Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Proxyi
113
Európából volt a kérdés.Ki gratulált eddig Orbánnak Európából?Putyin.
Vrij6
csebi
több mint 2 éve
Fuh, azért nagyon durva mennyire savanyú itt a szőlő sokaknak. Korán reggel óta mint egy siralomház.Te amúgy eddig hol voltál jóember? Vagy csak most éreztél kényszert, hogy mint egy elbaszott dementor idegyere, és lakmározz a csalódottságon és dühön?
Pár embert ismerek csak innen, de úgy tudom sokan 30-40+osok, családapák, férjek vagytok, nem rossz munkahellyel.
Erre egész nap itt siránkoztok egy noname fórumon mint a vénasszonyok, mintha eljött volna a világvége…
Kint meg tűz a nap, jön a jó idő, lehet menni kirándulni, játszani a gyerekkel. Éljetek már kicsit, úgy sem tudtok rajta változtatni, hajrá!
#JC6
Engedtessék már meg, hogy sírjak mint egy vénasszony amiatt, hogy kezdhetem összepakolni a magyar életemet, és újat kezdeni a családalapítás előtt valahol máshol, ahol lehet minimális jövőkép.
több mint 2 éve
4 eve 1 millio jobbik szsvszo volt.ha azt nézem akkor kicsit tisztult a kép(?) azzal, hogy ott van a MH. így a baloldalnak szépen el lehet engedni a jobbosokat, mert ők le fognak szavazni oda. viszont ezek a fideszre sem fognak szavazni nagy valószínűség szerint, mert végre van 1 párt akire full nyugodtan leadják a kis nacionalista voksukat.igen, ezt az opciót mondtam én is ma az asszonynak. vagy h legalább ez 2018ban működött volna vmennyire és akkor nincs 2/3 közel sem. aztán akkor máshogy néz ki nagyon sok minden.Nyilvan puszta teoria.emlékszem 4 éve a választás másnapján ugyanitt tartottunk, azóta egy helyben megy a topogás, kurva szar rájönni. akkor is azt mondtátok/mondtuk sokan, hogy lehetőleg már másnap el kell kezdeni járni a vidéket és nyomni a jelenlétet. mi lett belőle? kurvára semmi. most megint itt vagyunk és megint ezt kéne tenni.olyan szempontból sztem rosszabb a helyzet, hogy 4 éve volt egy illúzió. egy olyan illúzió, hogy ha szorosabb együttműködés van, nagyjából egy jelöltek a körzetekben akkor meg lehetne szorongatni OVt. erre jött egy gyomros, hogy nincs így. alapvetően én nem látok olyan taktikát, olyan elképzelést, olyan alternatívát, amely olyan számban meg tudna ma egymaga szólítani elegendő szavazót, hogy a fidesz bemenjem 110 körüli képviselőre. nem az, hogy nyerjen, hanem h megszorongassa.
persze ismét el fog telni vagy 2 év mire lesz bármiféle terv is. ne legyen igazam.
petey
csebi
Az egy lista nem mukodik.
Ez most kiderult.
Ket listat kell allitani.
Egy balliberalist, meg egy jobboldali konzervativot.
A korzetekben meg kell leresni azt a 30-30 korzetet, ahol ezen partkoaliciok a legjobb esellyel indulnak, ott a masikat visszaleptetni.
Nyilvan ez csak illuzio, de ez a modszer meg nem lett kiprobalva. De amig itt van feri es peti, mindket lista halalra lenne itelve.
Szoval jon a szokasos bunbakkereses, feloszlatjuk magunkat, ujraszervezodunk, letrejon meg 5 kis part, a fidesz meg rohog az egeszen.
De hogy pozitiv legyek, a kutyak sztem be fognak menni az europai parlamentbe.
gabokocka
csebi
így talán rá lehet menni az ellenzéknek vagy majd tőlük valakinek 1v1-ben a fideszesekre. már csak az arcot kell megkeresni XDDD ofc Feri nélkül aki meg megkerülhetetlen mert nála a lóvé.
petey
Most 300ezer mihazankos aminek a felet siman el lehetne hozni.
Megint jon a baloldali felsobbrenduseg hogy majd levaltjak a fideszt.
Lofaszt.
4 db 2/3.
Minden olyan szavazot meg kell fogni, akinek nem tetszik a ner.
Nem szabad finnyaskodni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Rengetegszer el lett mondva ebben a topikban is, hogy a magyar népnek van egy sajátos néplelke. Nem akkora skill ez, megvan minden népnek a jellegzetes lelkivilága. Ahogy azt az egykori közig professzorom mondta másodéves jurátus koromban, el kell olvasni Móricztól a Rokonokat és utána kell csak nekiállni a tételes magyar közjog megtanulásának. Ellenkező esetben ugyanis nem fogjuk érteni a magyar államszervezet és társadalom működését. AmadeusA néplélek értésével semmire nem mész, ha beszélsz és az Budapest határáig jut el, arra meg nincs pénzed, hogy leutazz, mert nem is engedik, hogy annyit megkeress.
Az egyesült ellenzék és élén MZP nem mondott semmi olyat, amely meg tudta volna szólítani a magyar néplelket. Cserébe MZP karaktere, kommunikációja el is riasztott rengeteg embert. Részben azért, mert az emberek ösztönösen a biztosat választják - csok, közmunka, "béke" -, másrészt meg az az üzenet, hogy "azt fogom csinálni, amit a Fidesz, csak nem fogok hazudni" a legrosszabb dolog, amit mondani lehetett. Aki fideszes volt eddig is, annak mindegy, hogy hazudnak-e vagy sem, aki meg nem volt fideszes, az nem úgy akart kormányt váltani, hogy megkapja ugyanazt, csak egy gyengébb, begyógyszerezett verzióban.Óóó, ne már.... Érdekes, hogy ugyanez az MZP a fidesz egyik legerősebb bástyájában el tudta verni a Fideszt. Ott hogy, hogy nem megfelelt a karaktere, az egyénisége, ott értette a "néplelket".
Óriási probléma, hogy nem vette a fáradtságot az ellenzék a vidék megértéséhez. Szemmel láthatóan MZP sem érti a vidéki Magyarországot dacára annak, hogy ő maga ott él. A Nagykörúton belülről nem lehet országos választást nyerni, ezt is sikerült sokadjára bebizonyítani tegnap. Amadeus
Egy fenét. Ott, egy kisvárosban végig tudta járni az utcákat, be tudott kopogni elég házba. Ott ő is képes volt önmagát láttatni, ezért nem csak úgy látták, ahogy a propaganda média által megkreált - hamis - kép mutatta. Annyira hülyének azért ne nézzük az ellenzéki politikusokat, hogy nem fogják fel azt, ami neked, nekem, és itt kb. mindenkinek triviális. Persze NFL-ben is analfabéta hülyének nézzük a GM-eket, edzőket, szórakozásból, szóval szórakozásból végülis miért is ne. 😀 De attól azért még igaz nem lesz. 😊
Egyik volt általános iskolás osztálytársam évek óta jár hozzánk ház körüli munkában segíteni. Nyolc elemit végzett, sokáig helyi fuvaros mellett dolgozott fogdmegként (tök feketén), most egy kőműves mellett dolgozik szintén segédmelósként (már bejelentve, de félig feketén). Mivel osztálytársak is voltunk "barátnak" tekint, nem eltartott ujjas távoli értelmiségnek, így bízik bennem, segít és mer/akar segítséget is kérni tőlem. Az asszony tavaly meghalt - egy lábszár fekéllyel nem jutott el orvosig, otthon elvitte a vérfertőzés, középkor bmeg -, azóta pl. hűtőt vagy mosógépet is én segítek megvenni neki, mert ahhoz is hülye szerencsétlen. Vele hetente találkozom. Érdekes módon én, az eltartott ujjas infós értelmiségi is értem a "népi lelkét". Ő is tudja, hogy megértem őt. Bízik is bennem, el is fogadja amit mondok neki. A falu összes hasonló emberével már esélyem se lenne. Hiába tudnám, hogy mit mondjak - ugyanazt amit a volt osztálytársamnak is -, nem lenne hozzá fórumom. Ha nagyon akarnám (nem akarom), akkor egy falu még megoldható, ha beleteszem az időt, pénzt, energiát. A megye már nem. Nem lenne elég sem a pénzem, sem az időm. De ha lenne sem érnék vele semmit, ha közben hetente írna rólam a helyi lap olyanokat, hogy fiatal koromban gyereket vertem, háborút akarok és hasonlók.
Egy dologban viszont Hadházyval egyetértek: teljesen újra kell gondolni a politizálást. Alapjaitól. Nem forradalomra, meg ilyen baromságokra gondolok, hanem ki kell találni, hogy a NER-t hogyan lehet NER kompatibilisen megdönteni/megreformálni.Ezt egyszer már hallottam, amikor apám generációja azon tanakodott, hogy hogyan lehetne a szocializmust belülről megreformálni. 😀
Amadeus
Nyilván valamit meg kell majd próbálni, de, hogy mit, az jó kérdés. Én nem néplelkeznék, az gittrágás. Az igazi vidék - a falvak - elérhetetlenek a KESMA által birtokolt eszközök nélkül. Pont. Nem megy. Lélekismeret ide meg oda, nem lehetséges. Amíg csak M1, Kossuth rádió és helyi újság van, addig nem. A város / urbanizált területek azok, amik elérhetők. Azon lehet gondolkodni, hogy ott mit lehetne máshogy csinálni. Mi az a társadalmi ajánlat - egyáltalán ilyen körülmények között létezik-e egyáltalán ilyen -, ami erőteljesebb támogatást kaphatna a mostaninál is. Hogy ne 55-45-re vagy 60-40-re legyenek meg ezek a körzetek, hanem 80-20-ra. Az más kérdés, hogy én nem igazán hiszek benne. Ha körülnézek a múltban és a világban, akkor az ilyen rendszereket mint Orbáné, nem szokták választásokon csak úgy legyőzni. Ezek ellehetetlenülni, aztán megbukni szoktak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ha azt nézem akkor kicsit tisztult a kép(?) azzal, hogy ott van a MH. így a baloldalnak szépen el lehet engedni a jobbosokat, mert ők le fognak szavazni oda. viszont ezek a fideszre sem fognak szavazni nagy valószínűség szerint, mert végre van 1 párt akire full nyugodtan leadják a kis nacionalista voksukat.igen, ezt az opciót mondtam én is ma az asszonynak. vagy h legalább ez 2018ban működött volna vmennyire és akkor nincs 2/3 közel sem. aztán akkor máshogy néz ki nagyon sok minden.Nyilvan puszta teoria.emlékszem 4 éve a választás másnapján ugyanitt tartottunk, azóta egy helyben megy a topogás, kurva szar rájönni. akkor is azt mondtátok/mondtuk sokan, hogy lehetőleg már másnap el kell kezdeni járni a vidéket és nyomni a jelenlétet. mi lett belőle? kurvára semmi. most megint itt vagyunk és megint ezt kéne tenni.olyan szempontból sztem rosszabb a helyzet, hogy 4 éve volt egy illúzió. egy olyan illúzió, hogy ha szorosabb együttműködés van, nagyjából egy jelöltek a körzetekben akkor meg lehetne szorongatni OVt. erre jött egy gyomros, hogy nincs így. alapvetően én nem látok olyan taktikát, olyan elképzelést, olyan alternatívát, amely olyan számban meg tudna ma egymaga szólítani elegendő szavazót, hogy a fidesz bemenjem 110 körüli képviselőre. nem az, hogy nyerjen, hanem h megszorongassa.
persze ismét el fog telni vagy 2 év mire lesz bármiféle terv is. ne legyen igazam.
petey
csebi
Ez most kiderult.
A korzetekben meg kell leresni azt a 30-30 korzetet, ahol ezen partkoaliciok a legjobb esellyel indulnak, ott a masikat visszaleptetni.
Nyilvan ez csak illuzio, de ez a modszer meg nem lett kiprobalva. De amig itt van feri es peti, mindket lista halalra lenne itelve.
Szoval jon a szokasos bunbakkereses, feloszlatjuk magunkat, ujraszervezodunk, letrejon meg 5 kis part, a fidesz meg rohog az egeszen.
gabokocka
csebi
így talán rá lehet menni az ellenzéknek vagy majd tőlük valakinek 1v1-ben a fideszesekre. már csak az arcot kell megkeresni XDDD ofc Feri nélkül aki meg megkerülhetetlen mert nála a lóvé.
több mint 2 éve
andree
1 744
Nem akarom degradálni az összes MH szavazót, de azért kis reggeli történet a választás margójára:Kolléga a klasszikus kádár-rendszerben szocializálódott, régen a rendőr elverte az ilyeneket, ne siess mert magasabb lesz a norma, szöszmötölő arc. Gyerek, unoka Skóciában, ő egyszerre finanszíroz vagy 10 természetgyógyászt, lottószám becslőt, lélekcoachot.
-Nézte valaki mi lett a választás?
-Ja, kb 136 Fidesz, 7 Mi Hazánk, többi az egyesült ellenzék
-Akkor a Mi hazánk bejutott mi? Az jó rájuk szavaztam, a Vonáékra.
-Vona már visszavonult, Toroczkai viszi a boltot.
-Ja igen, az Ásotthalmiak, fontosak, hogy bent legyenek. Mondjuk a programjukat nem tudom.
-Aha
-Akkor ők többen lesznek mint az ellenzék mi?
-Hát szerintem nem.
Csalódottan elballag, Szóval legalább a Vona kapott egy szavazatot tegnap.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
amúgy őszintén itt is ilyen kérdések 444.hu/2022/04/04/az-lmp-is-mzp-t-hibaztatja-a-bukasert-nem-tett-jot-hogy-a-miniszterelnok-jeloltunk-egy-vegtelen-monologga-valtoztatta-a-kampanyunkat:Igazából a Momentum az a Jobbik, amelyik az utolsó előtti ciklusát kezdi. Nem lesznek már sokáig. Jellegtelen, üzenet nélküli, 0 hátországgal rendelkező párt.
hogyan lehet az, hogy az ország kettészakadt: van egy erősen ellenzéki Budapest és van egy gyakorlatilag kormánypárti vidék”
hány éve ez a kérdés?
de tegnap este is a Berg a Momentumtól lenyilatkozza, hogy a jogállamisági téma talán nem ment át eléggé a választóknál ... Momentum is szépen halad az SZDSZ útján ...
csebi
Ahogy Trappatoni mondta anno "flasche leer". Egy semmi.
LMP dettó. PM dettó. MSZP meg kb. egy walking dead. Hörög, kúszik, mászik, hajtja előre az ösztön, amíg nem kapja meg a kegyelemlövést a fejbe.
A DK-t leszámítva ez gyakorlatilag megsemmisülés. Vége van.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Vona Gábor ezt szépen összeszedte és jól megírta:Nem kerdes, hatalmasat bukott a jobbik a vona jakab cserevel. Igazabol sztem a part maga is megszunik erdemben letezni.
index.hu/velemeny/2022/04/04/az-ellenzek-bukasanak-ot-oka/
Nandito
több mint 2 éve
www.facebook.com/donathannajulia.momentum/posts/523318292484119Ott kezdodik, hogy aki nincs a kepen el kell engedni. Pont idealis is a helyzet ugy gondolom.
az egy dolog hogy MZP nem akarta hogy a többiek kiálljanak mellé mikor a vereséget elismeri
de az hogy lényegében se a DK se a Jobbik nem volt ott se sok mindent elárul arról hogy mikor engedték ezt el
Negritis
több mint 2 éve
amúgy őszintén itt is ilyen kérdések 444.hu/2022/04/04/az-lmp-is-mzp-t-hibaztatja-a-bukasert-nem-tett-jot-hogy-a-miniszterelnok-jeloltunk-egy-vegtelen-monologga-valtoztatta-a-kampanyunkat:hogyan lehet az, hogy az ország kettészakadt: van egy erősen ellenzéki Budapest és van egy gyakorlatilag kormánypárti vidék”
hány éve ez a kérdés?
de tegnap este is a Berg a Momentumtól lenyilatkozza, hogy a jogállamisági téma talán nem ment át eléggé a választóknál ... Momentum is szépen halad az SZDSZ útján ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Vona Gábor ezt szépen összeszedte és jól megírta:index.hu/velemeny/2022/04/04/az-ellenzek-bukasanak-ot-oka/
Music City Miracle
több mint 2 éve
www.facebook.com/donathannajulia.momentum/posts/523318292484119DK sztem hetek óta tudta. talán a 2/3t nem. de azt, hogy 120+ lesz a fidesznek, azt igen.
az egy dolog hogy MZP nem akarta hogy a többiek kiálljanak mellé mikor a vereséget elismeri
de az hogy lényegében se a DK se a Jobbik nem volt ott se sok mindent elárul arról hogy mikor engedték ezt el
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/04/jambor-andras-sok-szellemi-munkat-mulasztott-az-ellenzekJámbi okosabb, mint a teljes ellenzék együtt. Kár, hogy egyedül küzd.
több mint 2 éve
Nyilván őt leszámítva. 😀Ki gratulált eddig Orbánnak Európából?Putyin.
Vrij6
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
igen, ezt az opciót mondtam én is ma az asszonynak. vagy h legalább ez 2018ban működött volna vmennyire és akkor nincs 2/3 közel sem. aztán akkor máshogy néz ki nagyon sok minden.Nyilvan puszta teoria.emlékszem 4 éve a választás másnapján ugyanitt tartottunk, azóta egy helyben megy a topogás, kurva szar rájönni. akkor is azt mondtátok/mondtuk sokan, hogy lehetőleg már másnap el kell kezdeni járni a vidéket és nyomni a jelenlétet. mi lett belőle? kurvára semmi. most megint itt vagyunk és megint ezt kéne tenni.olyan szempontból sztem rosszabb a helyzet, hogy 4 éve volt egy illúzió. egy olyan illúzió, hogy ha szorosabb együttműködés van, nagyjából egy jelöltek a körzetekben akkor meg lehetne szorongatni OVt. erre jött egy gyomros, hogy nincs így. alapvetően én nem látok olyan taktikát, olyan elképzelést, olyan alternatívát, amely olyan számban meg tudna ma egymaga szólítani elegendő szavazót, hogy a fidesz bemenjem 110 körüli képviselőre. nem az, hogy nyerjen, hanem h megszorongassa.
petey
csebi
Ez most kiderult.
gabokocka
több mint 2 éve
Ki gratulált eddig Orbánnak Európából?Putyin.
Vrij6
több mint 2 éve
Nyilvan puszta teoria.emlékszem 4 éve a választás másnapján ugyanitt tartottunk, azóta egy helyben megy a topogás, kurva szar rájönni. akkor is azt mondtátok/mondtuk sokan, hogy lehetőleg már másnap el kell kezdeni járni a vidéket és nyomni a jelenlétet. mi lett belőle? kurvára semmi. most megint itt vagyunk és megint ezt kéne tenni.olyan szempontból sztem rosszabb a helyzet, hogy 4 éve volt egy illúzió. egy olyan illúzió, hogy ha szorosabb együttműködés van, nagyjából egy jelöltek a körzetekben akkor meg lehetne szorongatni OVt. erre jött egy gyomros, hogy nincs így. alapvetően én nem látok olyan taktikát, olyan elképzelést, olyan alternatívát, amely olyan számban meg tudna ma egymaga szólítani elegendő szavazót, hogy a fidesz bemenjem 110 körüli képviselőre. nem az, hogy nyerjen, hanem h megszorongassa.
petey
csebi
Ez most kiderult.
több mint 2 éve
Ki gratulált eddig Orbánnak Európából?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Azért túlmisztifikálni se kell ezeket a nyeréseket.Vagy egyikse, csak megforditotta a “gazdaság diktál a politikanak” mindenütt jelenlévő alapvetését, úgy, hogy ő a gazdag is, a politika is.Vagy tényleg ennyire cinikus, vagy időközben meghülyült / belehülyült a saját illiberalizmusába.peterk2005Ennyi?
Eazzy
De egyszerűbb azt hinni, hogy geci és hülye.
Végtére is csak négyszer nyert zsinorban kétharmaddal, ezt bármelyik geci hülye meg tudja csinálni…
Sobri Jóska
Kicsinálta az ellenzéket, nem volt ellenfele, most meg nem tud senki ellenfél lenni.
Ha meg van, akkor ez van.
De ez az összefogás se annyira problémás, egyszerűen azt kell eljuttatni a fejekbe, hogy ez ideiglenes, csak azért van, hogy nyerjenek, szóval tessék szavazni.
A pártok meg külön csoportokban győzködhetik a saját szavazóikat, a saját programjaikkal, nagy vonalakban persze összeegyeztetve.
És a vidéket se írnám le, mert megvannak ott is az aktivisták csak kevesen.
De nem csak ezen múlik, hanem azon amit többen is írtak meg amit olvasni lehet.
M1 van meg Kossuth, ömlik a cucc és elhiszik.
Amíg ebben nincs változás, addig ez az ország elveszett.
több mint 2 éve
Fuh, azért nagyon durva mennyire savanyú itt a szőlő sokaknak. Korán reggel óta mint egy siralomház.mert nem csak 1-6 hónapos távlatban gondolkozunk, hanem 5-15 évesben.
Pár embert ismerek csak innen, de úgy tudom sokan 30-40+osok, családapák, férjek vagytok, nem rossz munkahellyel.
Erre egész nap itt siránkoztok egy noname fórumon mint a vénasszonyok, mintha eljött volna a világvége…
Kint meg tűz a nap, jön a jó idő, lehet menni kirándulni, játszani a gyerekkel. Éljetek már kicsit, úgy sem tudtok rajta változtatni, hajrá!
#JC6
és nem a mi jövőnk miatt aggódunk, hanem a gyermekeink jövője miatt. oktatás, egészségügy, ilyenek miatt.
több mint 2 éve
emlékszem 4 éve a választás másnapján ugyanitt tartottunk, azóta egy helyben megy a topogás, kurva szar rájönni. akkor is azt mondtátok/mondtuk sokan, hogy lehetőleg már másnap el kell kezdeni járni a vidéket és nyomni a jelenlétet. mi lett belőle? kurvára semmi. most megint itt vagyunk és megint ezt kéne tenni.olyan szempontból sztem rosszabb a helyzet, hogy 4 éve volt egy illúzió. egy olyan illúzió, hogy ha szorosabb együttműködés van, nagyjából egy jelöltek a körzetekben akkor meg lehetne szorongatni OVt. erre jött egy gyomros, hogy nincs így. alapvetően én nem látok olyan taktikát, olyan elképzelést, olyan alternatívát, amely olyan számban meg tudna ma egymaga szólítani elegendő szavazót, hogy a fidesz bemenjem 110 körüli képviselőre. nem az, hogy nyerjen, hanem h megszorongassa.
petey
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 118
Ott tartunk mint Németország 1943-ban.Csudát.
Mán elakadtak Sztálingrádnál de még ők nem látták hogy vége.
Vrij6
Ez 45' Nagaszaki, a 2. atombomba után.
Kampó van.
Újra kell kezdeni a nulláról.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Véletlenül se gondolom hogy hülye lenne. Hülye lennék.Vagy egyikse, csak megforditotta a “gazdaság diktál a politikanak” mindenütt jelenlévő alapvetését, úgy, hogy ő a gazdag is, a politika is.Vagy tényleg ennyire cinikus, vagy időközben meghülyült / belehülyült a saját illiberalizmusába.peterk2005Ennyi?
Eazzy
De egyszerűbb azt hinni, hogy geci és hülye.
Végtére is csak négyszer nyert zsinorban kétharmaddal, ezt bármelyik geci hülye meg tudja csinálni…
Sobri Jóska
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Ott tartunk mint Németország 1943-ban.Mán elakadtak Sztálingrádnál de még ők nem látták hogy vége.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij