Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Hogy a jó ku&$/ anyátok, utólag is ráterhelik a foglalásokra..."A magyar választók 70 százaléka egyetért az extraprofit-különadó kivetésével – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából."
"Magyarország 2022. június 4-én új légiforgalmi adót vezetett be a Magyarországról 2022. július 1-jén vagy azt követően induló járatok utasaira. Ez azt jelenti, hogy még abban az esetben is, ha június 4-e előtt készült a foglalás, de a járat Magyarországról július 1-jén vagy azt követően indul, ezt az új adót ki kell fizetni a Magyar Kormány részére.
Az új adó mértéke 3900 Ft (kb. 10 €). A járatra vonatkozó adó utasonként 3900 forint.
A Ryanair Általános Szállítási Feltételeinek (4.2.2. cikk) megfelelően, tekintettel arra, hogy a légitársaságok és az utasok nem kaptak időben információt erről az adóról, ezúton tájékoztatjuk, hogy a L425NB számú foglalása vonatkozásában esedékes adó összegével megterheljük a kártyát, amivel a foglalás készült.
Azok az utasok, akik nem kívánják elfogadni ezt az adót, lemondhatják foglalásukat, és ebben az esetben teljes visszatérítést kapnak. Ha le szeretné mondani a foglalást, ezt legkésőbb 2022. június 16-ig meg kell tennie, ellenkező esetben úgy tekintjük, hogy Ön hozzájárult ahhoz, hogy az adó összegével megterheljük bankkártyáját."
r.baggio
Eztet is mi akartuk, bszdmg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hogy a jó ku&$/ anyátok, utólag is ráterhelik a foglalásokra..."Magyarország 2022. június 4-én új légiforgalmi adót vezetett be a Magyarországról 2022. július 1-jén vagy azt követően induló járatok utasaira. Ez azt jelenti, hogy még abban az esetben is, ha június 4-e előtt készült a foglalás, de a járat Magyarországról július 1-jén vagy azt követően indul, ezt az új adót ki kell fizetni a Magyar Kormány részére.
Az új adó mértéke 3900 Ft (kb. 10 €). A járatra vonatkozó adó utasonként 3900 forint.
A Ryanair Általános Szállítási Feltételeinek (4.2.2. cikk) megfelelően, tekintettel arra, hogy a légitársaságok és az utasok nem kaptak időben információt erről az adóról, ezúton tájékoztatjuk, hogy a L425NB számú foglalása vonatkozásában esedékes adó összegével megterheljük a kártyát, amivel a foglalás készült.
Azok az utasok, akik nem kívánják elfogadni ezt az adót, lemondhatják foglalásukat, és ebben az esetben teljes visszatérítést kapnak. Ha le szeretné mondani a foglalást, ezt legkésőbb 2022. június 16-ig meg kell tennie, ellenkező esetben úgy tekintjük, hogy Ön hozzájárult ahhoz, hogy az adó összegével megterheljük bankkártyáját."
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Egy háztartásban természetesenHogy ered h per fo?akik egy haztartasban elnel vagy egy haztomben?Csak ha vkit érdekel:Én is kiváncsi leszek a máltai villanyszámlára. Benzin továbbra is 1.34 eurNéztem a cikket. Kemény. Úgy repkednek a 30-50% emelések az energiában mint ahogy cukorszórást kér a gyerek a cukrászdában.Az.Egyébként az észt - lett - litván hármasnál ez a 20% körüli infla micsoda? Ez már az energia-hatás?Megelőztél. Meg nem 1%-kal veszik a lakhatás költségeit súlyba.Csak a többi országban nem 0 az energiaköltség hatása.Nyugodtság van, ez még mindig a középmezőny, jól állunk 😀Szép. Főleg az élelmiszer 18,6% éves szinten és 3,5% áprilishoz képest.Imádom, hogy mindenki úgy csinál a FB-on is, mintha bármi meglepő történt volna. Huhhh, 10% az infláció 😮 🤯 🤬 #mocskosfidesz
telex.hu/gazdasag/2022/06/08/inflacio-majus-husz-eve-gazdasag-lelektani-hatar
somoskovig
Nyilván nem neked szánom, csak úgy általában. 11. hó óta látszik, hogy nem fog megállni a infláció 10% alatt, de őszintén szólva a 15%-t sem tartom kizártnak nyár végére. Főleg, hogy nem arra halad semmi, hogy ezt vissza fogja.
Kezdjétek szokni a 420-as EUR és a 400-as USD gondolatát is. Csak mondom.
Gyurma Pappa
Btw, nem is tudtam, hogy itt Csehországban 13% az infláció, nem látom a hatását, még...
Solymi
somoskovig
Gyurma Pappa
MC12
estonianworld.com/business/estonias-household-electricity-price-hike-largest-in-the-eu/
Gyurma Pappa
MC12
csebi
Itt (mindenki tudja már -és használja is ellenem bőszen - de lecsónak: Hollandia) most 2.28 a benzin, az energia meg 2.5x annyi mint egy éve : 55ről most 122 az áram havonta pl - per fő(!) , mert itt kiszámolják bejelentett személyekre lebontva és azt kapod meg névre szóló számlaként.
davemayer
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
bobi0092
4 363
"Volt, aki bízott az új kormányban, de a tanárok mégse kaptak mást, csak megaláztatásokat és cinikus mondatokat – áll egy 59 tanár által aláírt tiltakozó nyílt levélben."Ennél már csak az lett volna jobb, ha július közepére szerveznek polgári engedetlenséget 😀
Ó jaj.
Amadeus
Az IHM taxis része jut eszembe, amikor a taxisok blokád alá vesznek egy utcát, de nem foglalkozik velük senki sem:
-Hát ezt nem jött be. Pedig tök jól lezártuk ezt az utcát. Mi lehetett a baj?
-Fogalmam sincs...
Vazul néni: -Hehehe... Hát az kisk*cs*g*k, hogy a Vérszopó utcába jó ha naponta egy autó beteszi a lábát. Ráadásul azzal a marha nagy eszetekkel egy zsákutcát zártatok le...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Bizony. Viharsarki breed.Ok, bocs.Nem így értettem.Azzal semmi, csak ezt úgy lehet érteni, hogy inkább "valami vidéki szar kis iskolában" csinálják. Ha nem így értetted, akkor bocs.mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
ugye vmeik pedagogus mondta azt, hogy egyetlen igazi fegyveruk nem is maga a sztrajk hanem ha az erettsegiztetest tagadjak meg. meglatjuk mi lesz ennek az eredmenye.
csebi
Nem sztrájkolgatni kéne, meg polgári engedetlenséget tolni, hanem felmondani a picsába. Ha felállna 5000 pedagógus egyszerre, akkor hamar lenne tárgyalási alap.
Amadeus
csi77
Kiváló intézmény, ahol ténylegesen tétje van minden érettségi vizsgának.
Amadeus
csi77
Én amúgy egy "vidéki szar kis iskolából" indultam.
Amadeus
Az eddigi írásaidból tudom, hogy nem BP-ről származol. Talán Békéscsaba? Ezért sem értettem volna amúgy a hsz-t
csi77
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Ok, bocs.Nem így értettem.Azzal semmi, csak ezt úgy lehet érteni, hogy inkább "valami vidéki szar kis iskolában" csinálják. Ha nem így értetted, akkor bocs.mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
ugye vmeik pedagogus mondta azt, hogy egyetlen igazi fegyveruk nem is maga a sztrajk hanem ha az erettsegiztetest tagadjak meg. meglatjuk mi lesz ennek az eredmenye.
csebi
Nem sztrájkolgatni kéne, meg polgári engedetlenséget tolni, hanem felmondani a picsába. Ha felállna 5000 pedagógus egyszerre, akkor hamar lenne tárgyalási alap.
Amadeus
csi77
Amadeus
csi77
Amadeus
Az eddigi írásaidból tudom, hogy nem BP-ről származol. Talán Békéscsaba? Ezért sem értettem volna amúgy a hsz-t
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Nem így értettem.Azzal semmi, csak ezt úgy lehet érteni, hogy inkább "valami vidéki szar kis iskolában" csinálják. Ha nem így értetted, akkor bocs.mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
csi77
Amadeus
csi77
több mint 2 éve
Melyik iskolában nincs tétje az érettséginek?mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
csi77
Amadeus
több mint 2 éve
Azzal semmi, csak ezt úgy lehet érteni, hogy inkább "valami vidéki szar kis iskolában" csinálják. Ha nem így értetted, akkor bocs.mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
csi77
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
telex.hu/direkt36/2022/06/09/itt-vannak-a-taviratok-amelyeket-orban-diplomatai-kuldtek-magyar-ujsagirok-utazasairolMily meglepő az árnyékszék SS még mindig működik
Maga a téma is kellemetlen (mondjuk Menczer találta ki, ez pedig garancia), de a válaszok bmeg, Madrid nem a kérdésre válaszol, Varsó nem tud helyesen írni...
Btw sztem nem volt olyan utasított misszió, aki legalább egy nemleges táviratot nem írt vissza. Egyrészt annak mindig rossz az optikája ha ír vmit a Központ azt lapítasz, mint a szar fűbe, másrészt Menczer vmelyik retardált csinvonyikja biztosra veszem h akár napi többször is felemelte a VPN telefon kagylóját h hol van már a jelentés?!
empty taxi
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/06/09/oktober-31-eig-meghosszabbitottak-a-veszelyhelyzeti-rendelkezeseket/Újra életbe lép több rendelet, ami a koronás időkben volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ó, én reggel megint remek párbeszédet hallottam az iskola mellett a padon üldögélő agysebészektől...Ha Gyúrcsányi vagy Makizaj lenne akkor még közmunka sem lenne!Szerintem most vagyunk valahol 15 környékén, de közelebb a húszhoz mint a tízhez.sztem ebben nem hazudnak, nem is feltetlenul tudnak. csupan olyan okosan allitjak a mutatokat, hogy ki fog jonni vmi 10-15 kozott vegul, mikozben amit atlagemberkent erzekelunk az inkabb 20 -30 lesz. akkor kivancsi leszek azokra az emberekre akik kozmunkabol elnek, mit fognak szolni.
Aztán év végén majd behazudnak valamit.
Lecsó
csebi
Hajrá fidesz.
És ez kicsit sem vicc sajnos, saját füllel hallottam.
Bazzani
Valami olyasmi volt, hogy magyarázta az egyik:
- Én nem utálom a magyarokat... meg az erdélyieket se... de ez az én véleményem, ha rajtam múlna, én atombombát dobnék Erdélyre.
Na mondom akkó jóvanakkó báttya...
több mint 2 éve
Jó mondjuk a szavazóik jelentős része azt se tudja mi vagy ki az a Brüsszel.origó mán megfejtette:hvg.hu/gazdasag/20220609_eu_benzinarstop_eljarasAz a kemény, hogy ezt - mint következményt - megírta már a bevezetéskor mindenki, aki kommentel és nem volt felmentve mindenből általános iskolában.
Indul a buli.
empty taxi
Teljesen értelmetlen volt.
Amadeus
Vrij6
Lényeg, hogy nem jön ide mert Viktor király megvéd minket tőle.
több mint 2 éve
Ha Gyúrcsányi vagy Makizaj lenne akkor még közmunka sem lenne!Szerintem most vagyunk valahol 15 környékén, de közelebb a húszhoz mint a tízhez.sztem ebben nem hazudnak, nem is feltetlenul tudnak. csupan olyan okosan allitjak a mutatokat, hogy ki fog jonni vmi 10-15 kozott vegul, mikozben amit atlagemberkent erzekelunk az inkabb 20 -30 lesz. akkor kivancsi leszek azokra az emberekre akik kozmunkabol elnek, mit fognak szolni.
Aztán év végén majd behazudnak valamit.
Lecsó
csebi
Hajrá fidesz.
És ez kicsit sem vicc sajnos, saját füllel hallottam.
több mint 2 éve
origó mán megfejtette:hvg.hu/gazdasag/20220609_eu_benzinarstop_eljarasAz a kemény, hogy ezt - mint következményt - megírta már a bevezetéskor mindenki, aki kommentel és nem volt felmentve mindenből általános iskolában.
Indul a buli.
empty taxi
Teljesen értelmetlen volt.
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
"Volt, aki bízott az új kormányban, de a tanárok mégse kaptak mást, csak megaláztatásokat és cinikus mondatokat – áll egy 59 tanár által aláírt tiltakozó nyílt levélben."Ó jaj.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
mi a baj ezzel?Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
csi77
több mint 2 éve
Ezt, ebben az esetben rendkívül fontos lehetett megjegyezni......telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
ez lenne a "Ha felállna 5000 pedagógus egyszerre" szükséges, de nem feltétlenül elégséges feltétel, nem?amugy sztem is.Ilyen esetben gondolom annyi történik, hogy át kell menniük a diákoknak egy másik iskolába megírni/letenni a vizsgát, nem maradnak érettségi nélkül...telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
warr_b
oszinten szolva egy iskola tanarainak dontese nem jelent sokat. ha mondjuk az iskolak fele dontene igy akkor lenne hatasa.
amint megneszelnek, hogy fel akarnak ennyien mondani akkor szted mi tortenne? nem annal a miniszternel vannak, akinek iranyitasa ala tartozo kollegak kb ket eve nem tudnak felmondani? majd jon az, hogy nekik sem lehet.
csebi
több mint 2 éve
amugy sztem is.Ilyen esetben gondolom annyi történik, hogy át kell menniük a diákoknak egy másik iskolába megírni/letenni a vizsgát, nem maradnak érettségi nélkül...telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
warr_b
oszinten szolva egy iskola tanarainak dontese nem jelent sokat. ha mondjuk az iskolak fele dontene igy akkor lenne hatasa.
amint megneszelnek, hogy fel akarnak ennyien mondani akkor szted mi tortenne? nem annal a miniszternel vannak, akinek iranyitasa ala tartozo kollegak kb ket eve nem tudnak felmondani? majd jon az, hogy nekik sem lehet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ilyen esetben gondolom annyi történik, hogy át kell menniük a diákoknak egy másik iskolába megírni/letenni a vizsgát, nem maradnak érettségi nélkül...telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
Amadeus
több mint 2 éve
cartman023
837
Erste kommentár a tegnapi EUR és USD állampapír aukcióval kapcsolatban: "Tegnap megtörtént a kibocsátás. 4,5 milliárd eurónyi érték helyett 3,5 milliárdnyi kötvényt sikerült kibocsátani, s azokat sem túl kedvező feltételekkel. A 10 év körüli dollár és euró hozamok rendre 5,8 és 4,5 százalék körül alakultak, ami jelentős felárat jelent az amerikai és európai benchmark hozamok felett. Például a dollárban denominált kötvények hozama azt mutatja, hogy Brazíliával vagyunk egy kategóriában, s még Mexikó szintjét sem érjük el. Egy szó mint száz, nem az Európai Unió ereje tükröződik a hozamfelárainkban."
Varga Mihály szerint sikeres volt a kibocsátás...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumRakás tanulóval való kibaszás. Valóban kurva jó ötlet valakinek a továbbtanulását szétbaszni. Pláne egy olyan frekventált és elismert helyen, mint az Illyés Gyula Gimi (három-négy évfolyamtársam volt csak onnan és akiről tudom, hogy onnan jött).
csebi
több mint 2 éve
bobi0092
4 363
telex.hu/belfold/2022/06/09/tanar-pedagogus-tiltakozas-polgari-ellenallas-budaorsi-illyes-gyula-gimnaziumDícséretes, kíváncsi vagyok hány napot fogják kibírni (1-2-re tippelnék)
csebi
1) Magukra haragítják még jobban az embereket, mert miattuk nem tud az átlagpolgár gyereke leérettségézni, hogy képzeli ezt a pedagógus?!
2) Polgári elenállást alkalmaznak, de azért valahogy ígyis úgyis megtartásra kerülnek az órák, meg lesz oldva a diákok felügyelete, elkönyvelnek valami szabadfoglalkozást, mint megtartott óra aztán minden a maga medrében 2 nap után
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.