Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Tobb szaz...
 m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet

Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Ők akarták.
Reméljük a következőn 120% szavaz rájuk.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 426 — beers & Packers
Tobb szaz...
 m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet

Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Nincs kérdésem.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 645 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tobb szaz...
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Egy környezetvédelmi kérdésről van szó. Mégis mennyit vártál? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Tobb szaz...

Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Ha egész Debrecen vonulna az se érdekelne senkit.
Ott lesz a gyár és kész.
Majd beletörődnek.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tobb szaz...

Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nehéz lesz majd elmenni a járdán arrafelé...

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
Tobb szaz...

Lol.ez semmi
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 451 — #NoStress
 telex.hu/kulfold/2023/01/28/orban-viktor-ukrajna-kulugyminiszterium-nagykovet-bekereti-kijelentesek-kijev

Ajajj. Petike helyében bekéretném az ukrán nagykövetet azonnal. Mi az hogy itt mindenféle követeket kér be Ukrajna.
Nemes samu09
Egyébként nálam tájékozottabbaktól kérdezem: milyen ÉRDEMI jelentősége van ezeknek a nagyköveti bekéretéseknek? Vannak időszakok amikor annyi van belőlük mint sajtótájékoztatókból, van bármilyen hatása két ország kapcsolatára, vagy csak egy nagyon olcsó jelzés a tömegeknek, hogy ejjnye bejjnye elutasítjuk amit más ország rólunk mondott?
bobi0092
Nincs érdemi jelentősége nálunk.
Egy némileg cizelláltabb diplomáciával rendelkező picit fejlettebb demokráciában meg ciki, és jelzés, hogy talán el kéne gondolkozni bizonyos kijelentéseken, gesztusokon, attitűdökön, de az orbáni politikában ezek csak megmosolygnivaló úri huncutságok, egyfajta vergődése egy olyan politikai elitnek, akinek a baldachinos ágyába ő már jóval korábban beleszart, és még egy hasast is ugrott bele, hogy viccesen fröccsenjen.

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 788
 telex.hu/kulfold/2023/01/28/orban-viktor-ukrajna-kulugyminiszterium-nagykovet-bekereti-kijelentesek-kijev

Ajajj. Petike helyében bekéretném az ukrán nagykövetet azonnal. Mi az hogy itt mindenféle követeket kér be Ukrajna.
Nemes samu09
Egyébként nálam tájékozottabbaktól kérdezem: milyen ÉRDEMI jelentősége van ezeknek a nagyköveti bekéretéseknek? Vannak időszakok amikor annyi van belőlük mint sajtótájékoztatókból, van bármilyen hatása két ország kapcsolatára, vagy csak egy nagyon olcsó jelzés a tömegeknek, hogy ejjnye bejjnye elutasítjuk amit más ország rólunk mondott?
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 577 — I like the Texans, I like who we are

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 822 — a new hope (again)
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"
Stoki
Ezekről a sikerekről valaki árulja már el nekem, hogy mik azok!
Mikey
rezsicsökkentés, van kerítés -> nincs rossz, csak jó migráncs az országban, focipályák, van gázunk a ruszkiktól, megvédték a magyar családokat, buzi törvény, csok, babaváró, varga judit ollózását továbbra se látta haverom, hadsereg fejlesztése, paks2, az ország gazdasági ereje, nemzeti konzultációk, jólét, hatósági árak, tüzifa, origo, ceu elkergetése, oktatás, egészségügy, nem haltunk meg minda a covidban, kínai vakcina beszerzés, lélegeztetőgép beszerzés, tao, sport, fradi és persze maga viktor aki testével véd minket.

nem értelek, a holdról is látszik.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 354 — Vikings fan
OV: "Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában!"
Stoki
Mikey
Nyisd ki a libsi csipás szemed, vedd le a brüsszeli napszemüveged és látni fogod!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 351
Stoki

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 052
Stoki
Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
nagylaza, főpohárnok
Dehogy is
Gyurma Pappa
Kell csinalni a zajt, mert vagy a kuratoriumi dolgokrol kell terelni vagy megint jon vmi intezkedes aminek meg kell agyazni.
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
vki az OV stabbol minimum Sobrit olvassa a politika topikbol:

"Aki nem küldte vissza, az rábízta a többiekre."
csebi
meg sem lepne MC
Amadeus von Dollárbaloldal
Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊
MC12
Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛
bobi0092
Ahogy a Bödöcs könyv címe is mondta: meg se kínáltak..
MC12
azt ne mondd, hogy MCC, mert akkor egy kutya kölykei vagyunk.
Nem, ott csak felsőfokú képzést csináltam. (Egyébként tök sokféle van nekik érdemes böngészni annak, aki olyan mint én - nagyon szeretem ezeket az 1-2 éves képzéseket)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMU

hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
folytatasa kovetkezett:

index.hu/velemeny/2023/01/24/schiffer-vita-kifogas-centrista-narrativa-ertelmiseg/
csebi
Ma végig szenvedtem a vitát.
Fájdalmas Schiffert hallgatni.
Az, hogy személyeskedett meg megemelte a hangját, "Csönd, most én beszélek!", hát azért nem vall a korábbi Schifferre akit lehetett kedvelni.
gamerkr
Elfelejtettem, de most pótolom:
 www.youtube.com/watch?v=xxJekTa3LqQ
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582

csebi
meg sem lepne MC
Áh, azok a pozik ami érdekelnének ott okosabb/ügyesebb/lojálisabb emberek ülnek, annál meg én jobban szeretem a földi élet hívságait, hogy bruttó 750ért üldögéljek a stábban 😊
MC12
Diplomatikusan megfogalmaztad hogy nem jutott hely valamelyik alma matered kuratóriumában 😛
bobi0092
MC12
azt ne mondd, hogy MCC, mert akkor egy kutya kölykei vagyunk.
több mint 3 éve

csebi
meg sem lepne MC
MC12
bobi0092
MC12
Egyébként is, nincs idő gólörömre.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 664 — zászló zászló szív
Stoki
Elképesztő ámokfutást művel. Ez már nem a tudatos hatalomtechnikus O1G, hanem egy bomlott elme tombolása.
nagylaza, főpohárnok
Dehogy is

több mint 3 éve

csebi
meg sem lepne MC
MC12
bobi0092

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 788

csebi
meg sem lepne MC
MC12
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 742 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stoki
Beteg elme beteg gondolatai....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Stoki
nagylaza, főpohárnok
Megint nem jutott el Grazba? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

csebi
meg sem lepne MC

több mint 3 éve
Stoki
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn