Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
csocsót kértél, Csocsót kapsz 😀Így elrontani az örömömet 😊Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
Negritis
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nyilván köze van, ezért hívják gazdaságpolitikának is. De a városháza-ügynek is bőven van köze, hogy az eredeti kérdésre is vissza utaljak 😊 csak téged meg érthető okokból az érdekel kevéssé.Persze, de egy népszerű hoax 😊[/b]Minden nézőpont kérdése. Engem a bulvár nem érdekel (szándékosan és szigorúan távol tartom magam tőle). Az szintén nem haladja meg az ingerküszöböm, ha Gáspár "buzi", egészségére.A városháza-üggyel éppen annyi értelme van foglalkozni mint a 370es euróval, sőt, a városháza ügy legalább politika míg a másik meg gazdasag úgyhogy még relevánsabb is ide 😊Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
Másrészről sokkal szórakoztatóbb, ahogy a Fidesz tényleg lehúzza a kampányt a legmélyebb bulvár szintjére. Gáspárt buzizzátok? Oké. Akkor Jakab a kabinetfőnökével dug és fotók is vannak ahogy az utcán futnak mosolyogva egymás fele(!!!!), MzP szerint a családját közvetlenül ócsarolják Facebookon, cseh Katka négykézláb csúszott mászott az esküvőjén (fényképpel!!!) és még igazán bele se lendültek. Nyilván ennek eredménye az lesz, hogy a másik oldal is elkezdi kidobni amilye van amire a kormány újra visszalő…szép február - márciusunk lesz, testnedvben fürdős 😊 aztán a végén dönthetünk hogy parázna jobbikosokra, részeges momentumosra szavazzunk vagy a másságukat elfedő álszent fideszesekre 😊
MC12
Az europarlamentario árfolyama viszont érdekel, ez nem csak gazdaság, mert következményei lesznek mindennapi életünkre is. Nem is véletlen, hogy az MNB próbálja kamatot emelve tartani a szinteket.
Egyébként is:
"Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament"
Klaci79
Azt tudod hogy ilyet sosem mondott ugye? 😊 p
MC12
De azt vallom ettől függetlenül, hogy az árfolyamnak igenis köze van a politikához és nem egy külön gazdasági kérdés.
Főleg a zlotyi és a korona összehasonlításával együtt.
És ebben nagyon nem szereplünk jól. Ráadásul én viszonylag gyakran járok külföldön, ergó az életem része is.
Ezt viszont úgy tudom mondta:
„A forinttal nincsen nagyobb baj, a forinttal akkor lesz baj, hogy ha nem tudjuk a bizalmi válságot megoldani. A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak.”
És ezt Navracsics úti mondta, de már 2009-ben:
„Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát.”
Klaci79
Ezekkel az idézetekkel mindig az a bajom, hogy az ellenzéknek szabad 10+ évvel ezelőtti idézetet hozni, de ha ezt meg én teszem meg Gyurcsánnyal, a Jobbikkal vagy akármelyik másikkal, akkor jön az, hogy az már régen volt, azóta változtak, már nem releváns amit akkor mondott és különben is mit kell ilyen régi szövegekkel jönni.
By the way van egy jó sztorim, ha valaki nem értené miért jó a magas infláció, már mondom is. A melóhely kétkezi részén fejtette ki cigi közben az egyik úriember, hogy a magas infláció azért jó, mert az a külföldi termékekben jelenik meg, tehát aki hazait veszi, az ezt megússza. Úgyhogy előre szabolcsi alma, pápai csirkemell és Lipóti kenyér 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
félelmetes a sötétség.....köszönöm szépen, enyém a megtiszteltetés. 😀Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
Klaci79
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
köszönöm szépen, enyém a megtiszteltetés. 😀Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
Klaci79
több mint 4 éve
Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
esetleg egy Pete Sampras - André Aagassi US Open kapcsán mehet? :--)Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
több mint 4 éve
Így elrontani az örömömet 😊Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
Negritis
több mint 4 éve
Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Ha valakinek van standing ovation gifje, jöhet, de egy csocsos eredmenykovetossel is beerem 😊
Gaius
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Engem a bulvár nem érdekel (szándékosan és szigorúan távol tartom magam tőle). Az szintén nem haladja meg az ingerküszöböm, ha Gáspár "buzi", egészségére.hát ez szép.....az első szótól az utolsóig.........
Az europarlamentario árfolyama viszont érdekel, ez nem csak gazdaság, mert következményei lesznek mindennapi életünkre is. Nem is véletlen, hogy az MNB próbálja kamatot emelve tartani a szinteket.
Egyébként is:
"Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament"
több mint 4 éve
Persze, de egy népszerű hoax 😊[/b]Minden nézőpont kérdése. Engem a bulvár nem érdekel (szándékosan és szigorúan távol tartom magam tőle). Az szintén nem haladja meg az ingerküszöböm, ha Gáspár "buzi", egészségére.A városháza-üggyel éppen annyi értelme van foglalkozni mint a 370es euróval, sőt, a városháza ügy legalább politika míg a másik meg gazdasag úgyhogy még relevánsabb is ide 😊Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
Másrészről sokkal szórakoztatóbb, ahogy a Fidesz tényleg lehúzza a kampányt a legmélyebb bulvár szintjére. Gáspárt buzizzátok? Oké. Akkor Jakab a kabinetfőnökével dug és fotók is vannak ahogy az utcán futnak mosolyogva egymás fele(!!!!), MzP szerint a családját közvetlenül ócsarolják Facebookon, cseh Katka négykézláb csúszott mászott az esküvőjén (fényképpel!!!) és még igazán bele se lendültek. Nyilván ennek eredménye az lesz, hogy a másik oldal is elkezdi kidobni amilye van amire a kormány újra visszalő…szép február - márciusunk lesz, testnedvben fürdős 😊 aztán a végén dönthetünk hogy parázna jobbikosokra, részeges momentumosra szavazzunk vagy a másságukat elfedő álszent fideszesekre 😊
MC12
Egyébként is:
Klaci79
MC12
De azt vallom ettől függetlenül, hogy az árfolyamnak igenis köze van a politikához és nem egy külön gazdasági kérdés.
Főleg a zlotyi és a korona összehasonlításával együtt.
És ebben nagyon nem szereplünk jól. Ráadásul én viszonylag gyakran járok külföldön, ergó az életem része is.
Ezt viszont úgy tudom mondta:
„A forinttal nincsen nagyobb baj, a forinttal akkor lesz baj, hogy ha nem tudjuk a bizalmi válságot megoldani. A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak.”
És ezt Navracsics úti mondta, de már 2009-ben:
„Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát.”
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
[/b]Minden nézőpont kérdése. Engem a bulvár nem érdekel (szándékosan és szigorúan távol tartom magam tőle). Az szintén nem haladja meg az ingerküszöböm, ha Gáspár "buzi", egészségére.A városháza-üggyel éppen annyi értelme van foglalkozni mint a 370es euróval, sőt, a városháza ügy legalább politika míg a másik meg gazdasag úgyhogy még relevánsabb is ide 😊Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
MC12
Egyébként is:
Klaci79
több mint 4 éve
Minden nézőpont kérdése. Engem a bulvár nem érdekel (szándékosan és szigorúan távol tartom magam tőle). Az szintén nem haladja meg az ingerküszöböm, ha Gáspár "buzi", egészségére.A városháza-üggyel éppen annyi értelme van foglalkozni mint a 370es euróval, sőt, a városháza ügy legalább politika míg a másik meg gazdasag úgyhogy még relevánsabb is ide 😊Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
MC12
Egyébként is:
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ugyan. Te is tudod, hogy miről írtál, s miről írtam. Lehet tenni a széplelket. A Városház kapcsán méla kuss van a topikban. Btw az én értékrendem az én értékrendem. Dignitas? Mond Neked valamit ez a fogalom googlizás nélkül? Nos ennyit az ittlétemről.De ez már csak múlt idő.Én ilyet nem mondtam...de elhiszem ha ezt írod.Ja. Kizárólag origót olvasok. Szeretem ezeket az előfeltételezéseket. És igen, a devizapiac kapcsán is csak az Origótól tájékozódom. Aha.Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
Gaius
Klaci79
több mint 4 éve
A városháza-üggyel éppen annyi értelme van foglalkozni mint a 370es euróval, sőt, a városháza ügy legalább politika míg a másik meg gazdasag úgyhogy még relevánsabb is ide 😊Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
több mint 4 éve
Én ilyet nem mondtam...de elhiszem ha ezt írod.Ja. Kizárólag origót olvasok. Szeretem ezeket az előfeltételezéseket. És igen, a devizapiac kapcsán is csak az Origótól tájékozódom. Aha.Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ja. Kizárólag origót olvasok. Szeretem ezeket az előfeltételezéseket. És igen, a devizapiac kapcsán is csak az Origótól tájékozódom. Aha.Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
Klaci79
több mint 4 éve
Nyilván így történik és ezért van csend a topokban róla...a te értékrendedet is már tudjuk...szerinted van ügy, más szerint nincs és foglalkozunk értelmesebb kérdésekkel, mondjuk a 370-es euróval. Visszaolvasva a topikot. De nyugodtan hozhatsz egy jó origós cikket, biztos van néhány a tarsolyban...Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Városház eladó? 😀Szia Uram!Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
peterk2005
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem. Mindenki értelmezze a saját értékrendje szerint.Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
csebi
több mint 4 éve
Szia Uram!Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Itt a lehetőség h leírd nekünk mi történt.Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
Gaius
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha "Szia urammal" szólítana meg valaki, elgondolkodnék rajta. 😀Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀Megvennéd?
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, én vagyok nagyon elbaxott, vagy csak számomra ordít a csend a topicban Városház-ügyben? Visszalapoztam több oldalnyira és semmi. Zéró. Nem létező ügy lenne? Egy kedves hölgyismerősöm mondta jó pár éve: "attól, hogy homokba dugod a fejed, seggbe baxnak" 😀