NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem néztem rendesen utána úgyhogy itt kérdezem: gáznál érdemes átállnom átalányra?Úgy tűnik, hogy halmozott egyenleget néznek. Tehát ha átléped az éves átlagot, akkor fizetsz. De ez csak a kommunikáció alapján.
Mert akkor éves szinten átlagban a 190m3 alatt lennénk de nem tudom, így nézik e elszamolasnal vagy havonta kiszámolják hogy mennyi. Mert most diktálom és mivel télen 300m3 is elmegy jobb lenne az átalány. De ha nem havi szinten nézik mennyit fogyasztottam hanem majd átlagolnak úgy jó lenne a diktálás is.
Nemes samu09
több mint 2 éve
Nem néztem rendesen utána úgyhogy itt kérdezem: gáznál érdemes átállnom átalányra?Mert akkor éves szinten átlagban a 190m3 alatt lennénk de nem tudom, így nézik e elszamolasnal vagy havonta kiszámolják hogy mennyi. Mert most diktálom és mivel télen 300m3 is elmegy jobb lenne az átalány. De ha nem havi szinten nézik mennyit fogyasztottam hanem majd átlagolnak úgy jó lenne a diktálás is.
több mint 2 éve
Erre kell jó megoldást találni.Én ezt értem, és egyet is értek. De most rövidtávon kell megoldani dolgokat. Nem tovább fűteni a gazdaságot.De ezeknek a háztartásoknak nem ugy kéne támogatast nyújtani, hogy kevesebbet fizessen, hanem arra kéne tamogatást adni - nagyon gyorsan és jelentős mértékben - hogy szigeteljenek, napelemet kúrjanak fel a ház tetejére, ne adj isten még egy hőszivattyúra is ruhazzanak be. Mert ez megtérülő befektetés. Az, hogy csak úgy fizessen kevesebbet, az nem, arra költhetsz az idők végezetéig.Aki szigeteletlen házban lakik, 3 generáció, és nincs most néhány millió szigetelni, ott is elszáll a gázszámla. De ő ez ellen úgy fog védekezni, hogy fűti a vegyes tüzelésűt, ezzel egyébként rontva az én életkörülményemet is, mert füstöl egész télen. Tehát én támogatnám őt az állami áttétem keresztül, azzal hogy most rövidtávon nem csak azt nézem, hogy mennyit fogyaszt, hanem hogy mennyi pénze van rá.Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
Nincs gond ezzel a fogyasztónkénti kedvezményes formával szerintem. Jó ez így, egyszerű, adminisztrálható, és elég jó arányban oda megy ahova kell. Tény, hogy a legtöbbet fogyasztók is kapnak így valamennyit, de minimum ennyi hiba akkor is lenne ha jövedelemhez kötnék a visszaélések miatt. Vagy több. Csak finomítani kéne még rajta, mondjuk azzal, hogy fogyasztónként eldönthetővé teszik, hogy ki hogyan veszi igénybe a villany ill. gázár támogatást. Lehessen ezt is meg azt is igénybe venni, és lehessen csak az egyiket, mondjuk kétszeres átlagig, hogy aki csak az egyiket használja az ne kerüljön hátrányba ahhoz aki mindkettőt ki tudja használni.
peterk2005 udvari bolond
Hülye baloldali gondolatok, bízzuk a piacra, megoldja.
Gyurma Pappa
És amúgy erről ugatott mzp a választások előtt, hogy fenntartható rezsicsökkentés kell, nem az ablakon kiöntött pénz, de ő volt a patás ördög.
gabokocka
Gyurma Pappa
Teszem azt, aki vállalja hogy ilyen olyan támogatás útján belevág egy éven belül a felújításba, az addig kapja kedvezményes áron. Erre kéne széleskörű egyeztetés, hatástanulmány minden kutyafüle, nem arról nemzeti konzultaciót indítani, hogy akarja-e hogy ebolás niggerek lakjanak a nappalijában.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Én ezt értem, és egyet is értek. De most rövidtávon kell megoldani dolgokat. Nem tovább fűteni a gazdaságot.De ezeknek a háztartásoknak nem ugy kéne támogatast nyújtani, hogy kevesebbet fizessen, hanem arra kéne tamogatást adni - nagyon gyorsan és jelentős mértékben - hogy szigeteljenek, napelemet kúrjanak fel a ház tetejére, ne adj isten még egy hőszivattyúra is ruhazzanak be. Mert ez megtérülő befektetés. Az, hogy csak úgy fizessen kevesebbet, az nem, arra költhetsz az idők végezetéig.Aki szigeteletlen házban lakik, 3 generáció, és nincs most néhány millió szigetelni, ott is elszáll a gázszámla. De ő ez ellen úgy fog védekezni, hogy fűti a vegyes tüzelésűt, ezzel egyébként rontva az én életkörülményemet is, mert füstöl egész télen. Tehát én támogatnám őt az állami áttétem keresztül, azzal hogy most rövidtávon nem csak azt nézem, hogy mennyit fogyaszt, hanem hogy mennyi pénze van rá.Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
Nincs gond ezzel a fogyasztónkénti kedvezményes formával szerintem. Jó ez így, egyszerű, adminisztrálható, és elég jó arányban oda megy ahova kell. Tény, hogy a legtöbbet fogyasztók is kapnak így valamennyit, de minimum ennyi hiba akkor is lenne ha jövedelemhez kötnék a visszaélések miatt. Vagy több. Csak finomítani kéne még rajta, mondjuk azzal, hogy fogyasztónként eldönthetővé teszik, hogy ki hogyan veszi igénybe a villany ill. gázár támogatást. Lehessen ezt is meg azt is igénybe venni, és lehessen csak az egyiket, mondjuk kétszeres átlagig, hogy aki csak az egyiket használja az ne kerüljön hátrányba ahhoz aki mindkettőt ki tudja használni.
peterk2005 udvari bolond
Gyurma Pappa
És amúgy erről ugatott mzp a választások előtt, hogy fenntartható rezsicsökkentés kell, nem az ablakon kiöntött pénz, de ő volt a patás ördög.
gabokocka
több mint 2 éve
"Ha a Fidesz által épített autokrata rendszer valódi gazdasági teljesítményét szeretnéd felmérni, akkor az elmúlt néhány nap ízelítőnek számítható eseményei alapján megteheted. Ülj le, csukd be a szemed és képzeld el hogy nem csak a Kata tűnik el, hanem eltűnik a lakossági rezsicsökkentés, a benzinárstop és a hatósági árak, nem jön az EU-s pénz és az infláció a valós 30-40% százalék közelébe ugrik és az euró ezek hatására 500 körülire drágul, körülbelül ez lenne az a helyzet ami Magyarország valódi teljesítményét tükrözné az elmúlt 12 év után, több ezer milliárdos EU-s pénz ide érkezése után, háromszoros kétharmados teljhatalmú kormányzás után.""Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Iktriad rakott már be, de inkább 2szer, mint egyszer sem:Ez a kurva anyád transzparens elegge kifejező.Linket/képet!
Zsellértelkes Vrij
Kell egy új "szar minden"
Hanni a parasztfelkelő
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
dugo93
4 254
Már nem azért de aki 1500-2000 kW áramot elnyom havonta semmivel se jobb mint aki rezsicsökkentett áron tölti a medencét otthon.Télen mi is elnyomunk 1000-1200t, úgy hogy nyáron villanybojlerrel + ésszel klímázva is kb 200 megy csak el, úgy hogy gyakorlatilag full HO-ban tolom, az asszony meg itthon van a gyerekkel.
Egyszerűen ez a környezetvédelem szempontjából sem kéne hogy beleférjen és már rég csak bizonyos mennyiségig kellett volna eleve támogatott áron adni mindent.
FLZOLI
A sok faszságot kell visszaszorítani. Pl a világból kimegyek azzal, hogy embereknek nem lehet elmagyarázni, hogy a klímát télen nem 28-ra nyáron meg nem 18-ra kell állítani.
De így mehetek anyámhoz is felülvizsgálni a dolgokat, mert nem tudom felfogni mire basz el havi 20 rudit, amikor nem villannyal fűt.
Szerkesztette: dugo93
több mint 2 éve
Mzp nagyon erős, ellenzékben diktál a fityisznek!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
több mint 2 éve
De ezeknek a háztartásoknak nem ugy kéne támogatast nyújtani, hogy kevesebbet fizessen, hanem arra kéne tamogatást adni - nagyon gyorsan és jelentős mértékben - hogy szigeteljenek, napelemet kúrjanak fel a ház tetejére, ne adj isten még egy hőszivattyúra is ruhazzanak be. Mert ez megtérülő befektetés. Az, hogy csak úgy fizessen kevesebbet, az nem, arra költhetsz az idők végezetéig.Aki szigeteletlen házban lakik, 3 generáció, és nincs most néhány millió szigetelni, ott is elszáll a gázszámla. De ő ez ellen úgy fog védekezni, hogy fűti a vegyes tüzelésűt, ezzel egyébként rontva az én életkörülményemet is, mert füstöl egész télen. Tehát én támogatnám őt az állami áttétem keresztül, azzal hogy most rövidtávon nem csak azt nézem, hogy mennyit fogyaszt, hanem hogy mennyi pénze van rá.Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
peterk2005 udvari bolond
Gyurma Pappa
Szerkesztette: gabokocka
több mint 2 éve
Csikorog egy kicsit a gépezet, hogy ezt hogyan lehetne eladni a tábornak azzal, hogy #mindenfasza…telex.hu/zacc/2022/07/14/szamok-adatok-a-baloldali-alhirek-ellenszere-rezsicsokkentes-kiabrandulas-propaganda-facebook
több mint 2 éve
Már nem azért de aki 1500-2000 kW áramot elnyom havonta semmivel se jobb mint aki rezsicsökkentett áron tölti a medencét otthon.Nekem 3100 az átlag. Elektromos fűtés, elektromos ház. Fenn van a napelem, kicsit több mint a 2/3dát előállítom.
Egyszerűen ez a környezetvédelem szempontjából sem kéne hogy beleférjen és már rég csak bizonyos mennyiségig kellett volna eleve támogatott áron adni mindent.
FLZOLI
Rossz ember vagyok?
több mint 2 éve
Már nem azért de aki 1500-2000 kW áramot elnyom havonta semmivel se jobb mint aki rezsicsökkentett áron tölti a medencét otthon. Egyszerűen ez a környezetvédelem szempontjából sem kéne hogy beleférjen és már rég csak bizonyos mennyiségig kellett volna eleve támogatott áron adni mindent.
több mint 2 éve
Adozz tobbet, hogy a multiknak ne kelljen. Orbanisztan 2022
több mint 2 éve
Akkor lehet én vagyok hülye a számokhoz, azt hittem a 15 több mint a 9.Mondod te? Vagy mondja Orbán? Ne röhögtess már.És miért nem? Mert nekünk meg nem lenne jó gazdaságilag. Mit nem értessz?Most éppen egy olyan megállapodást nem írtunk alá, amit a viilág 150 országa aláírt. Az USA is és Kína is. Sőt még néhány adóparadicsomnak számító ország is.Miben szart bele Mo a közös fellépésben? Nem gátoltuk a fegyverszállitást, megoldották simán csak nem rajtunk keresztül. Az energiaszankciók meg faszság volt ahogy be akarták vezetni, szért ellenezték. Ennyi, amúgy azt csináltak amit akarnak, látszik is.Nézd a lengyelek tettek pár szimbolikus lépést jogállamisági kérdésben. Megoldottak minden problémát? Nem. De emellett nem szartak a palacsintaba mikor a közös EUs fellépésről volt szó Oroszországgal szemben.Miért egyeznek meg a lengyelekkel? Lol, mintha nem tudnad mi törtent itt az elmult nehany honapban. Pont ezért képmutatás az egesz, mert így már nem akkora problema a lengyeleknel hogy igy támogatják a háborút...Azért szopatja mert nem azt a politikai ideológiát képviseli mint amit ők szeretnének.Értem. Pontosan mi ez az ideológia, ami miatt támadja a magyar kormányt az Unió? Mi az, ami nem tetszik nekik? És miért? Melyik részével van problémájuk? Hatalomtechnikailag ez miért éri meg? Mi a konkrét ügy, amivel szerinted nem értenek egyet?
Persze van más is, amiben a kormány sáros, de alapvetően erről van szó.
Ők így harcolnak azok ellen akik nem azt gondolják amit ők, erre a legjobb példa itt most Hollandia, ami ellen ugyanúgy indult kötelezettszegési eljárás, mégsincs semmi retorzió. Nem is lenne szabad eleve, ilyen nemzetközi helyzetben odakellene adniuk azt ami egy ország működéséhez kell (direkt nem írom h jár, mert az ugye egyből vörös posztó nektek, jogszakértőknek).
De felőlem beadhatod azt hogy tisztán csak a magyar nemzet érdekei miatt akarja az eu megregulázni ezt a gaz Orbán-kormányt, ha beleszakadnak is akkor is megmutatják mi a jobb az országnak.
davemayer
Ha tényleg az ideológia a baj, akkor miért egyeztek meg a lengyelekkel (ahol egyébként sokkal drasztikusabban gyakorlatba is ültetik az itthon főleg szavak szintjén létező ideológiát - mai napig nem engedélyezik a pride-t, teljes abortusztilalom van, sorolhatnám)? Vagy miért nem borították rá az asztalt Babisra? Aki meg ugye a totál oroszbarát komcsikkal volt hatalmon?
Gyurma Pappa
davemayer
A kettő közül mi bmeiket is el tudjuk mondani? Nem. Akkor miért is képmutatás? Lengyeleknél látszik h hova akarnak tartozni, meg nálunk is h hova nem.
Nemzetes és vitézlő csebi
davemayer
peterk2005 udvari bolond
davemayer
peterk2005 udvari bolond
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Aki szigeteletlen házban lakik, 3 generáció, és nincs most néhány millió szigetelni, ott is elszáll a gázszámla. De ő ez ellen úgy fog védekezni, hogy fűti a vegyes tüzelésűt, ezzel egyébként rontva az én életkörülményemet is, mert füstöl egész télen. Tehát én támogatnám őt az állami áttétem keresztül, azzal hogy most rövidtávon nem csak azt nézem, hogy mennyit fogyaszt, hanem hogy mennyi pénze van rá.Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Nyilván ezt nem most kéne csinálni és nem csak saját tőkéből. Erre kéne (kellett volna) jelentős állami támogatás, illetve kedvezményes hitel. Ez volna a valódi rezsicsökkentés.Én leszarom hogy adagolják be az embereknek, de legalább végre elkezdünk megszabadulni a rezsicsökkentéstől.Van egy fölös 8 millád, hogy beszigeteljem a házat? 😀
Igenis takarékoskodjunk, qrvara nem kell télen 25 fokra fűteni a lakást, nyáron meg 20 fokra hűteni a klímával.
És izomból korszerűsíteni minden létező kéglit, hogy ne az utcát fűtsük...
gabokocka
peach
több mint 2 éve
A rezsit én is így gondolom. Ebbe az intézkedésbe csak abba tudok belekötni h nem vezettek ki teljesen.Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
(A KATA esetén továbbra is azt gondolom, hogy kiöntik a vízzel a gyereket. Társas vállalkozási formákra ezzel a lépéssel megszűnt minden egyszerűbb adózási forma, miközben a TAO nehézkes és drága a havi 1-2 millió alatti valós mikrovállalkozások számára. Kéne valami egyszerűbb. Ha nem KATA akkor valami más, de kéne. Mivel a bújtatott munkavállalás nem fog megszűnni, az simán át fog menni átalányadózni, így akár a KATA is maradhatott volna. Ha az 50 ezer túl kevés, emelték volna meg a százalékot és kész.)
peterk2005 udvari bolond
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Hogyan kötnéd jövedelemhez? És hogyan osztanád el egy főre / ingatlanra / stb?
Gyurma Pappa
(A KATA esetén továbbra is azt gondolom, hogy kiöntik a vízzel a gyereket. Társas vállalkozási formákra ezzel a lépéssel megszűnt minden egyszerűbb adózási forma, miközben a TAO nehézkes és drága a havi 1-2 millió alatti valós mikrovállalkozások számára. Kéne valami egyszerűbb. Ha nem KATA akkor valami más, de kéne. Mivel a bújtatott munkavállalás nem fog megszűnni, az simán át fog menni átalányadózni, így akár a KATA is maradhatott volna. Ha az 50 ezer túl kevés, emelték volna meg a százalékot és kész.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Mondod te? Vagy mondja Orbán? Ne röhögtess már.És miért nem? Mert nekünk meg nem lenne jó gazdaságilag. Mit nem értessz?Most éppen egy olyan megállapodást nem írtunk alá, amit a viilág 150 országa aláírt. Az USA is és Kína is. Sőt még néhány adóparadicsomnak számító ország is.Miben szart bele Mo a közös fellépésben? Nem gátoltuk a fegyverszállitást, megoldották simán csak nem rajtunk keresztül. Az energiaszankciók meg faszság volt ahogy be akarták vezetni, szért ellenezték. Ennyi, amúgy azt csináltak amit akarnak, látszik is.Nézd a lengyelek tettek pár szimbolikus lépést jogállamisági kérdésben. Megoldottak minden problémát? Nem. De emellett nem szartak a palacsintaba mikor a közös EUs fellépésről volt szó Oroszországgal szemben.Miért egyeznek meg a lengyelekkel? Lol, mintha nem tudnad mi törtent itt az elmult nehany honapban. Pont ezért képmutatás az egesz, mert így már nem akkora problema a lengyeleknel hogy igy támogatják a háborút...Azért szopatja mert nem azt a politikai ideológiát képviseli mint amit ők szeretnének.Értem. Pontosan mi ez az ideológia, ami miatt támadja a magyar kormányt az Unió? Mi az, ami nem tetszik nekik? És miért? Melyik részével van problémájuk? Hatalomtechnikailag ez miért éri meg? Mi a konkrét ügy, amivel szerinted nem értenek egyet?
Persze van más is, amiben a kormány sáros, de alapvetően erről van szó.
Ők így harcolnak azok ellen akik nem azt gondolják amit ők, erre a legjobb példa itt most Hollandia, ami ellen ugyanúgy indult kötelezettszegési eljárás, mégsincs semmi retorzió. Nem is lenne szabad eleve, ilyen nemzetközi helyzetben odakellene adniuk azt ami egy ország működéséhez kell (direkt nem írom h jár, mert az ugye egyből vörös posztó nektek, jogszakértőknek).
De felőlem beadhatod azt hogy tisztán csak a magyar nemzet érdekei miatt akarja az eu megregulázni ezt a gaz Orbán-kormányt, ha beleszakadnak is akkor is megmutatják mi a jobb az országnak.
davemayer
Ha tényleg az ideológia a baj, akkor miért egyeztek meg a lengyelekkel (ahol egyébként sokkal drasztikusabban gyakorlatba is ültetik az itthon főleg szavak szintjén létező ideológiát - mai napig nem engedélyezik a pride-t, teljes abortusztilalom van, sorolhatnám)? Vagy miért nem borították rá az asztalt Babisra? Aki meg ugye a totál oroszbarát komcsikkal volt hatalmon?
Gyurma Pappa
davemayer
A kettő közül mi bmeiket is el tudjuk mondani? Nem. Akkor miért is képmutatás? Lengyeleknél látszik h hova akarnak tartozni, meg nálunk is h hova nem.
Nemzetes és vitézlő csebi
davemayer
peterk2005 udvari bolond
davemayer
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ennyi erővel az egész világon szar van most, sajnos elég utopisztikus az amit szeretnél.Nagy baj van, ha nem tudod értelmezni. Amíg az ún. választópolgár nem kényszeríti ki, hogy egy politikus szövege és cselekedete összhangban legyen (és ez csak az első lépés), addig marad a szar. Függetlenül a párszínektől és a politikai hovatartozástól.Ez így nem értelmezhető. Az, hogy mit beszélnek és az hogy elkezdtek megszüntetni olyan intézményeket, amiknek létezni sem lett volna szabad?Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Ha egy kormány homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, amit beszél, akkor nem mehetnek jó irányba a dolgok.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Poszt modern van, mindenki mást beszél, mint amit csinál.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én leszarom hogy adagolják be az embereknek, de legalább végre elkezdünk megszabadulni a rezsicsökkentéstől.Van egy fölös 8 millád, hogy beszigeteljem a házat? 😀
Igenis takarékoskodjunk, qrvara nem kell télen 25 fokra fűteni a lakást, nyáron meg 20 fokra hűteni a klímával.
És izomból korszerűsíteni minden létező kéglit, hogy ne az utcát fűtsük...
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kívánságod parancs!Ez a kurva anyád transzparens elegge kifejező.Linket/képet!
Zsellértelkes Vrij
Hanni a parasztfelkelő
több mint 2 éve
Ez a kurva anyád transzparens elegge kifejező.Linket/képet!
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Nagy baj van, ha nem tudod értelmezni. Amíg az ún. választópolgár nem kényszeríti ki, hogy egy politikus szövege és cselekedete összhangban legyen (és ez csak az első lépés), addig marad a szar. Függetlenül a párszínektől és a politikai hovatartozástól.Ez így nem értelmezhető. Az, hogy mit beszélnek és az hogy elkezdtek megszüntetni olyan intézményeket, amiknek létezni sem lett volna szabad?Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Ha egy kormány homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, amit beszél, akkor nem mehetnek jó irányba a dolgok.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Ez így nem értelmezhető. Az, hogy mit beszélnek és az hogy elkezdtek megszüntetni olyan intézményeket, amiknek létezni sem lett volna szabad?Egyébként az elmúlt két napban végre jó irányba mennek a dolgok - csak szarul kivitelezve. De épp ideje volt mind a KATA kivégzésének, mind a rezsihazugság kivezetésének. Csak egyiket sem jól csinálták. Előbbiben sokkal több differenciálás kellett volna, utóbbiba meg jövedelemhez kellett volna kötni (mondjuk azt épp most nyírták ki, hogy megint mindenki legalább nagyjából bevallja).Ha egy kormány homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, amit beszél, akkor nem mehetnek jó irányba a dolgok.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok