NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Jóvá is hagyta.... Hülye angolok angol hülyék.....a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2Ff7041bad6632fc9620a3b6d42aa6e6c4%2Ftumblr_pwufhlfFZ91seqp76o1_540.jpg&key=a5VVvdnAi7lu9hjA2p-vfA&w=600&h444.hu/2019/08/28/a-brit-kormany-a-parlament-felfuggeszteset-kerte-a-kiralynotol?fbclid=IwAR2tQuwsgQS3iA3gSxFuFp8Al7Nb56usavwZkh3xYfOSFnly6hihbkOkLh4
Vrij6
ulpianus
több mint 5 éve
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2Ff7041bad6632fc9620a3b6d42aa6e6c4%2Ftumblr_pwufhlfFZ91seqp76o1_540.jpg&key=a5VVvdnAi7lu9hjA2p-vfA&w=600&h444.hu/2019/08/28/a-brit-kormany-a-parlament-felfuggeszteset-kerte-a-kiralynotol?fbclid=IwAR2tQuwsgQS3iA3gSxFuFp8Al7Nb56usavwZkh3xYfOSFnly6hihbkOkLh4
Vrij6
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2Ff7041bad6632fc9620a3b6d42aa6e6c4%2Ftumblr_pwufhlfFZ91seqp76o1_540.jpg&key=a5VVvdnAi7lu9hjA2p-vfA&w=600&h
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Ezt hívják relativizálásnak.Mondjuk én voltam úttörő, a nővérem KISZ-tag, szüleim meg párttagok😊van egy enyhe különbség a belügyminisztérium és random párttagság között.
más idők voltak
NB2
Amadeus
És erről, ahogy Nürnbegben is, mindig a “győztes utókor” dönt.
És bár szerinted van különbség, a valóságban, tapasztalhatod, nincs.
Pláne, ha belátod, hogy az Orbán-rendszer nem sima Kádár-rendszer 2.0, hanem kijavította annak hibáit, felturbózta és kvázitökéletesen készre gyártotta, alkotta.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Mondjuk én voltam úttörő, a nővérem KISZ-tag, szüleim meg párttagok😊van egy enyhe különbség a belügyminisztérium és random párttagság között.
más idők voltak
NB2
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Mondjuk én voltam úttörő, a nővérem KISZ-tag, szüleim meg párttagok😊én már épp nem lettem úttörő, és a KISZ-ről is lemaradtunk (el lehet képzelni, mennyire bánom), viszont csak az egyik szülőm volt "párttag".
más idők voltak
NB2
anyám bejött volna tanítani a városba, ha már egyszer ott lakunk, de az igazgató vagy tankerületi basszájba azt mondta, hogy csak akkor jöhet be, ha belép a pártba, anyám azt mondta erre, hogy hát akkor marad kint Kaposfőn.
apám azért belépett, hogy azért mindenhol mégse szívjunk, de ez már erősen a nyolcvanas évek közepe volt.
régi szép idők, ja nem. bár tulajdonképpen most ugyanez megy.
több mint 5 éve
ozibozi
17 220
Szezont a fazonnal bármikor össze lehet keverni, csak nem muszáj.
több mint 5 éve
Mondjuk én voltam úttörő, a nővérem KISZ-tag, szüleim meg párttagok😊más idők voltak
több mint 5 éve
Nagyon-nagyon sokan fordultak meg a damaszkuszi úton ... ahogy egy korábbi kampányban van: az éhség nagy úr.Ezzel a bolsival semmi gond nincs, hiszen csak a munkáját végzi qrva sok pénzért. Pont ezt csinálta egész életében.Nekem Stefka Pista a kedvencem, aki ex-komcsi belügyesként kikéri magànak a kommunizmus vádját.
A gond inkább azzal a sok szerencsétlen marhával van, akik nem a haszonélvezői ennek a rendszernek, de kajálják, és ilyenkor is csak legyintenek, hogy ugyanmár, ez csak egy barom... és közben saját magukra legyintettek..
ozibozi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Ezzel a bolsival semmi gond nincs, hiszen csak a munkáját végzi qrva sok pénzért. Pont ezt csinálta egész életében.Nekem Stefka Pista a kedvencem, aki ex-komcsi belügyesként kikéri magànak a kommunizmus vádját.
A gond inkább azzal a sok szerencsétlen marhával van, akik nem a haszonélvezői ennek a rendszernek, de kajálják, és ilyenkor is csak legyintenek, hogy ugyanmár, ez csak egy barom... és közben saját magukra legyintettek..
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 220
Ezzel a bolsival semmi gond nincs, hiszen csak a munkáját végzi qrva sok pénzért. Pont ezt csinálta egész életében. A gond inkább azzal a sok szerencsétlen marhával van, akik nem a haszonélvezői ennek a rendszernek, de kajálják, és ilyenkor is csak legyintenek, hogy ugyanmár, ez csak egy barom... és közben saját magukra legyintettek..
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
444.hu/2019/08/27/bodocs-visszavonulhat-bencsik-andras-egy-focilabdan-mutatta-meg-hogy-annyira-nem-is-nagy-az-amazonasnapasztmek 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kósa után a másik professzor is kinyilatkozott...édesf@szom
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
lényegében a kellemest a hasznossal ez az utalványos sztori.Hallottam egy olyat, hogy azért lesz ez 9000 ft rezsiutalványban kifizetve, mert a bözsi utalvány hirtelen gyütt megölésével vmeik spancinak megmaradt egy rahedli papír alapanyaga amire nyomni kéne valamit... szóval ha ez igaz inkább arról van szó, hogy az adófizetők vesznek az államnak jó kis rezsiutalványt amit ők negédesen elosztogatnak a nyugdíjasoknak. Valakik meg megint kurva jól járnak 😀Végülis a politika nem más, mint a gazdasági befolyás kiterjesztése.
peach
Újat mondtam? Kötve hiszem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hallottam egy olyat, hogy azért lesz ez 9000 ft rezsiutalványban kifizetve, mert a bözsi utalvány hirtelen gyütt megölésével vmeik spancinak megmaradt egy rahedli papír alapanyaga amire nyomni kéne valamit... szóval ha ez igaz inkább arról van szó, hogy az adófizetők vesznek az államnak jó kis rezsiutalványt amit ők negédesen elosztogatnak a nyugdíjasoknak. Valakik meg megint kurva jól járnak 😀Végülis a politika nem más, mint a gazdasági befolyás kiterjesztése.
peach
Újat mondtam? Kötve hiszem.
több mint 5 éve
Hallottam egy olyat, hogy azért lesz ez 9000 ft rezsiutalványban kifizetve, mert a bözsi utalvány hirtelen gyütt megölésével vmeik spancinak megmaradt egy rahedli papír alapanyaga amire nyomni kéne valamit... szóval ha ez igaz inkább arról van szó, hogy az adófizetők vesznek az államnak jó kis rezsiutalványt amit ők negédesen elosztogatnak a nyugdíjasoknak. Valakik meg megint kurva jól járnak 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
ozibozi
17 220
Egy olyan országban ahol a GDP több mint felét a külföldi cégek termelik ki, ott ahol az ott dolgozók bérét évekig a ‘magyarállam’ /szóval te/ fizeti ki különböző támogatások formájában, ott ezt a pénzt is el kell tudni venni valahonnan, ahonnan ez hiányozni fog majd. Szóval a 9000 így már nem is olyan kevés.
több mint 5 éve
Sobri, te mint bentfentes. Miért 9?
Miért nem tíz? Vagy 7896? Vagy valami prímszám?
Ha szárnyal a gazdaság (ezt mondták..) akkor miért nem lehet adót csökkenteni? Miért azok kapnak +pénzt akik effektíve nem is dolgoznak csak majd októberben szavaznak?
Én görcölök a gdp ért , akkor nekem miért nem jár 9rúgó alanyi jogon? Vagy én csak a melót tegyem a közösbe?
gordon
több mint 5 éve
Sobri, te mint bentfentes. Miért 9?Te még nem dolgoztál eleget!!
Ha szárnyal a gazdaság (ezt mondták..) akkor miért nem lehet adót csökkenteni? Miért azok kapnak +pénzt akik effektíve nem is dolgoznak csak majd októberben szavaznak?
Én görcölök a gdp ért , akkor nekem miért nem jár 9rúgó alanyi jogon? Vagy én csak a melót tegyem a közösbe?
gordon
Már leírták, hogy miért zavar (9e-ért szavazatot vásárolunk állami pénzen).Hogy lenne az jobb? Így amit nem használnak fel / benthagynak az simán visszajön.
Tipikusan megint valakinek kipattan valami hülyeség a fejéből, de végig nem gondolják ott fent, csak lehessen villogni a PR szöveggel.
1. Postás bácsi egyszer! megpróbálja kikézbesíteni, ha nem sikerül, akkor a MÁK-tól kell igényelni. Azon kívül, hogy pluszmunka mindenkinek, tök életszerű, hogy szegény 80 éves Gizinéni igényli majd a MÁK-tól. Az űrlapot tuti a netről kell leszedni😊
2. Vagy a postát adod oda, vagy a szolgáltatónak. Gondolom mindkét helyen korrekt adminisztrációval! Plusz munka mindenkinek, sorban állás mindenkinek!
3. Mivan azokkal a nyugdíjasokkal akinek a nevén nincs rezsiszámla vagy urambocsá szocotthonban lakik?
Ez így hirtelen, 5 perc gondolkodás után! Pedig nem tartom magam nagyon okos embernek (Sobri magas labda 😊 )
Tényleg nem lett volna egyszerűbb simán odavágni 9e Erzsébetet mindenkinek? Kevesebb macera, könnyebb felhasználhatóság!
NB2
Ha Bözsiben adják semmi se eshet vissza.
több mint 5 éve
Sobri, te mint bentfentes. Miért 9?"A legnemesebb, legmagasztosabb humánus szemléletet szimbolizálja. Hiszen a 9-es egy csoda: mindig mindenben a jót látja/keresi. Ebből adódóan a hatása alatt álló emberek jólelkűek, jóhiszeműek, jóindulatúak. Jó a közelükben lenni."
gordon
sajnos nem Frabato 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Sobri, te mint bentfentes. Miért 9?Miért nem tíz? Vagy 7896? Vagy valami prímszám?
több mint 5 éve
Már leírták, hogy miért zavar (9e-ért szavazatot vásárolunk állami pénzen).Tipikusan megint valakinek kipattan valami hülyeség a fejéből, de végig nem gondolják ott fent, csak lehessen villogni a PR szöveggel.
1. Postás bácsi egyszer! megpróbálja kikézbesíteni, ha nem sikerül, akkor a MÁK-tól kell igényelni. Azon kívül, hogy pluszmunka mindenkinek, tök életszerű, hogy szegény 80 éves Gizinéni igényli majd a MÁK-tól. Az űrlapot tuti a netről kell leszedni😊
2. Vagy a postát adod oda, vagy a szolgáltatónak. Gondolom mindkét helyen korrekt adminisztrációval! Plusz munka mindenkinek, sorban állás mindenkinek!
3. Mivan azokkal a nyugdíjasokkal akinek a nevén nincs rezsiszámla vagy urambocsá szocotthonban lakik?
Ez így hirtelen, 5 perc gondolkodás után! Pedig nem tartom magam nagyon okos embernek (Sobri magas labda 😊 )
Tényleg nem lett volna egyszerűbb simán odavágni 9e Erzsébetet mindenkinek? Kevesebb macera, könnyebb felhasználhatóság!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Bezzeg G Fodortól elég a párthűség. Szemetek.Dehát a Fidesznek nem a muszlimokkal, arabokkal, jogszerűen bevándorlókkal, menedékkérőkkel van baja.A szitu maga a baj, nem a csávó fideszes szerepvállalása. Pontosabban az, hogy ennek sem lesz hírértéke. Egész elkeserítő.Csak szólok ő 32 évesen odaveszett 😉Ezek ilyen Francois Villon szerű és célú obszcén megjegyzések.Safar Ahmed. Ő a fidesz jelöltje Siófokon.Ezeket a jó ízű reflexszerű anyázásaid még mindig nem értem. Minden rendben ? 😀
A kurva anyját.
Amadeus
Azért történtek már ennél durvább és rosszabb dolgok is.
Toca
Amadeus
Amúgy mi a baj a csavoval azon kívül hogy Fideszes?
Toca
Amadeus
Csak az illegális, a kultúránkat, az európai keresztény szabadságot, életformát veszélyeztető migránsokkal.
Egy fideszes miként veszélyeztethetné?!
Könnyebb lenne, ha meg is értenéd, amiket olvasol, nem elég Tarslósra szavazni dühből és dacból. Ez még így nagyon kevés, és egy értelmiségitől többet várunk.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Dehát a Fidesznek nem a muszlimokkal, arabokkal, jogszerűen bevándorlókkal, menedékkérőkkel van baja.A szitu maga a baj, nem a csávó fideszes szerepvállalása. Pontosabban az, hogy ennek sem lesz hírértéke. Egész elkeserítő.Csak szólok ő 32 évesen odaveszett 😉Ezek ilyen Francois Villon szerű és célú obszcén megjegyzések.Safar Ahmed. Ő a fidesz jelöltje Siófokon.Ezeket a jó ízű reflexszerű anyázásaid még mindig nem értem. Minden rendben ? 😀
A kurva anyját.
Amadeus
Toca
Amadeus
Toca
Amadeus
Csak az illegális, a kultúránkat, az európai keresztény szabadságot, életformát veszélyeztető migránsokkal.
Egy fideszes miként veszélyeztethetné?!
Könnyebb lenne, ha meg is értenéd, amiket olvasol, nem elég Tarslósra szavazni dühből és dacból. Ez még így nagyon kevés, és egy értelmiségitől többet várunk.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
A szitu maga a baj, nem a csávó fideszes szerepvállalása. Pontosabban az, hogy ennek sem lesz hírértéke. Egész elkeserítő.Csak szólok ő 32 évesen odaveszett 😉Ezek ilyen Francois Villon szerű és célú obszcén megjegyzések.Safar Ahmed. Ő a fidesz jelöltje Siófokon.Ezeket a jó ízű reflexszerű anyázásaid még mindig nem értem. Minden rendben ? 😀
A kurva anyját.
Amadeus
Toca
Amadeus
Toca
több mint 5 éve
ozibozi
17 220
Büdös migráncs?