Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
mondjuk magyar valszeg azért szavazott rá, mert nem tudott saját jelöltet állítani (aka a saját megítélése szerint jobbat)A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Karácsony pedig még így is viszonylag simán behúzza sztem, mondjuk 58-42-re.
Szesze
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
gabokocka
ezen felül nincs semmi, ami a politikájukat összeköti, tulajdonképpen ég és föld a kettő.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Szesze
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Dagadt geci hazaáruló kurvaanyját⚡️Media: Orban's party becomes Google's biggest advertiser in EU.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) June 9, 2024
Fidesz and its politicians reportedly spent 2 million euros in five months, promoting anti-Western narratives. The party paid for six out of 10 most promoted videos. https://t.co/dsQb8VXgjU
Lúdas Solymi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
⚡️Media: Orban's party becomes Google's biggest advertiser in EU.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) June 9, 2024
Fidesz and its politicians reportedly spent 2 million euros in five months, promoting anti-Western narratives. The party paid for six out of 10 most promoted videos. https://t.co/dsQb8VXgjU
több mint 1 éve
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
több mint 1 éve
Estére ki kellene találni vmi ovis játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.háború, egyrészt, másrészt, ellenzék, Tisza, Magyar Péter.
csebi
De az ultimate:
Gyurcsány vagy Orbán
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Én azért tippelem őket fölé, mert bár a bázisuk biztos, hogy csökkent, de a mozgósítási arányuk sokkal jobb lesz. Aztán max pozitívan csalódok, bár olyan nem mostanában történt 😊Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
Viszont a cél nem most van, hanem legkorábban 2 év múlva.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben. Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
több mint 1 éve
Estére ki kellene találni vmi ivós játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Azok az öregek annyira aggódnak az unokáik miatt, hogy előbb tagadnák ki őket, ha nyíltan konfrontálódásba kerülnének, mert orbánra bármi rosszat mondtak. A fidesz mára az ország első számú egyháza lett
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.szerintem biztosan rosszabb lesz az eredmény az ellenzékre nézve, mint az 5 évvel ezelőtti EP és önkormányzati választáson. kérdés, hogy mennyivel.
Lúdas Solymi
built for this shit
több mint 1 éve
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
több mint 1 éve
HARAPJATOK KUTYÁK!
több mint 1 éve
Nálunk az önkormányzat rendelt a szavazófülkékbe asztallapot, mert a kiküldött 3mm-es hátlapok össze vissza hajlottak.Máshol hagyták úgy ahogy megkapták?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Na, Tiszára leadtuk meg az itteni függetlenre, mert megszavazta a támogatást a focicsapatunknak😃😅
több mint 1 éve
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:Kovács Gergő nekem az egész választás legfontosabb kérdése.
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
Kovács Gergő 12.kerulet polgármester
somoskovig
Illetve Tisza + Kutyák mondjuk eléri-e a 30%-ot (még mzp 1%át hozzájuk lehet csapni).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Azok utan ahogy a Tisza beindult, max abban remenykedhetnek h az is besimul az elkovetkezendo 2 evben.tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.
Kenny
Viszont ha meg nem, akkor nekik meszeltek.
több mint 1 éve
tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.
több mint 1 éve
Régen (2018 előtt) az volt a bölcsesség, hogy a baloldal nyer magas részvételnél, a jobboldal meg alacsonynál, de mostanra már mindegy.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
több mint 1 éve
Az is masszív.Valamivel alatta lesz tippre.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
deyell
Beki
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Valamivel alatta lesz tippre.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
deyell
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
built for this shit
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Jobban tudják.
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf
Én taknyos 51 éves kölyök még nem láttam semmit a világból.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.