Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
A sok prosztó vagy csak politikával ritkábban foglalkozó mind azt hiszi, hogy az ATV egy ellenzéki tévé, ideje megmutatni, hogy ezek bújtatott propagandisták, akik semmivel sem különbek a hírtévénél.Egonka meg Okítani akarta mint egy kisgyereket a tanárbácsi, és még ő kutyakomédiázik’
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nem vagyok ám biztos benne, hogy nem direkt gyártja a tartalmat a megafonnak, hogy aztán tudjon érvelni az ellene elköltött pénzekről 😀rafinált egy vamzer ez a fiú 😀
több mint 1 éve
MP otthagyta Rónai Egont.Ezt egy normális politikus simán lekezeli, vagy akár egy olyan ember aki már tárgyalt és mertek neki ellent mondani vélemény ütköztetni egyszer is.
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
Magyar Péter úgy néz ki nem ilyen, lesz neki baja az elkövetkezendő 2 évben.
Szerkesztette: kijo
több mint 1 éve
Akkor az a probléma, hogy a sógorod meg a kollégák még csodát várnak.Mit kellett mérni? Hogy szavazatot vesztett?De tényleg értem, amit írsz, ahogy működik a dolog. Csak már 1 nappal később is szavazókat vesztett, mert nem nyert. Mert volt aki ezért szavazott, mert ezt szedte ki a kavalkádból, posztmodernből, hogy most itt aztán hajajajajaj mi lesz. Neki nem lett semmi, miközben nagy eredmény. Elvesztette. 1 nap alatt. Hónapok alatt még többet fog, ha nem sikerül ezt a politikai térbe is megugrani, amit mozgalomként sikerült felépíteni. A kettő nem ugyanaz, hiába is akarod összemosni.Ezt a závecz mérte neked?
topin
r.baggio
Hát idejött a sógorom és habzó szájjal ezt mondta, hogy átverte MP, nem lett itt semmi váltás és dögöljön meg ha még egyszer így átveri. Ráadásul az Auchanban ahol dolgozik további 4 kollégája helyeselt és hergelte egymást a messenger beszélgetésükben. Ezért mondom, nem magatokból kell kiindulni, meg azt hinni hogy itt mindenki azt látja amit ti. Ettől még nem az egysejtű sógoromnak lesz igaza, de a szavazata ugyanannyit ér mint a tietek, és hiányozhat a végén.
Engem is elveszít ha nem virít, a feleségemet, és a cégben kb mindenkit. Az ott 50 fő, és úgy fest mind ezt gondolják a beszélgetések alapján.
Ha szűk kört venném alapnak, akkor akik most rá szavaztak, azoknak a 50-70%-a nem fogja ezt megtenni ha csak pofázni fog, vagy szarul szavazgatnak a Tiszások. (szigorúan ránk nézem a közvélemény kutatást, mások biztos okosabbak és leszarják ezt)
topin
Esetleg egy kurzusra be lehetne őket íratni Sobrival, ahol elmagyarázza nekik, de legalábbis megpróbálja, hogy mi a posztmodern és mit várjanak.
És ez nem arról szól, hogy ki kiből indul ki, hanem, hogy kinek van realitásérzéke.
Akinek nincs, azzal meg nem tudsz mit kezdeni, mert vagy lemorzsolódik vagy megpróbál reálisan látni.
Meg aki most vár nagy változásokat, az mit akar a szürke hétköznapoktól, ahogy te írtad?
Ez egy hosszú folyamat lesz minimum 22 hónapon keresztül.
Ha ennyit nem tudnak ezek az emberek kivárni, követni, akkor mit várnak?
Hogy egy klasszikust idézzek kicsit másképpen:
"Ember, most jövök a választásról"
több mint 1 éve
Ja már hogy az Egon az MP-nek, hogy hazudik mert igenis hívták?Átadott egy mappát, mennyit foglalkoztak vele, mikor mennyiszer hívták. Aztán gyors eszkaláció 😊MP otthagyta Rónai Egont.Igen de akkor az egész ennyi volt? Hát ez kemény 😀
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
Eazzy
csipkelli
Multkor is sms-eket akart a szemüveges luvnya mutatni, az se tetszett MP-nek…lehet tényleg hazudik egy politikus? Á tuti nem…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
😊 csodás diskurzus volt
több mint 1 éve
Igen, magyar Trump.Bazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.Csinálja a showt. Most ez lesz két évig. Posztmodern politikai kommuniáció.
Eazzy
Vagy megbasz mindenkit vagy őt basszák meg. És a személyiségszerkezete az előbbi felé tolja.
Az átlagszavazónak, rajongóknak, hívőknek mindig erőt kell mutatni, ahhoz meg MP elég arrogáns és impulzív.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem Javier Milei stílusa jobban tetszik (viccesebb), de félek, hogy a láncfűrészt nem engednék be itthon.
több mint 1 éve
Nekem MC írásában az nem tetszett, hogy úgy állította be ezt az egészet, mintha ez egy tökéletesen demokratikus, mindenki számára egyenlő feltételeket biztosító választás lett volna. Ezzel szemben a Fidesz forint milliárdokat költött el (igen bazmeg az ÉN PÉNZEMBŐL) lejárató kampányra, a programjuk abból állt, hogy legyen béka, zsarolták a városokat, hogy ha ellenzéki nyer nincs pénz meg ha nem őrá szavaznak, akkor itt atomháború lesz.Egy jó fajta Lynx és ha tudnám használni a Viktorral együtt a komplett Fidesz vezérkart már kukacok zabálnák...
Pl itt Pécsen péntek éjjel az összes független képviselő plakátjára DK-s matricát ragasztottak a Fideszesek.
Nah ezért hányok én ettől a rendszertől és tényleg nekem már tök mindegy ki, de takarítsa el ezeket a mocskokat.
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyugi Egon majd ma este az ÖT-ben a független kollégák kielemzik. 😀Ő a fideszes HitGyüli TV arca, mindig lelkesen basztatta a nemNER-eseket. Kiesett ebből a szerepből?
Amúgy vicces volt, Egon kicsit szerepet tévesztett.
Jughead
több mint 1 éve
Nekem MC írásában az nem tetszett, hogy úgy állította be ezt az egészet, mintha ez egy tökéletesen demokratikus, mindenki számára egyenlő feltételeket biztosító választás lett volna. Ezzel szemben a Fidesz forint milliárdokat költött el (igen bazmeg az ÉN PÉNZEMBŐL) lejárató kampányra, a programjuk abból állt, hogy legyen béka, zsarolták a városokat, hogy ha ellenzéki nyer nincs pénz meg ha nem őrá szavaznak, akkor itt atomháború lesz.Pl itt Pécsen péntek éjjel az összes független képviselő plakátjára DK-s matricát ragasztottak a Fideszesek.
Nah ezért hányok én ettől a rendszertől és tényleg nekem már tök mindegy ki, de takarítsa el ezeket a mocskokat.
több mint 1 éve
90-ben lett 5%-a, a többi történelem.És neki bejött?Orbán ugyanezt csinálta az első állami tv-s riportjábanBazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.Csinálja a showt. Most ez lesz két évig. Posztmodern politikai kommuniáció.
Eazzy
Vagy megbasz mindenkit vagy őt basszák meg. És a személyiségszerkezete az előbbi felé tolja.
Az átlagszavazónak, rajongóknak, hívőknek mindig erőt kell mutatni, ahhoz meg MP elég arrogáns és impulzív.
Őszentsége Sobri Jóska
"Nem azt kérdezi, amire válaszolni akarok!"
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
És neki bejött?Orbán ugyanezt csinálta az első állami tv-s riportjábanBazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.Csinálja a showt. Most ez lesz két évig. Posztmodern politikai kommuniáció.
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 1 éve
tényekkel provokáltákÁtadott egy mappát, mennyit foglalkoztak vele, mikor mennyiszer hívták. Aztán gyors eszkaláció 😊MP otthagyta Rónai Egont.Igen de akkor az egész ennyi volt? Hát ez kemény 😀
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
Eazzy
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Orbán ugyanezt csinálta az első állami tv-s riportjábanBazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.Csinálja a showt. Most ez lesz két évig. Posztmodern politikai kommuniáció.
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Átadott egy mappát, mennyit foglalkoztak vele, mikor mennyiszer hívták. Aztán gyors eszkaláció 😊MP otthagyta Rónai Egont.Igen de akkor az egész ennyi volt? Hát ez kemény 😀
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
Eazzy
több mint 1 éve
Bazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.Csinálja a showt. Most ez lesz két évig. Posztmodern politikai kommuniáció.
Eazzy
több mint 1 éve
MP otthagyta Rónai Egont.Igen de akkor az egész ennyi volt? Hát ez kemény 😀
-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
csipkelli
több mint 1 éve
😆😆😆😆

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
MP otthagyta Rónai Egont.-Ne basztasd az ATV-t.
-Van-e kérdés?
-Ne basztasd az ATV-t
-Viszlát!
több mint 1 éve
Bazki ez mi volt MP? Pont lemaradtam csak hogy Egonnal veszekszik és kimegy.
több mint 1 éve
Hát idejött a sógorom és habzó szájjal ezt mondta, hogy átverte MP, nem lett itt semmi váltás és dögöljön meg ha még egyszer így átveri.www.youtube.com/watch?v=3bbgFO3hyt0
topin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!