NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
Apám pont 40 ben született, felépítette ezt az országot, és sem 1 sem 2 diplomával , de egy kicsit sem vesztette el az életét,És mi lett a vége?A vége mindig ugyanaz.
ozibozi
De aki mondjuk 1940-ben született, az végtére is nem vesztett sokat, csak a teljes produktív felnőtt életét.
És van olyan rendszer, ami nem 42 év, hanem több. Igaz, olyan is van, ami meg kevesebb.
Orbáné még igen fiatal, 9 éves.
Én nem úgy látom, hogy a végén járna, igazából a következő két, két és fél évben fogja csak igazán lerakni a komolyabb alapokat, és csak utána kezd el dübörögni, és igazán rendszerszerűen funkcionálni.
Sobri Jóska
/a tesója diploma nélkül is remekül boldogult/
sőt, milyen furcsa, de ..produktívan élte az életét, szerinte ebben az országban jó volt élni és kb minket sajnál, mert nekünk ez már sokkal, de sokkal nehezebb.... azt azonban sosem gondolta volna 30 évvel ezelőtt, hogy ezek a tehetségtelen, iskolázatLan kriplik /aladárok/ egyszer még visszajönnek majd újra nemzeti köntösbe öltözve megint rátelepednek az országra.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Alaptörvény lesz jelentősen átdolgozva, ha minden igaz. Még erősebb végrehajtó hatalommal. Kissé abszurd, hogy a jelen helyzetből is tovább akar még centralizálni, de lelke rajta.Milyen alapokat fog meg lerakni a kovetkezo ket, ket es fel evben?És mi lett a vége?A vége mindig ugyanaz.
ozibozi
De aki mondjuk 1940-ben született, az végtére is nem vesztett sokat, csak a teljes produktív felnőtt életét.
És van olyan rendszer, ami nem 42 év, hanem több. Igaz, olyan is van, ami meg kevesebb.
Én nem úgy látom, hogy a végén járna, igazából a következő két, két és fél évben fogja csak igazán lerakni a komolyabb alapokat, és csak utána kezd el dübörögni, és igazán rendszerszerűen funkcionálni.
Sobri Jóska
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Milyen alapokat fog meg lerakni a kovetkezo ket, ket es fel evben?És mi lett a vége?A vége mindig ugyanaz.
ozibozi
Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
És mi lett a vége?A vége mindig ugyanaz.
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
És mi lett a vége?Pedig ott valódi társadalmilag beágyazott támogatás volt, nem kártyavár.ott a parasztból orvos lett, a munkásból mérnök. ‘Mostmár’ vissza fog állni a kasztrendszer, ahogy volt. Gazdag szülők hülyegyerekeiből arisztidek, taszilók lesznek, nem lesz átjárás a kasztok között. Ahova születtél, oda való vagy.
több mint 5 éve
Azért az kiderült,. Hogy milyen ingatag lábakon áll ez a kártyavár. Másodpercek alatt zavar volt az erőben, lehullott a máz, egy kis gazdasági recesszió, utána egy kis valódi soros /libsi/ külső támadás, és qrva gyorsan ki fog derülni, hogy meztelen a király...Szüleink, nagyszüleink ezt hallgatták 57-től 89-ig kábé évente...
ozibozi
Nem is tudom melyik humoristánkat idézem meg abban a parafrázisban, hogy "szeretnék én ilyen ingatag lábakon állni."
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
Azért az kiderült,. Hogy milyen ingatag lábakon áll ez a kártyavár. Másodpercek alatt zavar volt az erőben, lehullott a máz, egy kis gazdasági recesszió, utána egy kis valódi soros /libsi/ külső támadás, és qrva gyorsan ki fog derülni, hogy meztelen a király...
több mint 5 éve
Vagyis summázhatjuk aképp, hogy nem lehet más a politika, hiába erölködik bárki, bármit, hiába siránkozik, hiába nyíg és nyavajog, igazán hatékonyan csak a Fidesz, és főképp Orbán érti és használja, hasznosítja ezt.No, hát ezt mondom én is évek óta.
Nincs semmi látnivaló, tegye mindenki a dolgát, és holnap este minden jó és igaz magyar embNER szépen énekelje el a himnuszt.
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
egy Joe dassin nagyobb meggyőződéssel állt ki a színpadra, mint ő a kocsmapult elé, csak akkor jött izgalomba, ha a karácsonyt lehetett fikázni.(klasszikus vert sereg, de ő nem,csak a többiek) Olyan ócska volt az egész. Olyan fideszes, kisstílű, pont amit anno ő is utált...
több mint 5 éve
Jughead
5 231
Ez alapján lett a NER része? Akkor igazából mindenki az (bár végülis tényleg az).tippre ez:Mire gondolsz? Én nem láttam semmi jelét a NER részévé válásnak.kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
Jughead
www.youtube.com/watch?v=74lZVlhKJUw
Negritis
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
Én abból szürteém le hogy mennyire leszarták, amit mondtak, ahogyan az egészről beszéltek, amennyire leszarták az egészet, és hogy mennyire gáz volt az egész, olyan fideszes fölényeskedő igazi gáz volt az egész, olyan amilyen pont ő és bandája nem kellenne hogy legyen. 😕 Ahogy a politika sem lehet más, úgy ő is csak a NER része, ha akarja, ha nem./lóvé volt bőven, látszott hogy senkinek sem hiányzik pár kopek, mert nem saját/
több mint 5 éve
És a hajuk milyen volt? Abból milyen minősítés asszociálható arra nézve, hogy mennyire veszik komolyan?Nem minősítettem, csak feltételeztem, csupán ténymegállapítottam, ott voltak.Fél Hétkor ment el a stáb a feneketlen tónál a régi Rolling Rock előtt, és mindegyik qrva részeg volt. 😉Ellenben ha színjózanok, akkor...?
Biztos komolyan veszik...
/lehet fél 8 volt/
ozibozi
Sobri Jóska
/arra szédelegtek.hu/ 😊
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 228
Nem minősítettem, csak feltételeztem, csupán ténymegállapítottam, ott voltak.Fél Hétkor ment el a stáb a feneketlen tónál a régi Rolling Rock előtt, és mindegyik qrva részeg volt. 😉Ellenben ha színjózanok, akkor...?
/lehet fél 8 volt/
ozibozi
Sobri Jóska
/arra szédelegtek.hu/ 😊
több mint 5 éve
Fél Hétkor ment el a stáb a feneketlen tónál a régi Rolling Rock előtt, és mindegyik qrva részeg volt. 😉Ellenben ha színjózanok, akkor...?
/lehet fél 8 volt/
ozibozi
több mint 5 éve
tippre ez:Mire gondolsz? Én nem láttam semmi jelét a NER részévé válásnak.kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
Jughead
www.youtube.com/watch?v=74lZVlhKJUw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jughead
5 231
Mire gondolsz? Én nem láttam semmi jelét a NER részévé válásnak.kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Úgy tudom hogy Bp.-n a fidesz irodák környékét a momentumosok telefújták "Isten, haza, család - közpénz, kokó, kurvák" feliratokkal.És hol jellene meg a balfasz ellenzék, az ATV-n vagy a klub rádión a saját párszázezres tábora előtt, vagy nyomulhatnak még a neten is, csak ott pont azokhoz jutnak el akik már idáig is megvoltak.szórólapokon, plakátokon. minden nagyobb billegő várost tele kellett volna szórni ezekkel a Borkai-ügyről, mert nem csak helyi hatású a botrány. ehelyett csak Győrben történt szórólapozás eddig.
ozibozi
d3Y
több mint 5 éve
Juujjjj de kíváncsi leszek a rogán sztorikra😊
több mint 5 éve
bárkivel képes haverkodni egy jó kis gyurcsány szidásért 😀Facebookra posztolták ki a haverkodós részt, nem az adásban ment le. 😊nem volt már pár hasonló Pesti Srácokos beszélgetés?kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Facebookra posztolták ki a haverkodós részt, nem az adásban ment le. 😊nem volt már pár hasonló Pesti Srácokos beszélgetés?kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
több mint 5 éve
Prosti Srácok. Szívesennem volt már pár hasonlókis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
AmadeusPestiSrácokos beszélgetés?
Negritis
több mint 5 éve
nem volt már pár hasonló Pesti Srácokos beszélgetés?kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
kis együtt sörözgetés Huth Gergővel és Szarvas Szilveszter, meg kampányarcoskodás a Fidelitasnál. Persze Puzsért megvetni a fideszessége miatt lehet már extrém puzsérizmus. Fasz se tudja.Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus
Negritis
több mint 5 éve
Puzsér a NER része lett.nah mer?
Amadeus