Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 707 — beers & Packers
OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.

Mondtam, hogy nem érdemes figyelni (nyilván egy OV beszédet meghallgatok én is).
Gyurma Pappa
Miért nyilván? Nekem jobb dolgom is van. Ülök, és nézem a fecskéket.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 330 — zászló zászló szív
OV posványosi beszédei messze a leggyengébb teljesítményei. Még nincs vége, de eddig ez egy unalmas wishful thinking, agyon ismételt összeesküvés elméletek és a saját propaganda szagtalan keveréke.

Mondtam, hogy nem érdemes figyelni (nyilván egy OV beszédet meghallgatok én is).

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
elmeroggyant

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ennyit kaptam el Vityából:
Ukránok támadják az OTPt mert Humgarofóbok.
Illetve az imperalisták átállították a szuveneristák közül a V4-eket. 😂
Toca
Nem ezt mondta, csak az M1 elferditette! 🤣
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Ennyit kaptam el Vityából:
Ukránok támadják az OTPt mert Humgarofóbok.
Illetve az imperalisták átállították a szuveneristák közül a V4-eket. 😂
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

telex.hu/belfold/2023/07/22/mar-hetekkel-korabban-leallt-a-munkaval-a-szeged-roszke-vasutvonalon-meszaros-lorinc-cege

10 eve amikor egyetemista voltam, ~2ora 10p volt kb a vonatutam Budapestre

5 eve ~ 2 ora 30 p volt

Most 3 ora a ~130kmes ut.

A legkondi nelkuli, 50+ eves vagonokban.
Persze a jegyar kozben nott is.

I know, I know, ha Gyurcsany lenne hatalmon, valoszinuleg idogepkent funkcionalnanak a vonatok es Dachauba vinnenek...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soha nem jelent meg nyilvánosan semmi abból, ami ezen a találkozón elhangzott. Nyilvános forrásokból csak annyi rekonstruálható, hogy ettől kezdve datálható Orbán orosz irányú fordulata.
2009 novembere után Orbánnak egyetlen, Putyinnal szemben kritikus megnyilvánulása sem volt.
Zsellértelkes Vrij
Az, hogy az általa irányított magyar kormány kb. végigszpemmelte az összes magyar e-mail címet azzal az álláspontjával, hogy Ororszországot agresszornak tartja a háborúban, nem kritikus megnyilvánulás?Kampman
Nem. Ez olyan, mint amikor a rasszista azt mondja, hogy nem vagyok ám az, mert ismerek két rendes feketét is, sőt van egy ilyen barátom is. Kibúvó.

Nyilván Orbán tényleg sokkal oroszbarátabb, mint volt a NER előtt, bár szerintem inkább van igazuk azoknak, akik ennek a kezdetét a 2010-es kormányváltás utáni EU-s túrájához kötik, ahol megpróbálta elérni, hogy kapjon kedvező elbánást a túlzottdeficit-eljárás során, de mindenki (Barroso, Merkel, stb.) elég gyorsan kikosarazta, miközben a portugálokkal és a spanyolokkal ugyanilyen helyzetben elnézők voltak.
Kampman
Nem az orosz barátság a probléma, hanem az orosz kitettség. A kettő nem ugyanaz. Orosz-barátság (vagy mondjuk úgy, ahogy a Fidesz annak idején reklámozta önmagát ezzel) - nyitni más irányokba is, és hasznot húzni belőle az egy jó dolog, ha ügyesen csinálják. Átadni a terepet a "szovjet" érdekeknek - vagy mondjuk úgy orosz imperialista / birodalmi érdekeknek - viszont nem az, és sajns az utóbbi történik alapvetően. Mert üzletileg nagyítóval kell keresni azt, amivel jól jártunk az elmúlt bő évtizedben. Próbáljuk is meg, soroljon fel valaki párat, ha eszébe jut ilyen. Nekem most egy se jut eszembe őszintén szólva. Az olaj/gáz kitettségünk szintje mára már inkább hazardítozás kategóriába esik, mint jó üzletbe. De ha el is fogadom, hogy ezt be lehetett nézni, akkor is mi van még? Mert én csak Paksot és hasonlókat látok, amikről igen nehezemre esik elhinni, hogy nekünk jó lesz. De legalább nekünk IS jó lesz. Csak Paks tízezer milliárdos lépték. És ez csak a gazdasági szempont. Emellett sajnos vannak titkosszolgálati, nemzetvédelmi, stratégiai, kommunikációs stb. szempontok is, és egyik se fest jól. Gyakorlatilag úgy néz ki a dolog, hogy kitártuk az ajtót a semmiért. Hogy ezért ki és mennyit kapott cserébe, azt nem tudom, de hogy nem az országnak jutott a közösbe, az elég valószínű, mert sehol nincs ennek jele. A kitettségnek annál inkább. Ezt egyébként én simán elkönyvelem hazaárulásnak ... ha már annyira szerette / szereti ezt másokra használni a NER. Hát az a nagy büdös helyzet, hogy bagoly mondja verébnek...

Egyébként, hogy Orbánban hol, mikor és miért fordult meg a világ, azt nem tudom, de őszintén mondom nem is érdekel. Az biztos, hogy már jó régen, mert a baltás gyilkosos sztori meg az se mostanában volt amikor Türkmenisztánban vagy hol azt mondta hogy "jobb a levegő, mint nyugaton" vagy valami ehhez hasonlót. Ez az illiberális dolog nála jó ideje be van akadva .... sajnos.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Soha nem jelent meg nyilvánosan semmi abból, ami ezen a találkozón elhangzott. Nyilvános forrásokból csak annyi rekonstruálható, hogy ettől kezdve datálható Orbán orosz irányú fordulata.
2009 novembere után Orbánnak egyetlen, Putyinnal szemben kritikus megnyilvánulása sem volt.
Zsellértelkes Vrij
Az, hogy az általa irányított magyar kormány kb. végigszpemmelte az összes magyar e-mail címet azzal az álláspontjával, hogy Ororszországot agresszornak tartja a háborúban, nem kritikus megnyilvánulás?
Nyilván Orbán tényleg sokkal oroszbarátabb, mint volt a NER előtt, bár szerintem inkább van igazuk azoknak, akik ennek a kezdetét a 2010-es kormányváltás utáni EU-s túrájához kötik, ahol megpróbálta elérni, hogy kapjon kedvező elbánást a túlzottdeficit-eljárás során, de mindenki (Barroso, Merkel, stb.) elég gyorsan kikosarazta, miközben a portugálokkal és a spanyolokkal ugyanilyen helyzetben elnézők voltak.

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 330 — zászló zászló szív
Bayer szerint az EU 5-8 éven belül szétesik...
Megy a nagyotmondó verseny rendesen...
Valamelyik másik hülye szerint bent kell maradni, mert belülről kell meghekkelni a rendszert...
Hogy ezek hogy tudják mindig überelni egymást...
Szerintem mindegyik meg akarja mutatni a főninek, hogy az ő nyelve hosszabb...
gyurczi
Posványos egy Facebook csoport live. A mainstream media meg ugrik mint kacsa a nokedlire. Pedig csak simán ignorálni kéne. De nyilván a 444 és a Telex imádja, hogy "uhh ezek mennyire hülyék", a másik oldalon meg van hely kiengedni ezeket a magvas gondolatokat élőben.

El se olvasom, ki mit mondott.

több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Bayer szerint az EU 5-8 éven belül szétesik...
Megy a nagyotmondó verseny rendesen...
Valamelyik másik hülye szerint bent kell maradni, mert belülről kell meghekkelni a rendszert...
Hogy ezek hogy tudják mindig überelni egymást...
Szerintem mindegyik meg akarja mutatni a főninek, hogy az ő nyelve hosszabb...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
 444.hu/2023/07/21/csak-janos-szerint-amerika-egy-halott-aminek-meg-no-a-korme-de-mar-nincs-mogotte-lelek

Lyézus
Amadeus von Dollárbaloldal
egyszerűen fantasztikus, hogy bármikor elő tudnak rántani a kalapból egy lelkes idiótát
több mint 2 éve
Egy kis Rácz:

www.facebook.com/andras.racz.526/posts/pfbid02rgG2jajBM1ahmeya1MPeZUjSbn4HxM4butAArcZUnKDfpqtQ75kR6m6Be7QRsArMl

"Úgyhogy kezdjük rögtön 2009-nél. November 25-én vagyunk, Orbán Viktor éppen csak néhány napja jött haza a szentpétervári látogatásáról, ahol az orosz kormánypárt, az Egységes Oroszország párt kongresszusának vendége volt. Még nem ő volt a magyar miniszterelnök, de ekkor már pontosan lehetett tudni, hogy a következő évben ő nyeri majd a választásokat, úgyhogy Moszkva nyilván a győztesre fogadott.
Itt, Szentpéterváron sor került egy négyszemközti, Putyin-Orbán találkozóra is.

2009 novembere után Orbánnak egyetlen, Putyinnal szemben kritikus megnyilvánulása sem volt. Ez a Moszkvával szemben igencsak megengedő új álláspont radikális fordulat volt a politikai karrierje első 20+ évéhez képest."
Zsellértelkes Vrij
valószínűleg elmondták neki, hogy teljesen ledokumentált állapotban megvan nekik pár olyan ügy, ami alapján még Polt sem tudna mit csinálni, mint nyomoztatni és vádat emelni ellene, úgyhogy innentől az van, amit ők mondanak. mert az oké, hogy a magyar igazságszolgáltatásnak sikerült nem pontot tennie a Kaya Ibrahim- mge Joszip Tot-ügyek végére, de ők valószínűleg hülyebiztos módon a főnihez kötötték, és még bizonyítékaik is voltak róla.
slowmotion
Hááát… A ruszki hadseregről is azt gondoltam, profi, erre tessék Ukrajna. Az FSZB is a profi kategória, erre fogalmuk sem volt, hogy Prigo és a VágnerZsolti lázadni akarnak.
Ebből kiindulva nem hiszem, hogy itt zsarolás lenne. Szerintem sima egyszerű korrupció, nem kell ezt túl gondolni.
-Viktor Viktorovics, mi építjük Paks 2, neked unoka is lenni dollár milliárdos, rendben?
-Da.
vpi
a zsarolás és a korrupció között nem túl vastag a határvona, legalábbis ezen a szinten. kötünk egy üzletet, ami mindkettőnknek hasznos, amíg együttműködsz.
ami meg a titkosszolgálatot illeti, szerintem mostanra egyszerűen elkényelmesedtek, de simán lehet, hogy akkoriban (ugye húsz-huszonöt éves ügyről beszélünk, illetve ennek a tizenpár évvel ezelőtti felemlegetésén) még volt ott elég hozzáértő csekiszt.
ugye az említett ügyet bőven ki lehetett volna nyomozni, csak valamiért '98 és 2001 között a rendőrség nem törte magát... vajon miért? és vajon lehetséges-e, hogy valaki, aki ki akarta nyomozni az ügyet, az ki is nyomoz(tat)ta, és eltette talonba a jövőre nézve?
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Puzsér elemében van:  telex.hu/belfold/2023/07/20/puzser-pocza-szollosi-tusvanyos-mediahelyzet?fbclid=PAAaY9AIYZ48h2coMAbBmjv4fGMN4ZFZ7wnB77fAaQtndv_PpeNVX-3rd9juA_aem_AWHykvjh3yyh462vu9TyFcpv7OVCf6bx2JE7WZsh_YLxGtRAXQ6DQn14oMxSdgFvm6g
empty taxi
Mondjuk nem volt magasan a léc😉
ozibozi
en meg nem ertem ezzel a fidesz celjat. Puzsert beultetni ket olyan ember melle, akik meg egy bolcsodei csoportban sem lennenek kepesek onallo es uj gondolatokat megfogalmazni. elkepesztoen leegetik sajat magukat.
csebi
Csak jobb, ha jövőre 10 százalekot kap és nem ötöt.
Nem a fideszszavazók száma csökkenne azzal, ha Puzsér kicsit combosabb eredményt érne el, ráadásul Karácsonyt önerőből is üti és utálja, ha rajtam múlna, én is nyomnék mindenkit az ellenoldalon, aki nem Karácsony.
Őszentsége Sobri Jóska
Tusványoson? Oda potenciális Karácsony szavazó - akit el lehetne tántorítani Puzsérral - a lábát nem teszi be.

Nem, ez már szimplán a tükör / realitás érzék hiánya. Annyira kényelmes a helyzetük, hogy már maguk sem veszik észre ha égnek. Nem mintha egy tusványosi leégés olyan sokat számítanaé. A fenti helyzet fordítva is igaz. Aki viszont elmegy ezeket meghallgatni a helyszínen, annak egy bégető birkát is beültethetnének Puzsér mellé, akkor is a birkának tapsolna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
 444.hu/2023/07/21/csak-janos-szerint-amerika-egy-halott-aminek-meg-no-a-korme-de-mar-nincs-mogotte-lelek

Lyézus
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Egy kis Rácz:

www.facebook.com/andras.racz.526/posts/pfbid02rgG2jajBM1ahmeya1MPeZUjSbn4HxM4butAArcZUnKDfpqtQ75kR6m6Be7QRsArMl

"Úgyhogy kezdjük rögtön 2009-nél. November 25-én vagyunk, Orbán Viktor éppen csak néhány napja jött haza a szentpétervári látogatásáról, ahol az orosz kormánypárt, az Egységes Oroszország párt kongresszusának vendége volt. Még nem ő volt a magyar miniszterelnök, de ekkor már pontosan lehetett tudni, hogy a következő évben ő nyeri majd a választásokat, úgyhogy Moszkva nyilván a győztesre fogadott.

2009 novembere után Orbánnak egyetlen, Putyinnal szemben kritikus megnyilvánulása sem volt. Ez a Moszkvával szemben igencsak megengedő új álláspont radikális fordulat volt a politikai karrierje első 20+ évéhez képest."
Zsellértelkes Vrij
valószínűleg elmondták neki, hogy teljesen ledokumentált állapotban megvan nekik pár olyan ügy, ami alapján még Polt sem tudna mit csinálni, mint nyomoztatni és vádat emelni ellene, úgyhogy innentől az van, amit ők mondanak. mert az oké, hogy a magyar igazságszolgáltatásnak sikerült nem pontot tennie a Kaya Ibrahim- mge Joszip Tot-ügyek végére, de ők valószínűleg hülyebiztos módon a főnihez kötötték, és még bizonyítékaik is voltak róla.
slowmotion
Hááát… A ruszki hadseregről is azt gondoltam, profi, erre tessék Ukrajna. Az FSZB is a profi kategória, erre fogalmuk sem volt, hogy Prigo és a VágnerZsolti lázadni akarnak.
Ebből kiindulva nem hiszem, hogy itt zsarolás lenne. Szerintem sima egyszerű korrupció, nem kell ezt túl gondolni.
-Viktor Viktorovics, mi építjük Paks 2, neked unoka is lenni dollár milliárdos, rendben?
-Da.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Puzsér elemében van:  telex.hu/belfold/2023/07/20/puzser-pocza-szollosi-tusvanyos-mediahelyzet?fbclid=PAAaY9AIYZ48h2coMAbBmjv4fGMN4ZFZ7wnB77fAaQtndv_PpeNVX-3rd9juA_aem_AWHykvjh3yyh462vu9TyFcpv7OVCf6bx2JE7WZsh_YLxGtRAXQ6DQn14oMxSdgFvm6g
empty taxi
Mondjuk nem volt magasan a léc😉
ozibozi
en meg nem ertem ezzel a fidesz celjat. Puzsert beultetni ket olyan ember melle, akik meg egy bolcsodei csoportban sem lennenek kepesek onallo es uj gondolatokat megfogalmazni. elkepesztoen leegetik sajat magukat.
csebi
Csak jobb, ha jövőre 10 százalekot kap és nem ötöt.
Nem a fideszszavazók száma csökkenne azzal, ha Puzsér kicsit combosabb eredményt érne el, ráadásul Karácsonyt önerőből is üti és utálja, ha rajtam múlna, én is nyomnék mindenkit az ellenoldalon, aki nem Karácsony.

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Soros

illetve a hatterben meghuzodo gyurcsanyszal
gabokocka
használt..
Amadeus von Dollárbaloldal
...BKV jegyek ára is emelkedik....
warr_b
dislexia max level

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És a BKV jegyek ára is emelkedik, vonaljegy 350 helyett 450, tizes gyűjtő 3000 helyett 4000

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Soros

gabokocka
használtautólobbi
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Soros

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
 totalcar.hu/magazin/hirek/2023/07/20/inflacioban-elso-uj-autok-szamaban-pedig-sereghajto-magyarorszag/
NB2
2022 elején a legolcsóbb új autó – a Mitsubishi Space Star – bő 3,5 millió Ft-ért volt megvehető, a top 10 tetejét pedig a Renault Clio jelentette a maga bő 5 millió forintos árával, idén viszont már érdemes úgy feltenni a kérdést, van-e még új autó 5 millió forint alatt.

| Három típus van 4.4 és 4.7 millió között... A Space Star egy év alatt 1 millió forintot drágult, no comment |
r.baggio
Brüsszel miatt!
több mint 2 éve
Egy kis Rácz:

Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
 totalcar.hu/magazin/hirek/2023/07/20/inflacioban-elso-uj-autok-szamaban-pedig-sereghajto-magyarorszag/
NB2
2022 elején a legolcsóbb új autó – a Mitsubishi Space Star – bő 3,5 millió Ft-ért volt megvehető, a top 10 tetejét pedig a Renault Clio jelentette a maga bő 5 millió forintos árával, idén viszont már érdemes úgy feltenni a kérdést, van-e még új autó 5 millió forint alatt.

| Három típus van 4.4 és 4.7 millió között... A Space Star egy év alatt 1 millió forintot drágult, no comment |

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
NB2
 coub.com/view/22t5bz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com