Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Ha viszont valakit nem csak az érdekel, hogy az egyik agyhalott miért a Fideszre a másik miért a Gyurcsányra szavaz, nem azt akarja megfejteni, hogy mindenki geci meg mindenki felelős, vagy tényleg érdekli, hogy mi az a valóság, amiben él, illetve miért és hogyan az, de komplett könyveket olvasni róla lusta, akkor ez egy egész jó kivonat arról, hogy mi történik Orbánisztánban.Messze kerültél attól h aki nem megy el szavazni az a Fideszre szavaz …
24.hu/belfold/2022/05/30/boston-politics-tilo-schabert-orban-viktor-fidesz/
Hat azt kívánom nekik h éljenek továbbra is pontosan ezzel a mentalitással, ne tuntikezzenek itt, egyek meg amit főztek.És arra ne is gondolj, hogy akik most elégedetlenkednek, azok csak 60% valószínűséggel Fidesz szavazók, vagy ha 70% volt a részvétel, akkor 42%-al, illetve ha szerinted is az otthonmaradó "jólvanezígy" nemszavazó az végülis a Fidesz szekerét tolja, még akkor se tuti, hogy a tüntikéző főzte ezt, csak 72% valószínűséggel. (Mondjuk szerintem is faszság tüntetni, attól lófasz se változik, vagyis nem attól változik bármi is, de ez másik téma.)
csebi
Lehet akik most nyüzsögnek a 28 százalékba tartoznak.
Ja, és arra is gondlhatsz amúgy, hogy a politikus hazudik, és mást mond a választás előtt, mint után, a naív, ostoba szavazó meg hinni akar neki, mert a félelem vezérli döntés közben.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerk.: nem olvastad el igazán amit írtam. A Fidesz itt nem hazudott. Tetteikbol látszik h ok ezt képviselik, így építik az országot. Erre írtam h itt aztán nem lett atbaszva senki
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
baggio szoktavolt mondani amikor cinikuskodunk itt páran, hogy na, a Fidesz szavazóknak már csak a cinizmus maradt és az is ilyen gyengén! - na hát úgy nézem a fórum ellenzéki részének egy részének a káröröm maradt 😊 (akkor is ha egyébeként simán tévedhettek, hiszen ahogy Jóska írja lentebb, akik tüntetnek, azok lehetnek azok, akik egyébként ellenzéki szavazók voltak áprilisban akkor meg végképp komikus a szapulásuk)De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.De nem basztak át. Épp ez az. 2014 óta azt olvasom itt minden fideszestol h a Fidesz és OV nyíltan kommunikál, érthető programmal. Erre szavaztak ott is meg mindenhol máshol. Ráadásul ez nem az első akksigyar, és nem az első eset amikor látszik h ilyen dolgokra mint környezetvédelem, talaj szennyezés stb látványosan szarik a Fidesz. Amikor elmegy a fideszes szavazó és behúzza az ikszet akkor nagyon jól tudja h erre húzza az ikszet. Nyilván a korábbi eseteket Debrecenben és környéken leszartak hiszen a 12 év legnagyobb sikere volt h a társadalmi szolidaritást sikerült mínuszba vinni. Ahogy itt megfogalmaztak “nem hagytak h ez hatással legyen az életükre.” Hat azt kívánom nekik h éljenek továbbra is pontosan ezzel a mentalitással, ne tuntikezzenek itt, egyek meg amit főztek.
NB2
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ha viszont valakit nem csak az érdekel, hogy az egyik agyhalott miért a Fideszre a másik miért a Gyurcsányra szavaz, nem azt akarja megfejteni, hogy mindenki geci meg mindenki felelős, vagy tényleg érdekli, hogy mi az a valóság, amiben él, illetve miért és hogyan az, de komplett könyveket olvasni róla lusta, akkor ez egy egész jó kivonat arról, hogy mi történik Orbánisztánban.24.hu/belfold/2022/05/30/boston-politics-tilo-schabert-orban-viktor-fidesz/
Hat azt kívánom nekik h éljenek továbbra is pontosan ezzel a mentalitással, ne tuntikezzenek itt, egyek meg amit főztek.És arra ne is gondolj, hogy akik most elégedetlenkednek, azok csak 60% valószínűséggel Fidesz szavazók, vagy ha 70% volt a részvétel, akkor 42%-al, illetve ha szerinted is az otthonmaradó "jólvanezígy" nemszavazó az végülis a Fidesz szekerét tolja, még akkor se tuti, hogy a tüntikéző főzte ezt, csak 72% valószínűséggel. (Mondjuk szerintem is faszság tüntetni, attól lófasz se változik, vagyis nem attól változik bármi is, de ez másik téma.)
csebi
Lehet akik most nyüzsögnek a 28 százalékba tartoznak.
Ja, és arra is gondlhatsz amúgy, hogy a politikus hazudik, és mást mond a választás előtt, mint után, a naív, ostoba szavazó meg hinni akar neki, mert a félelem vezérli döntés közben.
több mint 3 éve
De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.De nem basztak át. Épp ez az. 2014 óta azt olvasom itt minden fideszestol h a Fidesz és OV nyíltan kommunikál, érthető programmal. Erre szavaztak ott is meg mindenhol máshol. Ráadásul ez nem az első akksigyar, és nem az első eset amikor látszik h ilyen dolgokra mint környezetvédelem, talaj szennyezés stb látványosan szarik a Fidesz. Amikor elmegy a fideszes szavazó és behúzza az ikszet akkor nagyon jól tudja h erre húzza az ikszet. Nyilván a korábbi eseteket Debrecenben és környéken leszartak hiszen a 12 év legnagyobb sikere volt h a társadalmi szolidaritást sikerült mínuszba vinni. Ahogy itt megfogalmaztak “nem hagytak h ez hatással legyen az életükre.” Hat azt kívánom nekik h éljenek továbbra is pontosan ezzel a mentalitással, ne tuntikezzenek itt, egyek meg amit főztek.
NB2
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.Ha te már 12 éve, csak hitegeted és ő még mindig odaadja neked a pénzét akkor bizony ő a hülye.
NB2
Nem tudok mást mondani nekik, csak az ősi mondást: Aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megbasszák.
több mint 3 éve
Sztem rossz oldalról nézed, nézitek. Az lenne a lényeg, hogy a tömegek újra akarjanak valamit. Jó példa a Momentum. Találtak egy ügyet aminek volt támogatottsága, szemben állt a kormány akaratával, és ki is termelődött belőle nagyjából 3 politikus, meg vagy 500 ingyenélő. Ilyen dolgokból lesz egy Fideszt váltó ellenzék, nem Feriék árnyékkormányából meg 3 mesterségesen életben tartott törpepártból. Ott a körülmények ideálisak voltak erre. Mi lenne, ha országosan alakulnának ki ilyen körülmények, például egy válság miatt? Most komolyan azért kéne gyűlölnöm emberek millióit, mert nem erre az össz-ellenzéki aberrációra szavaztak? Ez olyan mintha azt mondanám minden hülye ellenzéki szavazó megérdemli ezt az örök Fideszt, aki a szavazataival életben tartotta ezeket a sokszorosan megbukott, vállalhatatlan pártokat és politikai szereplőket.Persze, mert ha ki is mondja hogy a kurva anyját az Orbánnak, változatlanul hozzá fogja tenni, hogy még mindig jobb mint a Gyurcsány/libsibaloldal.Ez mind szépen és jól hangzik, de túl sokat nézel ki a fidesz szavazókból, ez már rég bebizonyosodott, hogy nem fog itt működni.Na ne már basszus. Pont nem az a fontosabb, hogy kire szavazol, hanem, hogy mit vársz el tőle. Különösen az utóbbi évtizedek politikáját, választékát nézve. Az az egyik legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember vagy apolitikus, vagy fanatikusan retteg az ellenféltől, így az általa aktívan vagy passzívan támogatott politikai erő azt csinál amit csak akar. Ezt a magyar politikai elit maximálisan ki is használja. Ha valaha vissza akarjuk kapni a demokráciát, és túllépni ezen a 4 évente koronáz majd kussol államformán, pont arra van szükség, hogy akivel kibasznak vagy akit zavar, hogy a másikkal kibasznak felemelje a szavát, akkor is ha az nem arra a politikusra szavazott mint ő. Ha valaha véget ér ez a rendszer, akkor nem azért fog, mert az aktuális ellenzéki formáció szerez 100 mandátumot, az maximum okozat lesz. Az oka az lesz, hogy a Fideszre tapadó szavazóknak is tele lesz a töke Viktorék ámokfutásával. Sajnos ez nehezen fog megtörténni ilyen attitűdökkel.Engem nem zavar ha valaki másra szavaz mint én, az ő dolga.Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
és igen sajnos megérdemlik
akik nem velük szavaztak azok nem érdemlik meg, de mit tenni?
Negritis, a vajda
Kampman
Csak amikor vállalni kell a következményét akkor ne legyen hiszti meg tüntike.
A gyerekek nincsenek átműtve, a rezsicsökkentés megmaradt, MZP nem indult kivont karddal megtámadni az oroszokat, hát lett egy akkugyár. Ez van.
Bazzani
andree
Aki 2018 óta képes a fideszre szavazni azt egy percig nem fogom sajnálni és kiállni mellette, ha kibasztak vele.
Duff
Mikey
Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
Na ne már basszus. Pont nem az a fontosabb, hogy kire szavazol, hanem, hogy mit vársz el tőle. Különösen az utóbbi évtizedek politikáját, választékát nézve. Az az egyik legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember vagy apolitikus, vagy fanatikusan retteg az ellenféltől, így az általa aktívan vagy passzívan támogatott politikai erő azt csinál amit csak akar. Ezt a magyar politikai elit maximálisan ki is használja. Ha valaha vissza akarjuk kapni a demokráciát, és túllépni ezen a 4 évente koronáz majd kussol államformán, pont arra van szükség, hogy akivel kibasznak vagy akit zavar, hogy a másikkal kibasznak felemelje a szavát, akkor is ha az nem arra a politikusra szavazott mint ő. Ha valaha véget ér ez a rendszer, akkor nem azért fog, mert az aktuális ellenzéki formáció szerez 100 mandátumot, az maximum okozat lesz. Az oka az lesz, hogy a Fideszre tapadó szavazóknak is tele lesz a töke Viktorék ámokfutásával. Sajnos ez nehezen fog megtörténni ilyen attitűdökkel.nem is feltétlenül ezt érezném bajnak, illetve nem is feltétlenül így használja ki az állampárt, hanem úgy, hogy az egységsugarú vidéki ember leragadt az m1-nél meg a Kossuth rádiónál, azt meg tudjuk, hogy kik töltik meg és milyen tartalommal.
andree
gondolom az akkugyár elleni tiltakozás egyáltalán nem jelenik meg a híradóban, a tanárok melletti tüntetés meg annyiban, hogy a buzi városiak földet nem tudnak művelni, most meg még tanulni sem akarnak.
vaaaagyTobb szaz...Ha egész Debrecen vonulna az se érdekelne senkit.
m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Ott lesz a gyár és kész.
Majd beletörődnek.
Bazzani
Viktor vár egy kicsit, és úgy dönt, hogy akkor nem Debrecen mellé telepíti az akkugyárat, és még engedékenynek is fog látszódni, tovább emelve a fényességét a szavazói körében.
aztán ránéz a térképre... kellene valami hely, ami kelllően ellenzéki, tehát jobban már nem tudja elveszíteni, van víz, van közlekedés... hát legyen Szeged! ott a Tisza, ott az M5, ott a Botka, aki ráadásul kirobbanthatatlan, és kvázi elszigetelt.
több mint 3 éve
Persze, mert ha ki is mondja hogy a kurva anyját az Orbánnak, változatlanul hozzá fogja tenni, hogy még mindig jobb mint a Gyurcsány/libsibaloldal.Ez mind szépen és jól hangzik, de túl sokat nézel ki a fidesz szavazókból, ez már rég bebizonyosodott, hogy nem fog itt működni.Na ne már basszus. Pont nem az a fontosabb, hogy kire szavazol, hanem, hogy mit vársz el tőle. Különösen az utóbbi évtizedek politikáját, választékát nézve. Az az egyik legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember vagy apolitikus, vagy fanatikusan retteg az ellenféltől, így az általa aktívan vagy passzívan támogatott politikai erő azt csinál amit csak akar. Ezt a magyar politikai elit maximálisan ki is használja. Ha valaha vissza akarjuk kapni a demokráciát, és túllépni ezen a 4 évente koronáz majd kussol államformán, pont arra van szükség, hogy akivel kibasznak vagy akit zavar, hogy a másikkal kibasznak felemelje a szavát, akkor is ha az nem arra a politikusra szavazott mint ő. Ha valaha véget ér ez a rendszer, akkor nem azért fog, mert az aktuális ellenzéki formáció szerez 100 mandátumot, az maximum okozat lesz. Az oka az lesz, hogy a Fideszre tapadó szavazóknak is tele lesz a töke Viktorék ámokfutásával. Sajnos ez nehezen fog megtörténni ilyen attitűdökkel.Engem nem zavar ha valaki másra szavaz mint én, az ő dolga.Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
A gyerekek nincsenek átműtve, a rezsicsökkentés megmaradt, MZP nem indult kivont karddal megtámadni az oroszokat, hát lett egy akkugyár. Ez van.
Bazzani
andree
Aki 2018 óta képes a fideszre szavazni azt egy percig nem fogom sajnálni és kiállni mellette, ha kibasztak vele.
Duff
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
444.hu/2023/01/28/rtl-klub-otost-igert-a-tornatanar-azoknak-a-diakoknak-akik-megverik-12-eves-tarsukat-mezocsatonAmikor ő tanult, akkor még nem tanítottak jogot a tanárképzőn
tanár úr sajnos két gyerek veretés között lemaradt róla, hogy feljelentést nem lehet visszavonni :/
Ugyanitt várom a belső vizsgálat eredményét.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.Oriasi rocknroll, amikor a szavazati jog kell, mert az jar, de az ezzel jaro felelosseg mar nem annyira. Nagyon erosen ideje lenne eldonteni, hogy akkor polgarok vagy jobbagyok szeretnenk lenni, mert ez a jobbagyi felelossegi kor polgari jogokkal nem mukodik. Igenis felelos, akit atvernek, ugyanis ha felnott emberkent tekintunk ra es olyan jogositvanyokkal ruhazzuk fel, amik lehetove teszik szamara, hogy az orszag es mondjuk az en/gyerekeim jovojere jelentos hatast gyakorlo donteseket meghozzon, akkor ez szuksegszeruen azt is jelenti, hogy felelos azert, ne engedje magat atverni es tajekozodjon a vilagban. Bennem sincsen mar semmilyen szolidaritas azok irant, akik most a honap utolso heten azon filoznak, futsenek vagy egyenek, mert sajat maguknak termeltek ki ezt a helyzetet; engem es valszeg ennek a forumnak a jelentos reszet nem letfenntartasi szinten erint a kevlarmalac tevekenysegenek a kovetkezmenyei, viszont pont ebbol fakadoan nekik kellene csak igazan felmerniuk, mi-hogyan hat majd ki az eletukre. Nekem maximum kenyelmetlenebb lesz az eletem es nem harminc, hanem harmincot evesen lesz meg az a biztonsag, ami mellett gyermeket vallalhatok pl, de nem okoz gondot a hetkoznapi elet. Nekik igen, es tekintettel arra, hogy ugyanezek az emberek szoktak teli pofaval libernyakozni, buzizni, ezek az emberek unnepeltek onfeledten aprilisban a dagadt gyozelmet, akkor bizony bennem megszunik a szolidaritas. Termeszetesen, akinek ez ellenszenves, aki ezert megvet, megertem, van olyan ertelmezes, ahol ez jogos is. Ettol fuggetlenul nem valtoztat azon, hogy ez a megelesem.
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Ez mind szépen és jól hangzik, de túl sokat nézel ki a fidesz szavazókból, ez már rég bebizonyosodott, hogy nem fog itt működni.Na ne már basszus. Pont nem az a fontosabb, hogy kire szavazol, hanem, hogy mit vársz el tőle. Különösen az utóbbi évtizedek politikáját, választékát nézve. Az az egyik legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember vagy apolitikus, vagy fanatikusan retteg az ellenféltől, így az általa aktívan vagy passzívan támogatott politikai erő azt csinál amit csak akar. Ezt a magyar politikai elit maximálisan ki is használja. Ha valaha vissza akarjuk kapni a demokráciát, és túllépni ezen a 4 évente koronáz majd kussol államformán, pont arra van szükség, hogy akivel kibasznak vagy akit zavar, hogy a másikkal kibasznak felemelje a szavát, akkor is ha az nem arra a politikusra szavazott mint ő. Ha valaha véget ér ez a rendszer, akkor nem azért fog, mert az aktuális ellenzéki formáció szerez 100 mandátumot, az maximum okozat lesz. Az oka az lesz, hogy a Fideszre tapadó szavazóknak is tele lesz a töke Viktorék ámokfutásával. Sajnos ez nehezen fog megtörténni ilyen attitűdökkel.Engem nem zavar ha valaki másra szavaz mint én, az ő dolga.Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
Bazzani
andree
több mint 3 éve
Na ne már basszus. Pont nem az a fontosabb, hogy kire szavazol, hanem, hogy mit vársz el tőle. Különösen az utóbbi évtizedek politikáját, választékát nézve. Az az egyik legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember vagy apolitikus, vagy fanatikusan retteg az ellenféltől, így az általa aktívan vagy passzívan támogatott politikai erő azt csinál amit csak akar. Ezt a magyar politikai elit maximálisan ki is használja. Ha valaha vissza akarjuk kapni a demokráciát, és túllépni ezen a 4 évente koronáz majd kussol államformán, pont arra van szükség, hogy akivel kibasznak vagy akit zavar, hogy a másikkal kibasznak felemelje a szavát, akkor is ha az nem arra a politikusra szavazott mint ő. Ha valaha véget ér ez a rendszer, akkor nem azért fog, mert az aktuális ellenzéki formáció szerez 100 mandátumot, az maximum okozat lesz. Az oka az lesz, hogy a Fideszre tapadó szavazóknak is tele lesz a töke Viktorék ámokfutásával. Sajnos ez nehezen fog megtörténni ilyen attitűdökkel.Engem nem zavar ha valaki másra szavaz mint én, az ő dolga.Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
Bazzani
több mint 3 éve
De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.12 év után? Márpedig akkor a másik hülye. Te ettől még féreg leszel, de ez nem menti a szavazó hülyeségét.
NB2
több mint 3 éve
De könyörgöm egy szavazó nem tehet róla, hogy átbasszák. Ha most teszem azt én azt ígérem valakinek, hogy megduplázom a pénzét, ő nekem adja én meg elkurvázom, akkor ne a másik legyen már a hülye, hanem én.
több mint 3 éve
Engem nem zavar ha valaki másra szavaz mint én, az ő dolga.Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 3 éve
én senkinek nem kívánom hogy szenvedjen, és a minek ment oda mentalitást sem szeretemHát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
de itt a lényeg nem azon van hogy máshogy szavaztak mint ő, hanem hogy hogyan szavaztak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát nem tudom, én szavaztam már néhány pártra (vagy legalább az általuk támogatott népszavazási kérdésre) életemben, de sosem kívántam az éppen aktuális ellenfél szavazóinak, hogy legyen nekik szar. Vagy nem fürdőztem a kárörömben, ha mégis így alakult.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
444.hu/2023/01/28/rtl-klub-otost-igert-a-tornatanar-azoknak-a-diakoknak-akik-megverik-12-eves-tarsukat-mezocsatontanár úr sajnos két gyerek veretés között lemaradt róla, hogy feljelentést nem lehet visszavonni :/
Ugyanitt várom a belső vizsgálat eredményét.
több mint 3 éve
Szerintem nem így értette, hanem úgy, hogy azért, mert arra szavaztak, akik ezt csinálják velük.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?Én annak szurkolok, hogy két akkugyár legyen ott. Vagy öt, az mégjobb.Megérdemlik. Azt kapják pontosan, amit megérdemelnek. Nem szabad sajnálni őket.Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
m.hvg.hu/itthon/20230128_Elindult_Mikepercsrol_a_CATL_debreceni_akkumulatorgyara_elleni_tiltakozo_menet
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Reméljük a következőn 120% szavaz rájuk.
Bazzani
Úgyse fogják fel ki szopatta meg őket.
Ja de, Brüsszel.
Bazzani
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem. Azért szenvedjenek, mert a Fideszre szavaztak. Úgy gondolták, hogy "őket nem érinti". Hát, de. Nem kicsit, nagyon.Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?Én annak szurkolok, hogy két akkugyár legyen ott. Vagy öt, az mégjobb.Megérdemlik. Azt kapják pontosan, amit megérdemelnek. Nem szabad sajnálni őket.Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Bazzani
Ja de, Brüsszel.
Bazzani
Kampman
több mint 3 éve
Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?azért szendvednek amiért másra szavaztak
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szenvedjenek, mert nem szavaztak arra, akire te?Én annak szurkolok, hogy két akkugyár legyen ott. Vagy öt, az mégjobb.Megérdemlik. Azt kapják pontosan, amit megérdemelnek. Nem szabad sajnálni őket.Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Bazzani
Ja de, Brüsszel.
Bazzani
több mint 3 éve
Én annak szurkolok, hogy két akkugyár legyen ott. Vagy öt, az mégjobb.Megérdemlik. Azt kapják pontosan, amit megérdemelnek. Nem szabad sajnálni őket.Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Bazzani
Ja de, Brüsszel.
több mint 3 éve
Megérdemlik. Azt kapják pontosan, amit megérdemelnek. Nem szabad sajnálni őket.Ők akarták.Tobb szaz...Megnéztem: a parlamenti választáson Mikepércs több mint 60 százaléka szavazott a Fideszre. Az önkormányzatin egyetlen polgármester-jelölt indult, egy fideszes, akit a szavazatok 100 százalékával választottak meg. A testületben csak fideszesek és függetlenek vannak.
Lol.ez semmi
YoungZeeZee
Nincs kérdésem.
nagylaza, főpohárnok
Bazzani