Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Karácsony pedig még így is viszonylag simán behúzza sztem, mondjuk 58-42-re.
Szesze
miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.
gabokocka
mondjuk magyar valszeg azért szavazott rá, mert nem tudott saját jelöltet állítani (aka a saját megítélése szerint jobbat)

ezen felül nincs semmi, ami a politikájukat összeköti, tulajdonképpen ég és föld a kettő.

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Szesze
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 735 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Lúdas Solymi
Dagadt geci hazaáruló kurvaanyját

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 043
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
Szesze
több mint 1 éve
Estére ki kellene találni vmi ovis játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.
csebi
háború, egyrészt, másrészt, ellenzék, Tisza, Magyar Péter.
De az ultimate:

Gyurcsány vagy Orbán

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
Viszont a cél nem most van, hanem legkorábban 2 év múlva.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
csipkelli
Én azért tippelem őket fölé, mert bár a bázisuk biztos, hogy csökkent, de a mozgósítási arányuk sokkal jobb lesz. Aztán max pozitívan csalódok, bár olyan nem mostanában történt 😊
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
Estére ki kellene találni vmi ivós játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 975 — no es importante
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf
Azok az öregek annyira aggódnak az unokáik miatt, hogy előbb tagadnák ki őket, ha nyíltan konfrontálódásba kerülnének, mert orbánra bármi rosszat mondtak. A fidesz mára az ország első számú egyháza lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 464 — Sworn to the Dark
Lúdas Solymi
szerintem biztosan rosszabb lesz az eredmény az ellenzékre nézve, mint az 5 évvel ezelőtti EP és önkormányzati választáson. kérdés, hogy mennyivel.

built for this shit

több mint 1 éve
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 575
HARAPJATOK KUTYÁK!
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 858 — Steelers fan
Nálunk az önkormányzat rendelt a szavazófülkékbe asztallapot, mert a kiküldött 3mm-es hátlapok össze vissza hajlottak.
Máshol hagyták úgy ahogy megkapták?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 032
Na, Tiszára leadtuk meg az itteni függetlenre, mert megszavazta a támogatást a focicsapatunknak😃😅
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:

50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
Kovács Gergő 12.kerulet polgármester
somoskovig
Kovács Gergő nekem az egész választás legfontosabb kérdése.
Illetve Tisza + Kutyák mondjuk eléri-e a 30%-ot (még mzp 1%át hozzájuk lehet csapni).

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.
Beki
Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Mikey
tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.

momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.
Kenny
Azok utan ahogy a Tisza beindult, max abban remenykedhetnek h az is besimul az elkovetkezendo 2 evben.
Viszont ha meg nem, akkor nekik meszeltek.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Beki
Mikey
tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.

momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 776
Beki
Mikey
Régen (2018 előtt) az volt a bölcsesség, hogy a baloldal nyer magas részvételnél, a jobboldal meg alacsonynál, de mostanra már mindegy.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 776
Beki
talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
deyell
Valamivel alatta lesz tippre.
Beki
Az is masszív.

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Beki

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 454
Beki
deyell
Valamivel alatta lesz tippre.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 464 — Sworn to the Dark
Beki

built for this shit

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 858 — Steelers fan
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf
Jobban tudják.
Én taknyos 51 éves kölyök még nem láttam semmit a világból.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.