Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Hány teljesítmény túrán vettél részt? Ezen hányszor?Akkor már értem miért törölték Fb-n a kitörést, és lett egy új esemény. Jó tudni hogy egy neonáci eseményen fogok részt venni 😅Érdekes. Eddig nem tudtad? Azt gondoltad, hogy ez egy szimpla teljesítménytúra, ahol merő véletlenségből minden évben operettnáci szakaszok vonulgatnak?
Nomac
nagylaza, főpohárnok
Minden túrán vannak fura lakok, ott kicsit több van belőlük, a fura alakon itt azt értem aki katonai ruhában, katonának képzelve magát jön. Amíg megmarad a TT jellege addig nincs gond.
Az már eddig is látszott hogy komoly pénzeket tolnak bele, mert a dekoráció a check pointok elég komolyan szoktak kinézni. Egyszerű túrázóként ez ad egy kis pluszt az egésznek.
Sajnos elég ritkák a jó éjszaki túrák, ez az egyik közülük.
több mint 1 éve
Így van, egyik oldal sem megy el a falig, ld. Nolimpia.Természetesen nem olcsó, de gondolom úgy látták, hogy ezt a harcot nem lehet megnyerni, úgyhogy kiszálltak belőle amikor lehetett.Akkor évi 20 Mrd, azaz egy ciklus alatt 100 ezer millió meg a kutyáké?Évi 10-20 ezer millió kiesés nagyon jelentős összeg.Most ment körbe a hír, hogy 300 mrd jön Budapestre az EU-tól. Gondolom ezt is belekalkulálták.
Ezekből a pénzekből HÉV cserétől buszpark stb bármi kivitelezhető.
Évi 15-20 Mrd lenne. Ennyibe kerül az ő esetleges hatalmon maradásuk. Bàrmibe beleegzeztek mint làtszik.
Számoljunk😎
ozibozi
zinedine5
Nem olcsóba’ kerülnek ha ez az ára.
ozibozi
zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Lett volna felső küszöb, 7 vagy 800 forint a magánszemélyeknek ha jól emlékszem.Sokan vannak, akik több 100 gigát forgalmaznak havonta. Számoljuk már ki. Az azóta bevezetett adó/vám szerintem ugyanúgy jött volna.150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
kezd tele lenni a töke mindenkinek OV-vel
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
Szinte mindenki bevett szokásait befolyásolta volna gyökeresen, ezért lett belőle tüntetés.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
KB23
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Természetesen nem olcsó, de gondolom úgy látták, hogy ezt a harcot nem lehet megnyerni, úgyhogy kiszálltak belőle amikor lehetett.Akkor évi 20 Mrd, azaz egy ciklus alatt 100 ezer millió meg a kutyáké?Évi 10-20 ezer millió kiesés nagyon jelentős összeg.Most ment körbe a hír, hogy 300 mrd jön Budapestre az EU-tól. Gondolom ezt is belekalkulálták.
Évi 15-20 Mrd lenne. Ennyibe kerül az ő esetleges hatalmon maradásuk. Bàrmibe beleegzeztek mint làtszik.
Számoljunk😎
ozibozi
zinedine5
ozibozi
több mint 1 éve
Akkor évi 20 Mrd, azaz egy ciklus alatt 100 ezer millió meg a kutyáké?Évi 10-20 ezer millió kiesés nagyon jelentős összeg.Most ment körbe a hír, hogy 300 mrd jön Budapestre az EU-tól. Gondolom ezt is belekalkulálták.
Számoljunk😎
ozibozi
zinedine5
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Sokan vannak, akik több 100 gigát forgalmaznak havonta. Számoljuk már ki. Az azóta bevezetett adó/vám szerintem ugyanúgy jött volna.150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
Szinte mindenki bevett szokásait befolyásolta volna gyökeresen, ezért lett belőle tüntetés.
KB23
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
150 Ft megkezdett gigabyte-kent. De a lényeg az hogy egy internet adó mozgatta meg a népet, miközben már vagy 20szor annyi adó vám azóta. De egy oktatási reform nem mozgatott meg ekkora tömeget. Akkor a kormány rájött, hogy a népet apatiaba kell taszítani és akkor bármit megtehetnek vele.Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A HD filmeknél emlékeim szerint 3-4 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
több mint 1 éve
Ha jól emlékszem ott azért nem 140 forintokról volt szó. Akkoriban az Ncore kiírta minden torrenthez, hogy mennyi netadót jelentene az adot torrent letöltése. A nagyobb méretű HD filmeknél emlékeim szerint 2-3 ezer körül volt. Streaming-nek is betett volna rendesen.Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
KB23
Update: találtam is cikket róla:
hvg.hu/tudomany/20141021_internetado_ncore
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
nepszava.hu/3223567_europai-parlament-dontes-perinditas-europai-bizottsag-igazsagugyi-reform-magyarorszagAz a fránya bürokrácia.
több mint 1 éve
Hát ez van. Sajnos úgy látszik másból nem értünk.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
több mint 1 éve
Évi 10-20 ezer millió kiesés nagyon jelentős összeg.Most ment körbe a hír, hogy 300 mrd jön Budapestre az EU-tól. Gondolom ezt is belekalkulálták.
Számoljunk😎
ozibozi
több mint 1 éve
Olyan néptől vársz forradalmat, aki pár éve 140 ft-ert, egy internet adó miatt kiment és a kormány fejét akarta (amely összeget szerintem már többszörösen beépítették a telefon és tv számlában), de a tanárokért vagy az egészségügyért képtelen felemelni a segget. Ilyen néptől nem lehet forradalmat várni.Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Tetszettek volna forradalmat csinálni.Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
KB23
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Karácsony üzletileg ráfaragott, de politikailag jót húzott, egy Fidesz-kampánytémával kevesebb.Másik opció az volt, hogy kampány közepén bérlet nélkül marad a főváros. Okosan időzítette Lázár.telex.hu/belfold/2024/01/30/karacsony-gergely-budapest-berlet-bkk-megallapodas?fbclid=IwAR0MR63_ArkqOSEJZr7zJwnsHB_NktIr_kA155LU2w6mFaq-xXhs5VughPUKarácsony lehajolt a szappanért Lázárnak? Ezzel vajon most ki fog nagyobbat szívni?
A BKK-diákbérlet megszűnik, mert a vármegyebérlet diák változata annyival olcsóbb lesz, hogy senki se venné (3450 forint helyett 945 forint).
A nyugdíjas BKK bérlet ára 5340 forintról 1890 forintra csökken!!!!!!!!!!!!!!!
A Budapest-bérlet 9500 forint helyett 8950 forintba fog kerülni.
zacknorb
KB23
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ezzel egyet tudok érteni, csak az a baj ezzel, hogy a légy becsapása pillangó hatást vált ki, és a nép fog szopni miatt, mert ez a nárcisztikus vegleny rajtunk éli ki magátEngem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
zinedine5
több mint 1 éve
Engem nem zavar egy ideig a nyáron repkedő légy, viszont amikor állandóan visszaszáll rám hiába hessegetem el és kezd idegesíteni, akkor lecsapom a picsába.24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
KB23
több mint 1 éve
24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/Itt az baj, hogy az EU próbálkozik a zsarolással, de OV a rutinjával lenyomja őket. Ezt a tikkelő kis bonsai fát nehéz kizökkenteni, max egy kis apró pénzzel, úgy kb 10milliard euróval
NB2
több mint 1 éve
24.hu/kozelet/2024/01/30/unios-csucs-elozetes-magyarorszag-zsarolas/kezd tele lenni a töke mindenkinek OV-vel
több mint 1 éve
Amúgy nem tudom mit hisz Karácsony. Ha olcsóbb lesz a bérlet majd többen leteszik az autót? Szerintem kicsit benézte az emberi természetet. Persze biztos lesz olyan, aki le fogja tenni az autót és ez már előre lépés, de én nem hiszem, hogy ez akkor arány lesz, hogy csak 4-5 milliárdot bukjanak rajta.Másik opció az volt, hogy kampány közepén bérlet nélkül marad a főváros. Okosan időzítette Lázár.telex.hu/belfold/2024/01/30/karacsony-gergely-budapest-berlet-bkk-megallapodas?fbclid=IwAR0MR63_ArkqOSEJZr7zJwnsHB_NktIr_kA155LU2w6mFaq-xXhs5VughPUKarácsony lehajolt a szappanért Lázárnak? Ezzel vajon most ki fog nagyobbat szívni?
A BKK-diákbérlet megszűnik, mert a vármegyebérlet diák változata annyival olcsóbb lesz, hogy senki se venné (3450 forint helyett 945 forint).
zacknorb
KB23
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Másik opció az volt, hogy kampány közepén bérlet nélkül marad a főváros. Okosan időzítette Lázár.telex.hu/belfold/2024/01/30/karacsony-gergely-budapest-berlet-bkk-megallapodas?fbclid=IwAR0MR63_ArkqOSEJZr7zJwnsHB_NktIr_kA155LU2w6mFaq-xXhs5VughPUKarácsony lehajolt a szappanért Lázárnak? Ezzel vajon most ki fog nagyobbat szívni?
zacknorb
KB23
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/01/30/karacsony-gergely-budapest-berlet-bkk-megallapodas?fbclid=IwAR0MR63_ArkqOSEJZr7zJwnsHB_NktIr_kA155LU2w6mFaq-xXhs5VughPUKarácsony lehajolt a szappanért Lázárnak? Ezzel vajon most ki fog nagyobbat szívni?
zacknorb
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/01/30/karacsony-gergely-budapest-berlet-bkk-megallapodas?fbclid=IwAR0MR63_ArkqOSEJZr7zJwnsHB_NktIr_kA155LU2w6mFaq-xXhs5VughPUA BKK-diákbérlet megszűnik, mert a vármegyebérlet diák változata annyival olcsóbb lesz, hogy senki se venné (3450 forint helyett 945 forint).
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
444.hu/2024/01/30/modositott-berajanlatot-tett-lazar-janos-a-volanbuszos-sztrajk-utana magyar kormány jogi garanciája olyan mint a WC papír
Azért Lázár urunk is szeret első szám első személyben beszélni magáról, amikor a kormány ajánlatot tesz a volán dolgozóknak. És határidő se semmi, amit adott nekik. 2 nap hogy elfogadják ezt az ugyanúgy megalázó és semmit nem érő ajánlatot.
KB23
addig ér míg a sloziba nem dobják
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.