Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Sejtettem hogy arra gondolsz.1998-2002Melyik volt a kegjobb? 😳Pontosan, komoly kognitív disszonanciát okoz, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország legjobb és legrosszabb kormányát is ő vezette/vezeti.444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Valahol kár, hogy ez az ember vakvágányra futott. Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot. El tudom képzelni egyébként, hogy meg is próbálta annak idején '98-ban, aztán a 2002-es vereség fordította meg. Bár .... azért a kétéves költségvetés, meg a kisgazdák kicsinálása (meg a Kaya Ibrahim ügy) ésatöbbi még azelőtt volt, hogy kikapott volna 2002-ben, és azok inkább a 2010 utáni sormintába illenek, nem egy másikba.
Amit mond, az szép és igaz. Csak akkor miért kellenek az agymosó óriásplakátok?
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
Megöregedett, na.
Dzsokijuing
warr_b
Kampman
Akkor meglehetősen ironikus, hogy pont a legkiválóbb kormányzásuk után buktak orbitálisat, az összes többi szarabb után meg sorban kétharmadokkal nyernek 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
legnagyobb tévhit, ami csak létezik. Egy teljesen közepes képességű politikus, aki egyben egy jól marketingelt szélhámos.444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
1998-2002Melyik volt a kegjobb? 😳Pontosan, komoly kognitív disszonanciát okoz, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország legjobb és legrosszabb kormányát is ő vezette/vezeti.444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Valahol kár, hogy ez az ember vakvágányra futott. Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot. El tudom képzelni egyébként, hogy meg is próbálta annak idején '98-ban, aztán a 2002-es vereség fordította meg. Bár .... azért a kétéves költségvetés, meg a kisgazdák kicsinálása (meg a Kaya Ibrahim ügy) ésatöbbi még azelőtt volt, hogy kikapott volna 2002-ben, és azok inkább a 2010 utáni sormintába illenek, nem egy másikba.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
Megöregedett, na.
Dzsokijuing
warr_b
több mint 2 éve
Melyik volt a kegjobb? 😳Pontosan, komoly kognitív disszonanciát okoz, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország legjobb és legrosszabb kormányát is ő vezette/vezeti.444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Valahol kár, hogy ez az ember vakvágányra futott. Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot. El tudom képzelni egyébként, hogy meg is próbálta annak idején '98-ban, aztán a 2002-es vereség fordította meg. Bár .... azért a kétéves költségvetés, meg a kisgazdák kicsinálása (meg a Kaya Ibrahim ügy) ésatöbbi még azelőtt volt, hogy kikapott volna 2002-ben, és azok inkább a 2010 utáni sormintába illenek, nem egy másikba.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
Megöregedett, na.
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
I-má-domtelex.hu/belfold/2023/07/23/munka-vendegmunkas-hajduszoboszlo-kicsiben-ami-az-orszagban-lesz-a-kovetkezo-evekbenA legszebb hogy a szállásadók a hibásak, miért adjak ki nekik 🤣
Ezt végigröhögtem. Fel kell húzni egy aquaparkot a sötétebbeknek is, nehogymá!
csipkelli
Egy igaz Fideszest, soha nem csapja szembe a valóság !
Nomac
Gyerek dédszülei pont szoboszlói ősfideszesek, mikor a nagyfater majdnem meghalt a kórházban a borzalmas körülmények miatt, hitüket még ezt sem rengette meg, mert "legalább itt nincsenek migránsok, akik elvágják este a torkukat..."
Na elképzelem* most mi játszódhat le a fejükben, mikor meglátnak egy "bozótlakót" a sarki pennyben. De mondhatnám a bayer-tagozatos fatert is, Pápára csak az elmúlt egy évben több száz ukrán költözött, őket meg most a kirgizek (!) váltják.
* áh, talán jobb is, ha nem
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Pontosan, komoly kognitív disszonanciát okoz, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország legjobb és legrosszabb kormányát is ő vezette/vezeti.444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Valahol kár, hogy ez az ember vakvágányra futott. Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot. El tudom képzelni egyébként, hogy meg is próbálta annak idején '98-ban, aztán a 2002-es vereség fordította meg. Bár .... azért a kétéves költségvetés, meg a kisgazdák kicsinálása (meg a Kaya Ibrahim ügy) ésatöbbi még azelőtt volt, hogy kikapott volna 2002-ben, és azok inkább a 2010 utáni sormintába illenek, nem egy másikba.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
Megöregedett, na.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Én már eljutottam oda tusvanyossal h nem hogy nem hallgatom meg hanem még a szöveges tudósítást sem olvasom el. Nincs értelme.
Mondtam, hogy nem érdemes figyelni (nyilván egy OV beszédet meghallgatok én is).
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Figyelj, ha azt nézzük, hogy félmillió vendégmunkás kell, akkor az azt jelenti, hogy hasít a gazdaság és nincs munkanélküliség...telex.hu/belfold/2023/07/23/munka-vendegmunkas-hajduszoboszlo-kicsiben-ami-az-orszagban-lesz-a-kovetkezo-evekbenA legszebb hogy a szállásadók a hibásak, miért adjak ki nekik 🤣
csipkelli
Nomac
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/23/munka-vendegmunkas-hajduszoboszlo-kicsiben-ami-az-orszagban-lesz-a-kovetkezo-evekbenA legszebb hogy a szállásadók a hibásak, miért adjak ki nekik 🤣
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2023/07/23/munka-vendegmunkas-hajduszoboszlo-kicsiben-ami-az-orszagban-lesz-a-kovetkezo-evekbenEzt végigröhögtem. Fel kell húzni egy aquaparkot a sötétebbeknek is, nehogymá!
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Valahol kár, hogy ez az ember vakvágányra futott. Megkapta a tehetséget ahhoz, hogy valami érdemi dolgot képes legyen lerakni az asztalra, ne ilyen Horthy / Kádár féle produktumot. El tudom képzelni egyébként, hogy meg is próbálta annak idején '98-ban, aztán a 2002-es vereség fordította meg. Bár .... azért a kétéves költségvetés, meg a kisgazdák kicsinálása (meg a Kaya Ibrahim ügy) ésatöbbi még azelőtt volt, hogy kikapott volna 2002-ben, és azok inkább a 2010 utáni sormintába illenek, nem egy másikba.
Dzsokijuing

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Vigyázz, innen már csak egy lépés, hogy alkalmatlan… 😊444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Azért, mert ő képtelen arra amit magáról állít.
Dzsokijuing
Egyszerűen nem jó vezető, legalábbis nem európai szemmel nézve, akár mondhatnánk azt is, hogy inkompetens.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
és ezért kell megnézni? 😀Mert ő Magyarország miniszterelnöke? Röpke 13 éve?OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Miért nyilván? Nekem jobb dolgom is van. Ülök, és nézem a fecskéket.
Mondtam, hogy nem érdemes figyelni (nyilván egy OV beszédet meghallgatok én is).
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Azért, mert ő képtelen arra amit magáról állít.
Dzsokijuing
Egyszerűen nem jó vezető, legalábbis nem európai szemmel nézve, akár mondhatnánk azt is, hogy inkompetens.
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/22/orban-azt-fejtette-ki-tusvanyoson-hogy-a-sorsa-a-hatalom?Amit mond, az szép és igaz. Csak akkor miért kellenek az agymosó óriásplakátok?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Bayer szerint az EU 5-8 éven belül szétesik...Ó-pé-en-í-cso-pi-fo-gi
Megy a nagyotmondó verseny rendesen...
Valamelyik másik hülye szerint bent kell maradni, mert belülről kell meghekkelni a rendszert...
Hogy ezek hogy tudják mindig überelni egymást...
Szerintem mindegyik meg akarja mutatni a főninek, hogy az ő nyelve hosszabb...
gyurczi
több mint 2 éve
Ez érthető, de amikor elolvasom az összefoglalót a tervekről, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy ez melyik csatornát nézi?Mert ő Magyarország miniszterelnöke? Röpke 13 éve?OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Miért nyilván? Nekem jobb dolgom is van. Ülök, és nézem a fecskéket.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
El lehetne kezdeni boncolgatni azt amiket mondott, de felesleges, hisz úgyis ezért van, hogy elterelje a figyelmet.
13 éve folyamatosan fejlődünk...visszafele...
telex.hu/belfold/2023/07/22/orban-tervei-tusvanyos-beszed-2030
Szerk.:
Ez egy elég jó kis rövid összefoglaló:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Mert ő Magyarország miniszterelnöke? Röpke 13 éve?OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Miért nyilván? Nekem jobb dolgom is van. Ülök, és nézem a fecskéket.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=BmTbHNmSMqE&t=18s
több mint 2 éve
én az éjjeli megmenésből lábadozomOV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Miért nyilván? Nekem jobb dolgom is van. Ülök, és nézem a fecskéket.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
moshogy Putin segge elkopott becélozta a kínai heregojókatkonkrétan ezt üzente meg. Táváris konyec, konicsuá cünidá.
Gróf de sutianap
Alig várom a kínai finanszírozású új magyar gázvezetéket, amivel a ruszki gázt fogjuk kiváltani.
több mint 2 éve
OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Nekem szent meggyőződésem, hogy kifejezetten a tusványosi beszédek kifejezetten a két (ellenzéki és fideszes) keménymagnak szólnak 😊 meg van néhány önkinzó, akik azért hallgatják, mert rendes rendszerekben szokás meghallgatni az ilyesmit.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
moshogy Putin segge elkopott becélozta a kínai heregojókat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.Nem csak az, mindegyik beszéde olyan, már évek óta.
Gyurma Pappa