Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
én vape-ről láttam korábban videót, de valszeg nem ez az egyetlen továbblépés nekikAkarod mondani a HNB-re.a dohánylobbi szépen tovább lépet a nyugati világban és ráment a wape-re meg hasonló szarokraEgyrészt nem becsülném alá a dohányipari lobbit, szép cél, nemes cél, láttunk már ilyet elhalni, vagy kivételekkel értelmetlenné tenni. Másrészt Európa már nem kifejezetten célpiaca ezeknek a cégeknek, a profit java nem itt keletkezik (hanem Ázsia, arab országok, Afrika). Európában évtizedes viszonylatban csökken a dohányosok száma, a cikkben leírt számokat - feltételezve a trendek vàltozatlansagat - 2100-ra amúgy is be lehet mondani jó eséllyel, tehát egy meglévő és tőlük függetlenül is bekövetkező trendet lovagol meg - jó politikai érzékkel - az EU. A cigi egyszerűen nem divatos és nehéz elképzelni, hogy újra az legyen.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
en ezt elkepesztoen tamogatnam!
csebi
nagylaza, főpohárnok
MC12
Negritis, a vajda
Mivel nem egy cég Amerikában legálisan elkezdte gyártani a kannabiszos cigit, szerintem ott is várható egy bumm, legalábbis szerintem most mindenhol nagyban kalkulálnak ezzel a szcenárióval, mert a bevétel is jó illetve a társadalmi elfogadottsága is kezd pozitív irányba menni, persze jól kell majd marketingelni.
Az adóemelés meg szerintem megléphető, habár valószínűleg több lépcsőben fog ez is megtörténni, ugyanúgy mint a korábbiak.
A hagyományos dohánynak ugyanúgy megvan a piaca, persze maga a piacméret folyamatosan csökken, nő a HNB-k aránya is. Azzal nekem spec az a bajom, hogy a fiataloknak is tetszik, ugyanúgy mint az Elfbar, ahol egyébként jó dolognak tartom, hogy betiltották otthon.
Lúdas Solymi
www.investopedia.com/news/which-company-behind-popular-ecigarette-juul/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Akarod mondani a HNB-re.a dohánylobbi szépen tovább lépet a nyugati világban és ráment a wape-re meg hasonló szarokraEgyrészt nem becsülném alá a dohányipari lobbit, szép cél, nemes cél, láttunk már ilyet elhalni, vagy kivételekkel értelmetlenné tenni. Másrészt Európa már nem kifejezetten célpiaca ezeknek a cégeknek, a profit java nem itt keletkezik (hanem Ázsia, arab országok, Afrika). Európában évtizedes viszonylatban csökken a dohányosok száma, a cikkben leírt számokat - feltételezve a trendek vàltozatlansagat - 2100-ra amúgy is be lehet mondani jó eséllyel, tehát egy meglévő és tőlük függetlenül is bekövetkező trendet lovagol meg - jó politikai érzékkel - az EU. A cigi egyszerűen nem divatos és nehéz elképzelni, hogy újra az legyen.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
csebi
nagylaza, főpohárnok
MC12
Negritis, a vajda
Mivel nem egy cég Amerikában legálisan elkezdte gyártani a kannabiszos cigit, szerintem ott is várható egy bumm, legalábbis szerintem most mindenhol nagyban kalkulálnak ezzel a szcenárióval, mert a bevétel is jó illetve a társadalmi elfogadottsága is kezd pozitív irányba menni, persze jól kell majd marketingelni.
Az adóemelés meg szerintem megléphető, habár valószínűleg több lépcsőben fog ez is megtörténni, ugyanúgy mint a korábbiak.
A hagyományos dohánynak ugyanúgy megvan a piaca, persze maga a piacméret folyamatosan csökken, nő a HNB-k aránya is. Azzal nekem spec az a bajom, hogy a fiataloknak is tetszik, ugyanúgy mint az Elfbar, ahol egyébként jó dolognak tartom, hogy betiltották otthon.
több mint 3 éve
a dohánylobbi szépen tovább lépet a nyugati világban és ráment a wape-re meg hasonló szarokraEgyrészt nem becsülném alá a dohányipari lobbit, szép cél, nemes cél, láttunk már ilyet elhalni, vagy kivételekkel értelmetlenné tenni. Másrészt Európa már nem kifejezetten célpiaca ezeknek a cégeknek, a profit java nem itt keletkezik (hanem Ázsia, arab országok, Afrika). Európában évtizedes viszonylatban csökken a dohányosok száma, a cikkben leírt számokat - feltételezve a trendek vàltozatlansagat - 2100-ra amúgy is be lehet mondani jó eséllyel, tehát egy meglévő és tőlük függetlenül is bekövetkező trendet lovagol meg - jó politikai érzékkel - az EU. A cigi egyszerűen nem divatos és nehéz elképzelni, hogy újra az legyen.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
csebi
nagylaza, főpohárnok
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én sem divatból dohányzom, hanem azért, mert szenvedélybeteg vagyok.Egyrészt nem becsülném alá a dohányipari lobbit, szép cél, nemes cél, láttunk már ilyet elhalni, vagy kivételekkel értelmetlenné tenni. Másrészt Európa már nem kifejezetten célpiaca ezeknek a cégeknek, a profit java nem itt keletkezik (hanem Ázsia, arab országok, Afrika). Európában évtizedes viszonylatban csökken a dohányosok száma, a cikkben leírt számokat - feltételezve a trendek vàltozatlansagat - 2100-ra amúgy is be lehet mondani jó eséllyel, tehát egy meglévő és tőlük függetlenül is bekövetkező trendet lovagol meg - jó politikai érzékkel - az EU. A cigi egyszerűen nem divatos és nehéz elképzelni, hogy újra az legyen.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
csebi
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 3 éve
Egyrészt nem becsülném alá a dohányipari lobbit, szép cél, nemes cél, láttunk már ilyet elhalni, vagy kivételekkel értelmetlenné tenni. Másrészt Európa már nem kifejezetten célpiaca ezeknek a cégeknek, a profit java nem itt keletkezik (hanem Ázsia, arab országok, Afrika). Európában évtizedes viszonylatban csökken a dohányosok száma, a cikkben leírt számokat - feltételezve a trendek vàltozatlansagat - 2100-ra amúgy is be lehet mondani jó eséllyel, tehát egy meglévő és tőlük függetlenül is bekövetkező trendet lovagol meg - jó politikai érzékkel - az EU. A cigi egyszerűen nem divatos és nehéz elképzelni, hogy újra az legyen.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
csebi
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Mit mondjak, nem vagyok maradéktalanul boldog. Más se hiányzott.
csebi
több mint 3 éve
de ez nekik miert nem jo? tok gyorsan le lehet zarni ugyeket aztan mehet a statisztikba ...Nagyon messze vagyunk mi attól. Nagyon nagyon. Ehhez kellene egy olyan ügyészség, amelyik vevő az ilyenre a jelenlegi statisztikagyártás helyett.nem lenne megoldas egy teljesen angolszasz mintas vadalku? tudom h van vmi kvazi alku jelenleg is, de az nekem korulmenyesnek tunik. rengeteg adminisztrativ terhet meg lehetne sporolni birosagi ugyszakban egy olyan atvetelevel?Mindenhol. Minden olyan ügy, ahol nem lehet büntetővégzést hozni az egy szenvedés és több év. Van egy teljesen primitív, egyszerű ügyem most, ami másfél év alatt nem jutott el vádemelésre. A kiemelt gazd. ügyek - amiket szerintem te is látsz naponta - itt simán 7-8 évet mennek első fokon a Markóban.Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
Amúgy fasza minden, legalább kormányozni tudnak.
#bostonpolitics
Amadeus von Dollárbaloldal
Gyurma Pappa
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
irony on volt a kacsintassal ... 😊Persze. Sokszor nyomok.És persze, mert nincs pénz engem fizetni tovább, így amikor kérdeznek jófejségből válaszolok...azert neha te is vallalhatsz vmi tarsadalmi munkat 😉 meg a legnagyobb sztarugyvedek is nyomnak nehany probonot.
Gyurma Pappa
csebi
Csak ezek adócsalók. Itt nem arról van szó, hogy a NAV tévedett egy kicsit. Behúztak, elkúrtak, feléltek 4 mrd-t 2 év alatt (az én ügyfelem mondjuk 800 milliót füstölt el).
Szóval sorry, de ez nem az a pro bono indok, amit könnyen lenyelek.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nagyon messze vagyunk mi attól. Nagyon nagyon. Ehhez kellene egy olyan ügyészség, amelyik vevő az ilyenre a jelenlegi statisztikagyártás helyett.nem lenne megoldas egy teljesen angolszasz mintas vadalku? tudom h van vmi kvazi alku jelenleg is, de az nekem korulmenyesnek tunik. rengeteg adminisztrativ terhet meg lehetne sporolni birosagi ugyszakban egy olyan atvetelevel?Mindenhol. Minden olyan ügy, ahol nem lehet büntetővégzést hozni az egy szenvedés és több év. Van egy teljesen primitív, egyszerű ügyem most, ami másfél év alatt nem jutott el vádemelésre. A kiemelt gazd. ügyek - amiket szerintem te is látsz naponta - itt simán 7-8 évet mennek első fokon a Markóban.Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
Gyurma Pappa
csebi
több mint 3 éve
Persze. Sokszor nyomok.És persze, mert nincs pénz engem fizetni tovább, így amikor kérdeznek jófejségből válaszolok...azert neha te is vallalhatsz vmi tarsadalmi munkat 😉 meg a legnagyobb sztarugyvedek is nyomnak nehany probonot.
Gyurma Pappa
csebi
Csak ezek adócsalók. Itt nem arról van szó, hogy a NAV tévedett egy kicsit. Behúztak, elkúrtak, feléltek 4 mrd-t 2 év alatt (az én ügyfelem mondjuk 800 milliót füstölt el).
Szóval sorry, de ez nem az a pro bono indok, amit könnyen lenyelek.

több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/Na ezt én is, de leginkább betiltanám az egészet a picsába.
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
És persze, mert nincs pénz engem fizetni tovább, így amikor kérdeznek jófejségből válaszolok...azert neha te is vallalhatsz vmi tarsadalmi munkat 😉 meg a legnagyobb sztarugyvedek is nyomnak nehany probonot.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Ja, hát 2019.októberben vitték el a csapatot, már láttam a vádemelést, de még az előkészítő sem volt meg. De nagyon úgy néz ki, hogy ez sem lesz rendben, mert az egyik vádlott feldobta (az egyébként szervező és haszonhúzó) könyvelőt, aki meg Írországban van.Mindenhol. Minden olyan ügy, ahol nem lehet büntetővégzést hozni az egy szenvedés és több év. Van egy teljesen primitív, egyszerű ügyem most, ami másfél év alatt nem jutott el vádemelésre. A kiemelt gazd. ügyek - amiket szerintem te is látsz naponta - itt simán 7-8 évet mennek első fokon a Markóban.Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
Gyurma Pappa
És persze, mert nincs pénz engem fizetni tovább, így amikor kérdeznek jófejségből válaszolok...

több mint 3 éve
nem lenne megoldas egy teljesen angolszasz mintas vadalku? tudom h van vmi kvazi alku jelenleg is, de az nekem korulmenyesnek tunik. rengeteg adminisztrativ terhet meg lehetne sporolni birosagi ugyszakban egy olyan atvetelevel?Mindenhol. Minden olyan ügy, ahol nem lehet büntetővégzést hozni az egy szenvedés és több év. Van egy teljesen primitív, egyszerű ügyem most, ami másfél év alatt nem jutott el vádemelésre. A kiemelt gazd. ügyek - amiket szerintem te is látsz naponta - itt simán 7-8 évet mennek első fokon a Markóban.Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/dohany-dohanyos-dohanyzas-iqos-elektromos-cigaretta-eu-nemzeti-dohanybolt-cigi/en ezt elkepesztoen tamogatnam!
több mint 3 éve
Mindenhol. Minden olyan ügy, ahol nem lehet büntetővégzést hozni az egy szenvedés és több év. Van egy teljesen primitív, egyszerű ügyem most, ami másfél év alatt nem jutott el vádemelésre. A kiemelt gazd. ügyek - amiket szerintem te is látsz naponta - itt simán 7-8 évet mennek első fokon a Markóban.Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20221128_Rakay_Philip_Koranyi_David_adomanyHallod ezt Amadeus? Le vagy leplezve. XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Iszonyat lassan mennek az ügyek, itt vidéken. Amúgy sem volt sok könyvszakértő, de most már fáj.24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics

több mint 3 éve
Ugye nettó 6.000,- forint az óradíj kirendeltben, ami önmagában vicc, de így egyenesen, hogy még ezért is könyörögni kell.nem lennek azon ismeroseim helyeben, akik arra alapoztak eletuket, hogy kirendelt vedoznek. van egy par ...24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
csebi
több mint 3 éve
nem lennek azon ismeroseim helyeben, akik arra alapoztak eletuket, hogy kirendelt vedoznek. van egy par ...24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/Csak a BRFK több, mint 40 millióval lóg a kamarának. A védői munkadíjak nincsenek kifizetve konkrétan. Most már csúszik az ügyészség is a fizetésekkel. Szakértő lassan nincs, a banda fele elment a kata miatt, a másik fele meg nem vállalja az ügyeket, mert őket sem fizetik ki rendesen. Vidéki törvényszéken múlt héten 14 fokban (!) tárgyaltak a kollégák.
Beki
#bostonpolitics
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
24.hu/fn/gazdasag/2022/11/28/nepszava-rekordon-az-allami-adossagallomany/
több mint 3 éve
Egyik kollégánk annyira összezavarodott a miniszterelnökünk kommunikációjától, hogy kénytelen volt egy kis videót kreálni. pic.twitter.com/VE8xsElhMN
— NAFO Hungary 🇭🇺🇺🇦🇪🇺 (@NAFO_Hungary) November 28, 2022
😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nincs eltérés a központi kommunikációtól.Tehát már annyira elfogyott a pénz, hogy inkább dobják a központi kommunikációt és azt mondják amit az EU akar. Még hogy fenn tudjàk tartani a nert EU pénz nélkül. Mesélj mèg.
Zsellértelkes Vrij
Nemes samu09
Hisz Oroszország is ezt mondta, hogy kell egy "szuverén" Ukrajna, hogy a Nyugat ne jelentsen veszélyt Oroszországra. Csak megfordították a nézőpontot 😊
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/11/26/miniszteri-biztos-kinevezes-szasz-jeno-orosz-ukran-haboru-figyelemmel-koveteseOlvasni az origot, vadhajtásokat meg a NER influenzásait napi pár órában havi 2 millióért. Hát nehéz döntés
Problem solved 🤣
Amúgy 2024 októberig, wtf
warr_b