Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 928
A mediánnál megmérték a pedofil törvény tamogatottságàt, a teljes népesség 47% támogatja 42% nem. A Fidesz támogatottsága a teljes népességben 33%. Ezek az arányok kb. a migránosos népszavazással korreláló adatok. Ezt számolhatták a központban is.

Szerk: még érdekes, hogy a Fidesz szavazók 25%-a kritikus a törvénnyel viszont az ellenzéki szavazók 30%-a támogatja - nyilván ezek a jobbik szavazók. Az már az egyéni megérzésem, hogy a kritikus fideszesek nagyrésze azért leszavaz a Fideszre, de hogy az egyetértő jobbikosok leszavaznak e a közös listára és jelöltre a fülke magányában. Hát erre azért nem vennék
Mérget ha ellenzéki pártvezér lennék.
MC12
Gondolod, hogy ennyire befolyásolhat ez valakit? Vagyis bemegy a fülkébe, a töke tele Orbánnal (mert gondolom aki eleve jobbik, dk, stb szavazó az nyilván így áll hozzá), de azért szavaz inkább a fideszre, mert "nem engedik be" az lmbtq aktivistákat az iskolába? Nem tudom valóban gondolkodhat e így valaki, bár lehet én ismerem rosszul az embereket.
Klaci79
A megmaradt Jobbik szavazók nagy probléma az ellenzéknek. Ezek egy nagy része ugyanis alapavetően jobboldali (és egy része széljobb náci) szavazó akik rezonálnak az isten -haza - család hármasra. Márpedig a Jobbik elengedte ezt a vonalat, és próbál egy ilyen se íze se bűze néppárt lenni, ahol minden elfér, de ennek a levét itták meg amikor meg kellett szavazni a pedofil törvényt.

És ennek a levét isszák meg amikor mondani kell Á-t vagy B-t a gyermekvédelmi népszavazásra. Mert a Medián kimutatatásából nagyon jól látszik, hogy a szavazóik szinte 1/1-ben a törvény mellett vannak. A teljes lakosság 47%-a támogatja, a Fidesz támogatottsága ugyanitt 33% a Jobbik pedig 14-17% között mozog, egyszerűen lefedi a két szavazóbázis a támogatók arányát, hiszen a többi pártból elenyésző a támogatottság.

Márpedig amikor a szavazóid egyetértenek egy törvénnyel, hogy magyarázod el nekik, hogy a törvény rossz és ne menjenek el népszavazni egy olyan kérdésben ami érzelmileg fontos nekik? Ez egy nagy dilemmája lesz Jakabéknak, hogy mit mondjanak a népszavazásról a szavazóiknak. Ha elküldik őket szavazni, akkor borul a koalíció - ezt már nem nyelnék le a baloldali pártok - ha azt mondja, hogy ne menjenek, akkor a saját szavazói fogják megbünteni + óriási támadási felület, mondhatni ajtó-ablak, ziccer. Szóval marad majd a "nem kívánunk a Jobbik szavazóknak semmit mondani ezügyben, döntsenek ahogy jónak látják" narratíva mellet. És a Jobbik szavazók elmennek majd és a kormánnyal szavzanak. Igenám, de közben a csapból is az fog folyni, hogy álszent - hazug - kamu stb. ez a népszavazás és ez hatni fog a választóra.
"Leszavaztam a kormány mellett, aki az én elveimet képviseli ebben a kérdésben, és egy hónap múlva szavazzak azokra, akik szerint egy utolsó tökhülye agyhalott aki elment népszavazni (ellenzéki pártok) vagy puhapöcs módjára semmit nem mondott (Jobbik)" Ebből lesz az, hogy vagy el sem mennek szavazni, vagy a Fideszre fognak szavazni. Nyilván egy részük leszavaz az ellenzékre ugyanúgy, de itt 100 ezres nagyságedben lesz Jobbik szavazó kognitív disszonanciában. Mert a "töke tele van Orbánnal" "mindegy csak Orbán ne" stb. az csak a baloldali ellenzéki szavavazóknál alapvetés a Jobbikosoknál egyáltalán nem.
MC12
Na de ha a mérleg egyik serpenyőjébe azt tesszük, hogy 1 (vagy 2) törvényben egyetértenek a kormánnyal, de alapvetően (és mondhatni a nagy dolgokban: oktatás, egészségügy, korrupció, stb) nem, akkor azért hogy ne legyen lmbtq az iskolában, ellenük szavazol? Nekem ez lenne furcsa. Tudom, nehéz ezt megmagyarázni és nehéz lehet ezt mérni is, mert ez akár működhetne a másik irányba is.
Szerintem akinek ma Magyarországon pártpreferenciája van, az nem fog 1-2 törvény miatt változtatni. Akkorák az árkok a pártok és a fidesz között. De az persze elképzelhető, hogy aki nem döntött még, de ez fontos számára, az most inkább szavazna az állampártra, mint az ellenzékre, akár 1-1 ilyen -az emberek életét minimálisan befolyásoló- törvény miatt.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 103 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 405
A mediánnál megmérték a pedofil törvény tamogatottságàt, a teljes népesség 47% támogatja 42% nem. A Fidesz támogatottsága a teljes népességben 33%. Ezek az arányok kb. a migránosos népszavazással korreláló adatok. Ezt számolhatták a központban is.

Szerk: még érdekes, hogy a Fidesz szavazók 25%-a kritikus a törvénnyel viszont az ellenzéki szavazók 30%-a támogatja - nyilván ezek a jobbik szavazók. Az már az egyéni megérzésem, hogy a kritikus fideszesek nagyrésze azért leszavaz a Fideszre, de hogy az egyetértő jobbikosok leszavaznak e a közös listára és jelöltre a fülke magányában. Hát erre azért nem vennék
MC12
Gondolod, hogy ennyire befolyásolhat ez valakit? Vagyis bemegy a fülkébe, a töke tele Orbánnal (mert gondolom aki eleve jobbik, dk, stb szavazó az nyilván így áll hozzá), de azért szavaz inkább a fideszre, mert "nem engedik be" az lmbtq aktivistákat az iskolába? Nem tudom valóban gondolkodhat e így valaki, bár lehet én ismerem rosszul az embereket.
Klaci79
A megmaradt Jobbik szavazók nagy probléma az ellenzéknek. Ezek egy nagy része ugyanis alapavetően jobboldali (és egy része széljobb náci) szavazó akik rezonálnak az isten -haza - család hármasra. Márpedig a Jobbik elengedte ezt a vonalat, és próbál egy ilyen se íze se bűze néppárt lenni, ahol minden elfér, de ennek a levét itták meg amikor meg kellett szavazni a pedofil törvényt.

És ennek a levét isszák meg amikor mondani kell Á-t vagy B-t a gyermekvédelmi népszavazásra. Mert a Medián kimutatatásából nagyon jól látszik, hogy a szavazóik szinte 1/1-ben a törvény mellett vannak. A teljes lakosság 47%-a támogatja, a Fidesz támogatottsága ugyanitt 33% a Jobbik pedig 14-17% között mozog, egyszerűen lefedi a két szavazóbázis a támogatók arányát, hiszen a többi pártból elenyésző a támogatottság.

Márpedig amikor a szavazóid egyetértenek egy törvénnyel, hogy magyarázod el nekik, hogy a törvény rossz és ne menjenek el népszavazni egy olyan kérdésben ami érzelmileg fontos nekik? Ez egy nagy dilemmája lesz Jakabéknak, hogy mit mondjanak a népszavazásról a szavazóiknak. Ha elküldik őket szavazni, akkor borul a koalíció - ezt már nem nyelnék le a baloldali pártok - ha azt mondja, hogy ne menjenek, akkor a saját szavazói fogják megbünteni + óriási támadási felület, mondhatni ajtó-ablak, ziccer. Szóval marad majd a "nem kívánunk a Jobbik szavazóknak semmit mondani ezügyben, döntsenek ahogy jónak látják" narratíva mellet. És a Jobbik szavazók elmennek majd és a kormánnyal szavzanak. Igenám, de közben a csapból is az fog folyni, hogy álszent - hazug - kamu stb. ez a népszavazás és ez hatni fog a választóra.
"Leszavaztam a kormány mellett, aki az én elveimet képviseli ebben a kérdésben, és egy hónap múlva szavazzak azokra, akik szerint egy utolsó tökhülye agyhalott aki elment népszavazni (ellenzéki pártok) vagy puhapöcs módjára semmit nem mondott (Jobbik)" Ebből lesz az, hogy vagy el sem mennek szavazni, vagy a Fideszre fognak szavazni. Nyilván egy részük leszavaz az ellenzékre ugyanúgy, de itt 100 ezres nagyságedben lesz Jobbik szavazó kognitív disszonanciában. Mert a "töke tele van Orbánnal" "mindegy csak Orbán ne" stb. az csak a baloldali ellenzéki szavavazóknál alapvetés a Jobbikosoknál egyáltalán nem.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Kőkemény logika:
"„A nemzetbiztonsági bizottság ülésére én elmentem, sajnálatos módon nem tudtam válaszolni. Mindezekre a kérdésekre, egyszer és mindenkorra szeretném jelezni, hogy csak ott vagyok hajlandó válaszolni. Azért, mert jogilag én megsértenék egy államtitkot. Na most, hogyha én megsérteném, akkor önt mint felbujtót ezért felelősségre kellene vonni, mert engem egy államtitok megsértésére próbál rávenni. "
Remélem komolyan gondolja, mert viccnek elég szar lenne... 😀

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 928

MC12
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 979
A hülyék aránya még több, az ingyen sört akaróké még inkább. Bravó.
A gyűlölet dönt.
ozibozi
Mindegy, csak nyerjen a Fidesz.
Vagy a te hozzászólásaidat összegyúrva: mindegy, csak bukjon Orbán.
Te is leszarod, hogy kik szavaznak erre, hogy mennyire hülyék és gyűlölködők, csak az általad kívánt kimenetel történjen meg.
Leszarod, hogy fidesszel szavazó jobbikos nácik, leszarod, hogy szarházi Gyurcsány, leszarod, hogy beszélni nem tudó momentumos kis pöcsfejek, csak vesszen a Fidesz és Orbán.
Akkor meg a másik oldalon se lepődj meg ezen.
Sobri Jóska
Pontosan így van. Nem akarok már meggyőzni senkit. Tök mindegy ki van a kirakatban. trumpok, boris johnsonok elvezetnek komoly országokat nem egy ilyen bolhacirkuszt amit ne tudna bárki is. Ha meg jön egy válság akkor meg tökmindegy.
A hátország cseréje a fontos. A leges legfontosabb.
Nem egészséges ha már generációkon átívelően /ki/fosztogatja az egyik brigád.
Fontos az egyensúly, de legalábbis törekedni kell/ene/ rá.
Elég volt, kaptak időt, de elqrták.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 086 — Слава Україні! Героям слава!

😀

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress
A gyűlölet dönt.
ozibozi
Mindegy, csak nyerjen a Fidesz.
Vagy a te hozzászólásaidat összegyúrva: mindegy, csak bukjon Orbán.
Te is leszarod, hogy kik szavaznak erre, hogy mennyire hülyék és gyűlölködők, csak az általad kívánt kimenetel történjen meg.
Leszarod, hogy fidesszel szavazó jobbikos nácik, leszarod, hogy szarházi Gyurcsány, leszarod, hogy beszélni nem tudó momentumos kis pöcsfejek, csak vesszen a Fidesz és Orbán.
Akkor meg a másik oldalon se lepődj meg ezen.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 979
A gyűlölet dönt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve

Szerkesztette: MC12

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szóval amíg nem jönnek rá a spindoctorok, hogy hogyan lehet összekapcsolni az emberek pénztárcáját az üggyel - és ez nehéz lesz - addig maradnak az egy bites, csak a saját szavazókhoz szóló üzenetek és elsikkad ugyanúgy mint bármi más. MC12
Tegnap megjött a legújabb konzultációs kérdőív. A kérdés ma is lényegében az, hogy akarom-e, hogy Gyurcsány visszacsinálja vagy sem. Meg persze Soros és a migráns. Nem én vagyok a célpontja ezeknek, de korábban se voltam, és én úgy érzem korábban ezek sokkal jobban ütöttek, mint manapság. A bázis reflektál rá, a Fidesz nem fog össze zuhanni, az tuti. De, hogy el tud-e ez még most is vinni "plusz egy embert", abban nem vagyok biztos. Majd meglátjuk.

De amit mondani akartam az az, hogy ha az ellenzék nem képes találni olyan spin doctorokat akik tálcán szállítanak nekik 4-5 olyan baromi egyszerűen, baromi érthetően tálalható, "ellopták a pénzedet és rajtad gazdagszanak" témát, akkor így jártunk. Direkt nem azt írom, hogy "akkor meg is érdemli az ellenzék", mert akkor annak nem ők a vesztesei, hanem mi. Mert akkor már az ellenzék is a Fidesz. Értsd: szegről végről hozzájuk is a Fidesztől jön a pénz, és direkt nem spinnelnek. Mert egy fél idióta is tud már néhányat spinnelni ennyi történet után. Ha ez utóbbi a helyzet (amit nem zárok ki, de remélem, hogy nincs így) akkor ennek az országnak reszeltek egy generációra....

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
 24.hu/fn/gazdasag/2021/07/27/csok-csaladi-otthonteremtesi-kedvezmeny-hitel-buntetes-visszafizetes-3-gyerek-vallalas-nem-teljesul/
Klaci79
Ugye ez a cikk azokról szól, akik 3-t vállaltak és 0 sikerült.
Ez szerinted mennyire általános?
Illetve azt írja a cikk, hogy 10-et kaptak, és legrosszabb esetben büntetéssel 19-t kell visszaadni 10 év múlva.
Egy most 50 milliós új ingatlan 10 év múlva szerinted mennyit fog érni?
Sobri Jóska
Nem csak azokról. Ott van benne, hogy mi van 1-2 esetén is:
"Két gyermek esetén ugyanis csak 2,6 millió forintos támogatásra válik jogosulttá a házaspár, egy gyermek esetén pedig 600 ezer forintra, így pedig – a gyermekek számától függően – a maradék 7,4 millió vagy 9,4 millió forintot vissza kell fizetni."

Szerintem is az azért ritkább lesz, hogy egy sem jön össze, de amint jön egy kis gyereknevelés, stb...hát nem biztos, hogy együttmarad a pár.
Klaci79
Háát... még az se biztos, hogy az az egy olyan egyszerűen összejön. Manapság a gyermeket akaró házaspárok 30%-a küszködik az utódnemzéssel. A kollégámék például 6(!) évig jártak csoda kezelésről csoda kezelésre, meg lombik programtól lombik programig, és semmi. Aztán 6 év után váratlanul kiszakadt a zsák, és lett gyors egymás utánban 3 gyerek is. De sokaknál nem szakad ki a zsák.

Az örökbefogadás opció lehet a feltételek teljesítéséhez? Ha nem, akkor az szívás lehet....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 569 — zászló zászló szív
Harmadrészt ne emlegesd az ingyenpénzt mert jön Gyurma és kiakad 😊 😊 😊
MC12
Nyaralok, nincs kedvem kiakadni

Egyébként a CSOK nincs ingyen, ráadásul rossz féle támogatás, mert nem fenntarthatóságot támogatja, ráadásul torzítja a piacot. De a magyar sajátlakásfétis erős politikai téma.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
(800 fős ellenzéki tüntetés a Pegazus-ügy miatt helló)
MC12
Megnéztem ezt a videót, pár mondatot Hajnaltól, Z. Kárpáttól, Dorosztól, Donáthtól, Aratótól és kedvem támadt most azonnal, még ma, hirtelen felindulásból szavazni egyet a Fideszre, belső késztetésként, hogy az ember tegyen valamit az ilyen életképtelen, világtalan, valóságtól elrugaszkodott niemandok ellenében:

Sobri Jóska
Most a Pegazus kapcsán miért is?
csebi
Hallgasd meg miket mondanak, teljesen irreleváns, hogy a Pegasus adta az alapot, hogy megnyilvánuljanak.
Bántóan életszerűtlen ostobaságok.
Sobri Jóska
Igen, de ez egy nehéz téma. Az embereket ugye nem érdekli, egy bizonyos korosztály felett hozzászoktak a megfigyeléshez így az nem újdonság nekik - fideszes nagymamám szerint a kormányok mindig ezt csinálták, mi itt a látnivaló? - egy bizonyos koroszály alatt meg vagy úgy általában leszarják vagy ők is hozzászoktak - csak a Facebook miatt. 21 éves egyébként belpesti liberális - habár Gulyás Marci miatt lassan marxista 😀 - unokatesóm szerint ezt amit a kormány csinál, a különböző platfromok is csinálják és ugyanúgy nem tudom, mire fogják használni az adataimat MC12. Mondjuk szerinte a megoldás a kormányok mellett a nagy cégek radikális megszabályozása stb. de ez már más tészta. 21 évesen nagyon kevés Orbán ellen lázadni balról, minimum a globális nagytőke az ellenség 😊

Szóval az a helyzet, hogy mivel nem érinti az emberek pénztárcáját semmilyen szinten, ezért ezzel nehéz tematizálni. A Fudanba az volt az ügyes, hogy - két hónap után, de - rájöttek, hogy a narratíva borzasztó egyszerű: Kínától 500 milliárdos hitel - egy kínai magánegyetemre, amit te fizetsz, de a gyereked a büdös életbe nem fog odajárni. Szép, logikus, egyszerű, befogadható és ami a legfontosabb sokba kerül és te fizeted, de ebből semmi előnyöd nem lesz. Lehet szidni, hogy a stadion is ugyanez de nem, abba be tudok menni és tudom szindi CR7-et. A vasúton tudok utazni, Paks meg atom - az bonyolult, abba Csernobil óta jobb nem beleokoskodni Marikám.

Szóval amíg nem jönnek rá a spindoctorok, hogy hogyan lehet összekapcsolni az emberek pénztárcáját az üggyel - és ez nehéz lesz - addig maradnak az egy bites, csak a saját szavazókhoz szóló üzenetek és elsikkad ugyanúgy mint bármi más.
Én továbbra sem hiszek abban, hogy majd itt valami külföldi titkoszszolgálatok egy ellenzéki győzelem esetén majd az akkori kormánnyal közösen jól felgöngyölítik a témát és a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket. Addig eltelik másfél év, más német kancellár, vagy Macron lesz vagy nem, amerikában félidős választások - pont le fogja szarni mindenki, hogy X évvel ezelőtt a Pegasussal ki és mit csinált egy 20-ad rangú országban, a pillanat uralása annál sokkal - sokkal fontosabb, lesz más, aktuális, többet hozó téma annál, minthogy Gémesi Györgyöt megfigyelték-e a titkárnőjével vagy nem 2018-ban. Szóval amikor egy ellenzéki győzelem esetén meghalljuk azt a szót a Pegasus kapcsán, hogy "vizsgálbizottság", dőljünk hátra és élevezzük 😊

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
1.2-es alapkamat...ohhh
úgy látszik az 5.3-as infláció már tényleg sok...a hitelesek meg ott kezdhetnek dőlni a kardjukba
Klaci79
Ó az a rengeteg, elenyésző önerővel kötött, 50-60 milliós csokos jelzáloghitel. .

Akkorát fog durranni, hogy a devizahiteles cirkusz fityfene lesz hozzá képest.

Csak a gyerekeket sajnálom, akiknek katasztrófa lesz a gyerekkora emiatt.
Amadeus
Remélem annyira lesz igazad ezzel mint amennyire a honfitársaidnak a sportesemények kapcsán berobbanó koronavírussal Mo-n😁

(Még ha esetleg nem is pont te írtad anno)
davemayer
Attól meg h nem lett igazunk (halistennek), kockázatos volt.
csebi
Pont ez az, hogy normálisan felmérve a helyzetet és tudva hogy a döntő többség azèrt betartja a szabályokat nem volt meg az a kockázat amiről beszéltek, főleg hogy bergamoztak.
davemayer
Milyen szabályokat? Mert én azért maszkot nem láttam sok emberen …
csebi
Mivel az előző 6 hónap eredménye miatt már nem is kellett szerencsére 😊

A szabályokkal a fradi meccsekre utaltam, ami ugye itt ezen a fórumon is kapott hideget-meleget aztán semmi hatása nem volt. Azokon a meccseken is lehetett komprommitáló fotokat csinàlni a b-középről, de a stadionban szinte mindenki betartotta a szabályokat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
MC12
Megnéztem ezt a videót, pár mondatot Hajnaltól, Z. Kárpáttól, Dorosztól, Donáthtól, Aratótól és kedvem támadt most azonnal, még ma, hirtelen felindulásból szavazni egyet a Fideszre, belső késztetésként, hogy az ember tegyen valamit az ilyen életképtelen, világtalan, valóságtól elrugaszkodott niemandok ellenében:

Sobri Jóska
csebi
Hallgasd meg miket mondanak, teljesen irreleváns, hogy a Pegasus adta az alapot, hogy megnyilvánuljanak.
Sobri Jóska
Bántóan életszerűtlen ostoba kormánytagokat is ugyanúgy lehet találni akik a nem váltó műtétek kapcsán meg nagyobb hülyeségeket nyilatkoznak. Ezért nem értem a határvonalat h akkor miért is a Fideszre kellene szavazni ezen értékítélet alapján.
csebi
Nem kell nácikra szavazni.
Csak elmondtam bennem milyen érzelmi állapotot indukáltak.
Ennyi.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 728 — Lucas Scott
MC12

Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Bántóan életszerűtlen ostoba kormánytagokat is ugyanúgy lehet találni akik a nem váltó műtétek kapcsán meg nagyobb hülyeségeket nyilatkoznak. Ezért nem értem a határvonalat h akkor miért is a Fideszre kellene szavazni ezen értékítélet alapján.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
1.2-es alapkamat...ohhh
úgy látszik az 5.3-as infláció már tényleg sok...a hitelesek meg ott kezdhetnek dőlni a kardjukba
Klaci79
Ó az a rengeteg, elenyésző önerővel kötött, 50-60 milliós csokos jelzáloghitel. .

Amadeus
Remélem annyira lesz igazad ezzel mint amennyire a honfitársaidnak a sportesemények kapcsán berobbanó koronavírussal Mo-n😁

davemayer
csebi
Pont ez az, hogy normálisan felmérve a helyzetet és tudva hogy a döntő többség azèrt betartja a szabályokat nem volt meg az a kockázat amiről beszéltek, főleg hogy bergamoztak.
davemayer
Milyen szabályokat? Mert én azért maszkot nem láttam sok emberen …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
MC12

Sobri Jóska
csebi

több mint 4 éve
MC12

Sobri Jóska
csebi
Aki random nem hányja el magát ezektől a nevektől annak szerintem felesleges erről beszèlni, úgysem értetek majd egyet. Az hogy mivel kapcsolatban szólaltak meg szerintem az ő hsz-e szempontjából irreleváns.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
1.2-es alapkamat...ohhh
Klaci79

Amadeus

davemayer
csebi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
MC12

Sobri Jóska

több mint 4 éve
1.2-es alapkamat...ohhh
Klaci79

Amadeus

davemayer

több mint 4 éve
MC12

több mint 4 éve
1.2-es alapkamat...ohhh
Klaci79

Amadeus

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal