Politika
68 feliratkozó
több mint 1 éve
Faszom, Zuglóban változás
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Raiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.
több mint 1 éve
kurvára nem esett leEzt kevesen értik.Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
iktriad
Calgary Stampeders CFL
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ezt kevesen értik.Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
iktriad
Calgary Stampeders CFL
több mint 1 éve
66,67%-os feldolgozottság mellett úgy néz ki, hogy bukja a Fidesz Mosonmagyaróvárt.Biztos sokan nézik a városból való Pottyondi Edina videóit.
deyell
több mint 1 éve
Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Szülőfalumban az általánosban egyel felettem járó jelölt legyőzte a dagadtgeci figyeszes pógármeggert.bár én is megérném végre, hogy Kaposváron eltakarodik Krakus ügynök aka Szita. de amíg ilyen nulla jelölteket indít az ellenzék, ráadásul álellenzéki jelölt is indul, addig erre nem fog sor kerülni.
A főleg korosztályomba tartozó falubeliek komoly munkát raktak bele, miközben az eddigi polgármester földesurat játszott és a szabolcsi ispánnal hesszelt, átadta a két éve állami pénzen készült útszakaszt és fenyegette a független polgármester jelöltet.
Kicsiben sikerült megcsinalni.
Nemes samu09
built for this shit
több mint 1 éve
66,67%-os feldolgozottság mellett úgy néz ki, hogy bukja a Fidesz Mosonmagyaróvárt.szegény Árvay Dr. Miből fogja finanszírozni a lányát?
deyell
több mint 1 éve
Ez mekkora:Paul Tamás, a BÉKE (Barátságos Élhető Kisváros Egyesület) jelöltje lett Ócsa polgármestere....verte a fideszest 😀
több mint 1 éve
Szülőfalumban az általánosban egyel felettem járó jelölt legyőzte a dagadtgeci figyeszes pógármeggert. A főleg korosztályomba tartozó falubeliek komoly munkát raktak bele, miközben az eddigi polgármester földesurat játszott és a szabolcsi ispánnal hesszelt, átadta a két éve állami pénzen készült útszakaszt és fenyegette a független polgármester jelöltet.
Kicsiben sikerült megcsinalni.
több mint 1 éve
Kis városomban sima Fidesz lesz.77-23, 44%-nál
több mint 1 éve
Nyírbátor egyfajta időkapszulaként továbbra is 75%-os ellenzéki többségű, egy kis sziget a csontnarancs Szabolcs megyében 😊vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/16/telepulesek/112?tab=results&filter=mayor
több mint 1 éve
dunakeszin ahogy nézem marad dióssy"yay"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na legalább Tatabányán marad az eddigi nemfideszes polgi. Hurrá.Szóval továbbra sem kaptok pénzt, welcome to my world
Mikey
több mint 1 éve
66,67%-os feldolgozottság mellett úgy néz ki, hogy bukja a Fidesz Mosonmagyaróvárt.
built for this shit
több mint 1 éve
Na legalább Tatabányán marad az eddigi nemfideszes polgi. Hurrá.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jászapátiban a Tisza által támogatott jelölt vezet a kis pöcs (Pócs János fia) előtt, igaz nagyon szoros
több mint 1 éve
csak sikerült Miskolcot elengedni, ez a rádiós lesz a munkáltatóm?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Győr, aszondja "az első kettő mögött ott van szorosan Borkai"Lyukas zokniban
Tactful Cactus
több mint 1 éve
5.kerületi is marad, ahogy várható volt, Juhász erőlködés kevés oda.
több mint 1 éve
Nálunk marad a polgiNincs is vele bajom, a magán Facebookját némítani kell de emberileg és szakmailag is jó, és megbecsüli a dolgozók melóját
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gólok, TD-k várhatóak?történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?Ezt értsük úgy, hogy 20 percig ültél ott?
Löfli
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?Ezt értsük úgy, hogy 20 percig ültél ott?
Löfli