NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
88
8
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, de mivel már politikus is, így én nem tudom, hogy amikor azt mondja, hogy "bizonyíték", akkor ezt bűnügyi vagy politikai értelemben mondja.Nekem is nehéz elképzelni, de azt nyilatkozta több féle bizonyítéka is van. Mivel jogász a pali, így csak tudja miről beszél.„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
Amadeus von Dollárbaloldal
Hogyan lehet ezt bíróság előtt is hitelt érdemlően bizonyítani?
(Gondolom nem emailben dumcsiztak erről, hanem élőszóban, annak meg vajmi kevés nyoma marad. Ha meg megkérdik mondjuk Gulyást, ő nem köteles ezügyben vallomást tenni, pláne ha érintett.)
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Az meg eleve közvetett bizonyíték lehet csak, hogy neki mit mond a neje vagy egy barátja egy harmadik személy (Völlner) negyedik személy (kormány) számára átadott infókról.
Nem látom ezt objektíven miként lehet bizonyítani, nemhogy fideszes ellenszélben.
több mint 1 éve
Másodjára.Portik emiatt kapott életfogytiglant.Ha azt mondom, hogy tömeghisztéria, ami Magyar Péter körül folyik, akkor aligha járok messze az igazságtól. Egyszerre elgondolkodtató és ijesztő. Nem érzem úgy, hogy túl sok okom lenne reménykedni.Az a fura, hogy annyira cinikus, fásult, beletörődött, öreg? lettél, hogy ez téged megijeszt, ahelyett, hogy felvillanyozna és reménykednél.
nagylaza, főpohárnok
Egy barátom mondta, hogy "nagy fasz ez a magyarpéter, igazi sértett neres geci, de ha ő szarik Orbán asztalára, nekem az is megfelel".
Én is hallottam hangfelvételen Sinatrát, amint a Gangsters Paradiset énekli.elvileg van hangfelvétel róla.„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
(Gondolom nem emailben dumcsiztak erről, hanem élőszóban, annak meg vajmi kevés nyoma marad. Ha meg megkérdik mondjuk Gulyást, ő nem köteles ezügyben vallomást tenni, pláne ha érintett.)
Őszentsége Sobri Jóska
a'la P. Tamás.
2024-ben, amikor az AI leszimulál már bárkit és bármit, egy hangfelvétel bizonyító erővel bír?
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
több mint 1 éve
Portik emiatt kapott életfogytiglant.Ha azt mondom, hogy tömeghisztéria, ami Magyar Péter körül folyik, akkor aligha járok messze az igazságtól. Egyszerre elgondolkodtató és ijesztő. Nem érzem úgy, hogy túl sok okom lenne reménykedni.Az a fura, hogy annyira cinikus, fásult, beletörődött, öreg? lettél, hogy ez téged megijeszt, ahelyett, hogy felvillanyozna és reménykednél.
nagylaza, főpohárnok
Egy barátom mondta, hogy "nagy fasz ez a magyarpéter, igazi sértett neres geci, de ha ő szarik Orbán asztalára, nekem az is megfelel".
Én is hallottam hangfelvételen Sinatrát, amint a Gangsters Paradiset énekli.elvileg van hangfelvétel róla.„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
Őszentsége Sobri Jóska
a'la P. Tamás.
2024-ben, amikor az AI leszimulál már bárkit és bármit, egy hangfelvétel bizonyító erővel bír?
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Persze. Igazságügyi szakértő megmondja róla, hogy mennyiben manipulált, ha manipulált.Ha azt mondom, hogy tömeghisztéria, ami Magyar Péter körül folyik, akkor aligha járok messze az igazságtól. Egyszerre elgondolkodtató és ijesztő. Nem érzem úgy, hogy túl sok okom lenne reménykedni.Az a fura, hogy annyira cinikus, fásult, beletörődött, öreg? lettél, hogy ez téged megijeszt, ahelyett, hogy felvillanyozna és reménykednél.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
a'la P. Tamás.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Nesze semmi fogd meg jól? Az, hogy beviszi a hangfelvételeket a KNYF-re, ami szerint hivatalban lévő miniszterek mondják el, hogy tud a megfigyelt (!) államtitkár arról, hogy megfigyeli az NVSZ?„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ezzel szerintem nem nagyon mondott újat, mert egy ilyen rendszerben egymás seggét is védeni kell, persze mások beáldozása árán.
Most egy kicsit azért csalódtam, mert hát nesze semmi fog meg jól performansz volt. Mondott is valamit, meg nem is. Az lenne az igazi, ha nem az ügyészségen tenné közé a hangfelvételt, ha valóban létezik, hanem egy közösségi platformon.
KB23
Gulyás Gergelytől el is köszönhetünk. Jucustól csak azért nem kell, mert már tőle elköszönt a közvélemény. Arra vagyok kíváncsi, hogy Rogán-Pintér párosból melyiket fogja telibe verni az ügy.
több mint 1 éve
Ha azt mondom, hogy tömeghisztéria, ami Magyar Péter körül folyik, akkor aligha járok messze az igazságtól. Egyszerre elgondolkodtató és ijesztő. Nem érzem úgy, hogy túl sok okom lenne reménykedni.Az a fura, hogy annyira cinikus, fásult, beletörődött, öreg? lettél, hogy ez téged megijeszt, ahelyett, hogy felvillanyozna és reménykednél.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
a'la P. Tamás.
több mint 1 éve
„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ezzel szerintem nem nagyon mondott újat, mert egy ilyen rendszerben egymás seggét is védeni kell, persze mások beáldozása árán.
Most egy kicsit azért csalódtam, mert hát nesze semmi fog meg jól performansz volt. Mondott is valamit, meg nem is. Az lenne az igazi, ha nem az ügyészségen tenné közé a hangfelvételt, ha valóban létezik, hanem egy közösségi platformon.
több mint 1 éve
Nekem is nehéz elképzelni, de azt nyilatkozta több féle bizonyítéka is van. Mivel jogász a pali, így csak tudja miről beszél.„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
elvileg van hangfelvétel róla.„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
Őszentsége Sobri Jóska
a'la P. Tamás.
több mint 1 éve
„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.Ez így egy állítás, nem bizonyíték.
több mint 1 éve
Ha azt mondom, hogy tömeghisztéria, ami Magyar Péter körül folyik, akkor aligha járok messze az igazságtól. Egyszerre elgondolkodtató és ijesztő. Nem érzem úgy, hogy túl sok okom lenne reménykedni.
több mint 1 éve
„Völner Pál már fél éve tudott arról, hogy titkos megfigyelés folyik, és a kormányt figyelmeztette erre” – mondta, hozzátéve, hogy információi részben volt feleségétől, Varga Judit akkori igazságügyi minisztertől, részben Gulyás Gergelytől származnak.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/03/20/karacsony-vita-vitezy-david-szentkiralyi-alexandraEngem meglepne, ha Alexandra visszalépne, szerintem a Fidesznek úgy a jó, ha mindkét jelöltjük ott van.
Karácsony tarlóspista Gergely.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2024/03/20/karacsony-vita-vitezy-david-szentkiralyi-alexandraKarácsony tarlóspista Gergely.
több mint 1 éve
Este 6-kor lesz Vitézy a Partizánon
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kapás Bogi fent is voltÁllítólag van egy leszbi videó Varga Juditkával, illetve Kapás Bogiról is beszélték, hogy van egy videója, ahol jól érzi magát egy pasival. A nép nagyon szívesen megnézné mindkettőt 😊Én azt szeretném megélni, hogy MP-t annyira felhúzzák, hogy közzéteszi azt a nyomorult ollózós videót 😊Ezekről mesélnél? Mert vakon vagyok.
És ha már ott van, csapja hozzá Kapás videóját is 😊
NB2
akdestroyer
NB2
több mint 1 éve
Állítólag van egy leszbi videó Varga Juditkával, illetve Kapás Bogiról is beszélték, hogy van egy videója, ahol jól érzi magát egy pasival. A nép nagyon szívesen megnézné mindkettőt 😊Én azt szeretném megélni, hogy MP-t annyira felhúzzák, hogy közzéteszi azt a nyomorult ollózós videót 😊Ezekről mesélnél? Mert vakon vagyok.
NB2
akdestroyer
több mint 1 éve
"A volt bicskei polgármester veszi át Varga Judit elnöki helyét az Országgyűlésben"Ebből látszik, hogy a kegyelmi ügy kezd elsikkadni a pöcegödörben. Sajnos. 😕
Van humorérzékük, meg kell hagyni
r.baggio
több mint 1 éve
"A volt bicskei polgármester veszi át Varga Judit elnöki helyét az Országgyűlésben"Van humorérzékük, meg kell hagyni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Én azt szeretném megélni, hogy MP-t annyira felhúzzák, hogy közzéteszi azt a nyomorult ollózós videót 😊Ezekről mesélnél? Mert vakon vagyok.
NB2
több mint 1 éve
Budapesten sosem nyert full fideszes Fidesz színkeben, mindig csak valaki hozzájuk kapcsolódó, de nem párttag volt.Ahogy várható volt, Vitézy Dávid elindul főpolginak.Ezek szerint úgy állnak a számok a mérések szerint, hogy nemfideszesként kell indulni a fideszeseknek 😊
Nomac
ender1112
"A Fidesz egyébként 1990 óta egyszer sem jelölt párttagot főpolgármesternek. Latorcai János és Schmitt Pál nem volt Fidesz-tag, ahogy Tarlós István sem. Vitézy éppen olyan, mint a szokásos, pártonkívüli Fidesz-jelölt. Kérdés, lesz-e a Orbán Viktornak most először saját, párttag jelöltje."
( www.valaszonline.hu/2024/02/13/kele-janos-momentum-ellenzek-politika-ner-novak-katalin-interju/)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
youtu.be/5iQGujvf0ug?si=nuH6XT8-46KT_Arv
több mint 1 éve
Többi??Évekig ment a poén, hogy akkor lesz itt a fidesznek normális ellenzéke, ha csinál magának.Szerintem elég osszeszedetten és jól nyilatkozik eddig Vitézy, és nem mismásolja el a kényesebb kérdéseket sem. Oké, volt is ideje felkeszulni az első napokra de ez már sokkal több és jobb mint az űrülékforgó aktuális felszínen lévő darabkájaAz ebben a szomorú, hogy ez a jelenlegi ellenzék annyira elhasználódott, leamortizálódott, annyira ergya és szar lett mostanra, hogy már egy minimálisan komolyanvehető ellenzékhez is a Fidesznek kell biztosítania az emberanyagot.
FLZOLI
Őszentsége Sobri Jóska
Megjöttünk kb.
A DK kivételével komolyan elkezdenék aggódni a többi parlamenti ellenzéki párt helyében, hogy meglesz-e az 5% 26’-ban.
Momentum max
LMP, pm, MSZP esélytelen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Évekig ment a poén, hogy akkor lesz itt a fidesznek normális ellenzéke, ha csinál magának.Szerintem elég osszeszedetten és jól nyilatkozik eddig Vitézy, és nem mismásolja el a kényesebb kérdéseket sem. Oké, volt is ideje felkeszulni az első napokra de ez már sokkal több és jobb mint az űrülékforgó aktuális felszínen lévő darabkájaAz ebben a szomorú, hogy ez a jelenlegi ellenzék annyira elhasználódott, leamortizálódott, annyira ergya és szar lett mostanra, hogy már egy minimálisan komolyanvehető ellenzékhez is a Fidesznek kell biztosítania az emberanyagot.
FLZOLI
Őszentsége Sobri Jóska
Megjöttünk kb.
A DK kivételével komolyan elkezdenék aggódni a többi parlamenti ellenzéki párt helyében, hogy meglesz-e az 5% 26’-ban.
több mint 1 éve
Szerintem elég osszeszedetten és jól nyilatkozik eddig Vitézy, és nem mismásolja el a kényesebb kérdéseket sem. Oké, volt is ideje felkeszulni az első napokra de ez már sokkal több és jobb mint az űrülékforgó aktuális felszínen lévő darabkájaAz ebben a szomorú, hogy ez a jelenlegi ellenzék annyira elhasználódott, leamortizálódott, annyira ergya és szar lett mostanra, hogy már egy minimálisan komolyanvehető ellenzékhez is a Fidesznek kell biztosítania az emberanyagot.
FLZOLI