Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Reméljük a következőn 120% szavaz rájuk.
több mint 3 éve
Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
több mint 3 éve
Tobb szaz...Egy környezetvédelmi kérdésről van szó. Mégis mennyit vártál? 😊
Lol.ez semmi
YoungZeeZee

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Tobb szaz...Ha egész Debrecen vonulna az se érdekelne senkit.
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Ott lesz a gyár és kész.
Majd beletörődnek.
több mint 3 éve
Tobb szaz...Nehéz lesz majd elmenni a járdán arrafelé...
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Tobb szaz...m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet
Lol.ez semmi
több mint 3 éve
Nincs érdemi jelentősége nálunk.telex.hu/kulfold/2023/01/28/orban-viktor-ukrajna-kulugyminiszterium-nagykovet-bekereti-kijelentesek-kijevEgyébként nálam tájékozottabbaktól kérdezem: milyen ÉRDEMI jelentősége van ezeknek a nagyköveti bekéretéseknek? Vannak időszakok amikor annyi van belőlük mint sajtótájékoztatókból, van bármilyen hatása két ország kapcsolatára, vagy csak egy nagyon olcsó jelzés a tömegeknek, hogy ejjnye bejjnye elutasítjuk amit más ország rólunk mondott?
Ajajj. Petike helyében bekéretném az ukrán nagykövetet azonnal. Mi az hogy itt mindenféle követeket kér be Ukrajna.
Nemes samu09
bobi0092
Egy némileg cizelláltabb diplomáciával rendelkező picit fejlettebb demokráciában meg ciki, és jelzés, hogy talán el kéne gondolkozni bizonyos kijelentéseken, gesztusokon, attitűdökön, de az orbáni politikában ezek csak megmosolygnivaló úri huncutságok, egyfajta vergődése egy olyan politikai elitnek, akinek a baldachinos ágyába ő már jóval korábban beleszart, és még egy hasast is ugrott bele, hogy viccesen fröccsenjen.
több mint 3 éve
telex.hu/kulfold/2023/01/28/orban-viktor-ukrajna-kulugyminiszterium-nagykovet-bekereti-kijelentesek-kijevEgyébként nálam tájékozottabbaktól kérdezem: milyen ÉRDEMI jelentősége van ezeknek a nagyköveti bekéretéseknek? Vannak időszakok amikor annyi van belőlük mint sajtótájékoztatókból, van bármilyen hatása két ország kapcsolatára, vagy csak egy nagyon olcsó jelzés a tömegeknek, hogy ejjnye bejjnye elutasítjuk amit más ország rólunk mondott?
Ajajj. Petike helyében bekéretném az ukrán nagykövetet azonnal. Mi az hogy itt mindenféle követeket kér be Ukrajna.
Nemes samu09
több mint 3 éve
telex.hu/kulfold/2023/01/28/orban-viktor-ukrajna-kulugyminiszterium-nagykovet-bekereti-kijelentesek-kijevAjajj. Petike helyében bekéretném az ukrán nagykövetet azonnal. Mi az hogy itt mindenféle követeket kér be Ukrajna.
több mint 3 éve
rezsicsökkentés, van kerítés -> nincs rossz, csak jó migráncs az országban, focipályák, van gázunk a ruszkiktól, megvédték a magyar családokat, buzi törvény, csok, babaváró, varga judit ollózását továbbra se látta haverom, hadsereg fejlesztése, paks2, az ország gazdasági ereje, nemzeti konzultációk, jólét, hatósági árak, tüzifa, origo, ceu elkergetése, oktatás, egészségügy, nem haltunk meg minda a covidban, kínai vakcina beszerzés, lélegeztetőgép beszerzés, tao, sport, fradi és persze maga viktor aki testével véd minket.OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Ezekről a sikerekről valaki árulja már el nekem, hogy mik azok!
Stoki
Mikey
nem értelek, a holdról is látszik.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nyisd ki a libsi csipás szemed, vedd le a brüsszeli napszemüveged és látni fogod!OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Ezekről a sikerekről valaki árulja már el nekem, hogy mik azok!
Stoki
Mikey
több mint 3 éve
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Ezekről a sikerekről valaki árulja már el nekem, hogy mik azok!
Stoki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kell csinalni a zajt, mert vagy a kuratoriumi dolgokrol kell terelni vagy megint jon vmi intezkedes aminek meg kell agyazni.Dehogy isOV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
Stoki
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem, ott csak felsőfokú képzést csináltam. (Egyébként tök sokféle van nekik érdemes böngészni annak, aki olyan mint én - nagyon szeretem ezeket az 1-2 éves képzéseket)azt ne mondd, hogy MCC, mert akkor egy kutya kölykei vagyunk.Ahogy a Bödöcs könyv címe is mondta: meg se kínáltak..Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
"Aki nem küldte vissza, az rábízta a többiekre."
csebi
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
bobi0092
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Elfelejtettem, de most pótolom:Ma végig szenvedtem a vitát.www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUfolytatasa kovetkezett:
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
index.hu/velemeny/2023/01/24/schiffer-vita-kifogas-centrista-narrativa-ertelmiseg/
csebi
Fájdalmas Schiffert hallgatni.
Az, hogy személyeskedett meg megemelte a hangját, "Csönd, most én beszélek!", hát azért nem vall a korábbi Schifferre akit lehetett kedvelni.
gamerkr
www.youtube.com/watch?v=xxJekTa3LqQ
több mint 3 éve
azt ne mondd, hogy MCC, mert akkor egy kutya kölykei vagyunk.Ahogy a Bödöcs könyv címe is mondta: meg se kínáltak..Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
csebi
MC12
bobi0092
MC12
több mint 3 éve
Egyébként is, nincs idő gólörömre.Ahogy a Bödöcs könyv címe is mondta: meg se kínáltak..Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
csebi
MC12
bobi0092
MC12
több mint 3 éve
Dehogy isOV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
Stoki
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Ahogy a Bödöcs könyv címe is mondta: meg se kínáltak..Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
csebi
MC12
bobi0092
több mint 3 éve
Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
csebi
MC12
több mint 3 éve
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Beteg elme beteg gondolatai....
Stoki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Megint nem jutott el Grazba? 😀OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
Stoki
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:meg sem lepne MC
csebi
több mint 3 éve
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
Stoki
több mint 3 éve
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"