Politika

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 916
Karácsonnyal, mint alternatívával az egyszerűen a gond, hogy ő a probléma része, nem a megoldásé. Fullra be van tagozódva a NER-be Molnár Zsolton, MSZP-n keresztül.
Ahogy Zuglóban tökéletesen kiszolgálta a Fidesz-MSZP érdekkört, ugyanezt tehetné csak a fővárosban is, hisz a testületben neki lényegében nem lesz embere, lesz két nagy tömb, Fidesz illetve MSZP, akik egymással szépen megállapodnak minden milliárdokat érintő kérdésben, Karácsony meg írhatja alá, aztán meg mehet tüntetni a Liget projekt ellen.

Puzsér az indexnek adott interjújában azt mondta, hogy letett Karácsony elé egy listát 100 civil nevével, hogy válasszon bárkit, és mindketten lépjenek vissza a javára, vagy ha ez kevés, akkor adjon ő egy 10 neves listát, és válasszanak arról.
Dehát miért ment volna ebbe bele Karácsony, ugye? Nem is ment.

A jelenlegi ellenzék nem veszteni akar, de nem is nyerni. Ők minden választáson egy különversenyen indulnak, amit eleddig szépen meg is nyertek mindig, mégpedig, hogy ki maradhat tovább az udvari ellenzék.
És ennyi nekik bőven elég is.
Hisz "aki a kerületi politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az hülye". És ez nem pártfüggő.
Sobri Jóska
Azt hittem nincs bajod a Nerrel?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Karácsonnyal, mint alternatívával az egyszerűen a gond, hogy ő a probléma része, nem a megoldásé. Fullra be van tagozódva a NER-be Molnár Zsolton, MSZP-n keresztül.
Ahogy Zuglóban tökéletesen kiszolgálta a Fidesz-MSZP érdekkört, ugyanezt tehetné csak a fővárosban is, hisz a testületben neki lényegében nem lesz embere, lesz két nagy tömb, Fidesz illetve MSZP, akik egymással szépen megállapodnak minden milliárdokat érintő kérdésben, Karácsony meg írhatja alá, aztán meg mehet tüntetni a Liget projekt ellen.

Puzsér az indexnek adott interjújában azt mondta, hogy letett Karácsony elé egy listát 100 civil nevével, hogy válasszon bárkit, és mindketten lépjenek vissza a javára, vagy ha ez kevés, akkor adjon ő egy 10 neves listát, és válasszanak arról.
Dehát miért ment volna ebbe bele Karácsony, ugye? Nem is ment.

A jelenlegi ellenzék nem veszteni akar, de nem is nyerni. Ők minden választáson egy különversenyen indulnak, amit eleddig szépen meg is nyertek mindig, mégpedig, hogy ki maradhat tovább az udvari ellenzék.
És ennyi nekik bőven elég is.
Hisz "aki a kerületi politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az hülye". És ez nem pártfüggő.

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 222 — Egyéb témák lakó
Szerintetek a FB, Instagram, Gmail stb nem adna oda a szemelyes adatainkat Kinanak, ha azok a piacon maradas felteteleul azt szabnak?
undisputedly
Mivel egyik sincs ott, ezért ez a kérdés nem kérdés.

A 2. vh ota kialakult vilagrend a nag amerikai demokracia es kapitalizmus gyozelmet hozta, de most, hogy Kina sok tekintetben felzarkozott hozza, ismet megszunt az egypolusu vilagrend, de az USA-Szovjet szembenallassal szemben Kina elerte, hogy exportalja a sajat elnyomo cenzurajat az USA szivebe. Ilyen meg sosem tortent, es ez aggaszto kellene, hogy legyen.
undisputedly
Azt gondolom, hogy jelenleg a szemünk előtt zajlik a nemzetállamok halála és nagy verseny van, hogy mi lesz az uralkodó vezérlő elv: a mindent erőszakkal elnyomó autoriter rendszerek, vagy a pénzen, technológián, gazdaságon, társadalmon keresztül szabályzó, az egyén szabadságát meghagyó, de életét irányítani akaró demokráciával. Szerintem nincs harmadik út, legalábbis nem látszik. Ilyenformán teljesen elhagyható, hogy van-e közvetlen vagy közvetett befolyása-e a kínai politikának az amerikai belpolitikára, mert szerintem külön-külön nem értékelhető ez a kérdés.

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Eközben Gulyás Gergely élőben a kamerába: "nem igaz, hogy a kormánynak vagy a Fidesznek korábban is tudomása lett volna ezekről a videókról."

Sírok 😀 😀 😀
O1G
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Ha nem ra szavaznék, nyerne Tarlós és nem változna ugyanúgy semmi...mi változott 2006 óta, az önkori választás óta elvesztettek az összes választást. Ha meg most sem változik semmi, hátha legalább a Fidesz változik, vagy legközelebb Puzser mutat valami kihagyhatatlant...
Klaci79
Nagy valószínűséggel semmi nem fog változni, mert ez a rendszer érdeke, de ha adott esetben karigeri megint leszopna, talán lenne 1% esély, hogy eltakarodna a politikából.
Olyan ez, mint amikor évekig dolgozol egy 7-9-es HC-vel, hogy jövőre majd jó lesz, de nem lesz jobb. 6-10 vagy 8-8. De nem váltasz, mert majd most, majd hátha, meg most nagyon jól állunk a power rankingban, meg a draft is jó lett. Aztán semmi változás.
gabokocka
Ezt mondod egy Steelers drukkernek, ahol lassan egy évtizede az ad a vezetőedzőnek legitimitást, hogy nincs negatív szezon. Igaz, SB-run sincs, de -látod- hozzá lehet szokni ehhez is.

Amúgy bárki bármit mond, a legtöbb potenciál a Vonában volt magasan, mint politikus matéria a NER-en kívüli rendszerben. Nyilván belőle nehéz lett volna összefogásos öribari főpolgármestert csinálni és lenyomni a hivatásos kiskörúti náciktól rettegők torkán, de fényévekkel alkalmasabb a Karácsonynál.
flzoli
Talán az a két dolog, hogy Orbán polgári köréből jött és az, hogy 2018-ban elfogadta a NER pénzét, hogy minimum 3 jelölt legyen mindenhol nem a "legtöbb potenciál" definíciója. Az már csak a bónusz, hogy virtigli náci.

több mint 5 éve
- JC6 Denver Broncos 7 006
Eközben Gulyás Gergely élőben a kamerába: "nem igaz, hogy a kormánynak vagy a Fidesznek korábban is tudomása lett volna ezekről a videókról."

Sírok 😀 😀 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 118 — SuperBowl Champions 2013/2014
NBA-rol es Kinarol senki sem beszel? 😊
undisputedly
Az egész kínai-amerikai ügyet ez jellemzi jól:  edition.cnn.com/2019/10/03/politics/trump-biden-call-xi-secure-server/index.html

Gyakorlatilag Biden, Trump ugyanúgy alkudozott a kínaikkal, és az ukrán szál mellett ez is k fontos lesz most a impeachmentben, a demokrata előválasztásban és mindenhol. MInden ilyen ügy, mint az NBA, a HS vagy akármi, Warren malmára hajtja a vizet, és ő már csak egy kávét kér. 😊

Igen nagy probléma, hogy Kína így becsicskít egy amerikai céget. Most nem akarom lekicsinyleni a kínai gazdaságot, de vásárlóparitáshoz képes túlságosan is nagyra értékelik az ottani piacot, pedig a fogyasztást a hitelek hajtják, és hát tudjuk, az hova vezet hosszútávon.

Szóval baszódjanak meg a cenzúrájukkal, #freeHongKong

(és hála az égnek, nézhetem a LoL VB-n, ahogy kommentátorok még 8-10 napig küzdenek a HKA-vel 😀 Én tovább mennék, legyen a Fnatic FNC, a Splyce SPY, ésígy tovább. Csak hogy egységes legyen. Minek ennyit küzdeni a nevekkel)
Gyurma Pappa
En nem is igen az USA belpolitikai hatasokra ertettem, hanem arra a tenyre, hogy korunknal es szuletesunk idejenel fogva mi termeszetesnek vesszuk az alabbi folyamatot:

Holott pont most johet el az a pont, hogy a demokraciaexport megszunik es szepen elkezdenek visszasorvadni a proejct orszagok, amelyek meg csak par evtizede izlelgetik a szaba valasztas jogat.

A 2. vh ota kialakult vilagrend a nag amerikai demokracia es kapitalizmus gyozelmet hozta, de most, hogy Kina sok tekintetben felzarkozott hozza, ismet megszunt az egypolusu vilagrend, de az USA-Szovjet szembenallassal szemben Kina elerte, hogy exportalja a sajat elnyomo cenzurajat az USA szivebe. Ilyen meg sosem tortent, es ez aggaszto kellene, hogy legyen.

Szerintetek a FB, Instagram, Gmail stb nem adna oda a szemelyes adatainkat Kinanak, ha azok a piacon maradas felteteleul azt szabnak?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
a gaming-ben a számok mutatják hogy jelenleg az a legnagyobb bevételű piac
Negritis
Nem ez a kérdés elsősorban. Kisebb lenne a piac, ha nem szólna bele a kiadó/stúdió abba, hogy mit lehet és mit nem lehet mondani.

Tény és való: politizálni nem kell. Teljesen jól kerülik ezt a témát a kinti nagyobb streamerek, egy-két játékos van, aki aktívan mond véleményt (Jeff Hoogland, profi MTG játékos rendszeresen szidja Trumpot), de az általam követett streamek 99%-a teljesen politika mentes. pedig bármely oldal mellél állva, könnyen lehetne subokra váltani egy-egy jó elejtett mondatot...

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
undisputedly
Az egész kínai-amerikai ügyet ez jellemzi jól:  edition.cnn.com/2019/10/03/politics/trump-biden-call-xi-secure-server/index.html

Gyakorlatilag Biden, Trump ugyanúgy alkudozott a kínaikkal, és az ukrán szál mellett ez is k fontos lesz most a impeachmentben, a demokrata előválasztásban és mindenhol. MInden ilyen ügy, mint az NBA, a HS vagy akármi, Warren malmára hajtja a vizet, és ő már csak egy kávét kér. 😊

Igen nagy probléma, hogy Kína így becsicskít egy amerikai céget. Most nem akarom lekicsinyleni a kínai gazdaságot, de vásárlóparitáshoz képes túlságosan is nagyra értékelik az ottani piacot, pedig a fogyasztást a hitelek hajtják, és hát tudjuk, az hova vezet hosszútávon.

(és hála az égnek, nézhetem a LoL VB-n, ahogy kommentátorok még 8-10 napig küzdenek a HKA-vel 😀 Én tovább mennék, legyen a Fnatic FNC, a Splyce SPY, ésígy tovább. Csak hogy egységes legyen. Minek ennyit küzdeni a nevekkel)
Gyurma Pappa
a gaming-ben a számok mutatják hogy jelenleg az a legnagyobb bevételű piac

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
undisputedly
annyira érdekel mint a blizzard balhé
semennyire
Negritis
Jo neked 😊

Masok talan kifejtenek a velemyuket a kinai cenzura importjarol a vilag egyik legnagyobb demokraciajaba. Hogyan lett az amerikai sportagak leginkabb balos, liberal es "outspoken" ligajabol amelyik rendre hajtotta maga elott a tarsadalmi igazsag kerdeset, egy penzert nyilvanvaloan magat szembekopo gittegylet.

Az olyan figurak, mint Kerry meg Curry akik az elmult 3 evben minden masodik sajtoesemenyen elmondtak, hogy Trump gonosz rasszista es fasiszta, azok a koncentracios taborokat mukodteto es aktivan cenzurazo hatalomrol nem mernek beszelni, mert anyagilag megereznek 😊

Az a liga, amelyik egy egesz amerikai tagallamot megfenyegetett, hogy ha a transznemuek mosdo-jogai serulnek, nem visznek meccset tobbe oda, az most kiadta a aprancsot, hogy senki se merjen beleharapni a nagy kenyerado voros kezbe 😊
undisputedly
multik és képmutatás

a srác meg egy fasz sztem, a blizzardnak hagyománya van azzal hogy ha egy versenyző politizál akkor "kibasszák" (SC GSL-ben megtörtént) és a srác is tudta h szabályt fog szegni, én meg ezzel nem tudok egyetérteni
szóval inkább leszarom

több mint 5 éve
undisputedly

több mint 5 éve
undisputedly
semennyire
Negritis
Jo neked 😊

Masok talan kifejtenek a velemyuket a kinai cenzura importjarol a vilag egyik legnagyobb demokraciajaba. Hogyan lett az amerikai sportagak leginkabb balos, liberal es "outspoken" ligajabol amelyik rendre hajtotta maga elott a tarsadalmi igazsag kerdeset, egy penzert nyilvanvaloan magat szembekopo gittegylet.

Az olyan figurak, mint Kerry meg Curry akik az elmult 3 evben minden masodik sajtoesemenyen elmondtak, hogy Trump gonosz rasszista es fasiszta, azok a koncentracios taborokat mukodteto es aktivan cenzurazo hatalomrol nem mernek beszelni, mert anyagilag megereznek 😊

Az a liga, amelyik egy egesz amerikai tagallamot megfenyegetett, hogy ha a transznemuek mosdo-jogai serulnek, nem visznek meccset tobbe oda, az most kiadta a aprancsot, hogy senki se merjen beleharapni a nagy kenyerado voros kezbe 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
undisputedly
Eléggé gusztustalan, de semmi meglepő nincs benne... viszont szerintem itt most (kivételesen) a kínaiak elszámították magukat, mert ezzel csak nagyobb nyilvánosságot csaptak az ügynek. Nyilván az NBA-nek ultraszopó, de szerintem Kina sem járt jól ezzel...

On a related offtopic note:
A League of Legends VB-n én speciel nagyon jól szorakoztam (tulajdonos a Tencent), amikor a Hong Kong Attitude nevű csapattal (tökéletes névválasztás 😀) küszködtek rendesen a kommentátorok 😀 és csak HKA néven lehetett kiejteni...
Szerencsére ráadásul továbbjutottak, úgyhogy még 1 hétig ott lesznek. 😊

A Hearthstone-os srácnak respect, de saját karrierje szempontjából sajnos buta döntés volt..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
undisputedly
semennyire

több mint 5 éve
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Full disclosure: én már a kétpártrendszert is nagyon utálom amúgy... de azért a pokolnak is vannak különböző bugyrai.
Igor
Pedig ennek a birka népnek csak ez lenne megoldás, mert képtelenek vagyunk több dimenzióban gondolkodni.

Átlag alatti szavazó: Nem szavazok X-re mert szakálla van és hangosan beszél, nem szavazok Y-ra mert 15 évvel ezelőtt már megbukott a pártja, ezért nem megyek el szavazni. Ezáltal leszavazok a hatalmon lévő párt jelöltjére Z-re, aki azelmúltnyócévben a legkorruptabb volt, - miközben pont ez ellen tiltakoznék.

Olyan jelölt valóban nem lesz, aki az egész ellenzéknek számára szimpatikus, és mozgósítaná a passzív lakosokat, de Karácsony még a fideszt leváltani akarókat is elriasztja (mert ugyanarról a fáról esett ő is, lsd parkolási maffia). Ezt megerősítve azzal, hogy politikushoz képest nem eléggé asszertjv, bármelyik "kompetens TSZ elnök" legyőzné egy vitában (nemhogy nem egy Puzsér-szerű jelölt). A politikával kevésbé foglalkozó lakosokat meg sem érinti, simán bukásra van ítélve. Nem véletlenül nem is fél tőle a fidesz, mert ha valami csoda folytán mégis legyőzné Tarlóst, vele valószínűleg össze tudnak majd játszani úgy, ahogy Zuglóban már tették.
MarioAna
Amúgy ha választani lehetne, szerintem sokkal jobban járna az egész ellenzék, ha maradna Tarlós a főpolgi, de jó pár kerületet elbukva erős kisebbségben. Rossz irányból kapna támogatást az egész NER ledöntéses koncepció, ha KG féle emberekre kellene támaszkodni mert hatalomba kerültek

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy bárki bármit mond, a legtöbb potenciál a Vonában volt magasan, mint politikus matéria a NER-en kívüli rendszerben. Nyilván belőle nehéz lett volna összefogásos öribari főpolgármestert csinálni és lenyomni a hivatásos kiskörúti náciktól rettegők torkán, de fényévekkel alkalmasabb a Karácsonynál.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Amúgy KariGeri a legnagyobb baj ebben az országban, úgy véled? Nekem elég furcsa ez a hozzáállás. Ha ő eltakarodna, akkor egycsapásra jönne a kánaán. Tényleg nem értem, mert meg csak azt sem gondolom, hogy ami rossz a baloldalban azt karigeri mutatna meg. Tényleg nem egy nagy választás, lehetett volna talán jobb is, de megértem, hogy sokan nem vállalnak el egy ilyet, és nem hiszem, hogy az kellene ennek az országnak, hogy karigeri ne legyen a politikában.
Klaci79
Nem az ő személye, hanem maga a jelenség. A tökéletes vesztesnek mindig sikerül vmi posztot találni, ami garantálja a jólétet, hogy ott lehessen maradni a húsosfazék körül. 2022-ben ki lesz a legalkalmasabb ellenzéki jelölt? Dobrev? Tökéletes forgatókönyv a NER-nek, látatlanban lehet pakolni házat kocsit az újabb 2/3-ra, akármekkora kretének is legyen a fideszben, mindig sikerül megtalálni azt az ellenfelet, aki ellen akkor is nyernek, ha nem akarnának. Ha véletlenül jönne egy új párt, vmi civil kezdeményezés, egyből magukba olvasztják, nehogy bárki veszélyeztesse a kihívói posztjukat, ami által ott a biztos jövedelem, ki a faszt érdekel, mi lesz a választás eredménye.
gabokocka
az a baj, hogy tökéletes jelölt nincs.
ha lenne, őt kb mostanában kellene nevelni, két generációra felfelé minden terhelő dolog nélkül, állandó felügyelet mellett (értsd: már serdülőkortól még egy félreérthető megjegyzést sem tehet), és már létező pártokba ne lépjen be, mert akkor kénytelen lesz a pozícióért cserébe kompromisszumokat kötni a már bűnös régi káderekkel.
szóval alapítson új pártot, családja legyen, mert különben ráfogják, hogy meleg, viszont az asszony is hasonlóan tiszta családból kell hogy érkezzen.

ha ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, akkor meg lesz karaktergyilkolva.

gondolod, hogy lehetséges?
slowmotion
Azért az általad vázolt prototípus és karigeri között vannak még átmenetek.
Sztem az átlag fidesz ellenesnek megfelelne, ha nem lenne köthető az elmúlt tizenx év politikai bohózatához, nem lenne közpénzzel tele a zsebe, és nem állna be gyurcsány mögé, hogy esetleges győzelme másnapján attól kelljen tartani, hogy a mi ferink megfúrja. Nekem ennyi elég lenne. Puzsér sztem egy kretén, ráadásul kibaszott megosztó személyiség, de mivel a fenti feltételeknek megfelel, rá szavaznék. Nyilván, olyat kéne találni, aki nála valamivel PC-b, hogy ne az legyen az átlagember véleménye, hogy arra a faszra semmiképp sem szavazok. A véleményem szerint ez a jelenlegi rendszer csak ilyen irányból bontható le.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 976 — Lucas Scott
Amúgy KariGeri a legnagyobb baj ebben az országban, úgy véled? Nekem elég furcsa ez a hozzáállás. Ha ő eltakarodna, akkor egycsapásra jönne a kánaán. Tényleg nem értem, mert meg csak azt sem gondolom, hogy ami rossz a baloldalban azt karigeri mutatna meg. Tényleg nem egy nagy választás, lehetett volna talán jobb is, de megértem, hogy sokan nem vállalnak el egy ilyet, és nem hiszem, hogy az kellene ennek az országnak, hogy karigeri ne legyen a politikában.
Klaci79
Nem az ő személye, hanem maga a jelenség. A tökéletes vesztesnek mindig sikerül vmi posztot találni, ami garantálja a jólétet, hogy ott lehessen maradni a húsosfazék körül. 2022-ben ki lesz a legalkalmasabb ellenzéki jelölt? Dobrev? Tökéletes forgatókönyv a NER-nek, látatlanban lehet pakolni házat kocsit az újabb 2/3-ra, akármekkora kretének is legyen a fideszben, mindig sikerül megtalálni azt az ellenfelet, aki ellen akkor is nyernek, ha nem akarnának. Ha véletlenül jönne egy új párt, vmi civil kezdeményezés, egyből magukba olvasztják, nehogy bárki veszélyeztesse a kihívói posztjukat, ami által ott a biztos jövedelem, ki a faszt érdekel, mi lesz a választás eredménye.
gabokocka
ha lenne, őt kb mostanában kellene nevelni, két generációra felfelé minden terhelő dolog nélkül, állandó felügyelet mellett (értsd: már serdülőkortól még egy félreérthető megjegyzést sem tehet), és már létező pártokba ne lépjen be, mert akkor kénytelen lesz a pozícióért cserébe kompromisszumokat kötni a már bűnös régi káderekkel.
szóval alapítson új pártot, családja legyen, mert különben ráfogják, hogy meleg, viszont az asszony is hasonlóan tiszta családból kell hogy érkezzen.

slowmotion
Plusz még igyis ki lehet plakátolni Sorossal, amit meg bekajalnak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 667 — Cowboys fan
Klaci79
gabokocka

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 667 — Cowboys fan
Roland, a győri barátom aszongya a Fidesz rendelte meg az egészet, tele van a tökük Borkaival meg a sleppjével, nagyon éhesek lettek az utóbbi időben és figyelmetlenek is...
O1G
Pisti, a mátészalkai barátom aszongya a Soros branch rendelte meg az egészet, tele van a tökük Borkaival meg a sleppjével, nagyon éhesek lettek az utóbbi időben és migránsokat sem fogadnak be...
vpi
Amúgy épp amiatt gondolom én is h meg ha nem is belülről kezdeményezett de jóváhagyott történet ez a Fidesz részéről. Ennél pitibb dolgokra elsutik a soros ügynökök csináljak mert nem engedtük be a migránsokat, itt meg semmi kommunikáció, semmi visszavágás. A Fidesz alapvető taktikája h mindig ők tálalják a történteket ahogy akarjak, itt meg elképesztően passzívak.
csebi
Pontosan. Fordítva mi lenne? Nem tudnál Győrben egy lépést se tenni, hogy a sztori ne jönne veled szembe, ismerjük a Fideszt. Nem mondom, hogy minden szóbeszédet el kell hinni, de ő győri, jobb körökben mozog, sokan ezen az állásponton vannak.
O1G
Kizárt, hogy ezt a Fidesz találta ki. Ti tényleg elhiszitek, hogy Viktor igent mondott volna egy drogos, kurvázós, korrupciós , off shore-os karaktergyilkosságra?
Simán leváltják érdemei elismerése mellett ha szúrta volna a szemüket.
Ami viszont elképzelhető, hogy a blog egy fideszes belső harc szüleménye.
És ami érdekes, hogy a mai bejegyzés végén már T/1 ben ír a szerző.

Szerk.:Na mire leírtam ki is jött egy cikk az indexen ami tükrözheti a valós indítékokat.
gordon
ha valaki, akkor Vitya érzi azt, hogy mi az a határ, ameddig el lehet menni vereség nélkül.
kokó - az emberek jelentős része azt se tudja, mi fán terem
milliárdok - akiknek háromszázezer forint nem volt egyszerre soha a kezében, és milliárdig nem tud elszámolni, azok ezt képtelenek felfogni
kurvázás - hát mindenki kurva prűd, de egyáltalán nem biztos, hogy nem csak szóban
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Klaci79

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Roland, a győri barátom aszongya a Fidesz rendelte meg az egészet, tele van a tökük Borkaival meg a sleppjével, nagyon éhesek lettek az utóbbi időben és figyelmetlenek is...
O1G
Pisti, a mátészalkai barátom aszongya a Soros branch rendelte meg az egészet, tele van a tökük Borkaival meg a sleppjével, nagyon éhesek lettek az utóbbi időben és migránsokat sem fogadnak be...
vpi
Amúgy épp amiatt gondolom én is h meg ha nem is belülről kezdeményezett de jóváhagyott történet ez a Fidesz részéről. Ennél pitibb dolgokra elsutik a soros ügynökök csináljak mert nem engedtük be a migránsokat, itt meg semmi kommunikáció, semmi visszavágás. A Fidesz alapvető taktikája h mindig ők tálalják a történteket ahogy akarjak, itt meg elképesztően passzívak.
csebi
Pontosan. Fordítva mi lenne? Nem tudnál Győrben egy lépést se tenni, hogy a sztori ne jönne veled szembe, ismerjük a Fideszt. Nem mondom, hogy minden szóbeszédet el kell hinni, de ő győri, jobb körökben mozog, sokan ezen az állásponton vannak.
O1G
Kizárt, hogy ezt a Fidesz találta ki. Ti tényleg elhiszitek, hogy Viktor igent mondott volna egy drogos, kurvázós, korrupciós , off shore-os karaktergyilkosságra?
Simán leváltják érdemei elismerése mellett ha szúrta volna a szemüket.
Ami viszont elképzelhető, hogy a blog egy fideszes belső harc szüleménye.
És ami érdekes, hogy a mai bejegyzés végén már T/1 ben ír a szerző.

Szerk.:Na mire leírtam ki is jött egy cikk az indexen ami tükrözheti a valós indítékokat.

Szerkesztette: gordon
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ha egy ok van, ami miatt Karácsonyra lehetne szavazni, az az, hogy ennek a köcsög nagyképű bandának (so called FIDESZ vagy NER) legyen egy szar estéje.
Persze lehet mondani, hogy Karigeri egy lusta (az), alkalmatlan (az), tökkelütött (az), de mégis megnézném Viktor arcát, amikor az M1-en mutatják a narancssárga országot, középen egy db pirossal.
vpi
Érdemben semmi nem változna. Budapest ennél kevesebb forrást nem nagyon tudna kapni.
Lenne új lendület a 2022-es választásokra.
És biztos, hogy ugyanez az alkalmatlan ellenfél lenne a másik alternatíva 2022-ben. Sztem búőven jó forgatókönyv neki ez is.

Ha nem ra szavaznék, nyerne Tarlós és nem változna ugyanúgy semmi...mi változott 2006 óta, az önkori választás óta elvesztettek az összes választást. Ha meg most sem változik semmi, hátha legalább a Fidesz változik, vagy legközelebb Puzser mutat valami kihagyhatatlant...
Klaci79
Nagy valószínűséggel semmi nem fog változni, mert ez a rendszer érdeke, de ha adott esetben karigeri megint leszopna, talán lenne 1% esély, hogy eltakarodna a politikából.
Olyan ez, mint amikor évekig dolgozol egy 7-9-es HC-vel, hogy jövőre majd jó lesz, de nem lesz jobb. 6-10 vagy 8-8. De nem váltasz, mert majd most, majd hátha, meg most nagyon jól állunk a power rankingban, meg a draft is jó lett. Aztán semmi változás.
gabokocka
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 227
Egy olyan országban éltek, ahol az újságíróknak hétfőn reggel országosan megtiltották—kirúgás terhe mellett—hogy bármilyen cikkben /nem Borkais ugye, mert arról nem írhatnak/használják a Yacht, kokain, válás, szavakat.
Ahol szétlopják az országot a szemetek előtt, kiépítik néhány bugrisból a nemzeti arisztokráciát, és azon morfondírozni, hogy ki az alkalmas jelölt, vagy ki nem? Ha egy pingvint indítanának, arra is előbb kellene szavazni, mint erre a bűnöző bagázsra.
Ha így gondolkodtak volna az emberek anno 89-90’-ben, akkor sosem váltottak volna rendszert vagy módszert, mert a sok libsi jogász meg szociológus néhány történésszel, íróval kiegészülve semmivel sem voltak alkalmasabbak, mint az akkori szoft, de diktatúra vezetői, sőt kifejezetten alkalmatlanok voltak.
4 évente 2x-3x van lehetőség üzenni a hatalomnak, és itt a személyek alkalmasságán moralizálni? Vicces, de nevetni biztos nem fogunk...