Politika
"Ez csak feltételezés, tényekkel nem támasztottad alá."Alkalmatlanságuk megnehezítik harácsolásom. Ahogy a tiédet is. Azonos egységnyi sikerhez több energiát kell befektetnem, amit máshonnan vonok el. Ahogy te is.Miként lenne hatással az életemre?Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Te úgy gondolod, hogy az általad ismert tények alapján a jelen helyzetben érdemben változna bármit is az életed, ha nem Orbán Viktor lenne Magyarország miniszterelnöke?
Ha igen, akkor miben, miként?
Őszentsége Sobri Jóska
- már egymás tenyerébe csaptunk volna az Unióval és dőlne a lé,
- ezáltal nem kellett volna rettenetes feltételekkel devizában kötvenyeket kibocsátani,
- kevésbé lenne szervezett a tökéletesre fejlesztett lopás, ami ezáltal nem működne annyira hatékonyan, több pénz maradna a gazdaságban.
Rövid vagy hosszú távon, de mindhárom hatással lesz az életemre. A tiédre is, csak te még a tagadás fázisában vagy.
Szokol
A tiédre miként?
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
"Számokban?"
"Őszintén érdekel"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
Engem az lepett meg, hogy mennyire erolkodnek, hogy hivatalos allamkozi, diplomaciai meeting aurat teremtsenek. Foto a feher falak elott, mintha csak a Feher Haz Rose Gardenjeben lennenek, zaszlok kint a nagy asztal mellett, mintha itt komoly delegaciok targyalnanak. Trump is maga melle ultetett 2 civilt.Miniszterelnok ur eppen az USA-ban van, a helyi konzervativ konferencian. Az egyik utolso nyugati hely ahol szivesen fogadjak.Azon a képen ahogy a dagadt Harry Potter alantasan meghunyászkodik Trump és a széltében nagyobb Főnök előtt, miközben a háttérben a két hivatásos ego és popsifényező kéjesen vigyorog... 😀
Fohadnagya, Orban B. rendszeresen posztol a twittere, szoval, ha valakit erdekelnek, hogy mikor indultak ki a kormanyzati geppel, kikkel talalkoztak stb., az itt talal kepeket. Trump is szerepelt a programban, ugye mindkettonek jol jon, mindket politikus nemzetkozileg legures terben van, keresik egymas legitimaciojat:
🇭🇺🇺🇸President Trump welcomed PM Orbán ahead of @CPAC to discuss current state of affairs. They agreed on the importance of putting the national interest first, promote government-driven measures to support families, and stop illegal mass migration. pic.twitter.com/8jce0kkG9a
— Balázs Orbán (@BalazsOrban_HU) August 3, 2022
undisputedly
FLZOLI
Nagyon nem tudja elengedni az elnoki poziciot, de ez Orbannak is kinos szerintem. 100%, hogy OB intezi neki az amerikai ujbaloldalos ternyerest.
Miniszterelnok ur eppen az USA-ban van, a helyi konzervativ konferencian. Az egyik utolso nyugati hely ahol szivesen fogadjak.Azon a képen ahogy a dagadt Harry Potter alantasan meghunyászkodik Trump és a széltében nagyobb Főnök előtt, miközben a háttérben a két hivatásos ego és popsifényező kéjesen vigyorog... 😀
Fohadnagya, Orban B. rendszeresen posztol a twittere, szoval, ha valakit erdekelnek, hogy mikor indultak ki a kormanyzati geppel, kikkel talalkoztak stb., az itt talal kepeket. Trump is szerepelt a programban, ugye mindkettonek jol jon, mindket politikus nemzetkozileg legures terben van, keresik egymas legitimaciojat:
🇭🇺🇺🇸President Trump welcomed PM Orbán ahead of @CPAC to discuss current state of affairs. They agreed on the importance of putting the national interest first, promote government-driven measures to support families, and stop illegal mass migration. pic.twitter.com/8jce0kkG9a
undisputedly
Ezt már sokan lefutották Sobrival, és mindig neki lett igaza. Engedd el szerintem... 😀Alkalmatlanságuk megnehezítik harácsolásom. Ahogy a tiédet is. Azonos egységnyi sikerhez több energiát kell befektetnem, amit máshonnan vonok el. Ahogy te is.Miként lenne hatással az életemre?Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Te úgy gondolod, hogy az általad ismert tények alapján a jelen helyzetben érdemben változna bármit is az életed, ha nem Orbán Viktor lenne Magyarország miniszterelnöke?
Őszentsége Sobri Jóska
- ezáltal nem kellett volna rettenetes feltételekkel devizában kötvenyeket kibocsátani,
- kevésbé lenne szervezett a tökéletesre fejlesztett lopás, ami ezáltal nem működne annyira hatékonyan, több pénz maradna a gazdaságban.
Rövid vagy hosszú távon, de mindhárom hatással lesz az életemre. A tiédre is, csak te még a tagadás fázisában vagy.
Szokol
A tiédre miként?
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
Alkalmatlanságuk megnehezítik harácsolásom. Ahogy a tiédet is. Azonos egységnyi sikerhez több energiát kell befektetnem, amit máshonnan vonok el. Ahogy te is.Miként lenne hatással az életemre?Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
A tiédre miként?
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem azt magyarázd el inkább a tiedre, hog nincs ? Nem eszel? Nem vasarolsz boltban?Két feltétel kell hozzá:
Fire Binotto!
- legyen már meg mindened, amit szeretnél, hitelmentesen
- nagyobb havi bevétel, mint a kiadások összessége
Ezek után amúgy tényleg kit érdelne, hogy mi mennyibe kerül?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nekem azt magyarázd el inkább a tiedre, hog nincs ? Nem eszel? Nem vasarolsz boltban?Miként lenne hatással az életemre?Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
A tiédre miként?
Őszentsége Sobri Jóska
...
Másodszor, a renitens Magyarország fog szenvedni, amely kitartóan arra kéri az EU-t, hogy logikusan cselekedjen, és ne rontsa tovább a Moszkvával való kapcsolatokat, mert ez egyenes út a gazdasági és energetikai összeomláshoz. A szerbiai szakasz leállítása ismét az ukrán GTS-en keresztül történő tranzittól függő helyzetbe hozza Budapestet – vagyis a magyarok, akik most maguk adják el az orosz gázt Kijevnek, egy csapásra elveszítik exportőri státuszukat, a nyersanyag-kereskedelemből származó többletbevételüket és politikai befolyásuk előnyeit."
...
Akkor kezd érthetővé válni a hangosan oroszbarát politikánk (nehogy felfüggesszék a busás haszonnal eladható áru szállítását), az ukrán kormány állandó froclizása magyar részről (a vevőt sakkban tartjuk, hogy magasan maradjon az ár), csak egyvalami nem érthető: a gáztakarékossági intézkedéscsomag.
Illetve érthető az is.
Inkább eladják jó pénzért, minthogy elégessük itthon.<<
Az orosz Ria Novorosti cikkét szemlézte Szele Tamás a koszovói - szerb konfliktusról, benne azzal, hogy mit gondolnak ott rólunk:
huppa.hu/szele-tamas-messze-nem-az-orszag-sorsat-feltik-a-karmelitaban/?fbclid=IwAR1kXCCrrFF-PcMvggeQK
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Miként lenne hatással az életemre?Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
A tiédre miként?
Ebből egyedül az első pontod valósult volna megRemélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Mikor a fafűtésre átállós körlevelet kiküldték az iskoláknak,mondtam a páromnak,hogy készüljön a home office-ra mert a gyerekkel valakinek otthon kell maradni. Hál'istennek eddig partner volt ebben a munkahelye.m.eduline.hu/kozoktatas/20220730_online_oktatas_tanev_rendje_2223ha nincs senki az iskolában, nem is kell fűteni
Szóval bármikor elrendelhetik az online oktatást...
warr_b
Negritis, a vajda
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
m.eduline.hu/kozoktatas/20220730_online_oktatas_tanev_rendje_2223ha nincs senki az iskolában, nem is kell fűteni
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet, hogy ok pontosan tudjak, hogy a szavazobazist a blikk hasabjain kell keresni? 😀24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
"Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége által jegyzett állásfoglalásban, amit a Blikkhez juttattak el" - A BLIKKHEZ, AMI EGY | KIB*SZOTT | BULVÁRÚJSÁG)
mindig az jut eszembe, amikor a Family Guy-ban a Beatles próbál és bejön Ringo, hogy írt egy dalt 😀
bobi0092
off: ez a második kedvenc zenei cutawayem family guyban a no1 nyilván ez:24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
"Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége által jegyzett állásfoglalásban, amit a Blikkhez juttattak el" - A BLIKKHEZ, AMI EGY | KIB*SZOTT | BULVÁRÚJSÁG)
mindig az jut eszembe, amikor a Family Guy-ban a Beatles próbál és bejön Ringo, hogy írt egy dalt 😀
bobi0092
www.youtube.com/watch?v=ocQsWXudESw
24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: bobi0092

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Nem érdekel, nem szórakoztat, nem foglalkoztat, nem találkozom vele.Értem. Javítsunk az arányokon: ekkora allamadósság mellett mit szólsz a külkereskedelmi mérleghez?Én úgy látom, hogy 90+ százalékban ha Orbánról (belpolitikáról) van szó, akkor úgy megy.Nem is vagy a fenti kritériumok alapján elkötelezett reálos. Meg barcás sem.Szeretnéd ha ezen a fórumon is a barcás vs realos színvonalon menjen a kommunikáció?
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
Vissza tudom mondani amit az indexen, telexen, podcastekben, youtubeon mondanak szakértők, magukat szakértőknek titulálók, beszélő fejek, de őszintén leszarom, mert bár érdekel a közélet, de nem azon aspektusai amikre se ráhatásom nincs, se szórakozást nem jelentenek.
Amikor kijött a rendelet a villany- meg gázáremelésről, akkor az foglalkoztatott, érdekelt, és bár nem szórakoztatott, de úgy véltem akár érinthet is (bár rühellem a gázt, így az egyetlen ingatlanomban sincs, de villany meg mindenütt), ezért kiszámoltam, megosztottam azzal, akit érdekelt, úgy vettem, ahogy van, mivel igyekszem a valóságra reagálni, nem azt véleményezni, ahogy te is tetted a pár nappal ezelőtti KATA-vitában. Én is úgy vélem, hogy alkalmazkodni kell, azzal kell főzni, ami van, nem azon vartyogni, hogy eddig más volt, hogy miként lehetett volna máshogy megváltoztatni, vagy miként lenne az optimális egy hackeletlen jogállamban.
Remélem ez így kerek, egész válasz.
De kérdeznék én is:
Ezt miért nem juttattad előbb eszembe 🤪😏🥳Nem kell a duma, te KATA-s illemtanár...ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2
peterk2005 udvari bolond
Nem kell a duma, te KATA-s illemtanár...ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
egy másodpercig nem jutott eszembe. szerintem másnak sem.ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2