Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
De megint nem láttok tisztán 😊Mivel másfélmillió ember küldte vissza, ezért a főni úgy gondoltam, hogy a többi szeretné ha támogatná Ukrajnát, ezért ő is úgy döntött mint a többség. Mi ez ha nem népi demokrácia? 😊
több mint 1 éve
kubatovnak kellene szólni, hogy mikor az előljárók ezt művelik, akkor nincs min csodálkozniHa valaki egy év alatt elkölt minimum 50 millió forintot csak megélhetésre (ingó, ingatlan vásárlás nélkül), amivel a megtakarítása 30%-kal csökken, akkor indokolt lenne megvizsgálni, hogy nem kellene-e részlegesen gondnokság alá helyezni, mert nem tud bánni a pénzzel.Baszki kiderült? Ne szólj a nejemnek Pls!
Jughead
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megnézném a fejét akkor a kis köpcösnek. 😄444.hu/2024/02/01/orban-nem-vetozott-egyhanguan-megszavazta-az-europai-tanacs-az-ukrajnanak-szant-50-milliard-eurotmondjuk most kéne azt mondani az EU-nak, hogy há bocs nem jut 😀
Úgy néz ki, hogy a közeljövőben ismét csorgatni fognak egy kis uniós pénzt, a felcsúti street fighter megadta magát a "nyomásnak"
KB23
Negritis, a vajda
De az látszik a képeken hogy nagyon elégedett magával. Tuti, hogy ez a hülye Leyer megígért neki fut-fat.
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/01/orban-nem-vetozott-egyhanguan-megszavazta-az-europai-tanacs-az-ukrajnanak-szant-50-milliard-eurotmondjuk most kéne azt mondani az EU-nak, hogy há bocs nem jut 😀
Úgy néz ki, hogy a közeljövőben ismét csorgatni fognak egy kis uniós pénzt, a felcsúti street fighter megadta magát a "nyomásnak"
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az elvtelen szardarab...
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/01/orban-nem-vetozott-egyhanguan-megszavazta-az-europai-tanacs-az-ukrajnanak-szant-50-milliard-eurotÚgy néz ki, hogy a közeljövőben ismét csorgatni fognak egy kis uniós pénzt, a felcsúti street fighter megadta magát a "nyomásnak"
több mint 1 éve
444.hu/2023/12/31/ejfelkor-megszunik-az-ujszulottek-sma-szureseÚjraindul az újszülöttek SMA-szűrése
Hmmm.
Mikey
A kormány tárgyalt szerdán az SMA-szűrésről, és megállapította, hogy itt volt egy 14 hónapos program, aminek keretében 2022. november 1-től 2023. december 31-ig az újszülöttek esetén bevezették az SMA-szűrést.
Ez a program véget ért, de az ehhez szükséges forrásokat a kormány biztosítja és a program folytatódik
– mondta. 450 millió forintot biztosítanak erre a célra.
több mint 1 éve
Ha valaki egy év alatt elkölt minimum 50 millió forintot csak megélhetésre (ingó, ingatlan vásárlás nélkül), amivel a megtakarítása 30%-kal csökken, akkor indokolt lenne megvizsgálni, hogy nem kellene-e részlegesen gondnokság alá helyezni, mert nem tud bánni a pénzzel.Baszki kiderült? Ne szólj a nejemnek Pls!
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ha valaki egy év alatt elkölt minimum 50 millió forintot csak megélhetésre (ingó, ingatlan vásárlás nélkül), amivel a megtakarítása 30%-kal csökken, akkor indokolt lenne megvizsgálni, hogy nem kellene-e részlegesen gondnokság alá helyezni, mert nem tud bánni a pénzzel.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Évi 3-4 teljesítmény túrát csinálok, és szinte minden hétvégén túrázok. Ez elég ahhoz hogy megszólaljak a témában?Hány teljesítmény túrán vettél részt? Ezen hányszor?Akkor már értem miért törölték Fb-n a kitörést, és lett egy új esemény. Jó tudni hogy egy neonáci eseményen fogok részt venni 😅Érdekes. Eddig nem tudtad? Azt gondoltad, hogy ez egy szimpla teljesítménytúra, ahol merő véletlenségből minden évben operettnáci szakaszok vonulgatnak?
Nomac
nagylaza, főpohárnok
Minden túrán vannak fura lakok, ott kicsit több van belőlük, a fura alakon itt azt értem aki katonai ruhában, katonának képzelve magát jön. Amíg megmarad a TT jellege addig nincs gond.
Az már eddig is látszott hogy komoly pénzeket tolnak bele, mert a dekoráció a check pointok elég komolyan szoktak kinézni. Egyszerű túrázóként ez ad egy kis pluszt az egésznek.
Sajnos elég ritkák a jó éjszaki túrák, ez az egyik közülük.
Nomac
Kitörés túrára már 15 éves koromban sem mentünk, mert az akkori mélymagyar osztályfőnököm(aki a túrákat is szervezte) nem engedett nácik közé minket. Csak a vak nem látta hogy miről szól az a szar.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/01/31/ketfarku-kutyapart-nyomkoveto-konzultacios-ivA konzultációs fasságban a legviccesebb még mindig az, amikor valaki ráírta a teszkós listát, ott elhagyta, a bizti őr megtalálta és újra kikézbesítették neki, mint fontos hivatalos dokumentumot.
😄
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
444.hu/2024/01/30/akkora-felhaborodas-fogadta-a-polgarmestert-a-soskuti-akkugyar-tervei-miatt-hogy-rendorautoval-kellett-kimenekitenimegválasztják megint a polgit, mi lenne? 😀
Az öreg polgármesternek addig volt hangja amíg megválasztották. Én azt hittem, hogy egy polgármestert, képviselőt vagy bármilyen köztisztviselőt, azért választanak meg hogy képviselje a népet és kommunikáljon velük. Ezért "szép" ez az ország, mert már erre se kell figyelni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből az ügyből, mert itt már gyerekek életével is játszanak a profit érdekében.
KB23
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/01/31/ketfarku-kutyapart-nyomkoveto-konzultacios-iv😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
És igazad van, teljes az apátia, a tanártüntetések csak azt mutatták meg, hogy Budapesten és néhány egyetemi városon kívül megszűnt az érdemi nyilvánosság és szervezett ellenzéki véleménynyilvánítás.Szerintem inkább azt, hogy az oktatásügy a maga valójában senkit nem érdekel, akiknek vannak gyerekei, azoknak kb. a 95%-a gyerekmegőrzőt lát az iskolákban, semmi többet. A tanárokat meg úgy külön lenézi az egész társadalom, pártállástól függetlenül.
Dzsokijuing
Az ellenzék persze ettől még megszűnt a vidék nagy részén.
több mint 1 éve
Már ez önmagaban megèrne egy Kossuth téri sètát, ha mást nem az èrintett városok részéről, de hát ugye.....Kaposvárról? muhaha. előbb kérik a Pécshez csatolásukat, minthogy Szita/fidesz ellen mozgolódjanak.
telex.hu/belfold/2024/01/31/32-milliard-allami-program-kozpenz-magantokealap-mfb
dande2
pedig ott aztán van minden, besúgó polgi, elsikált bűncselekményű ex-jegyző, érdekes kisajátítású földek, amiknek kisajátítás után, változtatás nélkül a többszörösére nőtt az értékük nagyberuházás miatt, szökőkút a szökőkútba, miközben egy nagyobb eső még mindig elárasztja a város környékét a terület átépítése után is... és szerintem vannak olyanok, akik ezt csípőből még ugyanennyivel meg tudnák toldani.
több mint 1 éve
nepszava.hu/3223681_lazar-janos-gyozott-az-utolso-szakszervezet-is-alairta-a-mav-volan-bermegallapodastHát keresztbe feküdt mindenki Lázárnak.
több mint 1 éve
Na ja, ez a Kitörés túra téma már 10 éve és már korábban is porondon volt...csak az nem tudta, hogy miről szól igazából, aki nem akarta tudni...A téma szempontjából mennyiben releváns, hogy hány teljesítménytúrán vettem részt? Olyanra eleve nem neveznék be, ahol a díjazás vaskeresztes emléklap és felvarró, azzal a szöveggel, hogy „dicsőség a hősöknek”. Neked még nem tűnt fel, mit kapsz, amikor teljesíted? Tudod, ki az a Moys Zoltán? (Segítek: Lezsák Sándor veje, egy közpénzen hizlalt náci, a Kitörést szervező Börzsöny Akciócsoport frontembere.) Erről beszélek, nem a sportértékről.Hány teljesítmény túrán vettél részt? Ezen hányszor?Akkor már értem miért törölték Fb-n a kitörést, és lett egy új esemény. Jó tudni hogy egy neonáci eseményen fogok részt venni 😅Érdekes. Eddig nem tudtad? Azt gondoltad, hogy ez egy szimpla teljesítménytúra, ahol merő véletlenségből minden évben operettnáci szakaszok vonulgatnak?
Nomac
nagylaza, főpohárnok
Minden túrán vannak fura lakok, ott kicsit több van belőlük, a fura alakon itt azt értem aki katonai ruhában, katonának képzelve magát jön. Amíg megmarad a TT jellege addig nincs gond.
Az már eddig is látszott hogy komoly pénzeket tolnak bele, mert a dekoráció a check pointok elég komolyan szoktak kinézni. Egyszerű túrázóként ez ad egy kis pluszt az egésznek.
Nomac
A Kinizsi Százason is láttál már horogkeresztes zászlóval, SS-feliratú katonai sisakban menetelő barmokat? Ne csodálkozz azon, hogy a Kitörésen feltűnően nagy számban találkozol „fura alakokkal”. Hisz pontosan ez a cél. Még akkor is, ha a részvételükkel sokan csak asszisztálnak ehhez: mert, ugyebár, „sajnos elég ritkák a jó éjszaki túrák”.
nagylaza, főpohárnok
index.hu/belfold/2014/01/16/nem_tudtak_tarlosek_hogy_a_kitores-turat_is_tamogatta_a_fovaros/
index.hu/belfold/2014/02/10/novak_elod/
index.hu/kultur/eletmod/2019/02/11/nemet_neonacikkal_meneteltem_a_kitores_turan/
több mint 1 éve
A téma szempontjából mennyiben releváns, hogy hány teljesítménytúrán vettem részt? Olyanra eleve nem neveznék be, ahol a díjazás vaskeresztes emléklap és felvarró, azzal a szöveggel, hogy „dicsőség a hősöknek”. Neked még nem tűnt fel, mit kapsz, amikor teljesíted? Tudod, ki az a Moys Zoltán? (Segítek: Lezsák Sándor veje, egy közpénzen hizlalt náci, a Kitörést szervező Börzsöny Akciócsoport frontembere.) Erről beszélek, nem a sportértékről.Hány teljesítmény túrán vettél részt? Ezen hányszor?Akkor már értem miért törölték Fb-n a kitörést, és lett egy új esemény. Jó tudni hogy egy neonáci eseményen fogok részt venni 😅Érdekes. Eddig nem tudtad? Azt gondoltad, hogy ez egy szimpla teljesítménytúra, ahol merő véletlenségből minden évben operettnáci szakaszok vonulgatnak?
Nomac
nagylaza, főpohárnok
Nomac
A Kinizsi Százason is láttál már horogkeresztes zászlóval, SS-feliratú katonai sisakban menetelő barmokat? Ne csodálkozz azon, hogy a Kitörésen feltűnően nagy számban találkozol „fura alakokkal”. Hisz pontosan ez a cél. Még akkor is, ha a részvételükkel sokan csak asszisztálnak ehhez: mert, ugyebár, „sajnos elég ritkák a jó éjszaki túrák”.
több mint 1 éve
Már ez önmagaban megèrne egy Kossuth téri sètát, ha mást nem az èrintett városok részéről, de hát ugye.....telex.hu/belfold/2024/01/31/32-milliard-allami-program-kozpenz-magantokealap-mfb
több mint 1 éve
Várható volt, hogy meglovagolják...OV fb oldalán jelent meg:
Brüsszel évek óta ideológiai háborút vív Magyarország ellen, és folyamatosan zsarol bennünket. Most már papírunk is van erről.
A Financial Times hasábjain jelent meg a brüsszeli zsarolási kézikönyv. Brüsszel azzal zsarol, hogy ha szuverén országként viselkedünk, akkor ők összekötik az ukrán kérdést a jogállamisággal, és Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik.
Ez Armageddon lenne, amit nem fogunk hagyni. Megvédjük Magyarország érdekeit. Minket nem lehet megzsarolni!
több mint 1 éve
A netadó tüntetés volt, a vizitdíj pedig népszavazás, ebben a formájában az utolsó az országban.Szerintem a vizitdíj szebb példa, mint a netadó. Az egy kemény koporsószeg volt a baloldalnak. 300 Ft, amit nem fizetett a nyugdíjas, a gyerek és a krónikus beteg, csak azok, akik egyébként alig járnak orvoshoz. Erre elment 50% népszavazni, 3,3 millió szavazott az eltörlésre, most meg 100 000 nem megy ki semmilyen ügyért az utcára...Lett volna felső küszöb, 7 vagy 800 forint a magánszemélyeknek ha jól emlékszem.Sokan vannak, akik több 100 gigát forgalmaznak havonta. Számoljuk már ki. Az azóta bevezetett adó/vám szerintem ugyanúgy jött volna.150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
kezd tele lenni a töke mindenkinek OV-vel
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
Szinte mindenki bevett szokásait befolyásolta volna gyökeresen, ezért lett belőle tüntetés.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
KB23
MC12
Annak a 3 milliónak meg egy jelentős része most meg kifizet 30-50 000-t egy MRI-re, vagy vár rá 3 hónapot egy omladozó állami kórháznál, de azért is bassza meg a Gyúrcsány persze...
StormST
Azóta csak a kormány írat ki referendumnak csúfolt akciózásokat, azt is csak akkor, amikor a legalja konzultáció már kevés.
És igazad van, teljes az apátia, a tanártüntetések csak azt mutatták meg, hogy Budapesten és néhány egyetemi városon kívül megszűnt az érdemi nyilvánosság és szervezett ellenzéki véleménynyilvánítás.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez is jó példa. Én csak a "közel múlt" eseményeit tudtam felhozni, akkoriban még nem igazán foglalkoztam a politikával. 😁Szerintem a vizitdíj szebb példa, mint a netadó. Az egy kemény koporsószeg volt a baloldalnak. 300 Ft, amit nem fizetett a nyugdíjas, a gyerek és a krónikus beteg, csak azok, akik egyébként alig járnak orvoshoz. Erre elment 50% népszavazni, 3,3 millió szavazott az eltörlésre, most meg 100 000 nem megy ki semmilyen ügyért az utcára...Lett volna felső küszöb, 7 vagy 800 forint a magánszemélyeknek ha jól emlékszem.Sokan vannak, akik több 100 gigát forgalmaznak havonta. Számoljuk már ki. Az azóta bevezetett adó/vám szerintem ugyanúgy jött volna.150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
Szinte mindenki bevett szokásait befolyásolta volna gyökeresen, ezért lett belőle tüntetés.
KB23
MC12
Annak a 3 milliónak meg egy jelentős része most meg kifizet 30-50 000-t egy MRI-re, vagy vár rá 3 hónapot egy omladozó állami kórháznál, de azért is bassza meg a Gyúrcsány persze...
StormST
több mint 1 éve
Szerintem a vizitdíj szebb példa, mint a netadó. Az egy kemény koporsószeg volt a baloldalnak. 300 Ft, amit nem fizetett a nyugdíjas, a gyerek és a krónikus beteg, csak azok, akik egyébként alig járnak orvoshoz. Erre elment 50% népszavazni, 3,3 millió szavazott az eltörlésre, most meg 100 000 nem megy ki semmilyen ügyért az utcára...Lett volna felső küszöb, 7 vagy 800 forint a magánszemélyeknek ha jól emlékszem.Sokan vannak, akik több 100 gigát forgalmaznak havonta. Számoljuk már ki. Az azóta bevezetett adó/vám szerintem ugyanúgy jött volna.150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
KB23
MC12

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
444.hu/2024/01/30/akkora-felhaborodas-fogadta-a-polgarmestert-a-soskuti-akkugyar-tervei-miatt-hogy-rendorautoval-kellett-kimenekiteniAz öreg polgármesternek addig volt hangja amíg megválasztották. Én azt hittem, hogy egy polgármestert, képviselőt vagy bármilyen köztisztviselőt, azért választanak meg hogy képviselje a népet és kommunikáljon velük. Ezért "szép" ez az ország, mert már erre se kell figyelni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből az ügyből, mert itt már gyerekek életével is játszanak a profit érdekében.