NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
és akkor miért nem a herevasalókirály?mert tarlós egy szarházi, karácsony meg egy balfasz. Legalábbis én ezért.elképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mert tarlós egy szarházi, karácsony meg egy balfasz. Legalábbis én ezért.elképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
A zuglói parkolás mutyi, amiben egyébként a Fityesszel együtt csináltak és az hogy annyira nem hiteles az egész ember.Semmi támadás, félre ne érts, sokszor ertek veled egyet, de most kicsit lemaradtam és sokszor olvasom ezt a KariGerire biztosan nem, mert ilyen-olyan, stb. Azt megkerdezhetem, hogy tulajdonképpen mi a baj vele? Most túl azon, hogy nyilván egy fideszes nem fog ra szavazni, de ha valaki nem ilyen szemüveggel látja a világot, akkor ő miért rossz választás? Erre tényleg kiváncsi lennék bárkitől (kivétel Jóska 😂).De mi köze van Puzsernak ahhoz hogy Tarlós marad?Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri JóskaMiért? Puzser a kampány utolsó pillanatában kapcsolódott be? Itt ki hagyja ki az fgt? Puzser vagy Karácsony? Ha Karácsony akkor Puzser a labda? Ha Puzser akkor ki a labda? Nem jó a hasonlatod Józsi.Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
csebi
Miatta ruhelli sok ember mint pl. én KariGerit? Aligha
Toca
Én az agglomerációban elek, úgyse szavazhatok fpm-re, de úgy nem tűnik olyannak, akire nem tudnék szavazni, hogy ne a bábu maradjon.
Klaci79
Nekem csak részeket meséltek Zuglóban 1-2 dologról ezért nem írom le mert nem tudok nem ferdíteni, de ez alapján nem jobb mint Tarlós csak MSZP mocsokból jön.
Ja és még mindig nem tudom mit akar Budapesttel illetve hogy ő miért lenne jobb polgármester mint mondjuk Puzsér. Jó Berkit veri! 😀
több mint 5 éve
az egész MSZP (+PM) úgy bűzlik ahogy van, mondom én aki balos lennék és 8 éve szavaztam rájukSemmi támadás, félre ne érts, sokszor ertek veled egyet, de most kicsit lemaradtam és sokszor olvasom ezt a KariGerire biztosan nem, mert ilyen-olyan, stb. Azt megkerdezhetem, hogy tulajdonképpen mi a baj vele? Most túl azon, hogy nyilván egy fideszes nem fog ra szavazni, de ha valaki nem ilyen szemüveggel látja a világot, akkor ő miért rossz választás? Erre tényleg kiváncsi lennék bárkitől (kivétel Jóska 😂).De mi köze van Puzsernak ahhoz hogy Tarlós marad?Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri JóskaMiért? Puzser a kampány utolsó pillanatában kapcsolódott be? Itt ki hagyja ki az fgt? Puzser vagy Karácsony? Ha Karácsony akkor Puzser a labda? Ha Puzser akkor ki a labda? Nem jó a hasonlatod Józsi.Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
csebi
Toca
Én az agglomerációban elek, úgyse szavazhatok fpm-re, de úgy nem tűnik olyannak, akire nem tudnék szavazni, hogy ne a bábu maradjon.
Klaci79
az ahogy a Botka ügy zajlott sok mindent elárult
ha megnézem milyen "jó" kerületi polgármester volt és ott is milyen faszán sikerült elbaszni a parkolást egyértelmű hogy nem lesz abból semmi
valamint megy az a fajta ígérgetés-hazudozás amit folyamatosan csinálnak és nem igazán léptek előre semmilyen téren mint politikai program
valamint az egész csávóból hiányzik a kiállás, karizma
olyan van de minek srác
számomra az egész ellenzék úgy taszít ahogy van a kutyákat kivéve
és ez szomorú
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Semmi támadás, félre ne érts, sokszor ertek veled egyet, de most kicsit lemaradtam és sokszor olvasom ezt a KariGerire biztosan nem, mert ilyen-olyan, stb. Azt megkerdezhetem, hogy tulajdonképpen mi a baj vele? Most túl azon, hogy nyilván egy fideszes nem fog ra szavazni, de ha valaki nem ilyen szemüveggel látja a világot, akkor ő miért rossz választás? Erre tényleg kiváncsi lennék bárkitől (kivétel Jóska 😂).De mi köze van Puzsernak ahhoz hogy Tarlós marad?Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
csebi
Toca
több mint 5 éve
De mi köze van Puzsernak ahhoz hogy Tarlós marad?Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
Miért? Puzser a kampány utolsó pillanatában kapcsolódott be? Itt ki hagyja ki az fgt? Puzser vagy Karácsony? Ha Karácsony akkor Puzser a labda? Ha Puzser akkor ki a labda? Nem jó a hasonlatod Józsi.Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amúgy mi alapján szavazol Tarlosra vagy KariGerire ha már itt járunk ?elképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
Én pl. egyikre se tudnék.
több mint 5 éve
Mert nem NER-párti, és rühelli Tarlóst, Karácsonyt egyaránt.elképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
(Én Tarlósra szavazok, mégse rajtam múljon.)
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Nem lehet azt elképzelni, h van akinek se se az és nem x, vagy y elől vesz el szavazatot.Én 14-ben inkább nem szavaztam. Most is erősen gondolkodom.
Másrészt milyen matematika az, amivel az jön ki, h jobbról nem nyer szavazókat csak balról?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
ha tudtam volna ezt, akkor indulok.indulsz főpolgármesternek?én még sosem hazudtam neked, rám szavazol?a jelenlegi részt vevők közül ő hazudik a legkevesebbetelképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
indulsz főpolgármesternek?én még sosem hazudtam neked, rám szavazol?a jelenlegi részt vevők közül ő hazudik a legkevesebbetelképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
Negritis
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
én még sosem hazudtam neked, rám szavazol?a jelenlegi részt vevők közül ő hazudik a legkevesebbetelképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
Negritis
több mint 5 éve
a jelenlegi részt vevők közül ő hazudik a legkevesebbetelképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
elképzelni nem tudom miért szavaz bárki is Puzsérra. (Sobrin kívül)Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
Ez kb. olyan kifacsart logika, hogy egy PO az utolsó meccsen kihagyott FG miatt nem lesz meg.Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
Puzsér végleg megőrültAmúgy indulása miatt marad majd Tarlos
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Már vagy másfél éve. Klaci79 némi lemaradással véleményez. 😊de biztosan most tördeli Haboni a kezeit, hogy miért nem vigyáznak jobban az emberei Tarlósra, legalább ebben a még hátralévő 1 hónapbanHabony keze el lett engedve. Látszik is kommunikáción.
Klaci79
Amadeus
Es most egy magyar politikust vedelmezel, aki nem akarja a szellemi fogyatekosokat elturni. Furcsa vagy.Szarik a valóban fogyatékkal élőkre.
diverdoc
Ebben a kontextusban annyit mondott a hülyegyereknek, hogy hülyegyerek. Más szavakkal, az ő stílusában. Ennyi történt.
Ha akarnál, könnyen találhatnál Tarlóstól 10 valódi baromságot, de ha a linkelt 5 percet megnézed, nyilvánvaló lesz, hogy nem a fogyatékkal élőkről beszélt, csak egy számára idegesítő hülyegyerekről.
Ugye azt írtam h politikai kultúráról beszél közvetlenül egy ilyen mondat után. Hipokrata.Persze. Fideszes politikus. Ha nem lenne hipokrata, nem lenne ott, ahol van.
csebi
Amit Tordainak mondott, azt neki szánta, amit utána a kameráknak, azt meg másnak.
Valóban úgy gondolod, hogy ilyet nem láttál még politikustól?
És az meglep, hogy van a politikában álszent, opportunista aktor is?
Vagy csak egy volt SZDSZ-es fideszestől lep meg?
több mint 5 éve
Nem furcsa. Ő minden véleményt tud a saját maga világába beleforgatni és elmondani hogy a másik miért hülye, az meg sose érdekelte hogy következetes legyen, hiszen saját véleményt nem formál csak reagál.Erdekes, engem le “joarjaztal”, rasszistanak nyilvanitottad a kijelentesemet es eugenetikanak nyilvanitottad.Mondjuk nem ezt mondta.Amúgy érdekes h Tarlós közvetlenül egy ilyen kijelentés után politikai kultúráról beszél. Egy normális politikai kultúrával rendelkező országban minimum visszalépne az ember ha olyat mondana h fura az a világ ahol a fogyatékosokat el kell turnunk. Innen már nincs messze az h táborba zárjuk ezeket az embereket ...Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lesz ez meg rosszabb is. A Fidesz holdudvara tele van szellemi rokkantakkal, semmi meglepetés nincs ebben a viselkedésben. Illetve annyi azért mégis van, hogy hagyták már másodszorra Tarlós közelébe jutni az aktivistákat vagy éppen Tordait, és nem vertek őket meg a Fidesz kopaszai a sarkon.www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U&feature=youtu.beEzért minden elismerésem Tordainak, ilyen profi módon kezelni.
Tony Adams
Jobb helyen már a megafonnál valószínűleg nyolc napon túl gyógyuló lett volna ennik a szenilis faszkalapnak, de "a szellemi fogyatékosokat el kell viselni Magyarországon" kijelentéséért hogy a faszba nem feszítik keresztre már aznap a médiában???
Semmilyen másik országban nem lehet tényleg már ilyet megcsinálni, csak itthon és a Fülöp-Szigeteken kb 😀.
MarioAna
Klaci79
csebi
Szellemi fogyatékost mondott.
Te sose szefósoztál még le senkit, aki nagyonhülye volt?
Sobri Jóska
Szellemi fogyatekosok taborba zarasara es ezaltal a “faj nemesitesere” az eugenetikara volt mar pelda tortenelemben. Egy teljes vilageges biztositotta a hangulatvilagitast ehhez a politikahoz.
Es most egy magyar politikust vedelmezel, aki nem akarja a szellemi fogyatekosokat elturni. Furcsa vagy.
diverdoc
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Habony keze el lett engedve. Látszik is kommunikáción.Politikusként, pláne egy elvileg köztiszteletben álló főpolgármesterként biztosan nem mondanék ilyet. Szerintem ez a Tarlós előadás szánalmas volt, Tordai bedobta a csalait és Pesta bá gyönyörűen ráfutott...jó, azt aláírom, hogy Orbán híveinek ez ennél sokkal egyszerűbb, de biztosan most tördeli Haboni a kezeit, hogy miért nem vigyáznak jobban az emberei Tarlósra, legalább ebben a még hátralévő 1 hónapbanMondjuk nem ezt mondta.Amúgy érdekes h Tarlós közvetlenül egy ilyen kijelentés után politikai kultúráról beszél. Egy normális politikai kultúrával rendelkező országban minimum visszalépne az ember ha olyat mondana h fura az a világ ahol a fogyatékosokat el kell turnunk. Innen már nincs messze az h táborba zárjuk ezeket az embereket ...Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lesz ez meg rosszabb is. A Fidesz holdudvara tele van szellemi rokkantakkal, semmi meglepetés nincs ebben a viselkedésben. Illetve annyi azért mégis van, hogy hagyták már másodszorra Tarlós közelébe jutni az aktivistákat vagy éppen Tordait, és nem vertek őket meg a Fidesz kopaszai a sarkon.www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U&feature=youtu.beEzért minden elismerésem Tordainak, ilyen profi módon kezelni.
Tony Adams
Jobb helyen már a megafonnál valószínűleg nyolc napon túl gyógyuló lett volna ennik a szenilis faszkalapnak, de "a szellemi fogyatékosokat el kell viselni Magyarországon" kijelentéséért hogy a faszba nem feszítik keresztre már aznap a médiában???
Semmilyen másik országban nem lehet tényleg már ilyet megcsinálni, csak itthon és a Fülöp-Szigeteken kb 😀.
MarioAna
Klaci79
csebi
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
CharlieF
767
Döbbenetes, hogy évek óta azt hisszük, vagy hiszem (lehet, csak én vagyok ilyen hülye), hogy nincs lejjebb. Most már komolyan kíváncsi vagyok hol van ennek a vége. Mármint az alja. Azt hiszem az egyetlen, amit minden jó érzésű embernek tennie kellene, hogy egy emberként elfordulnak a politikától. Semmilyen cirkusz nem él meg közönség nélkül.
több mint 5 éve
Nem furcsa, csak nem következetes.Erdekes, engem le “joarjaztal”, rasszistanak nyilvanitottad a kijelentesemet es eugenetikanak nyilvanitottad.Mondjuk nem ezt mondta.Amúgy érdekes h Tarlós közvetlenül egy ilyen kijelentés után politikai kultúráról beszél. Egy normális politikai kultúrával rendelkező országban minimum visszalépne az ember ha olyat mondana h fura az a világ ahol a fogyatékosokat el kell turnunk. Innen már nincs messze az h táborba zárjuk ezeket az embereket ...Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lesz ez meg rosszabb is. A Fidesz holdudvara tele van szellemi rokkantakkal, semmi meglepetés nincs ebben a viselkedésben. Illetve annyi azért mégis van, hogy hagyták már másodszorra Tarlós közelébe jutni az aktivistákat vagy éppen Tordait, és nem vertek őket meg a Fidesz kopaszai a sarkon.www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U&feature=youtu.beEzért minden elismerésem Tordainak, ilyen profi módon kezelni.
Tony Adams
MarioAna
Klaci79
csebi
Sobri Jóska
Szellemi fogyatekosok taborba zarasara es ezaltal a “faj nemesitesere” az eugenetikara volt mar pelda tortenelemben. Egy teljes vilageges biztositotta a hangulatvilagitast ehhez a politikahoz.
Es most egy magyar politikust vedelmezel, aki nem akarja a szellemi fogyatekosokat elturni. Furcsa vagy.
diverdoc
Józsi: meg ha tettem is volna ilyet ( ezzel nem ismerem be) akkor sem vagyok közszereplő. Ugye azt írtam h politikai kultúráról beszél közvetlenül egy ilyen mondat után. Hipokrata.
több mint 5 éve
Erdekes, engem le “joarjaztal”, rasszistanak nyilvanitottad a kijelentesemet es eugenetikanak nyilvanitottad.Mondjuk nem ezt mondta.Amúgy érdekes h Tarlós közvetlenül egy ilyen kijelentés után politikai kultúráról beszél. Egy normális politikai kultúrával rendelkező országban minimum visszalépne az ember ha olyat mondana h fura az a világ ahol a fogyatékosokat el kell turnunk. Innen már nincs messze az h táborba zárjuk ezeket az embereket ...Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lesz ez meg rosszabb is. A Fidesz holdudvara tele van szellemi rokkantakkal, semmi meglepetés nincs ebben a viselkedésben. Illetve annyi azért mégis van, hogy hagyták már másodszorra Tarlós közelébe jutni az aktivistákat vagy éppen Tordait, és nem vertek őket meg a Fidesz kopaszai a sarkon.www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U&feature=youtu.beEzért minden elismerésem Tordainak, ilyen profi módon kezelni.
Tony Adams
MarioAna
Klaci79
csebi
Sobri Jóska
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Politikusként, pláne egy elvileg köztiszteletben álló főpolgármesterként biztosan nem mondanék ilyet. Szerintem ez a Tarlós előadás szánalmas volt, Tordai bedobta a csalait és Pesta bá gyönyörűen ráfutott...jó, azt aláírom, hogy Orbán híveinek ez ennél sokkal egyszerűbb, de biztosan most tördeli Haboni a kezeit, hogy miért nem vigyáznak jobban az emberei Tarlósra, legalább ebben a még hátralévő 1 hónapbanMondjuk nem ezt mondta.Amúgy érdekes h Tarlós közvetlenül egy ilyen kijelentés után politikai kultúráról beszél. Egy normális politikai kultúrával rendelkező országban minimum visszalépne az ember ha olyat mondana h fura az a világ ahol a fogyatékosokat el kell turnunk. Innen már nincs messze az h táborba zárjuk ezeket az embereket ...Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lesz ez meg rosszabb is. A Fidesz holdudvara tele van szellemi rokkantakkal, semmi meglepetés nincs ebben a viselkedésben. Illetve annyi azért mégis van, hogy hagyták már másodszorra Tarlós közelébe jutni az aktivistákat vagy éppen Tordait, és nem vertek őket meg a Fidesz kopaszai a sarkon.www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U&feature=youtu.beEzért minden elismerésem Tordainak, ilyen profi módon kezelni.
Tony Adams
MarioAna
Klaci79
csebi
Sobri Jóska