Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
A jobbik egeszen remek eredmenyt fog elerni az europai parlamenti valasztasokon jovore, sztem az 1%ot nem fogjak elerni 🤣🤣🤣Amugy feri es klara asszony meg nem nyilvanultak meg vasarnap ota amikor is feri bedobta a busz ala mzp-t?Mit tettek volna még hozzá? A dk és a jobbik innentől végleg vállalhatatlanná vált, a fidesszel kerülve egy lapra, csak hát kb esélytelen, hogy gyurcsányt megkerülve bárki képes legyen jelentős tényezővé válni.
gabokocka
És ebből látszik igazán, hogy mennyi tényleges européer, nyugati gondolkodású ember is él balkáni hazánkban.
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
PleaseSrácok, vége a kampánynak, a Bizottság nem egy rakás idióta.A Holdról látszik doktor miniszterelnök úr győzelemre, de Brüsszelből nem? Érdekes…
telex.hu/belfold/2022/04/05/reagalt-a-kormany-a-jogallamisagi-eljarasra-brusszel-hibazik-amikor-ugyanazt-a-notat-fujja-mint-a-magyar-baloldal
Gyurma Pappa
MC12
több mint 2 éve
Amugy feri es klara asszony meg nem nyilvanultak meg vasarnap ota amikor is feri bedobta a busz ala mzp-t?Mit tettek volna még hozzá? A dk és a jobbik innentől végleg vállalhatatlanná vált, a fidesszel kerülve egy lapra, csak hát kb esélytelen*, hogy gyurcsányt megkerülve bárki képes legyen jelentős tényezővé válni.
gabokocka
És ebből látszik igazán, hogy mennyi tényleges européer, nyugati gondolkodású ember is él balkáni hazánkban.
* Nem olyan rég amúgy személyesen is láttam ferit, de szólíthattam volna mr. alkoholnak is. A további hazaárulás rémképe és összefogdosás elhitette velem, hogy legalább a változtatásra képesek, most sorsdöntő kérdés, hogy ez a realitás vagy a elkövetkező időszakban felsejlik-e valami fény az alagút végén.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MC12
6 505
Srácok, vége a kampánynak, a Bizottság nem egy rakás idióta.A Holdról látszik miniszterelnök úr győzelemre, de Brüsszelből nem? Érdekes…
telex.hu/belfold/2022/04/05/reagalt-a-kormany-a-jogallamisagi-eljarasra-brusszel-hibazik-amikor-ugyanazt-a-notat-fujja-mint-a-magyar-baloldal
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Amugy feri es klara asszony meg nem nyilvanultak meg vasarnap ota amikor is feri bedobta a busz ala mzp-t?
több mint 2 éve
Olvasom a forumot elkepeszto mennyire jo ennek a kozossegnek a gondolkodasa illetve maganak a vitanak a menete az hogy van ertkelheto gondolategyeztetes. De azert a kialakult indulatok itt is megfigyelhetoek (legyel boldog ha neked igy jo stb).Csalodott vagyok ez eredmeny miatt hittem abban hogy ez egy szoros verseny lesz, de a valosag arcba vagott engem is. 15 eve dolgozom a penzugyi szektorban voltam NER-hez kozeli bankban is (onnan mondjuk reszben azert is jottem el mert nem volt lelkileg jo erzes, jo bankban dolgozni eleve a lelked eladasa tudom 😀). Alapvetoen haszonelvezoje vagyok a rendszernek a felesegem is multinal dolgozik raraboltunk a csokra babavarora stb. Vannak a fidesznek jo kezdemenyezesei otletei (egykulcsos adorendszer pld), de egyszeruen annyira pofatlanul csinaljak a kozpenz privatizalast, hogy afolott mar nem szabad szemet hunyni. Szamomra a jelenlegi politikai elit legnagyobb bune (mindket oldals!), hogy egy olyan szinten megosztott orszagot krealtak, amiben boritekolhato volt hogy a fel orszag hetfon gyaszba borul. A pest es a videk kozti ellentet minden eddiginel kielezettebb es ez nagyon nem jo. Jonnek a valasszuk le Budapestet az orszagrol kommentek, meg videken mindenki alkesz vagy ostoba, es ez kibaszottul vegletes gondolkodas ami tovabb melyiti az arkot, es ebben az un pesti ertelmisegnek is hatalmas szerepe van. Van egy altalanos pejorativ mar magaban a videki szoban is pedig nem kene hogy legyen.
Orultem eloszor annak, hogy MZP nyert mert az gondoltam vegre egy uj arc aki megujithatja az ellenzeket. Gyurcsany egy holt teher a feleseget inditani kb ugyanaz, Jakab egy lofaszjoska kb, Karacsony szamomra a Toth Csaba fele akciojaval meg a zugloi parkolasi mutyival kb leirta magat (ha nem tudott rola mikozben o volt a polgi az talan meg nagyobb baj). Ami azota tortent szamomra vegtelen kiabrandito:
1. MZP nem tudott egy normalis beszedet kb megcsinalni, ertem hogy a megafonos pocsok kiforgatjak de adott hozza municiot boven, nem igaz hogy nem volt egy PR szakember vagy valaki aki megmondja hogy milyen temakat keruljon, vagy mi legyen a kommunikacio. Szerintem a fidesz oldalon is vannak melegek kommunikacio is elforditott tole balos szavazokat.
2. Szamomra az osszefogas legynagyobb kerdese az volt hogy mukodne gyakorlatban es mikor omlana ossze. Lattuk Jakab meg a feri bekurtak a busz ala azonnal MZP-t.
3. Az hogy az eredmenyvarora mar nem mentek el a fent emlitett arcok az mindent elmond roluk meg az egezs osszefogasrol. Maguk sem hittek benne es nem tettek bele a munkat, aztan a vegen a Jobbikos Petinek a legnagyobb a pofaja akira kulon listan ma a kutya nem szavazna.
4. Mzp partizanos interjuja volt a vegso szog. Beismerte kb hogy minden fontos pozit a DK-Jobbik frakcio vitt volna o kb “csak” miniszternok lett volna.
5. Zero onkritika…. Csak mas a hibas mindenben kozben meg Lezer Jancsitol kikapott. Agymosottak igy meg ugy, nem lettel szimpatikusabb ezzel sem csak mondom… masik oldalon vesztettek 900.000 szavazot. Erre jo volt a kampany mi jol csinaltuk.
6. Ezek hatan leulnek egy megbeszelik, hogy folytatjak. Kosz bazdmeg… Viktor meg pattintja a pezsgot.
Valasztas elotti pillanatokig nem tudtam hova tegyek az x-et, de vegul a kutyusra dobotam. Nem tudom ebben a mozgalomban mennyi van, valoszinuleg Kovacs hullakesz interjuja is sokak szamara visszatetszo, de lettek egy olyan programot ami moge be tudtam allni. Szamomra nem alternativa hogy elfogadjuk azt a tezist hogy a kormany lop es azert valtsunk mert majd az uj kevesebbet. Legyen atlathato.. persze ez nem mindenkinek erdeke ugye feri?
Ki kell takaritani a hazat nincs mese feri es Jakab huzzon el. BP-vel nem fognak valasztast nyerni ezt 12 ev alatt nem sikerult megfejteni…. Azt gondolom kell lennie egy olyan retegnek akiket videken is meg lehet szolitani, de bele kell tenni munkat, nemcsak pialgatni egy pesti romkocsmaban (ala MoMo). Ki kell nyitni a szemeket es rajonni, hogy ez egy ilyen orszag nem lehet szuznek lenni es baszni is menni. Viktor belelepett a gumicsizmaba lehuzta a fogopalinkat, azt jovan. Van ennek is szimbolikaja.
több mint 2 éve
Srácok, vége a kampánynak, a Bizottság nem egy rakás idióta. telex.hu/belfold/2022/04/05/reagalt-a-kormany-a-jogallamisagi-eljarasra-brusszel-hibazik-amikor-ugyanazt-a-notat-fujja-mint-a-magyar-baloldal
több mint 2 éve
Az a lényeg, hogy ő is egy alsógatya lett.Azért Ficot nagyon szépen visszaszavazták a szlovákok a bukott koalició után, és ha nincs a maffiabotrány szerintem ő is mai napig kormányon ülne. Nem örülnék ha csak azzal lehetne Orbánt is leváltani, hogy megölet majd egy újságirót.Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
Hogy a tarsadalom aljahoz tartozo 1-2 millio emberrel mi lesz nem erdekel.
Nekik jo igy, akkor en mit aggodjak ertuk.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.
Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀
peterk2005
Wester
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ohó gyerekek, milyen fasza 4 évünk jön!A zunió a hibás.
Öveket becsatolni.
Amadeus
4év múlva 4/5.
több mint 2 éve
ne felejts el villamosozni!Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
wordwall.net/resource/31000227/orsz%c3%a1gv%c3%a1laszt%c3%b3-
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!
zemanla
több mint 2 éve
Azért Ficot nagyon szépen visszaszavazták a szlovákok a bukott koalició után, és ha nincs a maffiabotrány szerintem ő is mai napig kormányon ülne. Nem örülnék ha csak azzal lehetne Orbánt is leváltani, hogy megölet majd egy újságirót.Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.
Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀
peterk2005
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
gabokocka
undisputedly
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
watchdog.mkkp.party/
több mint 2 éve
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.Hollandiáról kérdezd Dave-et 😛
Vrij6
Voltam ott is meg Belgiumban is, szerintem rohadtul nincs ott semmi érdekes, nyomorult síkság az egész 😀
Luxemburg ellenben fasza.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Törökország és UK, a jelek szerint nekem meg nem elég az autoriter berendezkedesbol és a populista idiotakbol 😊
több mint 2 éve
Engem elsőre a Holdra küldött. Ami nem rossz, legalább megnézem, hogy tényleg látszik-e onnan a vasárnapi eredmény 😀
több mint 2 éve
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Klaci79
22 491
Cool hely...😊Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
zemanla
több mint 2 éve
Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Hollandia aztán Svájc. Jól hangzik, előbbi ha már régóta a KLM-nél dolgozok, utóbbiba meg mindig el akartam jutni.😊
több mint 2 éve
ozibozi
17 706
Gambia remek célpont. 😊
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 112
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀távoli lakatlan sziget
Greengo
perfect.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Klaci79
22 491
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
több mint 2 éve
Elsőre Olaszo., másodikra jött Skócia 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Svajc.
Greengo
Ott el tesom, hibatlan.