb a tét, amire MP jól rájátszik, ám továbbra is wet dream most is apokalipszist vizionálni, főleg simicska meg bige után
r.baggio
Pep71
meg hogy tóni készítse a repjegyet?
Negritis, a vajda
Hányszor lett elmondva anno, hogy Feri el lesz számoltatva, de még hogyan..😀 aztán azóta is ott ül a király mellett 😀 egy brancs maguk ne is tagadják 😀 ő legalább felveszi a kesztyűt, ahogy Sobri is írja.
Pep71
és a kesztyűt jópáran felvették korábban juhász-hadházy...
de ott van Ács Dani
a sértődött díván kívül mást még nem mutatott MP
Negritis, a vajda
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
Tarsi
több mint 1 éve
Azok a bizonyítékok amiket 1 hete igér, hogy majd ma bemutat az ügyészségnél, aztán most hírtelen majd legközelebb mutat be? Hiszem ha látom.MP hitelessége addig tarthat ki, ameddig él a remény, hogy komoly bizonyítékai vannak. Amint kiderül, hogy ez nem igaz , azonnal be is dől az egész ember, ezért hisznek sokan abban, hogy tényleg van valamije, különben miért csinálna ekkore ügyet belőle?azt nem vitatom hogy belefosott a ventillátorba csak az a baj ezzel hogy az meg 360ban forog körbekörbe így mindenki kapjaigaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
Itt most látszólag nagyobb a tét, amire MP jól rájátszik, ám továbbra is wet dream most is apokalipszist vizionálni, főleg simicska meg bige után
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda
Hányszor lett elmondva anno, hogy Feri el lesz számoltatva, de még hogyan..😀 aztán azóta is ott ül a király mellett 😀 egy brancs maguk ne is tagadják 😀 ő legalább felveszi a kesztyűt, ahogy Sobri is írja.
Pep71
de ott van Ács Dani
Negritis, a vajda
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
több mint 1 éve
MP hitelessége addig tarthat ki, ameddig él a remény, hogy komoly bizonyítékai vannak. Amint kiderül, hogy ez nem igaz , azonnal be is dől az egész ember, ezért hisznek sokan abban, hogy tényleg van valamije, különben miért csinálna ekkore ügyet belőle?azt nem vitatom hogy belefosott a ventillátorba csak az a baj ezzel hogy az meg 360ban forog körbekörbe így mindenki kapjaigaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
de ott van Ács Dani
Negritis, a vajda
Pep71
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
azt nem vitatom hogy belefosott a ventillátorba csak az a baj ezzel hogy az meg 360ban forog körbekörbe így mindenki kapjaigaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
de ott van Ács Dani
Negritis, a vajda
Pep71
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tippem jövő hét keddre, miután MP-t újra meghallgatta az ügyészség: "Kedves barátaim, ahogyan ígértem, elhoztam magammal a bizonyítékaimat. Az volt a szándékom, hogy közzéteszem a rendelkezésemre álló hangfelvételeket, amelyek következtében a kormánynak le kell mondania, de az ügyészség határozott felszólítására, a folyamatban lévő eljárás érdekében, valamint ügyvédeim tanácsára úgy döntöttem, hogy ezeket egyelőre nem publikálom. Mindenkit szeretnék megnyugtatni: gondoskodtam arról, hogy a másolatokat biztos helyen őrizzék, ha velem bármi történne, azonnal nyilvánosságra kerülnek."Ja, mint Mitch McDeere a Cég-ben 😀 "Én egy hajó vagyok, ami soha nem rakja ki a rakományát a parton. Amíg én élek, a hajó a tengeren marad..."
nagylaza, főpohárnok
A maffia kormányt úgy buktatunk, hogy a rendelkezésre álló atombombát ledobjuk. Mint pl az öszödi beszédet... Ott sem ment be senki az KNYF-re, hogy "jaj, jaj, úgy tudjuk, a Feri elcsalta a választásokat".
Ezt a kormányt az ügyészség épületéből nem fogod megbuktatni. Ez már a hosszú bájtok éjszakája óta nyilvánvaló. Ez az ügyészség Schadl széfjéből származó iratokat semmisített meg, mert Schadl szerint nem tartoztak az ügyhöz. Szóval nagy elvárásaink ne legyenek...
Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
igaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
de ott van Ács Dani
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tippem jövő hét keddre, miután MP-t újra meghallgatta az ügyészség: "Kedves barátaim, ahogyan ígértem, elhoztam magammal a bizonyítékaimat. Az volt a szándékom, hogy közzéteszem a rendelkezésemre álló hangfelvételeket, amelyek következtében a kormánynak le kell mondania, de az ügyészség határozott felszólítására, a folyamatban lévő eljárás érdekében, valamint ügyvédeim tanácsára úgy döntöttem, hogy ezeket egyelőre nem publikálom. Mindenkit szeretnék megnyugtatni: gondoskodtam arról, hogy a másolatokat biztos helyen őrizzék, ha velem bármi történne, azonnal nyilvánosságra kerülnek."És politikailag ez így is lenne a legjobb.
nagylaza, főpohárnok
Minél több és tovább tartó sejtetés politikailag sokkal hasznosabb, mint bármi konkrétum.
És ez egy megtervezett bosszúhadjárat, aminek csak a hozadéka pár repedés a rendszeren. Hogy mekkora repedés az nem rajta múlik.
MP Rogánt akarja megbaszni, ha ebbe bekevar Orbán, és emiatt berepedezik a NER, az is jó neki, ha ebben valamiképp partnere lesz Orbán, akkor az is jó neki.
Ettől van a csókában kraft, hogy ő a pénzen kívül tényleg el akar érni valami konkrétat, Rogán kicsinálását, aztán hogy ez mivel jár már csak másodlagos.
több mint 1 éve
nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztatóUgyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda
Pep71
de ott van Ács Dani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ugyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
r.baggio
Pep71
Negritis, a vajda